Έχουν λόγο, ότι δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν τον πελάτη τους. Θέλω να πάρω το νέο μοντέλλο και να δώσω το παλιό στην κόρη μου, αυτό έλειπε να με βάζουν να κουβαλάω δύο διαφορετικούς φορτιστές στις διακοπές.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 18:38Ναι, αλλά πρέπει να δεις το market share της κάθε εταιρείας. Εγώ και η γυναίκα μου έχουμε κινητά από τις 2 εταιρείες με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς κ χρησιμοποιούν ακόμη διαφορετική θύρα because reasons. Όταν η νούμερο 1 εταιρεία σε ό,τι αφορά το μερίδιο της αγοράς (apple) δεν έχει ευθυγραμμιστει τότε δεν το λες "αναγκάστηκαν". Το λες "παίζουν το πουλί τους"Ασέβαστος έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 14:1120 χρονια πριν, υπηρχαν 20 διαφορετικες. τωρα 3, δηλαδη 2, συντομα 1.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 13:28
Η γυναίκα μου έχει iPhone 13 κ γω Samsung, διαφορετικές θύρες φορτισης.
η απάτη της ηλεκτροκίνησης
Re: η απάτη της ηλεκτροκίνησης
- Dwarven Blacksmith
Αν σύγκρουονται η πραγματικότητα και η θεωρία του πχορουμιτη, προφανώς και η πραγματικότητα είναι που πρέπει να υποχωρήσει.

Για τους άλλους έλεγα, της Απλ.
ε τους ίδιους λεμε, σιγα μην νοιαζει την απλε που θα παρεις δεύτερο φορτιστή να φορτίσεις το σαμσουνγκ, αντε να σου εβαζε ενα σπρει μπλε δώρο να το βαψεις να το πετάξεις στην θάλασσα.
Δεν λέμε για την Απλ που δεν συμμορφώνεται με τα στάνταρντς; Αυτό θα σήμαινε να βγάλει άλλο φορτιστή μη συμβατό με τα παλιά της μοντέλλα. Οπότε εμείς με δύο ιφον θέλουμε δύο φορτιστάδες.
οκ αλλα ο φίλος ελεγε για απλε και σαμσουνγκ, και η ενστασή μου ειναι οτι ειναι αδικο να λεμε για την απλε οτι καθυστερεί, οταν ουσιαστικά τραβηξε τους αλλους να φτιάξουν ενα βυσμα να κοντράρει το δικό της.
Δεν ξέρω αν σε επίπεδο υποστηριζόμενων πρωτοκόλλων έχει κάποια πλεονεκτήματα αλλά σε μηχανικό επίπεδο επαφής δεν μου φαίνεται σόι. Ποτέ στο παρελθόν, ακόμα και σε συσκευές που είχα κρατήσει πολλά χρόνια, δεν είχα προβλήματα εφαρμογής του βύσματος. Και τώρα έχω. Και όχι μόνο στο κινητό. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να αλλάζουμε συσκευή, max στην τριετία.
ειναι αλλο πραγμα εντελώς σε επίπεδο υποστήριξης προτοκόλλων, αλλα και μηχανικά ειναι καλυτερο αρκετά απο το usb micro θεωρώ.
Τι πρόβλημα έχεις με την USB-C?ST48410 έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 21:47Δεν ξέρω αν σε επίπεδο υποστηριζόμενων πρωτοκόλλων έχει κάποια πλεονεκτήματα αλλά σε μηχανικό επίπεδο επαφής δεν μου φαίνεται σόι. Ποτέ στο παρελθόν, ακόμα και σε συσκευές που είχα κρατήσει πολλά χρόνια, δεν είχα προβλήματα εφαρμογής του βύσματος. Και τώρα έχω. Και όχι μόνο στο κινητό. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να αλλάζουμε συσκευή, max στην τριετία.
Προφανώς ως πιο σύγχρονο, αλλά μπορεί και να έκαναν καλή δουλειά.
Μπα.

Εντάξει, ξέρω, δε λέει τίποτα η υποκειμενική χρήση από ένα άτομο.
και τα δυο βυσματα εχουν σαν πρόβλημα οτι επιτρέπουν τόσο καλή εφαρμογή που μεταφέρουν το αδύναμο σημείο στην ενωση με την πλακέτα, οπότε αν δεν ειναι καλα σχεδιασμένο θα σπασουν οι ενώσεις, το εχω δει και εγώ. Γενικά όμως, το μικρο ηταν αθλιο και σαν βυσμα και σαν ικανότητες, το c ειναι αρκετά καλύτερο σίγουρα.
Άσε τις ικανότητες. Δεν μιλάω για αυτό. Επίσης βάζεις μια άλλη παράμετρο. Την ένωση με την πλακέτα. Οκ. Εκεί δεν ξέρω τι γίνεται. Δεν ξέρω δηλαδή αν το πρόβλημα κακής εφαρμογής που έχω, ανάγεται σε ζημιά στην ένωση του ακροδέκτη με την πλακέτα.enaon έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 22:04και τα δυο βυσματα εχουν σαν πρόβλημα οτι επιτρέπουν τόσο καλή εφαρμογή που μεταφέρουν το αδύναμο σημείο στην ενωση με την πλακέτα, οπότε αν δεν ειναι καλα σχεδιασμένο θα σπασουν οι ενώσεις, το εχω δει και εγώ. Γενικά όμως, το μικρο ηταν αθλιο και σαν βυσμα και σαν ικανότητες, το c ειναι αρκετά καλύτερο σίγουρα.
Να το πω απλά. Μου φαίνεται ότι το βύσμα με την διατομή σχεδόν τραπεζίου σα να είχε πιο πολλές τριβές και να κούμπωνε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πιο εφαρμοστά από αυτό το C.
Αλλά δεν θα σκάσουμε. Σε βάθος χρόνου ή αν κάπου απαιτούνται εκατοντάδες ή χιλιάδες συνδέσεις/αποσυνδέσεις και τα δύο είναι προβληματικά. Σίγουρα θα υπάρχει κάτι καλύτερο αλλά μπορεί να μην είναι πρακτικό από άλλες απόψεις (χώρου, κόστους κλπ)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
05 Μαρ 2025, 19:58
-
- 2 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
15 Μαρ 2025, 01:07
-
-
Νέα δημοσίευση Η ανώτατη απάτη του κατώτατου μισθού
από Unique » 28 Μαρ 2025, 13:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
28 Μαρ 2025, 15:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απάτη με το ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο τάκο ο Βοθρίδης.
από Kauldron » 05 Μαρ 2025, 22:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 17:52
-