Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Θενκς! Ωραίο φαίνεται αν και προσωπικά δυσκολεύομαι ακομα και με στελάρις - σκεψου αυτα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εδώ να πούμε ότι γνωρίζοντας την παράδοξη,είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι ξεκινάει τόσο νωρίς. Ενα dlc που θα πιάνει τον 4ο αιώνα(τουλάχιστο) είναι λίογ πολύ αναμενόμενο. Κατα τα άλλα το μόνο που θέλω είναι η δυνατότητα να πηδάμε τις αδερφές μας,σαν καλοί Πτολεμαίοι
Ελπίζω λιγότερο σε remake του Europa Universalis Rome και περισσότερο σε Crusader Kings 2 με Ρωμαϊκό μανδύα και διπλωματία Europa Universalis. Πάντως πάει να μου ρημάξει τον μισθό η Paradox.Μία το Stellaris,τώρα παιχνίδι με ρωμαϊκή περίοδο και θα μας ταράξουν στα DLC.Aντίο ζωή και πορτοφόλι.
Ελπίζω λιγότερο σε remake του Europa Universalis Rome και περισσότερο σε Crusader Kings 2 με Ρωμαϊκό μανδύα και διπλωματία Europa Universalis. Πάντως πάει να μου ρημάξει τον μισθό η Paradox.Μία το Stellaris,τώρα παιχνίδι με ρωμαϊκή περίοδο και θα μας ταράξουν στα DLC.Aντίο ζωή και πορτοφόλι.
Από την παρουσίαση παραπάνω φαίνεται να είναι ένα υβρίδιο EUIV και vicky2 με μια υποψία μόνο ck2. Μέχρι τώρα το πιο ενθαρρυντικό φαίνεται να είναι ο χάρτης: Απο την Σρι Λανκα μέχρι τη Σκανδιναβία και όλοι playable χωρίς dlc Οραματίζομαι απο τώρα τη σαρματική μου αυτοκρατορία και έχω μια μικρή διέγερση
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.