Στιβος

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
sharp

Re: Στιβος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 09 Φεβ 2025, 13:46

Για την ψηφιοποίηση υπάρχει το πολύ ωραίο app VFlat Scan. Δοκίμασε το και σύγκρινε αποτελέσματα. Νομίζω θα το προτιμήσεις.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 09 Φεβ 2025, 14:01

sharp έγραψε:
09 Φεβ 2025, 13:46
Για την ψηφιοποίηση υπάρχει το πολύ ωραίο app VFlat Scan. Δοκίμασε το και σύγκρινε αποτελέσματα. Νομίζω θα το προτιμήσεις.
Ψηφιοποίηση με το κινητό; :o

Εγώ είμαι γέρος άνθρωπος....περιβάλλον windows και πατίκωμα των βιβλίων μέσα στον εκτυπωτή :-?

και ενίοτε τα διαλύω κιόλας αν δεν έχουν καλό δέσιμο :cry (του Zarnowski σκυλί...δεν κατάλαβε τίποτα :smt023 )

Δεν εχω ψαχτεί καθόλου με το αντρόιντ....ουτε που μου χε περάσει απ το μυαλό πως μπορεί να παράξει αξιοπρεπές αποτέλεσμα

Φυσικά και θα το δοκιμάσω αυτό που λες :smt023
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 09 Φεβ 2025, 14:26

georgebi έγραψε:
09 Φεβ 2025, 14:01
sharp έγραψε:
09 Φεβ 2025, 13:46
Ψηφιοποίηση με το κινητό; :o

Εγώ είμαι γέρος άνθρωπος....περιβάλλον windows και πατίκωμα των βιβλίων μέσα στον εκτυπωτή :-?

και ενίοτε τα διαλύω κιόλας αν δεν έχουν καλό δέσιμο :cry (του Zarnowski σκυλί...δεν κατάλαβε τίποτα :smt023 )

Δεν εχω ψαχτεί καθόλου με το αντρόιντ....ουτε που μου χε περάσει απ το μυαλό πως μπορεί να παράξει αξιοπρεπές αποτέλεσμα

Φυσικά και θα το δοκιμάσω αυτό που λες :smt023
Άλλος άνθρωπος θα νοιώσεις. Ευκολία και αποτέλεσμα. Υπάρχει και σε αιφον, αλλά εκεί δεν μου κάνει διπλή σελίδα, θέλει να πληρώσεις, λίγα φυσικά. Στο Αντρόιντ κάνει δύο σελίδες, τις ισιώνει μόνο του και δεν ζητάει (ακόμη) λεφτά. Ίσως επειδή είναι πιο φτηνιάρικο :lol:

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 09 Φεβ 2025, 16:39

georgebi έγραψε:
Υπ' όψη στις κάνει pdf. Αλλά αυτό το φτιάχνει από σκαν φωτος που τις βάζει σε κάποιο φάκελλο και μάλιστα όπως είδα δεν τις σβήνει ποτέ μόνο του. Θα πρέπει να ψαχτείς λίγο με το πρόγραμμα και να τις πάρεις από εκεί, ίσως να τις μετονομάσεις αν σε βολεύει (γίνεται μαζικά σε γουιν - αν θες βοήθεια ρώτα) και να ανεβάσεις ότι θέλεις μετά.

Τσέκαρε κι αυτό :003:

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 09 Φεβ 2025, 23:31

sharp έγραψε:
09 Φεβ 2025, 16:39
georgebi έγραψε:
Υπ' όψη στις κάνει pdf. Αλλά αυτό το φτιάχνει από σκαν φωτος που τις βάζει σε κάποιο φάκελλο και μάλιστα όπως είδα δεν τις σβήνει ποτέ μόνο του. Θα πρέπει να ψαχτείς λίγο με το πρόγραμμα και να τις πάρεις από εκεί, ίσως να τις μετονομάσεις αν σε βολεύει (γίνεται μαζικά σε γουιν - αν θες βοήθεια ρώτα) και να ανεβάσεις ότι θέλεις μετά.

