Θεωρεις οτι η ιστορια των οπαδων των αλλων ομαδων ειναι καλλυτερη?
Παναθηναϊκός - Ές Ές
Re: Παναθηναϊκός - Ές Ές
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εχεις δει αλλους οπαδους και μαλιστα ομαδων με τα χρωματα της γαλανολευκης να βγαζουν σκοπιανες και να μισουν οτιδηποτε ελληνικο? εδω ειχατε φτασει να επιτεθειτε σε αλλους συνοπαδους σας που ειχαν πατριωτικες θεσεις(γαλαζιοι) οπως μου εχει πει παλιος ηρακλειδεας.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Εχω δει οπαδους του ΠΑΟ να βγαζουν ναζιστικα συμβολα,οπαδους του Ολυμπιακου να χαιρετιζουν ναζιστικα και να λενε ρατσιστικα συνθηματα κτλ.Σε εναν βαθμο η αντιδραση των οπαδων του Ηρακλη ειναι δικαιολογημενη.Το ελληνικο κρατος σε συνεργασια με την μαφια του ποδοσφαιρου εχει ασελγησει πανω στον Ηρακλη με το να τον υποβιβαζει συνεχως εξωαγωνιστικος.Ηθελα να ξερα εαν καναν αυτα που κανανε στον Ηρακλη στην ΑΕΚ εαν θα ειχες διαθεση να υποστηριξεις την Ελληνικη σημαια.Drexler έγραψε: ↑14 Ιούλ 2018, 11:15Εχεις δει αλλους οπαδους και μαλιστα ομαδων με τα χρωματα της γαλανολευκης να βγαζουν σκοπιανες και να μισουν οτιδηποτε ελληνικο? εδω ειχατε φτασει να επιτεθειτε σε αλλους συνοπαδους σας που ειχαν πατριωτικες θεσεις(γαλαζιοι) οπως μου εχει πει παλιος ηρακλειδεας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ισχυουν αυτα που λες αλλα ειναι αλλο πραγμα ο αντιφασισμος και αλλο ο ανθελληνισμος.Τιποτα δεν δικαιολογει το δευτερο.Δεν ειμαι ΑΕΚ,Ολυμπιακος ειμαι και την Ελληνικη σημαια την υποστηριζω παντα.
- wooded glade
Δεν είχε πολιτικοποιηθεί και γι αυτό τον αναγνώρισαν και οι μεν και οι δε.zteo έγραψε: ↑14 Ιούλ 2018, 11:04Αυτη ειναι η ιστορια του Ηρακλη και σε οποιον αρεσει.
wooded glade ταινια με την ζωη του γυριστηκε στην Πολωνια επι κουμμουνιστικης κυβερνησης το 1971,που σημαινει οτι οι Πολωνοι κουμμουνιστες δεν ειχαν προβλημα να τον αναγνωρισουν σαν αγωνιστη.
Σ' εμάς η Ηρώ Κωνσταντοπούλου και η Λέλα Καραγιάννη επίσης δεν είχαν πολιτικοποιηθεί (εκτελέστηκαν και οι δύο πριν τα Δεκεμβριανά).
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως ομαδα που εχει τετοια ιστορια,πατριωτικη δραση απο την ιδρυση της ακομα στην τουρκοκρατουμενη θεσσαλονικη,φερει τα ελληνικα χρωματα,εχει ονομασει το κλειστο της με το ονομα εθνικου ηρωα,προσελκυει ανθελληνες.Εγω αν ημουν τετοιος θα εβριζα τον Ηρακλη δεν θα τον υποστηριζα.Εχω παρομοια απορια και για τις προσφυγικες ομαδες ειδικα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πως μπορουν να τις υποστηριζουν ανθρωποι που απεχθανονται τοσο τα αυτοκρατορικα συμβολα(βυζαντινος αετος) οσο και τα ελληνοχριστιανικα.Εκτος αν το πνευμα του Καραμπαμπισμου εχει σκεπασει τα παντα.
οχι και για τον παοκ του σαββιδη ρε μακριά από τα σύμβολα και την καταγωγή
Ο πατερούλης μας να τον έχει ο θεουλης καλά φτιάχνει εκκλησιαρες και μοιράζει φαπαρες στους άπιστους ελλαδιτες
Ο πατερούλης μας να τον έχει ο θεουλης καλά φτιάχνει εκκλησιαρες και μοιράζει φαπαρες στους άπιστους ελλαδιτες
Για τους ανθελληνες της Θ4 λεω,οι αλλοι τιμουν τον Οσιο Σαββιδη 

- Golden Age
Το παρόν των οργανωμένων οπαδών του για την ακρίβεια.
Χρησιμοποιούν την ιστορία ενός αντιστασιακού (που εαν ζούσε στον εμφύλιο με την ιστορία που είχε και την εκπαίδευση απο τους Βρεττανούς και τις σχέσεις που είχε με τους κύκλους της παλαιάς πολωνικής κυβέρνησης θα τον "έστελναν στο πυρ το εξώτερον") για να υποστηρίζουν τον ανθελληνισμό τους. Που; Στην ομάδα των Μακεδονομάχων. Όλα θα αλλάξουν όμως.

Πεστου να αλλαξει και το ονομα του γηπεδου...ακου γηπεδο Τουμπας.Κατι σε Παναγια Σουμελα.
Μη λεμε μονο για τους βαζελους.

Η κύρια πολιτική διαφωνία μου με σένα είναι η αισιοδοξία ...Golden Age έγραψε: ↑14 Ιούλ 2018, 12:36Το παρόν των οργανωμένων οπαδών του για την ακρίβεια.
Χρησιμοποιούν την ιστορία ενός αντιστασιακού (που εαν ζούσε στον εμφύλιο με την ιστορία που είχε και την εκπαίδευση απο τους Βρεττανούς και τις σχέσεις που είχε με τους κύκλους της παλαιάς πολωνικής κυβέρνησης θα τον "έστελναν στο πυρ το εξώτερον") για να υποστηρίζουν τον ανθελληνισμό τους. Που; Στην ομάδα των Μακεδονομάχων. Όλα θα αλλάξουν όμως.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- wooded glade
Πάντως ένα ακόμα ιστορικό γεγονός είναι ότι μετά την μεταπολίτευση και πριν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος 1974-75, η μόνη ομάδα που ασθάνθηκε την ανάγκη να κάνει δηλώσεις καταδίκης του προηγουμένου καθεστώτος ήταν ο Παναθηναϊκός.
Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η ΑΕΚ, ούτε οι υπόλοιπες έκριναν αναγκαίο να κάνουν παρόμοιες δηλώσεις.
Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η ΑΕΚ, ούτε οι υπόλοιπες έκριναν αναγκαίο να κάνουν παρόμοιες δηλώσεις.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
βάλε κανένα αποδεικτικό υλικό, γιατί μου φαίνεται λίγο μούφαwooded glade έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 14:05Πάντως ένα ακόμα ιστορικό γεγονός είναι ότι μετά την μεταπολίτευση και πριν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος 1974-75, η μόνη ομάδα που ασθάνθηκε την ανάγκη να κάνει δηλώσεις καταδίκης του προηγουμένου καθεστώτος ήταν ο Παναθηναϊκός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 337 Απαντήσεις
- 7318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
27 Φεβ 2024, 17:25
-