Τερατομαχοι

Παιχνίδια ρόλων, ηλεκτρονικά, PC games/consoles, cheats, συζητήσεις και σχολιασμοί
Άβαταρ μέλους
Unicex

Re: Τερατομαχοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unicex » 02 Δεκ 2024, 00:41

Space_Passenger έγραψε:
01 Δεκ 2024, 16:00
AlienWay έγραψε:
01 Δεκ 2024, 15:56
Εγώ τα είχα όλα! Ολους τους εξωγήινους και όλους τους τερατομάχους.
Συνειδητοποιεις ποσα λεφτα θα εβγαζες σημερα????
Μη το σκέφτεσαι έτσι. Αυτές οι ομορφιές είναι μέρος από τα παιδικά σου χρόνια. Είναι μια επένδυση και μέρος της ψυχής σου. Εγώ πχ έπαιρνα κόμιξ. Disney DC και Marvel. Και Αρκά. Υπήρξαν πολύ ευχάριστες ενασχολήσεις για 'μένα. Συνειδητοποιώ βέβαια πως κάποια από αυτά είναι rather dark αναγνώσματα γεμάτα βία και βρωμιά. Αλλά και πάλι. Τα Spiderman μου και τα X-men και τα μισά Αρκά μου τα πούλησα πρόσφατα και μου λείπουν λίγο.

Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger » 02 Δεκ 2024, 14:05

20--- έγραψε:
02 Δεκ 2024, 00:41
Μη το σκέφτεσαι έτσι. Αυτές οι ομορφιές είναι μέρος από τα παιδικά σου χρόνια. Είναι μια επένδυση και μέρος της ψυχής σου. Εγώ πχ έπαιρνα κόμιξ. Disney DC και Marvel. Και Αρκά. Υπήρξαν πολύ ευχάριστες ενασχολήσεις για 'μένα. Συνειδητοποιώ βέβαια πως κάποια από αυτά είναι rather dark αναγνώσματα γεμάτα βία και βρωμιά. Αλλά και πάλι. Τα Spiderman μου και τα X-men και τα μισά Αρκά μου τα πούλησα πρόσφατα και μου λείπουν λίγο.
Αν κατι εχει αξια για μενα δεν το πουλαω. Αν δεν εχει το πουλαω. Οτι εχω βγαλει για πουλημα στο vendora δεν με ποναει να το δωσω. Αλλα τα εχω κρατησει. Καποια τα ειχε πεταξει η μανα μου κατι περιοδικα που σημερα εχουν αξια και θα τα εδινα αν τα ειχα. Οπως το βλεπει κανεις και οπως αισθανεται για το χ αντικειμενο.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 05 Δεκ 2024, 13:06

Έχω μερικές χιλιάδες τέτοια. Και τερατομάχους και εξωγήινους.

Κάποια πολύ σπάνια.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 05 Δεκ 2024, 13:08

AlienWay έγραψε:
Εννοείς σαν σχήματα φαντάζομαι. Πλήρη συλλογή (όλα τα σχέδια σε όλα τα χρώματα) είναι πολυ δύσκολο να πετύχει κάποιος στους τερατομάχους και αδύνατο στους εξωγήινους.

Οι τερατομάχοι είναι 28 σχέδια σε 8 χρώματα, συνολικά 222+2 κομμάτια (το εργοστάσιο δεν έβγαλε ποτέ καφέ Σκαντζόχοιρο και Αράχνη και μωβ Ελέφαντα/Αγριογούρουνο, αν και αυτά τα τελευταία τα υποκαθιστούν με κάποια καφέ διάφανα (λογικά εργοστασιακό λάθος - μόνο αυτές οι δύο φιγούρες υπάρχουν σε αυτήν την περίεργη απόχρωση) ορισμένοι συλλέκτες.

Οι εξωγήινοι είναι 40 σχέδια σε πάρα πολλά διαφορετικά χρώματα (σε κάποια δεν βγήκαν όλοι). Χαμός!

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 05 Δεκ 2024, 13:14

Green Dragon έγραψε:
05 Δεκ 2024, 13:08
AlienWay έγραψε:
Εννοείς σαν σχήματα φαντάζομαι. Πλήρη συλλογή (όλα τα σχέδια σε όλα τα χρώματα) είναι πολυ δύσκολο να πετύχει κάποιος στους τερατομάχους και αδύνατο στους εξωγήινους.

Οι τερατομάχοι είναι 28 σχέδια σε 8 χρώματα, συνολικά 222+2 κομμάτια (το εργοστάσιο δεν έβγαλε ποτέ καφέ Σκαντζόχοιρο και Αράχνη και μωβ Ελέφαντα/Αγριογούρουνο, αν και αυτά τα τελευταία τα υποκαθιστούν με κάποια καφέ διάφανα (λογικά εργοστασιακό λάθος - μόνο αυτές οι δύο φιγούρες υπάρχουν σε αυτήν την περίεργη απόχρωση) ορισμένοι συλλέκτες.

Οι εξωγήινοι είναι 40 σχέδια σε πάρα πολλά διαφορετικά χρώματα (σε κάποια δεν βγήκαν όλοι). Χαμός!
Ναι. Σαν σχήματα. Κάποια στιγμή είχα πάρει τις πυραμίδες τους, που μέσα τους είχαν όλους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 05 Δεκ 2024, 13:19

Πυραμίδα είχα πάρει μόνο εξωγήινων αλλά φυσικά σαν χάρτινη που ήταν καταστράφηκε και πετάχτηκε. Τις φιγούρες τις κράτησα όλες και πήρα κι άλλες όταν ξεκίνησα να μαζεύω πριν λίγα χρόνια. Πυραμίδα τερατομάχων είναι τόσο σπάνια που έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις στο community για το αν υπήρχε ή όχι. Προσωπικά δεν ξέρω κάποιον συλλέκτη να έχει αν και έχω διασταυρώσει με αποδείξεις ότι είχαν κυκλοφορήσει τέτοιες.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 05 Δεκ 2024, 13:35

Green Dragon έγραψε:
05 Δεκ 2024, 13:19
Πυραμίδα είχα πάρει μόνο εξωγήινων αλλά φυσικά σαν χάρτινη που ήταν καταστράφηκε και πετάχτηκε. Τις φιγούρες τις κράτησα όλες και πήρα κι άλλες όταν ξεκίνησα να μαζεύω πριν λίγα χρόνια. Πυραμίδα τερατομάχων είναι τόσο σπάνια που έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις στο community για το αν υπήρχε ή όχι. Προσωπικά δεν ξέρω κάποιον συλλέκτη να έχει αν και έχω διασταυρώσει με αποδείξεις ότι είχαν κυκλοφορήσει τέτοιες.
Υπήρχε πυραμίδα τερατομάχων. Κι αυτή χάρτινη. Δεν το ήξερα ότι θεωρούνταν σπάνια :003:
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 05 Δεκ 2024, 13:37

Τι σπάνια, βρίσκεται στο όριο της ανυπαρξίας!

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 05 Δεκ 2024, 13:40

Green Dragon έγραψε:
05 Δεκ 2024, 13:37
Τι σπάνια, βρίσκεται στο όριο της ανυπαρξίας!
Για την ακρίβεια την είχα πάρει από τη Βέροια. Αλλά υπήρχε ένα τουίστ: Τους είχε όλους μέσα εκτός από τη "μέδουσα", η οποία έτσι κι αλλιώς ήταν σπάνια.

Ούτε σε φακελάκια την έβρισκα και γενικά, δεν την είχα ποτέ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 05 Δεκ 2024, 13:52

Ναι, αυτή και ο Σκαντζόχοιρος ήταν τα πιο δύσκολα. Αράχνη είναι το κανονικό της όνομα (ο ελληνικός κατάλογος ήταν για τα πανηγύρια).

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 05 Δεκ 2024, 14:00

Να μια ωραία ομάδα:

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παιχνίδια”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών