Σκεφτομαι το καλοκαιρι να γινω ομοφυλοφιλος

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Σκεφτομαι το καλοκαιρι να γινω ομοφυλοφιλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 15 Απρ 2025, 13:17

Νon4me έγραψε:
15 Απρ 2025, 12:32
μαλλον λες τα σκραμπλερ .

Εικόνα

σε αυτες δεν καθονται ποτε εφοσον ειναι οριοι για επιδείξεις σκαρφαλωματος .

αυτο ειναι τραιαλ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 15 Απρ 2025, 13:19

ναι εκανα σαρδαμ . σημασια εχει το βρηκα .

αφου το ειπα να και το σκραμπλερ .

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 16 Απρ 2025, 03:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 15 Απρ 2025, 13:22

Nandros έγραψε:
15 Απρ 2025, 12:54
Πασιφάη έγραψε:
15 Απρ 2025, 09:23
Ασέβαστος έγραψε:
15 Απρ 2025, 08:41
οσοι δεν ειδατε σε ποια κατηγορια ειναι το τοπικ, και φαγατε το κλικμπειτ, καλα να παθετε. :003:

λοιπον, ετοιμαζομαι να φυγω σεζον. θα παρω το αυτοκινητο, αλλα θελω και κατι διτροχο, για ευκολια, παρκινκ, μποτιλιαρισματα κλπ.

η στρειτ λυση, ειναι να παρω την αντρικη ματοτσικλετα μου. υπαρχει ενα προβλημα λοτζιστικς ομως. πρεπει να παω με αυτοκινητο μεχρι το σπιτι, απο κει ταξι για το λιμανι, πλοιο, λεοφωρειο για πατρα, και επιστροφη με τη μοτο, και ξανα παρομοια ταλαιπωρια τον οκτωβρη. χωρια τα εξοδα.

κανω τη σκεψη λοιπον, να επενδυσω αυτα που θα γλυτωσω, σε καποιο αδελφιστικο ηλεκτρικο μεσο, χωρις να με νοιαζει να με χαζευουν, 50 χρονω μπαρμπα πανω σε πατινι ας πουμε. αυτα που θελω, ειναι τα εξης.

ευκολια μεταφορας. να μπαινει σε πορτμπαγκαζ, εστω σε σχαρα ποδηλατων.

αυτονομια καμμια 30ριαχλμ, στην πραξη δε θα χρειαστει ουτε τα μισα.

να ανεβαινει σοβαρες ανηφορες.

φτηνο. να μην το κλαψω αμα το κλεψουν, η αμα τελικα δε βολεψει και καταληξει στο υπογειο να μαζευει σκονη. κανα 500αρικο καλα ειναι, αντε μεχρι τα διπλα για κατι που τσεκαρει ολα τα κουτακια, δε με χαλαει και μεταχειρισμενο.

σκεφτομαι πατινια, foldable bikes, εχω και ενα τιμιο ποδηλατο που θα μπορουσα να του βαλω κιτ ηλεκτροκινησης, μονοροδα, οτι αλλο. :102:

εχετε χρησιμοποιησει καμμια τετοια μαλακια; εχετε αποψη;
Ηλεκτρικό πατίνι μην πάρεις, διότι και μεταχειρισμένο να βρεις, κοστίζει γύρω στα 350 με 400 κατοστάρικα το λιγότερο. Για μονόροδο, ούτε λόγος. Είναι πανάκριβο. Πατεντάρισε καλλίτερα το ποδηλατάκι σου.
Εσύ να δω πότε θα αξιωθείς να το παίξεις καλτίλα με το NSU..
.
Ξύνεις πληγές μάνα μου. :a040:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 15 Απρ 2025, 13:28

