Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
ε μα οι άνθρωποι έχουν επενδύσει 17 ζωές από την Αναγέννηση να φτιάχνουν καμπύλες και χρώματα, και έρχονται οι σφηνοειδείς άνθρωποι της ανατολής που τρώνε ζωντανά χταπόδια και σου φτιάχνουν τρία τρίγωνα σ'ένα χαρτί και σου λένε αυτό είναι το αυτοκίνητο, κάνει βρουμβρουμ πάρτο. Ε δεν είναι έτσι τι να κάνουμε.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Ε ναι - οι σχιστομάτηδες σχεδιάζουν κ κατασκευάζουν απέθαντα μεκανάκια κ αυτοκίνητα - αλλά εμείς γουστάρουμε τις προβληματικές πριμαντόνες - απ έξω κούκλα κ γενικά πανούκλα σαν παθιασμένοι μαζοχιστές πιστοί στις προσταγές του ΚΚ που έχει καταστρέψει κόσμο με τους 4ΤChilloutbuddy έγραψε: ↑22 Μάιος 2022, 15:57ε μα οι άνθρωποι έχουν επενδύσει 17 ζωές από την Αναγέννηση να φτιάχνουν καμπύλες και χρώματα, και έρχονται οι σφηνοειδείς άνθρωποι της ανατολής που τρώνε ζωντανά χταπόδια και σου φτιάχνουν τρία τρίγωνα σ'ένα χαρτί και σου λένε αυτό είναι το αυτοκίνητο, κάνει βρουμβρουμ πάρτο. Ε δεν είναι έτσι τι να κάνουμε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Kοίτα κι εγώ αντλία νερού για το ποτιστικό στον κήπο γιαπωνέζικη παίρνω, α όλα κι όλα.Αγις έγραψε: ↑22 Μάιος 2022, 16:20Ε ναι - οι σχιστομάτηδες σχεδιάζουν κ κατασκευάζουν απέθαντα μεκανάκια κ αυτοκίνητα - αλλά εμείς γουστάρουμε τις προβληματικές πριμαντόνες - απ έξω κούκλα κ γενικά πανούκλα σαν παθιασμένοι μαζοχιστές πιστοί στις προσταγές του ΚΚ που έχει καταστρέψει κόσμο με τους 4Τ
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Για αυτή τη δουλειά να πάρεις μια ΧάρλευChilloutbuddy έγραψε: ↑22 Μάιος 2022, 16:23Kοίτα κι εγώ αντλία νερού για το ποτιστικό στον κήπο γιαπωνέζικη παίρνω, α όλα κι όλα.Αγις έγραψε: ↑22 Μάιος 2022, 16:20Ε ναι - οι σχιστομάτηδες σχεδιάζουν κ κατασκευάζουν απέθαντα μεκανάκια κ αυτοκίνητα - αλλά εμείς γουστάρουμε τις προβληματικές πριμαντόνες - απ έξω κούκλα κ γενικά πανούκλα σαν παθιασμένοι μαζοχιστές πιστοί στις προσταγές του ΚΚ που έχει καταστρέψει κόσμο με τους 4Τ

Ικανούς σας εχω

Ηλθε η σύντροφος οσο πληκτρολογούσα - της λέω μια στιγμη γράφω για τα αλφαρομέο κ μου απαντά
''Υπάρχουν ακόμα αυτά

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτοκίνητα κατασκευάζουν ρε δικέ μου, δεν διακοσμούν την Κάπελα Σιστίνα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑22 Μάιος 2022, 15:57ε μα οι άνθρωποι έχουν επενδύσει 17 ζωές από την Αναγέννηση να φτιάχνουν καμπύλες και χρώματα, και έρχονται οι σφηνοειδείς άνθρωποι της ανατολής που τρώνε ζωντανά χταπόδια και σου φτιάχνουν τρία τρίγωνα σ'ένα χαρτί και σου λένε αυτό είναι το αυτοκίνητο, κάνει βρουμβρουμ πάρτο. Ε δεν είναι έτσι τι να κάνουμε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-

( εψηνομουν αλλα δυστυχως το μπες/βγες ειναι ταλαιπώρια)
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πασοκος, Beria ορμά

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δεν διακοσμούν, είναι καπέλες σιστίνεςFeindflug έγραψε: ↑22 Μάιος 2022, 16:36Αυτοκίνητα κατασκευάζουν ρε δικέ μου, δεν διακοσμούν την Κάπελα Σιστίνα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑22 Μάιος 2022, 15:57ε μα οι άνθρωποι έχουν επενδύσει 17 ζωές από την Αναγέννηση να φτιάχνουν καμπύλες και χρώματα, και έρχονται οι σφηνοειδείς άνθρωποι της ανατολής που τρώνε ζωντανά χταπόδια και σου φτιάχνουν τρία τρίγωνα σ'ένα χαρτί και σου λένε αυτό είναι το αυτοκίνητο, κάνει βρουμβρουμ πάρτο. Ε δεν είναι έτσι τι να κάνουμε.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Νταξει, το εν λογω ειναι πολυ καλα στημενο αμαξι, κορυφαια οδηγικη συμπεριφορα!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
ισχυειChilloutbuddy έγραψε: ↑22 Μάιος 2022, 15:43τιν'αυτόρε, σα σορτσάκι από εμφάνιση πανιώνιου είναι
τηλέφωνο έρικσον του 90
τοστιέρα απομίμηση Σμεγκ
χαλασμένο ρομποτάκι τρανσφόρμερς

Αγις έγραψε: ↑22 Μάιος 2022, 16:28Για αυτή τη δουλειά να πάρεις μια ΧάρλευChilloutbuddy έγραψε: ↑22 Μάιος 2022, 16:23Kοίτα κι εγώ αντλία νερού για το ποτιστικό στον κήπο γιαπωνέζικη παίρνω, α όλα κι όλα.Αγις έγραψε: ↑22 Μάιος 2022, 16:20Ε ναι - οι σχιστομάτηδες σχεδιάζουν κ κατασκευάζουν απέθαντα μεκανάκια κ αυτοκίνητα - αλλά εμείς γουστάρουμε τις προβληματικές πριμαντόνες - απ έξω κούκλα κ γενικά πανούκλα σαν παθιασμένοι μαζοχιστές πιστοί στις προσταγές του ΚΚ που έχει καταστρέψει κόσμο με τους 4Τ
Ικανούς σας εχω
Ηλθε η σύντροφος οσο πληκτρολογούσα - της λέω μια στιγμη γράφω για τα αλφαρομέο κ μου απαντά
''Υπάρχουν ακόμα αυτά; Ελαττωματικα ηταν - οσοι γνωστοι ειχαν το σκυλομετάνιωσαν που τα αγόρασασν ''

Θυμαμαι εποχες alfa romeo 33 και 75

Έχετε μείνει σε μια μελανή στιγμή της ιστορίας που κάποιοι δεκοτζηδες απεφασισαν να παρθεί κατιμας χάλυβα από την εσσδ με τα γνωστά αποτελέσματα. Τι είναι αυτο; μια στιγμή μέσα στη δοξασμένη ιστορία. Πλέον οι αλφες εκτός από υπερμουναροι(που ήταν πάντα δλδ) παραδίδουν δωρεάν και μαθήματα στην αξιοπιστία. Για να μη μιλησομε δια το στήσιμο και το κράτημα των διότι θα γελάσουν μέχρι και βαγκιτες.
Όταν έβγαινε η 33 και η 75 η χιουνται εβγανε αμάξια ή ήταν ακόμη στις χειραμαξες;
Αν πάμε όμως σε μερς τότε και εκεί οι αθρωποι είναι αλλού.
Όταν έβγαινε η 33 και η 75 η χιουνται εβγανε αμάξια ή ήταν ακόμη στις χειραμαξες;
Μα δε μιλάμε για βαγκιτες, αυτοί πάει μας ετελειωσαν. Φυσικά θα προτιμήσω κάτι αλλο.stergiosbik έγραψε: ↑22 Μάιος 2022, 14:53Ερμής έγραψε: ↑22 Μάιος 2022, 11:03Εντάξει εδώ μιλάνε οι ιμιτασιον ζαπονοιstergiosbik έγραψε: ↑22 Μάιος 2022, 09:31Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι!
Μιλάνε οι καλτσοπεδιλοι γι' αμάξια!!!
Πάντως,για να πω την αμαρτία μου,χιλιες φορές οι ιμιτασιον ζαπονοι παρά κάνα γκρουπ φάου βε.
Για τους άλλους μεγάλους Γερμανούς το συζητάμε αλλά για τα μεγάλα μοντέλα.
Αν πάμε όμως σε μερς τότε και εκεί οι αθρωποι είναι αλλού.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Οργισμένος
ΑΠοκριατικη εκδοση σιβικ.stergiosbik έγραψε: ↑22 Μάιος 2022, 14:55Είναι τίμιοι όμως.
Αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε.
Δεν προσπαθούν να το παίξουν χαλίφης στην θέση του χαλίφη.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Hyundai Ioniq 5 N vs Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio: is EV or petrol more exciting?
από talaipwros » 12 Σεπ 2024, 13:08 » σε Μηχανοκίνηση - 16 Απαντήσεις
- 792 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
19 Σεπ 2024, 14:50
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
29 Ιαν 2025, 00:45