Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
-
Re: Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
Παρεμπιπτόντως,ποτέ μου δεν εχω συναντήσει κανένα ηλεκτρικό καβουρδιστηρι σε βαρβατη ορεινή διαδρομή,και κινούμαι αρκετά συχνά σε τέτοιες.
Γιατί άραγε;
Γιατί άραγε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 03 Σεπ 2024, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί στην ανηφόρα καίει μπαταρία, ειδικά αν το παίξεις ανάβαση με αρκετά γκάζια, κάηκες. Το λεώ γιατί σε παρασέρνει επειδή τραβάει αντίστοιχα της ευθείας
πάντως Λαμία- Μέτσοβο σε βγάζει άνετα, το έβαλα στον υπολογιστή.
Αν μου το ξαναβάλουν στη λίστα θα το πάρω πάλι.
Επίσης στην καταβαση απο βουνό αν το πηγαίνεις με ένα σταθερό ρυθμό, η μπαταρία παίζει να πάρει 6-7% πλας απο οταν ξεκίνησες
Επίσης στην καταβαση απο βουνό αν το πηγαίνεις με ένα σταθερό ρυθμό, η μπαταρία παίζει να πάρει 6-7% πλας απο οταν ξεκίνησες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
πχορουμαρα.Casp έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 01:26Καταλαβα. Δεν εχεις οδηγησει Τροοδος, ουτε στις Πλατρες ουτε στους αποτομους γκρεμους που δεν μπορει καν να ανεβει ενα χαμηλο αμαξι. Οποτε απλα το βουλωνεις.
Αν εχεις οδηγησει, ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ οτι με ενα χαμηλο αμαξι ειναι απλα ΑΔΥΝΑΤΟ. Και αν οχι αδυνατο, ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
Ε εγω το αμαξι το θελω ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΩ.
Και εγω ζω για τις εκδρομες, τον δρομο και την οδηγηση. Οποτε κουμαντο κανε στο δικο σου αμαξι.
μια γυναικα που θελει να βγαζει φωτογραφιες, τη λεει σε εναν κυνηγο για οδηγηση εκτος δρομου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Οχι μονο αυτο, θελει να πηγαινει off road με CHR και Γιαρις Κρος.
επισης, ενα μονο χαρακτηριστικο του αυτοκινητου εχει σχεση με τις εκτος δρομου ικανοτητες του. το υψος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- kongrosian
τους στίχους άκου.Casp έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 09:41Βρισκω μεχρι 25 χιλ;
Μα την θελω ΚΑΙ για πολη! Τα θελω ολα δικα μου η ξιπασμενη
cease fire!
-
Πηγες από Εγνατία γι αυτό.Ερμής έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 15:33Γιατί στην ανηφόρα καίει μπαταρία, ειδικά αν το παίξεις ανάβαση με αρκετά γκάζια, κάηκες. Το λεώ γιατί σε παρασέρνει επειδή τραβάει αντίστοιχα της ευθείας
Να σ' έβλεπα στην Κατάρα τι θα έκανες.
Δεν το συζητώ καν αν δεν είχε γίνει ο Ε65 μέχρι Καλαμπάκα.
Απλά το κλείδωνες.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μπαίνω μια φορά με το φιέστα χωματόδρομο, δεν το ήθελα, γαμώ τα GPS
E κάποια στιγμή ακούγεται ένα γκραου , λέω πάει το καρτερ. Περίμενα να ανάψουν λαμπάκια τίποτα. Φτάνουμε ταβέρνα τρώμε, φεύγοντας κοιτάω από κάτω, να δω καμιά λίμνη με λάδια , τίποτα όλα καλά .
Ε κάμποσα χρόνια μετά , το πάω στον μάστορα, μου λέει την πλαστική ποδιά από κάτω από τον κινητήρα την έβγαλες; Ναι λέω
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ναι καλά έτσι άστο. Γιατί οκ πας. Πως γυρνάς;stergiosbik έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 18:21Πηγες από Εγνατία γι αυτό.Ερμής έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 15:33Γιατί στην ανηφόρα καίει μπαταρία, ειδικά αν το παίξεις ανάβαση με αρκετά γκάζια, κάηκες. Το λεώ γιατί σε παρασέρνει επειδή τραβάει αντίστοιχα της ευθείας
Απλά το κλείδωνες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Δεν γυρνάς γιατί σε τρώνε οι αρκούδες στον Αυχένα.Ερμής έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 19:32Ναι καλά έτσι άστο. Γιατί οκ πας. Πως γυρνάς;stergiosbik έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 18:21Πηγες από Εγνατία γι αυτό.Ερμής έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 15:33Γιατί στην ανηφόρα καίει μπαταρία, ειδικά αν το παίξεις ανάβαση με αρκετά γκάζια, κάηκες. Το λεώ γιατί σε παρασέρνει επειδή τραβάει αντίστοιχα της ευθείας
Απλά το κλείδωνες.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Aν οδηγάς μόνο πόλη και δεν έχεις ανάγκη να σκαρφαλώνεις πεζοδρόμια την παλεύεις και με νορμάλ αυτοκίνητο, απλά πρέπει να έχεις το νου σου στις λακούβες. Αν βγαίνεις και παραέξω στην Ελλάδα γάμησέ τα. Δεν το έλεγα για πλάκα: χάϊλουξ, ξέρουν οι γύφτοι τι κάνουν. Εθνική, βουνά, χωματόδρομοι, δε χαλάει, καίει μέχρι και την κολώνια Μυρτώ απ'το φαρμακείο, μια χαρά.
