Εγώ βλέπω αυτό το κριάρι τον Μιλιτάο να χαρίζει τουλάχιστον ενα γκολ στους σερβους. Το θεμα ειναι να ειναι σε καλή μέρα οι βραζιλιάνοι μπροστά για να παστελώσουν τουλάχιστον 2-3.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 11:40καταλογισμός πέναλτι στο Βραζιλία 2.67 αλλά το κλείδωσαν
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Μπορεί να γίνει και έκπληξη πάντως. Βραζιλία πολύ καλή μεσοεπιθετικά, πίσω χωλαίνει. Οι Σέρβοι με Βλάχοβιτς-Μίτροβιτς μπορεί να κάνουν ζημιά. Πλάκα θα' χει να δούμε κάνα Ζίφκοβιτς να σκοράρει, πάντως. Να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του με Παναιτωλικό ξέρω' γω και να παστελώσει τη Βραζιλία.vantono έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 11:50Εγώ βλέπω αυτό το κριάρι τον Μιλιτάο να χαρίζει τουλάχιστον ενα γκολ στους σερβους. Το θεμα ειναι να ειναι σε καλή μέρα οι βραζιλιάνοι μπροστά για να παστελώσουν τουλάχιστον 2-3.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 11:40καταλογισμός πέναλτι στο Βραζιλία 2.67 αλλά το κλείδωσαν
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- vantono
Και η Σερβία το ίδιο. Είναι δυο φαινομενικά όμοιες ομάδες. Με άμυνες σχεδόν στο όριο του ανύπαρκτου, και μεσοεπιθετικά ξεχειλίζουν ποιότητα. Εξου και η προβλεψη μου για over 2,5.ik_90 έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 12:09Μπορεί να γίνει και έκπληξη πάντως. Βραζιλία πολύ καλή μεσοεπιθετικά, πίσω χωλαίνει. Οι Σέρβοι με Βλάχοβιτς-Μίτροβιτς μπορεί να κάνουν ζημιά. Πλάκα θα' χει να δούμε κάνα Ζίφκοβιτς να σκοράρει, πάντως. Να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του με Παναιτωλικό ξέρω' γω και να παστελώσει τη Βραζιλία.vantono έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 11:50Εγώ βλέπω αυτό το κριάρι τον Μιλιτάο να χαρίζει τουλάχιστον ενα γκολ στους σερβους. Το θεμα ειναι να ειναι σε καλή μέρα οι βραζιλιάνοι μπροστά για να παστελώσουν τουλάχιστον 2-3.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 11:40καταλογισμός πέναλτι στο Βραζιλία 2.67 αλλά το κλείδωσαν
Εγώ αν ημουν βραζιλιάνος προπονητης θα προτιμούσα παντως να ξεκινησω με Τιάγκο στα 40 του, παρά με το κριάρι το Μιλιτάο και να καρδιοχτυπάω καθε φορα που η μπαλα πλησιαζει περιοχή.
Μάλλον κάρτες θα παιξω, οι Σέρβοι θα ρίξουν ξυλο
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
σημερα στηριζω νικη κορεας και νομιζω οτι στο μεσημεριανο τα αδαμαστα λιονταρια θα καθαρισουν
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- vantono
Δεν μπορω να δω το ματς τωρα, αλλα κάποιος μου σφύριξε οτι το Καμερουν παίζει καλύτερα, μεχρι στιγμης.
Τυπε δεν προκειται να κολλησω προβιντ,πρεπει να το παρετε αποφαση οι εμβολιακηδες

Κατα τα αλλα,το παρακολουθω αποσπασματικα το μουντιαλ,η συνειδηση μου δεν μου επιτρεπει να σας δινω μη μελετημενες προβλεψεις που θα θησαυρισουν τους μπουκ

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ε μελετα ρε μαν.GoBack έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 12:54Τυπε δεν προκειται να κολλησω προβιντ,πρεπει να το παρετε αποφαση οι εμβολιακηδες
Κατα τα αλλα,το παρακολουθω αποσπασματικα το μουντιαλ,η συνειδηση μου δεν μου επιτρεπει να σας δινω μη μελετημενες προβλεψεις που θα θησαυρισουν τους μπουκ
Μη χαλάς την παράδοση
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Over 3,5 ΑΝΕΤΑ.vantono έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 12:14Και η Σερβία το ίδιο. Είναι δυο φαινομενικά όμοιες ομάδες. Με άμυνες σχεδόν στο όριο του ανύπαρκτου, και μεσοεπιθετικά ξεχειλίζουν ποιότητα. Εξου και η προβλεψη μου για over 2,5.ik_90 έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 12:09Μπορεί να γίνει και έκπληξη πάντως. Βραζιλία πολύ καλή μεσοεπιθετικά, πίσω χωλαίνει. Οι Σέρβοι με Βλάχοβιτς-Μίτροβιτς μπορεί να κάνουν ζημιά. Πλάκα θα' χει να δούμε κάνα Ζίφκοβιτς να σκοράρει, πάντως. Να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του με Παναιτωλικό ξέρω' γω και να παστελώσει τη Βραζιλία.
Εγώ αν ημουν βραζιλιάνος προπονητης θα προτιμούσα παντως να ξεκινησω με Τιάγκο στα 40 του, παρά με το κριάρι το Μιλιτάο και να καρδιοχτυπάω καθε φορα που η μπαλα πλησιαζει περιοχή.
Ροντεο θα γινει το ματς.
Δεν θα εκπλαγω αν δω κανα 5-4
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πηραν απο τους μαλακες το 20αρικο και τους επεκτεινουν για 3 μηνες για να βλεπουν μαλακιες!
Ετσι, αφου γουσταρετε να σας τον χωνουν οι καπιτα-ΛΗΣΤΕΣ, καλα σας κανουν!
Ετσι, αφου γουσταρετε να σας τον χωνουν οι καπιτα-ΛΗΣΤΕΣ, καλα σας κανουν!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Αγαπάμε σήμερα Πορτογαλία και Βραζιλία. Είναι κι αυτά τα ονόματα των Σέρβων, Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς...
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
- Phorum.gr user: neon imposter
Ο Βουλαρινος είναι έτοιμος να σκίσει καλσόν με τη συμπεριφορά του αντενα
γιατί;
γιατί;
- vantono
Θα του φάγανε το 20άρι και αυτουνού.neon imposter έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 14:12Ο Βουλαρινος είναι έτοιμος να σκίσει καλσόν με τη συμπεριφορά του αντενα
γιατί;
-
- Phorum.gr user: neon imposter
αν σκεφτείς ότι κάποτε έδινε τελάρα μπίρες για να γελάσουμε με τα αστεία τ, παίζει να σπάστηκε για το 20ευρω
Μπαίνει και η Γκάνα σήμερα.
Στηρίζουμε για νίκη να κλείσει του Ρονάλντο το σπίτι.
Στηρίζουμε για νίκη να κλείσει του Ρονάλντο το σπίτι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 152 Προβολές
-