Τσέκαρε κι αυτό :003:
SpoilerShow
Την εγκατέστησα

Στο playstore μου λεγε πως το κινητό μου δεν ειναι συμβατό...δεν ξέρω γιατι ....ίσως που ειναι τριετίας;

Βρήκα όμως ένα apk απο σχετικά έμπιστο apkαδικο της 1.10.2.240523.3531310 έκδοσης απ το Μάη του 2024 και μοιάζει να λειτουργεί μια χαρά

Δέκα λεπτα που ασχολήθηκα τώρα το βράδυ....εντυπώσεις θετικότατες....εύκολη και με αρκετές ρυθμίσεις

Εμένα τα αρχεία τα κάνει jpg...για pdf μετα τα 10 pdf το μήνα απ ότι κατάλαβα θέλει λεφτά :lol:

Αύριο με ηρεμία και καλύτερο φωτισμό θα κριθεί αν θα αντικαταστήσει το σπιτικό σκάνερ ή θα ειναι ένα αξιόπιστο μπακ απ :smt023

Άσχετο ...αλλά σχετικό με το νήμα...είδες τι χαμός έγινε χθες το βράδυ στη Νεα Υορκη;

Δυο παγκόσμια ρεκόρ μέσα σε μια ώρα....και τα δυο απο Αμερικάνους...και τα δυο κατέρριψαν Αφρικανικά ρεκόρ...και στα δυο ο δεύτερος ήταν καλύτερος απ το μεχρι εκείνη τη στιγμή παγκόσμιο ρεκόρ....και στα δυο και ο δεύτερος ήταν και αυτός Αμερικάνος :o

Και πολύ ωραίες κούρσες και οι δυο

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 09 Φεβ 2025, 23:41

georgebi έγραψε:
09 Φεβ 2025, 23:31

Στο playstore μου λεγε πως το κινητό μου δεν ειναι συμβατό...δεν ξέρω γιατι ....ίσως που ειναι τριετίας;
Για κοίτα μήπως σε παίρνει για update OS. Το δικό μου είναι πιο παλιό, αλλά με Android 12 και δεν μου έβγαλε τέτοιο μήνυμα (πριν λίγους μήνες το εγκατέστησα).

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 10 Φεβ 2025, 16:17

georgebi έγραψε:

Άσχετο ...αλλά σχετικό με το νήμα...είδες τι χαμός έγινε χθες το βράδυ στη Νεα Υορκη;
Ωραίο φίνις η πρώτη. Αυτές οι κούρσες γίνονται για τα ρεκόρ, γι' αυτό και βάζουν λαγούς. Πιο πολύ με συγκινούν σε "κανονικούς" αγώνες, αλλά σπανίζουν για ευνόητους λόγους. :cry

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού σε 3 βδομάδες.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 10 Φεβ 2025, 16:50

sharp έγραψε:
10 Φεβ 2025, 16:17
georgebi έγραψε:

Ωραίο φίνις η πρώτη. Αυτές οι κούρσες γίνονται για τα ρεκόρ, γι' αυτό και βάζουν λαγούς. Πιο πολύ με συγκινούν σε "κανονικούς" αγώνες, αλλά σπανίζουν για ευνόητους λόγους. :cry

Αν δεν ξέρεις την ιστορία των δυο πρωταγωνιστών στη κούρσα των 3000μ χάνεις πολλά

Ο Fisher ειναι 10χιλιαρης....και μάλιστα τεμπάκιας, χωρίς φινις, απ τους αργούς 10χιλιαρηδες στην τελική ευθεία

Ο Hocker ειναι 1500αρης ....ο χρυσός ολυμπιονίκης .....με δολοφονικό φινις....χάρις σ αυτό κέρδισε το χρυσό στο Παρισι

