Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
Re: Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
Μπορω να παρω και μεταχειρισμενο. Κατι τετοιο πχ:
https://m.bazaraki.com/adv/5401745_mazd ... 2-5l-2021/
Του 2021 με 76000 χλμ, αν δεν βρισκω παρομοια σε καινουρια
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Δεν το ηξερα και οντως το εψαξα τωρα και εχεις δικαιο. Του το εστειλα. Δεν θα παρει chr, θα βρουμε αλλο. Αλλα τωρα δεν επειγει για το δικο του. Εχει ενα τογιοτα χρονια τωρα και το μονο προβλημα που του παρουσιασε ειναι κατι εξαρτηματα λογω φυσικης φθορας 15 χρονια μετα (και το πηρε και μεταχειρισμενο).
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Και ομως το βρισκω too much τωρα που το βλεπω. 76000 χλμ σε 3 χρονια;! Wtf. Το δικο μου το εχω 10 χρονια, το κυκλοφορησα γενικα και ειναι γυρω στις 110.000.Casp έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 00:31Μπορω να παρω και μεταχειρισμενο. Κατι τετοιο πχ:
το χειροτερο ειναι πως εχει μηχανη μονο 2500 κυβικων - πως να αντεξει στις καταπονησεις των τεραστιων αποστασεων της νησου ;Casp έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 00:57Και ομως το βρισκω too much τωρα που το βλεπω. 76000 χλμ σε 3 χρονια;! Wtf. Το δικο μου το εχω 10 χρονια, το κυκλοφορησα γενικα και ειναι γυρω στις 110.000.Casp έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 00:31Μπορω να παρω και μεταχειρισμενο. Κατι τετοιο πχ:
ενα 12 κυλινδρο βε στα 6.2 λιτρα ειναι το ελαχιστο απαιτουμενο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εχεις οδηγησει Πλατρες ή Τροοδος ή σε αποτομους γκρεμους και μαλιστα με χαμηλο αμαξι; Οχι. Οποτε κοψε τις ειρωνιες. Δεν θα βαλεις χερι και στα θελω μου. Δεν ξαναπαιρνω χαμηλο αμαξι.Αγις έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 01:07το χειροτερο ειναι πως εχει μηχανη μονο 2500 κυβικων - πως να αντεξει στις καταπονησεις των τεραστιων αποστασεων της νησου ;Casp έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 00:57Και ομως το βρισκω too much τωρα που το βλεπω. 76000 χλμ σε 3 χρονια;! Wtf. Το δικο μου το εχω 10 χρονια, το κυκλοφορησα γενικα και ειναι γυρω στις 110.000.Casp έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 00:31Μπορω να παρω και μεταχειρισμενο. Κατι τετοιο πχ:
ενα 12 κυλινδρο βε στα 6.2 λιτρα ειναι το ελαχιστο απαιτουμενο
αντε στη φωλια σου ξιπασμενη κοτα που θα μου πεις που εχω οδηγησει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καταλαβα. Δεν εχεις οδηγησει Τροοδος, ουτε στις Πλατρες ουτε στους αποτομους γκρεμους που δεν μπορει καν να ανεβει ενα χαμηλο αμαξι. Οποτε απλα το βουλωνεις.
Αν εχεις οδηγησει, ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ οτι με ενα χαμηλο αμαξι ειναι απλα ΑΔΥΝΑΤΟ. Και αν οχι αδυνατο, ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
Ε εγω το αμαξι το θελω ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΩ.
Και εγω ζω για τις εκδρομες, τον δρομο και την οδηγηση. Οποτε κουμαντο κανε στο δικο σου αμαξι.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Είναι επίτηδες έτσι με πολλά κυβικά και χαμηλή απόδοση για λόγους μακροβιότητας, κατανάλωσης και άνεσης (κραδασμοί/θόρυβος). Πολύ ωραίο και πολιτισμένο μοτέρ για χαλαρή, καθημερινή οδήγηση, αλλά αν το τσιτωσεις θα σου φανεί λίγο ψοφιο.
Gamiosante sto vosporo gia mia xoufta iliosporo
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για αγορά αυτοκινήτου.
