Crusader Kings 3
Re: Crusader Kings 3
bump
μετράμε μέρες
μετράμε μέρες
Καλή είδηση, αλλά θα περιμένω το επόμενο lockdown για δοκιμή.
ξενέρωμα με το sjw incursion & Deus Vult Removal,
no news on vic 3
πρέπει να αγοράσω και το imperator -no time
-
ξενέρωμα με το sjw incursion & Deus Vult Removal,
no news on vic 3
πρέπει να αγοράσω και το imperator -no time

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Dwarven Blacksmith
θα δούμε. Ακόμα δεν έχουμε δει σχεδόν τίποτα απο gameplay-δεν έχω ιδέα πόσο πλειαμπολ θα είναι και τι είναι πίσω απο paywall. Λογικά θα μάθουμε μέσα στον μήνα
Κανένας που έχει λεφτά να μας πει πρώτες εντυπώσεις; 

Πρώτο σοβαρό save με τους Φωκάδες που ξεκινάνε με ένα μικρό κομμάτι γης στην Καισάρεια της Καππαδοκίας. Και ενώ στην 1η γενιά όλα πήγαν καλά, καταφέρνοντας να φάμε ευκαιριακά τους γείτονες και να γίνουμε στρατηγοί στο Θέμα Καισαρείας, στη 2η γενιά προβλέπονται οικογενειακά προβλήματα
ο τρομακτικός ρωσοπόντιος στα δεξιά, είναι ο θείος μου ο Ιωάννης και μέχρι πρότινος διάδοχος

Ευτυχώς μετά απο προσπάθεια η σύζυγος κατάφερε να μείνει έγκυος, και αμέσως έβγαλα τον γιο Νικηφόρο(στον παππού του) περιμένοντας να συνεχίσει την οικογενειακή στρατιωτική παράδοση, και ενδεχομένως να γίνει και ο πρώτος αυτοκράτορας

...και μετά την αρχική χαρά, ανακάλυψα ότι ο μελλοντικός στρατηλάτης Νικηφόρος, πάσχει απο αχονδροπλασία!

αν δεν αποκτήσει ικανότητες Tyrion Lannister, πολύ φοβάμαι ότι ο θείος και τα 2α ξαδέρφια του θα τον φάνε λάχανο στο μέλλον
ο τρομακτικός ρωσοπόντιος στα δεξιά, είναι ο θείος μου ο Ιωάννης και μέχρι πρότινος διάδοχος

Ευτυχώς μετά απο προσπάθεια η σύζυγος κατάφερε να μείνει έγκυος, και αμέσως έβγαλα τον γιο Νικηφόρο(στον παππού του) περιμένοντας να συνεχίσει την οικογενειακή στρατιωτική παράδοση, και ενδεχομένως να γίνει και ο πρώτος αυτοκράτορας

...και μετά την αρχική χαρά, ανακάλυψα ότι ο μελλοντικός στρατηλάτης Νικηφόρος, πάσχει απο αχονδροπλασία!

αν δεν αποκτήσει ικανότητες Tyrion Lannister, πολύ φοβάμαι ότι ο θείος και τα 2α ξαδέρφια του θα τον φάνε λάχανο στο μέλλον

Γαμώτο, θέλω να το αγοράσω αλλά με το steam sale πήρα AC:Odyssey, AC:Origins, Wasteland 2, Darkest Dungeon, POE:2, World of Horror, και το τελευταίο Deus Ex, και τώρα παίζω το Odyssey, έχω πολύ ακόμη μπροστά μου.
To Darkest dungeon και το Deus ex λένε τίποτα;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας βόηθα please. Ως ειδικός, τι βήματα πρέπει να κάνω ως Δυνατός εκ Μικράς Ασίας για να ανατρέψω τους μακεδόνες; 

- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
δωσε πονο Nero 

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.