Η λογική έλεγε πως ο Fisher για να τον νικήσει έπρεπε να τον σπάσει με τον γρήγορο ρυθμό απ την αρχή...και ο Hocker να μείνει πίσω του και αν αντέξει να τον καθαρίσει στην ευθεία...αλλά δεν έγινε ετσι.....αντικειμενικά ήταν σφάλμα του Hocker που μπήκε μπροστά 600 μέτρα πριν το τέλος....του στοίχισε τη νίκη...το παγκόσμιο ρεκόρ....και τα 25Κ που συνόδευαν αυτό το ρεκόρ

Αλλά αυτά τα σφάλματα κάνουν τον αθλητισμό συναρπαστικό....ειδικα όταν γίνονται σε μίτινγκ σαν Millrose που συνήθως ειναι όλα προβλέψιμα
SpoilerShow

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 11 Φεβ 2025, 09:16

georgebi έγραψε:
10 Φεβ 2025, 16:50
sharp έγραψε:
georgebi έγραψε:

Αν δεν ξέρεις την ιστορία των δυο πρωταγωνιστών στη κούρσα των 3000μ χάνεις πολλά

Ο Fisher ειναι 10χιλιαρης....και μάλιστα τεμπάκιας, χωρίς φινις, απ τους αργούς 10χιλιαρηδες στην τελική ευθεία

Ο Hocker ειναι 1500αρης ....ο χρυσός ολυμπιονίκης .....με δολοφονικό φινις....χάρις σ αυτό κέρδισε το χρυσό στο Παρισι

Η λογική έλεγε πως ο Fisher για να τον νικήσει έπρεπε να τον σπάσει με τον γρήγορο ρυθμό απ την αρχή...και ο Hocker να μείνει πίσω του και αν αντέξει να τον καθαρίσει στην ευθεία...αλλά δεν έγινε ετσι.....αντικειμενικά ήταν σφάλμα του Hocker που μπήκε μπροστά 600 μέτρα πριν το τέλος....του στοίχισε τη νίκη...το παγκόσμιο ρεκόρ....και τα 25Κ που συνόδευαν αυτό το ρεκόρ

Αλλά αυτά τα σφάλματα κάνουν τον αθλητισμό συναρπαστικό....ειδικα όταν γίνονται σε μίτινγκ σαν Millrose που συνήθως ειναι όλα προβλέψιμα
Το τέμπο από την αρχή το έδωσε ο λαγός, όπως κάνουν σε όλα τα μήτιγκ. Και μάλιστα εδώ είχαν και δεύτερο όπως είδα, προφανώς για να διατηρηθεί ο γρήγορος ρυθμός και να γίνει το ρεκόρ. Οπότε πώς ισχύει αυτό που έγραψες; Μόνο στο τέλος έγινε το μεταξύ τους.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 11 Φεβ 2025, 12:28

sharp έγραψε:
11 Φεβ 2025, 09:16
georgebi έγραψε:
10 Φεβ 2025, 16:50
SpoilerShow
sharp έγραψε:

Το τέμπο από την αρχή το έδωσε ο λαγός, όπως κάνουν σε όλα τα μήτιγκ. Και μάλιστα εδώ είχαν και δεύτερο όπως είδα, προφανώς για να διατηρηθεί ο γρήγορος ρυθμός και να γίνει το ρεκόρ. Οπότε πώς ισχύει αυτό που έγραψες; Μόνο στο τέλος έγινε το μεταξύ τους.
:xena:

Τι ερώτημα ειναι αυτό; σιγά μην αρχίσουμε και εδώ τις αντιγνωμίες για το ποια κούρσα ειναι ενδιαφέρουσα και ποια όχι.

