GYM
- Cecily Anne
GYM
Νήμα για μερακλούδες και μερακλήδες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Re: GYM
???? Αυτό ήταν δικό μου ρε.
Εγώ σκέφτομαι να πάω ή να μην πάω; Τώρα δεν μου φαίνεται καλή ώρα, θα'ναι όλοι μαζεμένοι.
Εγώ σκέφτομαι να πάω ή να μην πάω; Τώρα δεν μου φαίνεται καλή ώρα, θα'ναι όλοι μαζεμένοι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οι μέρες πριν και ειδικά μετά το πασχα είναι που μαζεύονται ακόμη και τα φαντάσματα. Πάμε νύχτα, αργά, λίγο πριν το λυκαυγές.
Τι ευτυχία να μπαίνεις στο gym και να βλέπεις τις παρέες των τσιμεντόλιθων και τον μαθητών να φεύγουν. Αγαλλίαση
Τι ευτυχία να μπαίνεις στο gym και να βλέπεις τις παρέες των τσιμεντόλιθων και τον μαθητών να φεύγουν. Αγαλλίαση
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Ρε ποιοι μαθητές, εμένα είναι μαζεμένη όλη μου η τάξη. Όχι ότι χαίρομαι που τους βλέπω, αλλά εννοώ δεν έχει μικρά και ειδικά Σάββατο.
- Cecily Anne
Περικυκλωμένος από γυμναστήρια και σχολές της πλάκας + ''εξειδικευμένα'' , για πιλάτες -γιόγκες κλπ
Μόνο σε ένα γίνεται σοβαρή δουλειά.
Απολαμβάνω όμως τις ώρες της ζούμπας στο πιο κοντινό με μουσική υπόκρουση '' εισαι ενα περιστέρι '' και άλλα τέτοια αζματα με σφυρίκτρες - τσιρίδες - και παραινέσεις '' παμμεεεεεεεε'' ενώ βγαίνω στο μπαλκόνι με μισόκιλο παγωτό + γλυκο κουταλιού να με βλέπουν ενω ιδροκωπάνε.
Απολαμβάνω όμως τις ώρες της ζούμπας στο πιο κοντινό με μουσική υπόκρουση '' εισαι ενα περιστέρι '' και άλλα τέτοια αζματα με σφυρίκτρες - τσιρίδες - και παραινέσεις '' παμμεεεεεεεε'' ενώ βγαίνω στο μπαλκόνι με μισόκιλο παγωτό + γλυκο κουταλιού να με βλέπουν ενω ιδροκωπάνε.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Πολύ φιτ είστε στο χωριό ρε παλικάρ.Αγις έγραψε: ↑31 Μαρ 2018, 23:49Περικυκλωμένος από γυμναστήρια και σχολές της πλάκας + ''εξειδικευμένα'' , για πιλάτες -γιόγκες κλπ
- Cecily Anne
Σιγά μην πάθεις .Cecily Anne έγραψε: ↑31 Μαρ 2018, 23:56Μην ακούω αυτή τη λέξη πασχαλιάτικα. ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ.
Σκάσε - πλήρωνε και δώριζε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
να πάρει πεντέξι να'χει να τα μοιράζει!
ΑΔΥΝΑΤΩ να παω σε γυμναστηριο γιατι μου σηκωνεται αμεσως μολις δω ομορφες γυναικες.
Απορω πραγματικα με οσους πηγαινουν σε τετοιους χωρους (και δεν εχουν σαν αποκλειστικο στοχο να συνουσιαστουν).
Θα παραμεινει μυστηριο για μενα. Αλυτος γριφος.
Απορω πραγματικα με οσους πηγαινουν σε τετοιους χωρους (και δεν εχουν σαν αποκλειστικο στοχο να συνουσιαστουν).
Θα παραμεινει μυστηριο για μενα. Αλυτος γριφος.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Cecily Anne