Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 01 Σεπ 2024, 20:02

Casp έγραψε:
01 Σεπ 2024, 19:57
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
01 Σεπ 2024, 19:56
καινούργιος ε; καλώς όρισες
Δεν ειμαι καινουρια αλλα τουλαχιστον σε αυτο το νημα περιμενα σοβαρες απαντησεις.
Θες οπωσδηποτε suv;
Καλυτερα να παρεις ενα αυτοκινητο πολης, 4πορτο που εχει χαμηλη καταναλωση. Δεν αου δινει κατι το SUV περα απο την μοστρα.

Εφοσον θες τογιοτα, κοιτας κορολα ή γιαρις.

Προσωπικα θα σου ελεγα να παρεις το suzuki ignis σε λευκο χρωμα με μαυρες ζαντες ππυ ειναι καυλα.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 01 Σεπ 2024, 20:03

Casp έγραψε:
Δεν ειμαι καινουρια αλλα τουλαχιστον σε αυτο το νημα περιμενα σοβαρες απαντησεις.
Japan (συγκεκριμένα Toyota) και ψηλο, δεν μου ήρθε κάποιο άλλο στο μυαλo. Το μόνο άλλο αξιόλογο είναι το Rav4, γιατί το Yaris cross και το CHR είναι κουβάδες με ρόδες.
Αρίστος έγραψε:
02 Σεπ 2024, 15:40
Ο Διας ηταν παντρεμενος και με τη νομιμη γυναικα του ειχε γιους θεους

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 01 Σεπ 2024, 20:04

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 01 Σεπ 2024, 20:04

Εικόνα
ΓΑΛΗ έγραψε:
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 01 Σεπ 2024, 20:13

Bazoomba έγραψε:
01 Σεπ 2024, 20:02
Casp έγραψε:
Θες οπωσδηποτε suv;
Καλυτερα να παρεις ενα αυτοκινητο πολης, 4πορτο που εχει χαμηλη καταναλωση. Δεν αου δινει κατι το SUV περα απο την μοστρα.

Εφοσον θες τογιοτα, κοιτας κορολα ή γιαρις.

Προσωπικα θα σου ελεγα να παρεις το suzuki ignis σε λευκο χρωμα με μαυρες ζαντες ππυ ειναι καυλα.
Απο την αρχη ηθελα ψηλο αμαξι για εκδρομες σε βουνα, γκρεμους και τετοια. Για πιο πρακτικο ζητημα δηλαδη, καμια σχεση με μοστρα.

Τωρα εχω opel και μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα απο την 4ετια και μετα και ξοδευω πααρα πολλα λεφτα για τα εξαρτηματα και τα συνεχη προβληματα που παρουσιαζει, γι αυτο θελω Γιαπωνεζικο.

Θα δω το τελευταιο που μου λες (αν ειναι ψηλο :lol: )
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 01 Σεπ 2024, 20:14

GoBzi έγραψε:
01 Σεπ 2024, 20:03
Casp έγραψε:
Japan (συγκεκριμένα Toyota) και ψηλο, δεν μου ήρθε κάποιο άλλο στο μυαλo. Το μόνο άλλο αξιόλογο είναι το Rav4, γιατί το Yaris cross και το CHR είναι κουβάδες με ρόδες.
Ο δικος μου θελει το CHR. Αυτο 3-4 χρονια μετα αφ οτου παρω εγω βεβαια :lol: (δεν εχει προβληματα με το
αμαξι του ευτυχως).. αλλα γιατι οχι;;

Το rav4 ειναι τελειο αλλα σε τιμη; ξεφευγει;; :oops:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 01 Σεπ 2024, 20:19

Γενικα ομως δεν ειναι αναγκη να ειναι toyota. Και τα mazda μου κανουν και τα honda, φτανει να ειναι ψηλα και να ειναι μαξ μεχρι 25.000 γιατι μαξ 2 χρονια ακομα μπορω να υπομεινω αλλο το αμαξι μου και μεχρι τοτε λογικα θα τα εχω μαζεψει.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 01 Σεπ 2024, 20:30

Casp έγραψε:
01 Σεπ 2024, 20:14
GoBzi έγραψε:
Casp έγραψε:

Ο δικος μου θελει το CHR. Αυτο 3-4 χρονια μετα αφ οτου παρω εγω βεβαια :lol: (δεν εχει προβληματα με το
αμαξι του ευτυχως).. αλλα γιατι οχι;;

Το rav4 ειναι τελειο αλλα σε τιμη; ξεφευγει;; :oops:
Το CHR φαίνεται ωραίο, αλλά ας πάει να το δει στην αντιπροσωπεία και να κάτσει μέσα, ειδικά πίσω. Σε πιάνει μια κλειστοφοβία. Επίσης απ'οσο θυμάμαι το οπτικό πεδίο του οδηγού δεν είναι καλό (ειδικά όταν βλέπεις από τον κεντρικό καθρέφτη).

Το ραβ ναι ξεφεύγει σε τιμή απλά είναι φοβερό.
Αρίστος έγραψε:
02 Σεπ 2024, 15:40
Ο Διας ηταν παντρεμενος και με τη νομιμη γυναικα του ειχε γιους θεους

Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 01 Σεπ 2024, 22:01

Casp έγραψε:
01 Σεπ 2024, 20:19
Γενικα ομως δεν ειναι αναγκη να ειναι toyota. Και τα mazda μου κανουν και τα honda, φτανει να ειναι ψηλα και να ειναι μαξ μεχρι 25.000 γιατι μαξ 2 χρονια ακομα μπορω να υπομεινω αλλο το αμαξι μου και μεχρι τοτε λογικα θα τα εχω μαζεψει.
Τα μαζντα ειναι καλοφτιαγμενα αλλα καινε τον κωλο τους.

Αν το αμαξι το θελεις για βολτες στην εξοχη ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, συνεχιζει να ειναι οβερκιλ η αναζητηση για "ψηλο" αμαξι.

Το σουζουκι ειναι σχετικα φθηνο, αξιοπιστο και καβλιαρικο.
Τα σουβ που κοιτας θα ριξουν την τεστοστερονη του δικου σου.

Αφου απαντησαμε ον τοπικ, να κανουμε και την ΣΟΒΑΡΗ ερωτηση: εσυ προχθες εκανες το σκατο παξιμαδι για να αγορασεις κουραδοτροφη για τον μινι αιλουρο, που θα βρεις σε 2 χρονια 25.000;
ΓΑΛΗ έγραψε:

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 01 Σεπ 2024, 22:09

ειναι πιο ακριβα στη κυπρο απο την ελλαδα;

απο οτι ειδα, το yaris ξεκιναει απο τα 25Κ στην κυπρο, πως θα παρεις toyota suv με 25 χιλιαρικα σε 2 χρονια μαλιστα ( που θα εχουν ανεβει αλλο ενα 10% οι τιμες), αγνωστο

https://www.toyota.com.cy/new-cars

https://www.4troxoi.cy/Article/11872/oi ... thn-kypro-

αυτο παρε

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 01 Σεπ 2024, 22:37

enterprise-psi έγραψε:
30 Αύγ 2024, 17:49
Οδήγησα γιαρις κρος στο στροφιλικι προς νέα Επίδαυρο.

Παρόλο που είναι ψηλό, μπαίνει τρένο , δείχνει ζωηρό ούτε πάει βάρκα μαούνα.
Απενεργοποιησα σχεδόν όλες τις ηλεκτρονικές μαλακίες, άκου lane assist νόμιζα οτι θέλει ζυγοστάθμιση καινούργιο αμάξι :lol:

Χώρους έχει μπόλικους , Άδειο από φρεον το κλιματιστικό, έπρεπε να πάει αντιπροσωπεία να το φτιάξουν , μετά σκοτώνει.

Απο μένα είναι ναι. *

* τάφος μου φάνηκε σε σχέση με την μηχανή :003:
Χώρους μπόλικους;; Σε σύγκριση με τι; Το απλό γιαρις;
Για σας τα κάνω όλα- Θα μπορούσα να 'μουνα στο χωριό να διαλογιζόμουνα τώρα ρε.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 01 Σεπ 2024, 23:59

Bazoomba έγραψε:
01 Σεπ 2024, 22:01
Casp έγραψε:
01 Σεπ 2024, 20:19
Τα μαζντα ειναι καλοφτιαγμενα αλλα καινε τον κωλο τους.

Αν το αμαξι το θελεις για βολτες στην εξοχη ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, συνεχιζει να ειναι οβερκιλ η αναζητηση για "ψηλο" αμαξι.

Το σουζουκι ειναι σχετικα φθηνο, αξιοπιστο και καβλιαρικο.
Τα σουβ που κοιτας θα ριξουν την τεστοστερονη του δικου σου.

Αφου απαντησαμε ον τοπικ, να κανουμε και την ΣΟΒΑΡΗ ερωτηση: εσυ προχθες εκανες το σκατο παξιμαδι για να αγορασεις κουραδοτροφη για τον μινι αιλουρο, που θα βρεις σε 2 χρονια 25.000;
Πηρα τα λεφτα της κυβερνησης για το προσφυγικο που ειναι 10.000, θα πουλησω μετα και το αμαξι μου κ οταν μετακομισουμε τον Φεβραριο στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ διαμερισμα και δεν θα εχουμε ενοικιο, τα 700 ευρω που δινουμε τωρα θα πηγαινουν στην ακρη σαν αποταμιευση. Αλλα ΓΙΑΤΙ να δωσω ξανα λογαριασμο για το πως και γιατι; Εγω σου λεω πως σε 2 χρονια θα τα εχω και μονο μεχρι 25000 μαξ δινω για αμαξι. Εδωσα επιλογες, ειτε toyota ειτε honda ειτε mazda και ψηλο αμαξι γιατι δεν ξαναπαιρνω χαμηλο. Αν δεν εχεις να πεις κατι αλλο επι του θεματος, απλα ΜΗΝ ΛΕΣ.

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 02 Σεπ 2024, 00:04

Casp έγραψε:
01 Σεπ 2024, 20:14
GoBzi έγραψε:
Casp έγραψε:

Ο δικος μου θελει το CHR.
Τα CHR κατασκευάζονται στην Τουρκία. Just saying.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 02 Σεπ 2024, 00:04

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 02 Σεπ 2024, 00:18

talaipwros έγραψε:
01 Σεπ 2024, 22:09
ειναι πιο ακριβα στη κυπρο απο την ελλαδα;

απο οτι ειδα, το yaris ξεκιναει απο τα 25Κ στην κυπρο, πως θα παρεις toyota suv με 25 χιλιαρικα σε 2 χρονια μαλιστα ( που θα εχουν ανεβει αλλο ενα 10% οι τιμες), αγνωστο

https://www.toyota.com.cy/new-cars

https://www.4troxoi.cy/Article/11872/oi ... thn-kypro-

αυτο παρε
Δεν ειπα μονο τογιοτα..ειπα απλα οτι εχω αδυναμια στην τογιοτα. Εγω γενικα θελω γιαπωνεζικο φτανει να ειναι ψηλο. Αν δεν υπαρχουν γιαπωνεζικα ψηλα αμαξια στις 25.000 τοτε πασο. Απλα λογικα θα περιμενω παραπανω μεχρι να μαζεψω περισσοτερα, αλλα γενικα δεν θα ηθελα να δωσω πανω απο αυτο το ποσο για αμαξι και αν το εδινα θα ηθελα να ξερω πως θα αξιζε φουλ.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών