GYM

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: GYM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 14 Φεβ 2025, 10:33

Κόκκορας έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:13
Chilloutbuddy έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:09
Κόκκορας έγραψε:
14 Φεβ 2025, 09:41
μπα τιποτα,και οσο περναν τα χρονια χειροτερα

θα δοκιμασω να αυστηροποιησω την διατροφη,σε στρατιωτικο βαθμο(Αλλα ισορροπημενα,μεσογειακα και δυνατα :lol: )
και να χασω και λιγα κιλα που εχω,μπας και
αλλιως παω για χειρουργειο(ελπιζω με ρομποτικη,βασικα ελπιζω να μην χρειαστει καθολου :e040: _,δεν μπορω να συνεχισω ολη την ωρα με φαρμακα(κοβε ξεκινα κ.λπ)
Κάνε ένα πείραμα και φάε μόνο κρέας κι αυγά 2 βδομάδες. Από περιέργεια, δε θα πάθεις τίποτα. Παϊδάκια, μπριζόλες, αυγά με μπέϊκον κλπ
λες;
ακουγεται δυσκοιλιο :P
θεμα με αιμορροειδες κ.λπ δεν ειχες; δεν εχει ινες αυτη η διατροφη
Και ειναι. Οποιος το τηρει κατα γραμμα, χέζει χειροβομβίδες. Και οχι, η σως/ντιπάκι που θα βουτας το κρεας ή το μιγμα που θα το μαριναρεις, δεν θα σε σωσει :102:

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 14 Φεβ 2025, 10:35

GoBack έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:31
Chilloutbuddy έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:25
GoBack έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:24

Ρε μλκ δεν εισαι σκετος άνθρωπος.Εχεις και κατι δις βακτηρια να ταισεις
Νταξ δεν είμαι επιστήμονας, δεν ξέρω. Πάντως υπήρχαν και υπάρχουν πολλοί πληθυσμοί στην ανθρωπότητα που τρώγαν μόνο κρέας και τίποτα άλλο και μια χαρά επιβίωσαν, πχ οι Εσκιμώοι Ινουίτ.
Καλα και οι βιγκαν δεν ψοφανε στο δρόμο αλλά δεν έχει να κάνει.Ειναι βέβαιο ότι χρειάζεσαι και καποια ποσότητα φυτικών ινών παρεα με γαλακτοκομικα για να ταιστουν τα βακτηρια στο εντερο.Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες αλλά η σχέση είναι συμβιωτικη,πρέπει και να κλανεις
Γιατί δεν έχει να κάνει και από πού είναι βέβαιο; Επειδή το λένε πολλοί; Είδαμε που μας φτάσανε οι πολλοί και οι βέβαιοι, ο μισός πλανήτης είναι παχύσαρκος.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο » 14 Φεβ 2025, 10:35

Chilloutbuddy έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:30
Σέρπικο έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:27
Για αναπλήρωση μυϊκής μάζας, τί παίρνετε;
παίρνουμε 100 κιλά, τα βάζουμε στη μπάρα και τα σηκώνουμε.
Γυμναστικούλα και καλό φαί φίλε, μια χαρά θα αναπληρωθεί η μυϊκή σου μάζα.
Δδλ;
Εγώ δεν τρώω σάλτσες και γλυκά, σπάνια θα φάω σουβλάκια, πίτσες και σφολιατοειδη, από ζυμαρικά τρώω τα κλασικά μακαρόνια μόνο και αυτά 3 με 4 φορές τον μήνα.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 14 Φεβ 2025, 10:37

Και εγώ μόνο κρέας τρώω , αλλά έχω και ένα γιαούρτι για πρόγευμα , μια αραβική με ομελέτα για πρωινό .

Τον πρώτο μήνα πήγε να γίνει extinction event στην τουαλέτα, αλλά από τότε είμαι οκ 😁
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 14 Φεβ 2025, 10:39

Chilloutbuddy έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:35
GoBack έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:31
Chilloutbuddy έγραψε:

Νταξ δεν είμαι επιστήμονας, δεν ξέρω. Πάντως υπήρχαν και υπάρχουν πολλοί πληθυσμοί στην ανθρωπότητα που τρώγαν μόνο κρέας και τίποτα άλλο και μια χαρά επιβίωσαν, πχ οι Εσκιμώοι Ινουίτ.
Καλα και οι βιγκαν δεν ψοφανε στο δρόμο αλλά δεν έχει να κάνει.Ειναι βέβαιο ότι χρειάζεσαι και καποια ποσότητα φυτικών ινών παρεα με γαλακτοκομικα για να ταιστουν τα βακτηρια στο εντερο.Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες αλλά η σχέση είναι συμβιωτικη,πρέπει και να κλανεις
Γιατί δεν έχει να κάνει και από πού είναι βέβαιο; Επειδή το λένε πολλοί; Είδαμε που μας φτάσανε οι πολλοί και οι βέβαιοι, ο μισός πλανήτης είναι παχύσαρκος.
Ειναι βεβαιο γιατι ζούμε στη γη.Αν ζουσαμε στον πλανήτη που φυτρωνουν μπριτζολες στο έδαφος δεν θα ήταν βεβαιο
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 14 Φεβ 2025, 10:40

Ερμής έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:20
Καρνιβορ; Θα μπορούσα να την κάνω αν μου επέτρεπαν και τα ζυμαρικά.
Η καρνιβορ εχει φάει ακυρο απο τον Πολ Σαλαντίνο, τον ιδιο τον μπροστάρη της, οταν βγηκε και ειπε οτι τη σταματάει γιατι του προκαλεσε καρδιαγγειακά και του γαμήθηκαν οι εξετασεις αιματος.
Ομοιως και με τον δικο μας τον τικτόκερ τον γκρηκ καρνιβορ (Πολ Σαλαντινο απο τα λιντλ) που και αυτος τη σταματησε οταν εκανε εξετασεις και βαρεσε 400 χοληστερινη.
Περαν του οτι μεσα σε μολις 2-3 χρονια που ακολουθουσε αυτη τη διατροφη ο γκρικ καρνοβορ, εκανε ενα speedrun δεκαετίας απο θεμα εμφάνισης.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 14 Φεβ 2025, 10:42

Σέρπικο έγραψε:
Chilloutbuddy έγραψε:
Σέρπικο έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:27
Για αναπλήρωση μυϊκής μάζας, τί παίρνετε;
Δδλ;
Εγώ δεν τρώω σάλτσες και γλυκά, σπάνια θα φάω σουβλάκια, πίτσες και σφολιατοειδη, από ζυμαρικά τρώω τα κλασικά μακαρόνια μόνο και αυτά 3 με 4 φορές τον μήνα.
Ε αν τρώς αρκετή πρωτεϊνη με το φαγητό σου, κοιμάσαι καλά, και κάνεις 15 σετ με βάρη 3 φορες την εβδομάδα οι μυς σου θα μεγαλώσουν, δεν υπάρχει περίπτωση, και 80 χρονών να είσαι. Yπάρχει και η γνωστή φράση "οι μυς δεν ξέρουν πόσων χρονών ειναι".

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 14 Φεβ 2025, 10:43

vantono έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:40
Ερμής έγραψε:
Η καρνιβορ εχει φάει ακυρο απο τον Πολ Σαλαντίνο, τον ιδιο τον μπροστάρη της, οταν βγηκε και ειπε οτι τη σταματάει γιατι του προκαλεσε καρδιαγγειακά και του γαμήθηκαν οι εξετασεις αιματος.
Ομοιως και με τον δικο μας τον τικτόκερ τον γκρηκ καρνιβορ (Πολ Σαλαντινο απο τα λιντλ) που και αυτος τη σταματησε οταν εκανε εξετασεις και βαρεσε 400 χοληστερινη.
Περαν του οτι μεσα σε μολις 2-3 χρονια που ακολουθουσε αυτη τη διατροφη ο γκρικ καρνοβορ, εκανε ενα speedrun δεκαετίας απο θεμα εμφάνισης.
ετσι και αλλιώς δε μπορώ μονο καρνιβορ.
Ο γυμναστης μου κάνει σχεδόν κάρνιβορ 5-6 χρόνια και μου λέει πως είναι ο,τι καλύτερο εχει κάνει ποτέ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 14 Φεβ 2025, 10:45

vantono έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:40
Ερμής έγραψε:
Δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, μόνο τι μας λένε ξέρουμε.
Εγώ λέω ότι αξίζει να δοκιμάσει ο καθένας μόνος του για ένα διάστημα, να δει πώς νιώθει και τι του ταιριάζει. Αν δε σε πάει καλά αλλάζεις.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 14 Φεβ 2025, 10:48

Chilloutbuddy έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:42
Σέρπικο έγραψε:
Chilloutbuddy έγραψε:

