ΠΑΝΘΗΡΕΣ respect
Re: ΠΑΝΘΗΡΕΣ respect
Ενώ όσοι βράβευσαν τον γιάσονα, δεν είναι.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
-
Νομίζω πως οι Ροζ Πάνθηρες είστε λίγο ευέξαπτοι. Αλλά κυρίως αγνώμονες για τη τσάμπα διαφήμιση που σας προσφέρουν διάφορα κυβερνητικά στελέχη (π.χ. η Μπακογιάννη κατά καιρούς και ο Χατζηδάκης τώρα).
Ο Χατζηδάκης ξέρει 2 ομάδες, γουάου.
-
Από ότι φαίνεται ο 4ος όμιλος της φετινής Γ΄ Εθνικής θα περιλαμβάνει πέρα από τον Πανιώνιο - μεταξύ άλλων - τους Ηλυσιακό, Εθνικό, Ατρόμητο Πειραιά, Φωστήρα, Απόλλωνα Σμύρνης και Προοδευτική!
Νομίζω πως επιβάλλεται μια δυνατή πχορουμική κερκίδα.
Νομίζω πως επιβάλλεται μια δυνατή πχορουμική κερκίδα.
-
Δεν τα κατάφερε ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Προοδευτική.
Υ.Γ. Ενημερωτικά, για όσους αναρωτιούνται για την απαγόρευση μετακίνησης φιλοξενούμενων, ένας από τους λόγους ίσως να ήταν και το γεγονός πως την τελευταία διετία το οπαδικό κομμάτι της Προο έχει προσελκύσει ορισμένους νεαρούς εμφορούμενους από, όχι και τόσο, δημοκρατικά αισθήματα.
Υ.Γ. Ενημερωτικά, για όσους αναρωτιούνται για την απαγόρευση μετακίνησης φιλοξενούμενων, ένας από τους λόγους ίσως να ήταν και το γεγονός πως την τελευταία διετία το οπαδικό κομμάτι της Προο έχει προσελκύσει ορισμένους νεαρούς εμφορούμενους από, όχι και τόσο, δημοκρατικά αισθήματα.
- EKPLIKTIKOS
Έχουμε παίξει ξύλο στο παρελθόν και με την Προοδευτική κ με τον Ιωνικο, τότε που ήμασταν όλοι στην Α εθνική. Τότε παίζαμε κ με το γαβρο ξύλο μέσα στο γήπεδο, πριν γίνουμε παράρτημά τους. Μετά αρχίσαμε τα μπουκιατσι στο Σαββίδη βέβαιαΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑19 Σεπ 2023, 02:36Δεν τα κατάφερε ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Προοδευτική.
Η Προοδευτική Νεολαία Κοκκινιάς είναι πλέον μαύρη;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑19 Σεπ 2023, 02:36Δεν τα κατάφερε ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Προοδευτική.
-
Beria υπάρχει ετοιμότητα για την αυριανή πρεμιέρα της πχορουμικής κερκίδας της σεζόν 2023/24;
την Κυριακή να έρθετε να σας ανταποδώσουμε για τον α΄ γύρο (φιλοξενία και πέτσινο πέναλτι)
δυστυχώς, θα είμαι εκτός Αθηνών για μνημόσυνο, έχω όμως ορίσει εκπρόσωπο (επιλέχθη ένας με βαρύ χέρι)
πληροφορίαι ενταύθα (Παλαιοελλαδίτης)
δυστυχώς, θα είμαι εκτός Αθηνών για μνημόσυνο, έχω όμως ορίσει εκπρόσωπο (επιλέχθη ένας με βαρύ χέρι)
πληροφορίαι ενταύθα (Παλαιοελλαδίτης)
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
Επικράτηση του Πανιωνίου σε έναν αγώνα όπου αφενός δεν ήταν καλύτερος και αφετέρου είχε τη - διακριτική - εύνοια της διαιτησίας.
Κόσμος και από τις δύο πλευρές χωρίς το παραμικρό ευτράπελο, ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι με έθελξαν τα καπνογόνα, οι κροτίδες και τα λέιζερ.
Κόσμος και από τις δύο πλευρές χωρίς το παραμικρό ευτράπελο, ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι με έθελξαν τα καπνογόνα, οι κροτίδες και τα λέιζερ.