Πασιφάη εχεις τολμήσει να δοκιμάσεις με του μικρου αφου εχεις σχέση και με μηχανες κλπ, ή πιο μετα; :lol:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 15 Απρ 2025, 13:35

enaon έγραψε:
15 Απρ 2025, 13:28
Πασιφάη εχεις τολμήσει να δοκιμάσεις με του μικρου αφου εχεις σχέση και με μηχανες κλπ, ή πιο μετα; :lol:
Όχι. Είμαι κότα. Προτιμώ το δίτροχο. :lol:
Πάντως η αλήθεια είναι πως πάει παντού, απ'όσα μου έχει πει το παιδί. Έχει ανέβει άπειρες διαδρομές σε κοντινά χωριά του Παναχαϊκού, για να το μάθει. Είναι πανάκριβο καριόλι, το πήρε 1900 έουρος. Έχει τεχνολογία πάνω του. Έφαγε δυο σαβούρδες στην αρχή, αλλά είναι παιδί της μάνας του. Δεν μασάει. :lol:

Στο σημείο αυτό να πω, οτι φοράει καλό κράνος, καλό μπουφάν, επιγονατίδες..Δεν πάει πουθενά ''γυμνός''.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 15 Απρ 2025, 13:39

Πασιφάη έγραψε:
15 Απρ 2025, 13:35
enaon έγραψε:
Πάντως η αλήθεια είναι πως πάει παντού, απ'όσα μου έχει πει το παιδί. Έχει ανέβει άπειρες διαδρομές σε κοντινά χωριά του Παναχαϊκού, για να το μάθει. Είναι πανάκριβο καριόλι, το πήρε 1900 έουρος. Έχει τεχνολογία πάνω του. Έφαγε δυο σαβούρδες στην αρχή, αλλά είναι παιδί της μάνας του. Δεν μασάει. :lol:

Στο σημείο αυτό να πω, οτι φοράει καλό κράνος, καλό μπουφάν, επιγονατίδες..Δεν πάει πουθενά ''γυμνός''.
δεν τόλμησες καν να βαλεις το ποδαράκι πανω; Ετσι να προσπαθησεις λιγο; Δεν πηρες ουτε μια γευση του συναισθήματος απόλυτης αχρηστίας που προκαλεί στην αρχή; Χάνεις :lol:

εχει πολυ φθηνότερα, και πολυ ακριβότερα απο 2 χιλ. Ποιό πηρε; να σου κανω και μια αναλυση συνεσης.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 15 Απρ 2025, 13:42

Πασιφάη έγραψε:

Καλά κάνει.
Ακόμα και το πιο απλό πεσιμο δε συγχωρει.

Εγώ που είμαι ο μεγαλύτερος φλώρος σε ο,τι αφορά την ασφάλεια κάθε είδους, παράγγειλα μπουφάν D-Air καλοκαιρινό για να έρθει μαζί με το ebike.

Σκέψου δε, ότι το ebike μαζί με το μπουφάν κοστίζουν λιγότερο από το μονοκυκλο που αναφέρεις :lol: (1200 + 600)

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 15 Απρ 2025, 13:44

αυτο ειναι μπερδεμένο θέμα νομιζω. Ακόμα και ολο το αγχος να αποβληθεί απο τον αναβάτη γιατι ειναι ντυμένος ραμβο, το αγχος στους υπολοιους οδηγους παραμένει. Ειναι θέμα σεβασμου, οχι ασφάλειας να μην βγαινουν στο δρόμο τα μονοκυκλα νομιζω. Ουτε ποδήλατα, ουτε πατίνια, νομίζω ουτε παπια, αλλα οκ, ίσως δεν γινεται αλλως. Αλλά δεν ειναι θέμα ασφάλειας μονο. Λέω για αθήνα ομως, για κινηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 15 Απρ 2025, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 15 Απρ 2025, 13:46

enaon έγραψε:
15 Απρ 2025, 13:39
Πασιφάη έγραψε:
enaon έγραψε:

δεν τόλμησες καν να βαλεις το ποδαράκι πανω; Ετσι να προσπαθησεις λιγο; Δεν πηρες ουτε μια γευση του συναισθήματος απόλυτης αχρηστίας που προκαλεί στην αρχή; Χάνεις :lol:

εχει πολυ φθηνότερα, και πολυ ακριβότερα απο 2 χιλ. Ποιό πηρε; να σου κανω και μια αναλυση συνεσης.
Σιγά που θα βάλω ποδαράκι πάνω. :lol:

Τώρα φορτίζει στην είσοδο, έχει μια επένδυση πάνω κοκκινόμαυρη. Έχει κάτι φθαρμένα γράμματα, όταν ξυπνήσει, θα τον ρωτήσω και θα σου πω. :102:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 15 Απρ 2025, 13:48

Πασιφάη έγραψε:
15 Απρ 2025, 13:46
έχει μια επένδυση πάνω κοκκινόμαυρη. Έχει κάτι φθαρμένα γράμματα
καλο το κοκκινόμαυρο, ισως ks22, για να δουμε. Πές του οτι αν εχει παρει επικίνδυνο πραγμα θα στο πώ, μηπως δεν θελει να το μαθεις.

ντροπή, βαλε ποδαράκι και πες μου αν ηταν ωραία, ευκολάκι. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 15 Απρ 2025, 13:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 15 Απρ 2025, 13:49

Θελουμε καυτες πληροφοριες για το "φευγω για σεζον"
Εαν δεν ξερουμε περιπου την περιοχη τι να προτεινουμε
Αν φευγεις για σεζον στην Ανωπολη Σφακιων και ο αλλος σου προτινει αυτο με την μια ροδα που ειναι για κλοουν σε τσιρκο τι ακρη να βγει.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 15 Απρ 2025, 13:50

Otto Weininger έγραψε:
15 Απρ 2025, 13:42
Πασιφάη έγραψε:

Καλά κάνει.
Ακόμα και το πιο απλό πεσιμο δε συγχωρει.

Εγώ που είμαι ο μεγαλύτερος φλώρος σε ο,τι αφορά την ασφάλεια κάθε είδους, παράγγειλα μπουφάν D-Air καλοκαιρινό για να έρθει μαζί με το ebike.

Σκέψου δε, ότι το ebike μαζί με το μπουφάν κοστίζουν λιγότερο από το μονοκυκλο που αναφέρεις :lol: (1200 + 600)
Ένα απλό πέσιμο, δεν συγχωρεί πουθενά, η αλήθεια είναι.
Καλά κάνεις. Η ασφάλεια είναι που σώζει. Κι εμείς σαν οικογένεια με τα μοτόρια, στο κομμάτι αυτό, έχουμε μάθει τα παιδιά μας, να είναι φουλ εξοπλισμένα. Από έφηβοι.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 15 Απρ 2025, 13:53

enaon έγραψε:
15 Απρ 2025, 13:48
Πασιφάη έγραψε:
15 Απρ 2025, 13:46
έχει μια επένδυση πάνω κοκκινόμαυρη. Έχει κάτι φθαρμένα γράμματα
καλο το κοκκινόμαυρο, ισως ks22, για να δουμε. Πές του οτι αν εχει παρει επικίνδυνο πραγμα θα στο πώ, μηπως δεν θελει να το μαθεις.

ντροπή, βαλε ποδαράκι και πες μου αν ηταν ωραία, ευκολάκι. :lol:
Ποιά ντροπή ρε μπούρδα, εγώ στο μονόροδο δεν ανεβαινω. :lol:

Λοιπόν, με το που θα σηκωθεί και μου πει, θα γράψω.

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 15 Απρ 2025, 13:55

Πασιφάη έγραψε:

:smt023

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 15 Απρ 2025, 13:56

Πασιφάη έγραψε:
15 Απρ 2025, 13:53
Ποιά ντροπή ρε μπούρδα, εγώ στο μονόροδο δεν ανεβαινω. :lol:

Λοιπόν, με το που θα σηκωθεί και μου πει, θα γράψω.
βρε τι να ανέβεις, θα πρέπει να σε κρατάνε σαν να ειναι η πρώτη σου μέσα στον πλανήτη, δεν λεω να ανέβεις. Να βαλεις ενα ποδαράκι μονο πανω, το αλλο κατω, και να προσπαθήσεις να πεις στον εγκέφαλο να πεί στην πατουσα κλπ, να το φερει εμπρός πίσω, χωρίς να κουνηθείς εσύ, μονο την ρόδα κουνα 30 πόντους. Απλα για να νοιώσεις την εγκεφαλική απόγνωση, εχει πλάκα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών