περνάει υποσυνείδητο μήνυμα στα αποδυτήρια και τον κόσμο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ο Άρης έχει μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι με διπλό στην Τρίπολη την επόμενη εβδομάδα.
Με ισοπαλία η ήττα, οριστικά εκτός.
Ο δεύτερος γύρος μας θεωρητικά είναι ποιο βατός Με τα ποιο πολλά παιχνίδια εντός έδρας όπως και τα ντέρμπυ πλην γαύρου Αλλά ναι Η ζημία που έγινε από την ήττα από τον βόλο φάινεται. Οπως και η κλοπή στο Αγρίνιο που νομίζω εκεί ήταν που πόνεσε την ομάδα
Ο Άρης έχει μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι με διπλό στην Τρίπολη την επόμενη εβδομάδα.
Ο δεύτερος γύρος μας θεωρητικά είναι ποιο βατός Με τα ποιο πολλά παιχνίδια εντός έδρας όπως και τα ντέρμπυ πλην γαύρου Αλλά ναι Η ζημία που έγινε από την ήττα από τον βόλο φάινεται. Οπως και η κλοπή στο Αγρίνιο που νομίζω εκεί ήταν που πόνεσε την ομάδα
Δεν νομίζω ότι ο Άρης θα βγει κάτι παραπάνω από 5ος.
Γιατί αλλιώς ποιος θα μείνει εκτός;
Θεωρώ τον γαύρο πρωταθλητή. 2ο παοκ και 3-4 παίζεται σε χανουμι και Παναθηναϊκό.
Δεν νομίζω ότι ο Άρης θα βγει κάτι παραπάνω από 5ος.
Εκεί είναι το ταβάνι τους. Δεν μπορούν να απειλήσουν τους big4
Μια σχέση πάθους έληξε άδοξα, μεταξύ παικτών της πρώτης πεντάδας του πρωταθλήματος.
Οι καλοκαιρινές διακοπές στην Καραϊβική, δεν ένωσαν το ζευγάρι.
Ο ένας ποδοσφαιριστής απογοητευμένος - ο αμυντικός- αναχώρησε για την πατρίδα του.
Βρήκε ομάδα εκεί μετά απο λίγο καιρό.
Ο άντρας του ο επιθετικός, δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια.
Σύναψε σχέση με συμπαίκτη του, επίσης επιθετικό.
Μάλιστα αγωνίστηκαν βασικοί στο τελευταίο αγώνα της ομάδας τους, που έληξε με νίκη αυτής με ένα γκολ διαφορά. Ο ένας σκόραρε.
Βέβαια το τέλος της βραδιάς, έκρυβε κάποιες εκπλήξεις...
Ο Μορον είχε ανεβάσει φωτος με διακοπές με τον Ματαριτα στην Κόστα Ρίκα
Το θέμα είναι ποιο είναι το νέο αμόρε, επιθετικός λέει που έπαιξε με Ατρόμητο
Μάλλον Σαβειρο, να είναι ο ρωσοποντιος ο Σουλειμανοφ δυσκολα
Μπαρούφες του Psyxras ή μήπως τα παιδιά ακολουθούν τα βήματα εκείνου του πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.