ΑΕΚ
- Communio Sancta
Re: ΑΕΚ
Να πω μόνο, κακός ο Brignoli, ο οποίος είναι τερματοφυλακάρα, αλλά στο goal της γωνίας ευθύνεται. Κατά τα άλλα δεν έχουμε centre for πολύ καλό. Ο Pierrot είναι ένας αξιοπρεπής κεντρικός κυνηγός, αλλά όχι Martial ή García, δεν έχει την αποτελεσματικότητα τόσο πολύ. Ο Λαμέλα δείχνει πιο ικανός να κάνει αυτή τη δουλειά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
- Eθνικοκοινωνιστης
οποιος εχει κλωτσησει το τοπι ξερει οτι οταν ενας τερματας δεν εχει εμπιστοσυνη στην αμυνα του αναγκαζεται να κανει ενα βηματακι πισω η μπρος που μπορει να αποδειχθει καθοριστικο για την φασηCommunio Sancta έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 23:35Να πω μόνο, κακός ο Brignoli, ο οποίος είναι τερματοφυλακάρα, αλλά στο goal της γωνίας ευθύνεται. Κατά τα άλλα δεν έχουμε centre for πολύ καλό. Ο Pierrot είναι ένας αξιοπρεπής κεντρικός κυνηγός, αλλά όχι Martial ή García, δεν έχει την αποτελεσματικότητα τόσο πολύ. Ο Λαμέλα δείχνει πιο ικανός να κάνει αυτή τη δουλειά.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Communio Sancta
Στο goal της κλειστής γωνίας ευθύνεται. Στου Κωνσταντέλια όχι, ο μικρός έβαλε ένα αριστουργηματικό goal. Δεν βλέπω μόνο την ομάδα μου, βλέπω κι ο άλλος πώς παίζει. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός. Κι εξαιρετικό κοουτσάρισμα του Λουτσέσκου, τον οποίον ως άνθρωπο δεν γουστάρω, αλλά ξέρει μπάλα, κι είναι υπέροχος προπονητής τεχνικά.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 23:38οποιος εχει κλωτσησει το τοπι ξερει οτι οταν ενας τερματας δεν εχει εμπιστοσυνη στην αμυνα του αναγκαζεται να κανει ενα βηματακι πισω η μπρος που μπορει να αποδειχθει καθοριστικο για την φαση
- Eθνικοκοινωνιστης
σορρυ αλλα 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Tον πέτυχε φίλη σε έκθεση παιδικού βιβλίου στη Ρουμανία (η σύζυγός του γράφει παιδικά παραμύθια) και μου είπε ότι ήταν πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος και πολύ συμπαθής.Communio Sancta έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 23:43Στο goal της κλειστής γωνίας ευθύνεται. Στου Κωνσταντέλια όχι, ο μικρός έβαλε ένα αριστουργηματικό goal. Δεν βλέπω μόνο την ομάδα μου, βλέπω κι ο άλλος πώς παίζει. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός. Κι εξαιρετικό κοουτσάρισμα του Λουτσέσκου, τον οποίον ως άνθρωπο δεν γουστάρω, αλλά ξέρει μπάλα, κι είναι υπέροχος προπονητής τεχνικά.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 23:38οποιος εχει κλωτσησει το τοπι ξερει οτι οταν ενας τερματας δεν εχει εμπιστοσυνη στην αμυνα του αναγκαζεται να κανει ενα βηματακι πισω η μπρος που μπορει να αποδειχθει καθοριστικο για την φαση
- Communio Sancta
Η διανοούμενες γυναίκες έχουν ανάγκη από κάφρους.Beria έγραψε: ↑01 Απρ 2025, 00:13Tον πέτυχε φίλη σε έκθεση παιδικού βιβλίου στη Ρουμανία (η σύζυγός του γράφει παιδικά παραμύθια) και μου είπε ότι ήταν πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος και πολύ συμπαθής.Communio Sancta έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 23:43Στο goal της κλειστής γωνίας ευθύνεται. Στου Κωνσταντέλια όχι, ο μικρός έβαλε ένα αριστουργηματικό goal. Δεν βλέπω μόνο την ομάδα μου, βλέπω κι ο άλλος πώς παίζει. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός. Κι εξαιρετικό κοουτσάρισμα του Λουτσέσκου, τον οποίον ως άνθρωπο δεν γουστάρω, αλλά ξέρει μπάλα, κι είναι υπέροχος προπονητής τεχνικά.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 23:38οποιος εχει κλωτσησει το τοπι ξερει οτι οταν ενας τερματας δεν εχει εμπιστοσυνη στην αμυνα του αναγκαζεται να κανει ενα βηματακι πισω η μπρος που μπορει να αποδειχθει καθοριστικο για την φαση
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδικα οτνα οι καφροι εχουν το μισο βουκουρεστι δικο τους 

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
πολυ δυσκολο το γκολ του ζιφκοCommunio Sancta έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 23:35Να πω μόνο, κακός ο Brignoli, ο οποίος είναι τερματοφυλακάρα, αλλά στο goal της γωνίας ευθύνεται.
ολα γκολαρες του ΠΑΟΚ
ΑΝ υπαρχει καπου σοβαρη ευθυνη ειναι στα γκολ της ΑΕΚ,ο ζιφκο απαραδεκτη επιστροφη και στου βιετεσκα στο δευτερο,ημαρτον σηκωνει μπαλα να δωσει που;!
μιλαμε για κλαμα
ο ανθρωπος ειναι εξαιρετικος χαρακτηρας,απλα εσεις του τα χωνετε επειδη δεν το βουλωνει για το χαρτινο του 18 και τσουζειCommunio Sancta έγραψε: ↑01 Απρ 2025, 00:24Η διανοούμενες γυναίκες έχουν ανάγκη από κάφρους.Beria έγραψε: ↑01 Απρ 2025, 00:13Tον πέτυχε φίλη σε έκθεση παιδικού βιβλίου στη Ρουμανία (η σύζυγός του γράφει παιδικά παραμύθια) και μου είπε ότι ήταν πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος και πολύ συμπαθής.Communio Sancta έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 23:43Στο goal της κλειστής γωνίας ευθύνεται. Στου Κωνσταντέλια όχι, ο μικρός έβαλε ένα αριστουργηματικό goal. Δεν βλέπω μόνο την ομάδα μου, βλέπω κι ο άλλος πώς παίζει. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός. Κι εξαιρετικό κοουτσάρισμα του Λουτσέσκου, τον οποίον ως άνθρωπο δεν γουστάρω, αλλά ξέρει μπάλα, κι είναι υπέροχος προπονητής τεχνικά.
αν το βουλωνε θα σας ηταν εξαιρετικα συμπαθης,ειναι βεβαιο
οπως φυσικα αν ειχαμε Αλμειδα και εκανε οσα εκανε περσι στα play offs αλλα και σε αλλες στιγμες κατι χειρονομιες ,και τι δεν θα λεγατε
ω εκει
ψέμματα;
αλλα τωρα ειναι προπονητης σας ...
εμεις δεν εχουμε κανενα θεμα με τον ανθρωπο φυσικα!ειναι και καλος προπονητης ο Αργεντινος
βεβαια πολλοι απο σας βριζετε και τον Αλμειδα που σας εφερε νταμπλ,οπως και Μελ
στον λουτσεσκου,που σας εχει κανει και ενα σωρο "κηδειες" θα κολουσατε;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κοκκορας την 01 Απρ 2025, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Εγώ λέω να πατησω αεχ-ΠΑΟΚ
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΠ
Ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος, απ τα χειρότερα φετινά ματς μαςCommunio Sancta έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 23:31Παίξαμε μέτρια, αλλά όχι άσχημα. Αν το δείτε με ψυχρό μάτι, δεν ήταν η ΑΕΚ κακή, ήταν ο ΠΑΟΚ καλός.
Μας βγήκαν 2 γιομες του Μιχαηλίδη και που ξυπνησε στον Τσαλοφ ο Εμπαπέ, δεν κάναμε τπτ απολυτως σε όλο το ματς
Αλλά έτσι είναι η μπάλα, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου που σας σφυροκοπουσαμε όλο το ματς αποκλειστηκαμε
ετσι,αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο,ολοι το 60 περιμεναμε την αντιδρασηjason0 έγραψε: ↑01 Απρ 2025, 17:37Ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος, απ τα χειρότερα φετινά ματς μαςCommunio Sancta έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 23:31Παίξαμε μέτρια, αλλά όχι άσχημα. Αν το δείτε με ψυχρό μάτι, δεν ήταν η ΑΕΚ κακή, ήταν ο ΠΑΟΚ καλός.
Μας βγήκαν 2 γιομες του Μιχαηλίδη και που ξυπνησε στον Τσαλοφ ο Εμπαπέ, δεν κάναμε τπτ απολυτως σε όλο το ματς
Αλλά έτσι είναι η μπάλα, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου που σας σφυροκοπουσαμε όλο το ματς αποκλειστηκαμε

- Communio Sancta
Αύριο ο Ολυμπιακός θα κερδίσει με ένα τέρμα διαφορά.
- Communio Sancta
Αν το δεις συνολικά, ο ΠΑΟΚ ήταν καλός. Κατάφερε να διαχειριστεί τη διαφορά 2-0 και να κερδίσει. Η ΑΕΚ δεν ήταν κακή, ο Κωνσταντέλιας έκανε ένα Goal όνειρο, και το άλλο το έφαγε ο Brignoli. Βάλε και μισό goal που χαρίστηκε penalty πάνω στον Pierrot. Έχεις δίκιο, ο ΠΑΟΚ ήταν ελάχιστα τυεχρός κι εμείς ελάχιστα αδικημένοι, ή ο ΠΑΟΚ ελάχιστα με βοήθεια του Διαιτητή. Πάντως μπράβο στον βλάχο, είναι γαμώ τους προπονητές, θα τον ήθελα σε ομάδα μου ως τεχνικό, αλλά ως χαρακτήρα, δεν θα πήγαινα καλά ούτε με Λουτσέσκου, ούτε με Αλμέιδα. Θεωρώ πιο δικό μου style τον τεράστιο Mendilibar.jason0 έγραψε: ↑01 Απρ 2025, 17:37Ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος, απ τα χειρότερα φετινά ματς μαςCommunio Sancta έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 23:31Παίξαμε μέτρια, αλλά όχι άσχημα. Αν το δείτε με ψυχρό μάτι, δεν ήταν η ΑΕΚ κακή, ήταν ο ΠΑΟΚ καλός.