Νομίζω ακόμη και ιδιώτη συμφέρει να κάνει ληζινγκ πια, εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές αγοράς.
btw το μοντελ3 παραδόθηκε σήμερα και μπορώ να πω πως ειναι ο,τι καλύτερο σε ηλεκτρικό, απο όσα έχω πάρει. Μου έβγαλε 350χλμ πραγματική απόσταση που το πήγαινα σχετικά ήρεμα. Σχετικά ήρεμα εννοώ χωρίς να επιταχύνω σφεντόνα λες και τα στήνω σε φανάρι και τελικές ταχύτητες μέχρι 150χλμ/ωρα.
Αν θα το αγόραζα; Όχι.
Όπως και κανένα ηλεκτρικό, ίσως και κανένα υβριδικό.
Αν θα το ξαναπάρω λήζινγκ αν μου δοθεί η ευκαιρία;
Ναι με τα μπούνια.
Το ρίμαξα στα χλμ, δυο μήνες 6χιλιάδες. Συνολικό κόστος ρεύματος 228€
Νομίζω ακόμη και ιδιώτη συμφέρει να κάνει ληζινγκ πια, εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές αγοράς.
btw το μοντελ3 παραδόθηκε σήμερα και μπορώ να πω πως ειναι ο,τι καλύτερο σε ηλεκτρικό, απο όσα έχω πάρει. Μου έβγαλε 350χλμ πραγματική απόσταση που το πήγαινα σχετικά ήρεμα. Σχετικά ήρεμα εννοώ χωρίς να επιταχύνω σφεντόνα λες και τα στήνω σε φανάρι και τελικές ταχύτητες μέχρι 150χλμ/ωρα.
Αν θα το αγόραζα; Όχι.
Όπως και κανένα ηλεκτρικό, ίσως και κανένα υβριδικό.
Αν θα το ξαναπάρω λήζινγκ αν μου δοθεί η ευκαιρία;
Ναι με τα μπούνια.
Το ρίμαξα στα χλμ, δυο μήνες 6χιλιάδες. Συνολικό κόστος ρεύματος 228€
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- kongrosian
Βρισκω μεχρι 25 χιλ;
Μα την θελω ΚΑΙ για πολη! Τα θελω ολα δικα μου η ξιπασμενη
Καλο ειναι που εχει ξεκινησει ερευνα 1-2 χρονια πριν,μεχρι 25 χιλιαρικακια μονο Yaris Cross εκδοση Plus,δεν υπαρχει κατι αλλο σε Toyota ψηλο,τα Μazda φερνουν κατι κινητηρες 1.8-2.0 κυβικων που δεν ειναι πλεον για τα δεδομενα της Ελλαδας.Αν θελει μετα να δει και Ford Puma με 8 ετη εγγυησης,κατι Mokka και κατι αλλες επιλογες δεν ειναι προσιτες.
Αγορά καινούργιου = πέταμα χρημάτων.
Και μη μου πείτε οτι στα μεταχειρισμένα δε ξέρεις τι παίρνεις γιατί παίζουν εταιρείες με εναμισο δυο κατοστάρια στο ξεψαχνίζουν, σου δίνουν ριπορτ και εγγύηση.
Και μη μου πείτε οτι στα μεταχειρισμένα δε ξέρεις τι παίρνεις γιατί παίζουν εταιρείες με εναμισο δυο κατοστάρια στο ξεψαχνίζουν, σου δίνουν ριπορτ και εγγύηση.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μαλλον για εκει θα το παω, απλα φοβομουν για ψευτικα χλμ και επισης αυτο που εβαλα πιο πριν (το mazda) με 76000 km σε 3 χρονια και για τοσα λεφτα ειναι too much. Anyway αν παρω μεταχειρισμενο θα παω μαζι με μηχανικο για να το τσεκαρει.
Με 27-28 χιλιαδες μπορω να παρω επισης το honda hrv. (Εχει 10% εκπτωση ο δικος μου).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
12 Φεβ 2024, 11:59
-
-
Νέα δημοσίευση Η Πατούλη μεταμορφώθηκε σε Κατερινα Καινούργιου
από Μαδουραίος » 31 Μαρ 2024, 14:27 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Απρ 2024, 08:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΓαλλοΓερμανικη σύμπραξη για κατασκευή καινούργιου τανκ
από Ίακχος » 26 Απρ 2024, 19:27 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 381 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
26 Απρ 2024, 19:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Δανάη Μπάρκα 'έφαγε' τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου
από Μαδουραίος » 25 Φεβ 2024, 20:37 » σε Life style - 64 Απαντήσεις
- 3633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
07 Μαρ 2024, 14:33
-