Συνηθισμενο να μην διαβαζεις οτι δεν σε συμφερει.Κόκκορας έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 23:38επαψα να διαβαζω στο εχει αδικηθειLestat έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 23:36Τις περσινες φασεις τις αναλυσαμε στην ωρα τους και εχει αδικηθει η ΑΕΚ σε ουκ ολιγες. Τι να θυμηθω; Το πεναλτι στον Ελιασον με τον Ολυμπιακο; Το πεναλτι στον Γκαρσια με την Κηφισια και τις στραβες γραμμες του βαρ της ΕΠΟ του τιγρη που μας ακυρωσε γκολ και γελαγαν και τα τσιμεντα; Το πεναλτι μαρς που δεν δινει με τον Παναιτωλικο και φερνω Χ; Την εφευρεση πεναλτι του Σιδηροπουλου απο τον Βιντα στο ΑΡΗΣ-ΑΕΚ 2-2.Κόκκορας έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 23:27
τι ρεπο ρε,εσεις εχετε κανει το ασπρο μαυρο.θελετε να σας σφυριζουν οπως περσι...θυμιζετε ξερετε ποιους
εγω εγραψα ειναι πεναλντι..
αλλα οταν δεν δινει χατζισαφι την αποβολη στην αρχη και μου δινει την σκαρια αποβολη στις σερρες μετα,τι να πουμε για το πεναλντι στις καθυστερησεις!
Επειδη προφανως δεν θυμασαι καμια απο αυτες, οι φασεις ειναι εκει εξω.
Ο Χατζισαφι, ο οποιος ειναι ηλιθιος, δεν τιθεται αμφιβολια περι αυτου, παταει το ποδι του επιθετικου, το κουντεπιε. Δεν δινεται κοκκινη, το λεει και ο γαλλος που εχετε υπαλληλο.
Αντιθετως, ο σερραιος παει να σπασει το ποδι του Λαμελα στο υψος του καλαμιου, απο τα πλαγια, με καρατιά.
ενταξει .και το γκολ του βαρελα σωστα ακυρωθηκε.
προχωρουμε
ΑΕΚ
Re: ΑΕΚ
Winter is coming
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ναι ναι πολυ συνηθισμενο,εχω γραψει διακοσια σεντονια να απανταω σε καθε ταρζανια που διαβαζω ...επρεπε να σας δωσουν το πρωταθλημα ,αλλα σε αλλο αθλημα,στο american football
επισης σας κυνηγανε ολοι μας λετε,για λαμελα δεν εγραψε τιποτα ο παρατηρητης,δεν τον καλεσε και ο εισαγγελεας(μονο η εκθεση αστυνομιας τον αναφερει και για αυτο εβαλε προστιμο η ΔΕΑΒ)
περσι αλμειδα προστιμο
φετος λουτσεσκου 23 μερες εκτος μειον 4 ματς.
απλα γεγονοτα
επισης σας κυνηγανε ολοι μας λετε,για λαμελα δεν εγραψε τιποτα ο παρατηρητης,δεν τον καλεσε και ο εισαγγελεας(μονο η εκθεση αστυνομιας τον αναφερει και για αυτο εβαλε προστιμο η ΔΕΑΒ)
περσι αλμειδα προστιμο
απλα γεγονοτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 31 Οκτ 2024, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όλα τα sites πάντως γράφουν ότι ήταν αποβολή αλλά εδώ οι χανουμοι θέλουν να μας πείσουν ότι δεν είναι αποβολή γιατί βρίσκει πρώτα μπάλα. Είπαμε το κλάμα τους- αφού είναι η Μάρθα Βούρτση του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Γελαστός- έπιασε τόπο. Εμένα πάντως στα παπαρια μου το κύπελλο. Δεν θέλω ούτε Γκαγκατσοκυπελλα, ούτε κύπελλα Φραπαρ. Τετράδα να μπω θέλω φέτος.
Καλα και ο Χιμενεθ για αναλογα καραγκιοζιλικια και χειρονομιες εφαγε 45 μερες. Και δεν ηταν και σεσημασμενος οπως ο ρουμανος.Κόκκορας έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 23:51ναι ναι πολυ συνηθισμενο,εχω γραψει διακοσια σεντονια να απανταω σε καθε ταρζανια που διαβαζω ...
επισης τοσο σας κυνηγανε που για λαμελα δεν εγραψε τιποτα ο παρατηρητης,δεν τον καλεσε και ο εισαγγελεας(μονο η εκθεση αστυνομιας τον αναφερει και για αυτο εβαλε προστιμο η ΔΕΑΒ)
περσι αλμειδα προστιμο
Τωρα που θυμηθηκα τις περσινες φασεις, ξεχασα εκεινη που ο Ινγκασον ξαπλωνει με κινηση ραγκμπι τον Γκαρσια, επρεπε να παρει κοκκινη και δεν δινει ουτε φαουλ. Και μιας και λεμε για ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, εκεινος ο μεθυστακας απο ανατολικη ευρωπη, βρηκαμε για ποιο λογο ειχε ακυρωσει εκεινο το γκολ στην Τουμπα που απορουσε ακομα και ο Λουτσεσκου, που αν δεν κερδιζα λογω αυτης της απατης, θα εχανα το περσινο πρωταθλημα;
Τις θυμασαι αυτες τις φασεις ή σταματησες να διαβαζεις στον Χιμενεθ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lestat την 30 Οκτ 2024, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Winter is coming
Α θέλετε και πέναλτι; Ποια σαιτ το γράφουν;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εβαλα φαση καρμπον απο το ιταλικο πρωταθλημα που δινει κιτρινη.Arisvilla έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 23:55Όλα τα sites πάντως γράφουν ότι ήταν αποβολή αλλά εδώ οι χανουμοι θέλουν να μας πείσουν ότι δεν είναι αποβολή γιατί βρίσκει πρώτα μπάλα. Είπαμε το κλάμα τους- αφού είναι η Μάρθα Βούρτση του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Γελαστός- έπιασε τόπο. Εμένα πάντως στα παπαρια μου το κύπελλο. Δεν θέλω ούτε Γκαγκατσοκυπελλα, ούτε κύπελλα Φραπαρ. Τετράδα να μπω θέλω φέτος.
Οταν ο φιλαθλος αδικειται θα φωναξει, ετσι παει. Σημερα φωναζεις εσυ. Θελω να σε δω τωρα που εισαι πρωτος, αν δεν σου δωσει τρια σερι πεναλτι (με Παναιτωλικο, ΠΑΟΚ και Σερρες) και γκρεμιστεις απο την κορυφη, τι θα κάνεις. Ή εστω σε μια απο αυτες τις φασεις, οχι και τις τρεις.
Winter is coming
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σταύρος Καζαντζόγλου
Οσον αφορά τη φάση του Μπρινιόλιο, που ξαφνικά είδα πυρ ομαδόν από πάνω, κάτω και πλαγίως για να βγάλουν αντίβαρο στα τρομερά που έχουν συμβεί σε βάρος της ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα. Αναμφίβολα πρόκειται για δύσκολη φάση, που θα μπορούσε να δοθεί και κόκκινη. Βρίσκει πρώτος την μπάλα, είναι φανερό πως δεν βλέπει καν τον αντίπαλο και είναι ακούσιο το χτύπημα. Πήρε ρίσκο ο Ιταλός, με βάση όσα έχω δει και σε άλλες ανάλογες καταστάσεις, δεν είναι αδικία η κίτρινη κάρτα και το φάουλ στον Αρη.
Απλά να ξέρουν όσοι βιάζονται να πάνε σε συμψηφισμούς και προσπαθούν να μας πείσουν πως όλα βαίνουν καλώς και τα λάθη είναι «ανθρώπινα» και προς όλες τις ομάδες, θα έλεγα τα παιδιά να μην βιάζονται. Πρώτον, γιατί τα ακραία που έχουν ήδη συμβεί σε ματς της ΑΕΚ που επιχείρησαν να βγάλουν όλους τρελούς δεν είναι κάτι που μπορεί κάποιος να θεωρεί πως βρήκε αντίβαρο. Κατά δεύτερον, επειδή έρχονταν και άλλα πουλέν του Λανουά στη σειρά και σε πιάνει ένα τρέμουλο για όσα θα υπάρξουν.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Να βαλω και εγω μια φασηLestat έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 00:02Εβαλα φαση καρμπον απο το ιταλικο πρωταθλημα που δινει κιτρινη.Arisvilla έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 23:55Όλα τα sites πάντως γράφουν ότι ήταν αποβολή αλλά εδώ οι χανουμοι θέλουν να μας πείσουν ότι δεν είναι αποβολή γιατί βρίσκει πρώτα μπάλα. Είπαμε το κλάμα τους- αφού είναι η Μάρθα Βούρτση του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Γελαστός- έπιασε τόπο. Εμένα πάντως στα παπαρια μου το κύπελλο. Δεν θέλω ούτε Γκαγκατσοκυπελλα, ούτε κύπελλα Φραπαρ. Τετράδα να μπω θέλω φέτος.
Οταν ο φιλαθλος αδικειται θα φωναξει, ετσι παει. Σημερα φωναζεις εσυ. Θελω να σε δω τωρα που εισαι πρωτος, αν δεν σου δωσει τρια σερι πεναλτι (με Παναιτωλικο, ΠΑΟΚ και Σερρες) και γκρεμιστεις απο την κορυφη, τι θα κάνεις. Ή εστω σε μια απο αυτες τις φασεις, οχι και τις τρεις.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ποιό πέναλτι ρε νεραϊδοπαρμενοι;