Imperator: Rome
- Dwarven Blacksmith
Re: Imperator: Rome
Μα δεν φαίνεται καν τι θα είναι
Υποθέτεις ότι θα είναι κάτi σαν EU4 με Ρωμαϊκό σέττινγκ;
There are decades where you fuck around and days where you find out
Τι ακριβώς θα είναι; CK στην αρχαία ρώμη;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Θενκς! Ωραίο φαίνεται αν και προσωπικά δυσκολεύομαι ακομα και με στελάρις - σκεψου αυτα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εδώ να πούμε ότι γνωρίζοντας την παράδοξη,είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι ξεκινάει τόσο νωρίς. Ενα dlc που θα πιάνει τον 4ο αιώνα(τουλάχιστο) είναι λίογ πολύ αναμενόμενο. Κατα τα άλλα το μόνο που θέλω είναι η δυνατότητα να πηδάμε τις αδερφές μας,σαν καλοί Πτολεμαίοι
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Μακάρι, μακάρι, μακάρι να έχει πρώιμο Μεσαίωνα και Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.
Αν δυσκολεύεσαι με Στελλάρις φίλε, μην προσπαθήσεις με κάποια Στέλλα.
- Dwarven Blacksmith
Το καλό είναι ότι θα μπορείς να μπεις στο ισόγειο χωρίς να πρέπει να διαβάσεις για 487 DLC.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Που σαι Γιόχι: υπάρχουν ενδείξεις ότι θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ξανασταυρώσετε τον Ναζωραίο
MRGA!!!!
- The Great Leader
Ελπίζω λιγότερο σε remake του Europa Universalis Rome και περισσότερο σε Crusader Kings 2 με Ρωμαϊκό μανδύα και διπλωματία Europa Universalis. Πάντως πάει να μου ρημάξει τον μισθό η Paradox.Μία το Stellaris,τώρα παιχνίδι με ρωμαϊκή περίοδο και θα μας ταράξουν στα DLC.Aντίο ζωή και πορτοφόλι.
Από την παρουσίαση παραπάνω φαίνεται να είναι ένα υβρίδιο EUIV και vicky2 με μια υποψία μόνο ck2. Μέχρι τώρα το πιο ενθαρρυντικό φαίνεται να είναι ο χάρτης: Απο την Σρι Λανκα μέχρι τη Σκανδιναβία και όλοι playable χωρίς dlc Οραματίζομαι απο τώρα τη σαρματική μου αυτοκρατορία και έχω μια μικρή διέγερσηThe Great Leader έγραψε: ↑26 Μάιος 2018, 14:31Ελπίζω λιγότερο σε remake του Europa Universalis Rome και περισσότερο σε Crusader Kings 2 με Ρωμαϊκό μανδύα και διπλωματία Europa Universalis. Πάντως πάει να μου ρημάξει τον μισθό η Paradox.Μία το Stellaris,τώρα παιχνίδι με ρωμαϊκή περίοδο και θα μας ταράξουν στα DLC.Aντίο ζωή και πορτοφόλι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
08 Σεπ 2023, 16:11