To ίδιο και στην Αμερική επίσης, για να μη νιώθετε ασχημα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι Αμερικάνοι οδηγάνε δικάμπινες καρότσες 4Χ4; Γιατί 30% των δρόμων στην Αμερική δεν είναι άσφαλτος, είναι μπετό. Έχεις οδηγήσει σε μπετό με νεροφαγώματα; Ωραίο πράμα.
Για Ελλάδα αν δεν έχεις ανάγκη χώρους πολύ καλή επιλογή είναι κάτι Τέριος/Τζίμνι, ή αλλιώς ένα φτηνό χατσμπακ κι άστο να κοπανάει παντού. Δεν είναι μέρος για σοβαρή αυτοκίνηση, πεταμένα λεφτά.
To ίδιο και στην Αμερική επίσης, για να μη νιώθετε ασχημα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι Αμερικάνοι οδηγάνε δικάμπινες καρότσες 4Χ4; Γιατί 30% των δρόμων στην Αμερική δεν είναι άσφαλτος, είναι μπετό. Έχεις οδηγήσει σε μπετό με νεροφαγώματα; Ωραίο πράμα.
Για Ελλάδα αν δεν έχεις ανάγκη χώρους πολύ καλή επιλογή είναι κάτι Τέριος/Τζίμνι, ή αλλιώς ένα φτηνό χατσμπακ κι άστο να κοπανάει παντού. Δεν είναι μέρος για σοβαρή αυτοκίνηση, πεταμένα λεφτά.
Gamiosante sto vosporo gia mia xoufta iliosporo
Παλι δεν καταλαβα χριστο. Δεν ειμαι συγκεντρωμενη, θα το ξαναδω μεταkongrosian έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 18:15τους στίχους άκου.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Το τετραθέσιο χαιλουξ γαμει και δέρνει. Κανείς και μια μετατροπή 4-5 χιλιάρικα να κλείσεις την καρότσα και έχεις κανονικό αυτοκίνητο.Chilloutbuddy έγραψε: ↑04 Σεπ 2024, 05:08Aν οδηγάς μόνο πόλη και δεν έχεις ανάγκη να σκαρφαλώνεις πεζοδρόμια την παλεύεις και με νορμάλ αυτοκίνητο, απλά πρέπει να έχεις το νου σου στις λακούβες. Αν βγαίνεις και παραέξω στην Ελλάδα γάμησέ τα. Δεν το έλεγα για πλάκα: χάϊλουξ, ξέρουν οι γύφτοι τι κάνουν. Εθνική, βουνά, χωματόδρομοι, δε χαλάει, καίει μέχρι και την κολώνια Μυρτώ απ'το φαρμακείο, μια χαρά.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
To ξέρω, δεν το λέω για πλάκα. Αντί να παίρνεις ψευτοσουβ που φαίνονται κάτι αλλά δεν είναι τίποτα, παίρνεις αυτό που δε φαίνεται τίποτα αλλά είναι τα πάντα.
Gamiosante sto vosporo gia mia xoufta iliosporo
Καλα, μην παιρνεις ορκο οτι τα μοντελα του '20 ειναι ομοια με αυτα των προηγουμενων δεκαετιων.
Εγω παντως μια φορα γυφτο πανω σε καινουριο αγροτικο δεν εχω δει.
Εγω παντως μια φορα γυφτο πανω σε καινουριο αγροτικο δεν εχω δει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
12 Φεβ 2024, 11:59
-
-
Νέα δημοσίευση Η Πατούλη μεταμορφώθηκε σε Κατερινα Καινούργιου
από Μαδουραίος » 31 Μαρ 2024, 14:27 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Απρ 2024, 08:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΓαλλοΓερμανικη σύμπραξη για κατασκευή καινούργιου τανκ
από Ίακχος » 26 Απρ 2024, 19:27 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 381 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
26 Απρ 2024, 19:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Δανάη Μπάρκα 'έφαγε' τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου
από Μαδουραίος » 25 Φεβ 2024, 20:37 » σε Life style - 64 Απαντήσεις
- 3633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
07 Μαρ 2024, 14:33
-