Δδλ;
Ε αν τρώς αρκετή πρωτεϊνη με το φαγητό σου, κοιμάσαι καλά, και κάνεις 15 σετ με βάρη 3 φορες την εβδομάδα οι μυς σου θα μεγαλώσουν, δεν υπάρχει περίπτωση, και 80 χρονών να είσαι. Yπάρχει και η γνωστή φράση "οι μυς δεν ξέρουν πόσων χρονών ειναι".
Οι μύες θελουν και γλυκογόνο ομως για την ανάρρωση (και κατα συνέπεια ανάπτυξη) τους, και κυριως μεταπροπονητικά, αλλιως ειτε θα μενεις στάσιμος είτε θα τους χάνεις σταδιακά.
Δεν λεμε οτι πρεπει να πλακωνεσαι στις ζαμπονοτυροπιτες και τις μακαρονάδες μετα τη γυμναστικη, αλλά κανενα ρυζάκι ή μια βραστη/φουρνιστή γλυκοπατάτα ως συνοδευτικά στο πρωτεϊνούχο μεταπροπονητικό γευμα σου, ή για επιδόρπιο λιγο μέλι ή κανενα γλυκακι (με γλυκαντικα εστω, γάμα τη ζάχαρη) το λες κι οτι επιβάλλεται.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 14 Φεβ 2025, 10:51

είχα βάλει κι εγώ cgm (continuous glucose monitor) από περιέργεια και νερντουλίαση. δεν σηκωνόταν ούτε με γερανό το σάκχαρο. ακόμη και το μπέισλάιν είχε κατέβει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 14 Φεβ 2025, 10:52

vantono έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:48
Chilloutbuddy έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:42
Σέρπικο έγραψε:

Δδλ;
Οι μύες θελουν και γλυκογόνο ομως για την ανάρρωση (και κατα συνέπεια ανάπτυξη) τους, και κυριως μεταπροπονητικά, αλλιως ειτε θα μενεις στάσιμος είτε θα τους χάνεις σταδιακά.
Δεν λεμε οτι πρεπει να πλακωνεσαι στις ζαμπονοτυροπιτες και τις μακαρονάδες μετα τη γυμναστικη, αλλά κανενα ρυζάκι ή μια βραστη/φουρνιστή γλυκοπατάτα ως συνοδευτικά στο πρωτεϊνούχο μεταπροπονητικό γευμα σου, ή για επιδόρπιο λιγο μέλι ή κανενα γλυκακι (με γλυκαντικα εστω, γάμα τη ζάχαρη) το λες κι οτι επιβάλλεται.
ναι ρε παιδί μου, τα ξέρουμε όλα αυτά, εγώ σου λέω άσε να δοκιμάσει ο καθένας από μόνος του στο δικό του κορμί και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 14 Φεβ 2025, 10:53

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:51
είχα βάλει κι εγώ cgm (continuous glucose monitor) από περιέργεια και νερντουλίαση. δεν σηκωνόταν ούτε με γερανό το σάκχαρο. ακόμη και το μπέισλάιν είχε κατέβει
είσαι αντάπτεντ

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 14 Φεβ 2025, 11:06

Chilloutbuddy έγραψε:
GoBack έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:24
Chilloutbuddy έγραψε:
14 Φεβ 2025, 10:16

Το κρέας είναι η μοναδική τροφή που έχει τα πάντα που χρειάζεται ο οργανισμός
Αυτό με τις ίνες είναι νομίζω λίγο παραμύθα, οι ίνες έτσι κι αλλιώς δε χωνεύονται από τους ανθρώπους, αν χρειάζεσαι κάτι που δε χωνεύεται για να πας τουαλέτα φάε και πέτρες αν είναι :102:

Δυσκοιλιότητα μπορεί να έχεις καναδυό μέρες.
Ρε μλκ δεν εισαι σκετος άνθρωπος.Εχεις και κατι δις βακτηρια να ταισεις
Oι Ινουιτ παντως καταναλωνουν το γρασιδι που βρισκεται στα εντοσθια των ταρανδων, ενιοτε και φρουτα. Η διαφορα ειναι οτι δεν εχουν την δικη μας επιτακτικοτητα να φαμε """απο ολα με μετρο""". Τρωνε οτι τους δινει η γη, φυτρωνουν οι ιδιοι στην γη που τους ταιζει, ωραια πραγματα, οικοσυστημα, οργανικη συνδεση κλπ κλπ.

Αν ομως εχεις φυτρωσει σε μια γη που σου δινει τα παντα σε αφθονια, και ειχαν φυτρωσει εκει και οι προγονοι σου και το γυρισεις σε οτι βρεις στο γουεμπ, δυσκολευει το πραγμα. Βεβαια αυτα ισχυαν παλια, που οι γεωγραφικοι διαχωρισμοι υπηρχαν, τωρα, ισως οχι. Για αυτο το πιο ασφαλες, ειναι το ατομικο συμπερασμα, το πως νιωθεις με την διατροφη που ακολουθεις.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 14 Φεβ 2025, 12:08

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών