καλα ρε ο κρεσπο που χαθηκε; ενα μηνα δεν λεγαν; τι εχει;
με βαρελα ισλανδο πισω εχετε γεια βρυσουλες
και επειδη δεν ειναι αρκετα βαρια η ομαδα με αυτους βαζει και εσιτι μπροστα τους να το σιγουρεψει πως θα το φαει στην κοντρα

καλα ρε ο κρεσπο που χαθηκε; ενα μηνα δεν λεγαν; τι εχει;
Αν μου φέρουν τους παίκτες που θέλω, γίνομαι κι εγώ μάγκας προπονητής.
και ο Αμπελαλέ Φουρέιρα κατι παρόμοιο δήλωσε, πριν λιγο
το κατι χειροτερο πορτογαλος απατεωναςvantono έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 22:58και ο Αμπελαλέ Φουρέιρα κατι παρόμοιο δήλωσε, πριν λιγο
Αμπέλ Φερέιρα: «Αν ο Παναθηναϊκός έπαιζε έτσι εξ αρχής, θα διεκδικούσε τον τίτλο»!
Γεωμετρική πρόοδος των ζέλων, πράγματι. Και μπράβο τους.
και πολυ καλως βρεθηκε αφου δεν κανει αφου κολλαει με τις μικρες ομαδες
πότε ξεκινάνε τα πλέη οφς;
Δεν βρίσκω κανένα απολύτως λόγο να φύγει ο Σαββίδης.Arisvilla έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 22:59Το αγωνιστικό παραμύθι του πρώην αήττητου φαπλούχου έλαβε οριστικά τέλος σήμερα. Στην αρχή της περιόδου με τα κοράκια την γλίτωσαν στην Τρούμπα με εμάς και τον Βάζελο και στο Καραισκάκη με τον γαύρο. Μετά την τεσσάρα ο παοκάκος είναι τραγικός και χωρις διαιτητές και παραρτήματα στα πλει οφ κινδυνεύει με απανωτά σκαμπίλια. Στα αγωνιστικά καμία σχέση με την ομάδα του Λουτσέσκου αλλά δεν είναι μόνο θέμα προπονητή. Εφυγαν Κάνιας, Σακχοφ και Ολιβέιρα από πέρυσι και ο πορτοφολάς κοτσιδάκιας πέρυσι τον Γενάρη. Οι Βιερίνια, Μάτος, Μαουρίτσιο, Βαρέλα είναι πάνω από τριάντα σχεδόν παλαίμαχοι. Ο Μπίσεσβαρ και αυτός βάρυνε πολύ. Δεν έγιναν και μεταγραφές τον Γενάρη λόγω ffp ήρθε και η φάπα από την ΕΕΑ. Πάει η σεζόν μπαόγκια, εγώ νομίζω ότι έκλεισε και ο κύκλος της ομάδας σας. Τους επόμενους μήνες πιστεύω ότι θα κλείσει και ο κύκλος του Ρώσου στην ομάδα σας. Οσον αφορά τον βάζελο πολύ καλός και ενισχυμένος τον Γενάρη. Πιστεύω και στο κύπελλο θα περάσει στον επόμενο γύρο.