Τι πρέπει να γίνει με την υπόθεση Πάοκ-Ξάνθης;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Τι πρέπει να γίνει με την υπόθεση Πάοκ-Ξάνθης;
σε αλλα νεα σημερα αθωωθηκε ο καραπαπας απο το εφετειο της ΕΠΟ
γραψτε και καμια γραμμουλα,δεν χαλασε ο κοσμος!
γραψτε και καμια γραμμουλα,δεν χαλασε ο κοσμος!
Εστω οτι ειναι ετσι ρε φιλε καθαρος ουρανος...

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άμα ήταν αθώος τι έπρεπε να γίνει;
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
πχορουμ: Κινδυνος εξαπλωσης κορονοιου,σε καραντινα ο μισος πλανητης
Κοκκορας:H κυρα Τασια η περιπτερου γλυστρισε και στραμπουληξε τον αστραγαλο,πειτε τιποτα και γι αυτη ρε
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Υπάρχει στην ελληνική αυτός ο τρόπος έκφρασης. Λαικος μπορεί να μη σου αρέσει αλλά συνηθίζεται στα αθλητικά. Πηρα παίκτη, πήγα τσουλου, δεν εχεις επίθεση φίλε κλπ σου έριξα τρια. είμαι ομαδάρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 30 Ιαν 2020, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Λίνο Βεντούρα
Εδώ λέμε ό,τι μερικές μέρες πριν έβαλαν φυτευτούς στην ΕΕΑ για να βγάλουν την απόφαση που θέλει ο μπάρμπας τους, ποιος ουρανός;
- Κόκκορας
ειναι επειδη σε πολυ κοσμο δεν εμπνεουν ακριβως εμπιστοσυνη τα θεσμικα οργανα ...Namrail έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:48Τώρα ποιος γράφει ότι να ναι και συνωμοσιολογει;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:46Όχι ρε, τι να αλλάξει; πρώτα βγάζουμε την απόφαση και μετά θα σκεφτούμε τους λόγους που μας οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
σας συνεβη και εσας καποτε,τελευταια ομως δειχνετε ακλονητη εμπιστοσυνη σε αυτα
τρια (πιθανα,ακομα δικαστηριο δεν εχει αποφανθει για αυτην την υποθεση της ΕΕΑ,ενω δεν εχουμε δει και κειμενο)χαρτινα
το ενα ηταν του ολυμπιακου με την υποθεση βαλνερ(για την οποια δειχνατε αρκετα καχυποπτοι)
και τα δυο αυτα σε τρια χρονια(αποφασεις τις οποιες υπερασπιζεστε με παθος)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 30 Ιαν 2020, 20:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο οπαδισμός έχει αυτό το καλό. Χωρις να ξοδέψεις τίποτε αγοράζεις παίκτες εκατομμυρίων. Γινεσαι Μπάγερ και είσαι και πρωταθλητής.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Εχεις κανα στοιχειο γι αυτο;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:53Εδώ λέμε ό,τι μερικές μέρες πριν έβαλαν φυτευτούς στην ΕΕΑ για να βγάλουν την απόφαση που θέλει ο μπάρμπας τους, ποιος ουρανός;
- Λίνο Βεντούρα
- Λίνο Βεντούρα
Για τους φυτευτούς;GoBack έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:56Εχεις κανα στοιχειο γι αυτο;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:53Εδώ λέμε ό,τι μερικές μέρες πριν έβαλαν φυτευτούς στην ΕΕΑ για να βγάλουν την απόφαση που θέλει ο μπάρμπας τους, ποιος ουρανός;
- Κόκκορας
αυτο ειναι ακριβως μια γραμμη...αυτο ζητουσα,thnx

ΕΠΟ ,χαλιφης κλπ; δεν περπαταει το στορι ε;

- Λίνο Βεντούρα
Όλοι οι πρόεδροι του γαύρου ήταν και οπαδοί, σα να λέμε
ΠΑΟΚτσης ειμαι, αλλα δεν ειμαι ψυχακιας και αυτο φαινεται και απο την μη συμμετοχη μου ολα αυτα τα χρονια στα θεματα του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαιρου γενικα. Πρωτος εγω θελω να μαθω εαν οντως εχουν κανει μαλακια γιατι δεν θελω να γινει ο ΠΑΟΚ ο 2ος Ολυμπιακος που εβριζα ολα αυτα τα χρονια. Γουσταρω καθαρο ποδοσφαιρο και στο ηθικο σκελος ειμαι ηδη πολυ ξενερωμενος με τον ΠΑΟΚ και το Ελληνικο ποδοσφαιρο, θα σταματησω να ειμαι ΠΑΟΚ; Οχι φυσικα απλα θα αποστασιοποιηθω ακομα περισσοτερο, απο την αλλη ομως το να σου κουναει το δαχτυλο επιδεικτικα ο καθε τελειωμενος γαυρος με τα αισχη που εχει κανει, σου βγαζει στην επιφανεια και το οπαδικο. Οποτε προπαγανδα απο εμενα οχι.GoBack έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:48Για την οικονομια της κουβεντας το ειπα,προφανως δεν στηριζεται πουθενα αυτη η υποθεση παρα μονο απο τους μηχανισμους προπαγανδας του Ιβαν.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:46Όχι ρε, τι να αλλάξει; πρώτα βγάζουμε την απόφαση και μετά θα σκεφτούμε τους λόγους που μας οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ε σορυ κιολας,αλλα δεν δικαιολογειται αυτος ο πανικος που σκοπιμως δημιουργει ο Ιβαν.Ακομα και βαλτη να ειναι η ΕΕΑ,η υποθεση θα περασει απο την ΕΠΟ.Ακομα και βαλτη να ειναι η ΕΠΟ μπορει ο παοκ να προσφυγει στο cas.Κανεις αθωος δεν αντιδρα οπως η ομαδα σου,και γενικα δεν γινεται να κατασκευαστουν στοιχεια,ο χρονος που θα γινει γνωστο το πορισμα δεν παιζει κανενα ρολο.Nostalgia έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 21:01ΠΑΟΚτσης ειμαι, αλλα δεν ειμαι ψυχακιας και αυτο φαινεται και απο την μη συμμετοχη μου ολα αυτα τα χρονια στα θεματα του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαιρου γενικα. Πρωτος εγω θελω να μαθω εαν οντως εχουν κανει μαλακια γιατι δεν θελω να γινει ο ΠΑΟΚ ο 2ος Ολυμπιακος που εβριζα ολα αυτα τα χρονια. Γουσταρω καθαρο ποδοσφαιρο και στο ηθικο σκελος ειμαι ηδη πολυ ξενερωμενος με τον ΠΑΟΚ και το Ελληνικο ποδοσφαιρο, θα σταματησω να ειμαι ΠΑΟΚ; Οχι φυσικα απλα θα αποστασιοποιηθω ακομα περισσοτερο, απο την αλλη ομως το να σου κουναει το δαχτυλο επιδεικτικα ο καθε τελειωμενος γαυρος με τα αισχη που εχει κανει, σου βγαζει στην επιφανεια και το οπαδικο. Οποτε προπαγανδα απο εμενα οχι.GoBack έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:48Για την οικονομια της κουβεντας το ειπα,προφανως δεν στηριζεται πουθενα αυτη η υποθεση παρα μονο απο τους μηχανισμους προπαγανδας του Ιβαν.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:46
Όχι ρε, τι να αλλάξει; πρώτα βγάζουμε την απόφαση και μετά θα σκεφτούμε τους λόγους που μας οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
Χτες βγαλατε ανακοινωση οτι δεν θελετε καμια τροπολογια,λιγη ωρα αφου την περασαν

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
28 Φεβ 2024, 08:48
-