Οι αντιγνωμίες ειναι για άλλα νήματα....όπως τα Τεμπηκά, τα Ουκρανικά ή έστω τα Νάιδικά :roll:

Εγώ αυτή τη κούρσα τη καραγουσταρα...εσύ οχι τόσο....μια χαρά και οι δυο :102:

Βέβαια......(και το βάζω σε σποιλερ γιατι οτι θα γράψω παρακάτω μικρή σημασία έχει....άσε που ναι και σεντόνι :roll: )
SpoilerShow

....αν δεις το φετινό 3000αρι στα Millrose Games ως συνέχεια του περσινού στα 2Miles όπου εκτός απ τους δυο φετινούς πρωταγωνιστές (του strength based Fisher και του kicker Hocker) ήταν στην εξίσωση και 1500αρης MF kicker Cole Hocker και όπου τα πράγματα πήγαν απόλυτα προβλέψιμα

ο φουκαράς Fisher ουτε κατάλαβε τι τον χτύπησε στη τελευταία στροφή...ενώ ο kicker Hocker δεν ειχε αρκετό strength για να μείνει κοντά τους

το φετινό ειναι και μια άτυπη ρεβάνς

Αν μάλιστα προσθέσεις πως ο Fisher, αν και ανώτερος δρομέας, ακομα και στις ΗΠΑ ειναι ''πελάτης'' του kicker William Kincaid....υποθέτεις πως ένα κόμπλεξ για το φινις του το εχει

Κομπλεξ ομως εχει και ο Hocker για το strength του, γιατι μετά το χρυσό του στο Παρίσι όλοι του λέγανε πως κέρδισε τον strength based Ινγκερμπρίτσεν γιατι ο Νορβηγός του έκανε τον άτυπο λαγό για 1440 μέτρα

Και καθόλου δεν βοήθησε τον Χοκερ να το ξεπεράσει, το γεγονός πως ο Ινγκερμπρίτσεν τον ξεφλούδισε σαν αυγό στις post Paris αναμετρήσεις τους

Βάλε λοιπόν όλες αυτές τις ιστορίες μαζί και θα δεις πως η φετινή κούρσα και η ανατροπή της αποκτά άλλο ενδιαφέρον

***τα time trials με λαγούς και γω τα βαριέμαι

Απ την άλλη όμως αξέχαστη μου ειναι αυτή εδώ η κούρσα του Ελ Γκερούζ

όπου ήδη κάτοχος των παγκόσμιων ρεκόρ στα 1500, μίλι και 2000 επιχείρησε να καταρρίψει το αδιανόητο 7.20.67 του Κομεν

Και η προσέγγιση του ήταν απλή......7,5 στροφές στο 58.75 έκανε ο Κομεν.... το ίδιο θα κάνω και γω...αλλά τη τελευταία θα την κάνω στο 57.......πόσο δύσκολο θα ειναι; :102:

Και μεχρι τα 2000μ ετσι ήταν....μετρονόμος

Ε ....αυτά τα τελευταία δυο μαρτυρικά 400αρια στο 60 ήταν σαν να τα έτρεχα και γω μαζί του

.....αλλά όλα αυτά ειναι περιττά .....όπως προείπα, εγώ το φετινο 3αρι στα Millrose το γούσταρα ...εσύ όχι και τόσο.....σιγά τα ωά....πάμε παρακάτω
SpoilerShow

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 11 Φεβ 2025, 12:32

Διαβάζω πως απεβίωσε ο Ρουμπάνης.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 11 Φεβ 2025, 12:42

Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
11 Φεβ 2025, 12:32
Διαβάζω πως απεβίωσε ο Ρουμπάνης.
Ωχ ....από σενα το έμαθα......χάρη στις σπουδές του στην Αμερική, ίσως ο πρώτος Ελληνας που έπιασε στα χέρια του τα fiberglass κοντάρια

Αν βρω κάτι απ το αρχείο μου που να ναι διαφορετικό απ τα τετριμμένα που θα γραφούν στο τύπο, θα το βάλω εδώ

Πραγματικά μεγάλος....RIP
SpoilerShow

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 11 Φεβ 2025, 13:07

georgebi έγραψε:
11 Φεβ 2025, 12:28
Παρεξήγησες, δεν ασχολήθηκα με το αν σου άρεσε.

Σχολίασα ότι το αρχικό γρήγορο τέμπο της κούρσας δεν ήταν επιλογή των αθλητών, αλλά του ...διοργανωτή.

Από την στιγμή που έμειναν μόνοι τους, όντως φαίνεται πως ο Hocker βιάστηκε να περάσει μπροστά. Νομίζω στον κλειστό είναι αλλιώς η κατάσταση, τα προσπεράσματα δεν είναι εύκολα, επειδή είσαι συχνότερα σε στροφή, μπορεί αυτό να τον παρέσυρε.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 11 Φεβ 2025, 14:27

Τελικά σφάλμα μου.....τα fiberglass κοντάρια είχαν εφευρεθεί την εποχή του Ρουμανη αλλά οι αθλητές ακομα δεν είχαν εξοικειωθεί και πηδούσαν με τα μεταλλικά.....δεν λύγιζαν καθόλου τα γαμημένα.

Aπ το 1:30 έως 5:30

...άσε που προσγειώνονταν ακομα σε πριονίδι....σε ολυμπιακους.....

Εικόνα

φαντάσου σε τίποτα διασυλλογικα.....σε τσιμέντο απ τα 4,5 μέτρα έσκαγαν οι αθλητές

Εικόνα

σακάτηδες βγαίναν μετά από κάθε άλμα
SpoilerShow

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 27 Φεβ 2025, 12:12

Σε ένα πχορουμ όπου ο ζαιικος εσμός έχει επικρατήσει ολοκληρωτικά :102:

(κατά προσέγγιση 30% ζαιομποτ, 30% βλαμμένοι, 30% αγαθιαρηδες αγόμενοι και φερόμενοι όπου φυσάει ο άνεμος) :102:

ο georgebi ειναι εξαιρετικά προβληματισμένος αν τον ενδιαφέρει να συνεχίζει να γράφει σε αυτό το νήμα

Παρ όλα αυτά με την πεποίθηση πως ο ζαιοεσμός δεν μπαίνει καν να διαβάζει εδώ, θα ξεκινήσει ένα μικρο αφιέρωμα στο Πανευρωπαϊκού κλειστού που σε λιγότερο από μια βδομάδα ξεκινά στο Άπελντοορν....τόσο με ιστορικά στοιχεία απ το περίφημο αρχείο του αλλά και απ την σύγχρονη επικαιρότητα

Αρχίζοντας λοιπον απ την αποστολή μας που σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ χαρακτηρίζεται
Εικόνα

ο georgebi θα σχολιάσει έναν εναν τους αθλητές μας αρχίζοντας απ αυτούς με τις λιγότερες φιλοδοξίες

60 μέτρα άντρων - συμμετέχοντες 43 - θέσεις Ελλήνων με βάση τη φετινή επίδοση 36ος, 39ος και 41ος
Εικόνα
Εικόνα
Με 6.70 (ή 10.30 στα 100) σήμερα δεν πας πουθενά....μπράβο στα παιδιά αλλά θα αποκλειστούν στα προκριματικά και θα ναι επιτυχία να περάσουν έστω και έναν στη σειρά τους

60 εμπόδια συμμετέχοντες 32 - θέση του δικού μας 31ος ....προσδοκίες το ίδιο με το παραπάνω
Εικόνα

Σφαίρα αντρών - συμμετέχοντες 18 - θέσεις των δικών μας....μια απ τα ίδια
Εικόνα
***πολύ κρίμα για τον Μουζενιδη που στις ηλικιακές κατηγορίες ήταν απ του δυο τρεις κορυφαίους στον πλανήτη...αλλά αντί να προοδεύει κάνει βήματα προς τα πίσω

800 γυναικών - συμμετέχουσες 31 - θεση της (συνεχώς εξελισσόμενης Δεσπολαρη :hebit: ) 27η
Εικόνα

1500 γυναικών - συμμετέχουσες 25 - θέση της δικιά μας :-?
Εικόνα
SpoilerShow

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών