Φαντάζομαι την Πασιφάη να βάζει ποδαράκι στο μονόροδο!

.
Φαντάζομαι την Πασιφάη να βάζει ποδαράκι στο μονόροδο!
με 30 μπορει και να το σωσεις, να πηδηξεις απο πανω και να καταληξεις ορθιος.
ωραίος, με 30 δεν παθαίνεις τίποτα, ορθιος ησουν 15 πόντους απο το πατωμα σε θέση σωστή, σε τελεια θεση, γιατι καβαλάς την βαρύτητα, καθε εσκεμμένη απεμπλοκή ειναι πανευκολη. Αν το μηχάνημα ειναι αξιόπιστο δεν υπαρχει θεμα ασφαλειας αν υπαρχει σύνεση.
παντοφλα δεν εχεις; ξερεις τι ωρα ειναι; να σηκωθει τωρα, αμεσως.Πασιφάη έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 13:53Ποιά ντροπή ρε μπούρδα, εγώ στο μονόροδο δεν ανεβαινω.
Λοιπόν, με το που θα σηκωθεί και μου πει, θα γράψω.
με 60, φρεναρει καλα;
Εχχμμμ.Την εγκεφαλική απόγνωση την ένιωσα οταν το πήρε. Λες και ήμανε στο Σούνιο και προσπαθούσα να δω αν το πλοίο του Θησέα, είχε μαύρα πανιά.enaon έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 13:56βρε τι να ανέβεις, θα πρέπει να σε κρατάνε σαν να ειναι η πρώτη σου μέσα στον πλανήτη, δεν λεω να ανέβεις. Να βαλεις ενα ποδαράκι μονο πανω, το αλλο κατω, και να προσπαθήσεις να πεις στον εγκέφαλο να πεί στην πατουσα κλπ, να το φερει εμπρός πίσω, χωρίς να κουνηθείς εσύ, μονο την ρόδα κουνα 30 πόντους. Απλα για να νοιώσεις την εγκεφαλική απόγνωση, εχει πλάκα.
αν πηγαίνει 60 στην ευθεία σε ανηφορουλα θα εχει 30 . αν πηγαινει 30 θα εχει 15 γερω γω και θα σε περναν αυτοι που κανουν βαδιν , το γρηγοροτερο δεν ειναι παντα χειροτερο σε ασφαλεια . Οπως πχ με τα καρα με ενα ψοφιμι εντελως θελεις 20 δευτερα για προσπεραση ενα μετριο θελει 10 η ενα σβελτο θελει 3 . ενομαζεται ενεργητικη ασφαλεια .
το θέμα δεν είναι αν φρενάρει, πες φρενάρει αυτό, εσύ πώς μένεις πάνω;Ασέβαστος έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 14:05με 60, φρεναρει καλα;
μπορει να φρενάρει πολύ καλα ναι, αλλα θέλει ικανότητες , μυς που τώρα ισως δεν εχεις τρόπο να τους μιλήσεις. Με το χρόνο γινονται αυτα, και μονο αν τα ζητήσεις απο τον εγκεφαλό σου και πιεστεί, μετα πας για υπνο και γραψει κλπ. γενικά ειναι ωραίο πραγμα, αρκει να εισαι συνετός στα αληθεια, γιατι μετα απο την τιμωρία την αρχική, τον μαζοχισμό, θα σε ξελογιάσει λίγο. Μου μοιάζει ωραία ευκαιρία να να το εχεις σαν χομπι εκει που θα εισαι να το μαθαινεις στον ελεύθερο χρόνο, γιαυτό στο λέω.
Τι ριόλης είσαι ρε
Ασέβαστος έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 14:03παντοφλα δεν εχεις; ξερεις τι ωρα ειναι; να σηκωθει τωρα, αμεσως.
ας το παιδι ησυχο, μην το πρηζεις με τις σαχλαμαρες μας εδω.
Εδώ δεν με φαντάζομαι εγώ μωρέ μαλάκα..Nandros έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 13:58Φαντάζομαι την Πασιφάη να βάζει ποδαράκι στο μονόροδο!-
-
.
οκ μπράβο, καλό παιδάκι, προηγουμένη γενιά, ενα κλικ πίσω γιατι δεν εχει εποπτεία κελιων στην μπαταρία, αλλα εχει εποπτεία γενικα στις μπαταρίες, απλα οχι επιπεδο κελιών, αλλα μια χαρά, συνετή αγορά πολυ. Ευγε. Την εχω αυτη, ωραία ρόδα, υπερβολη για τον ασεβ ομως.
Σου μεταφέρω επακριβώς τι μου λέει τώρα. Του το πρότεινε ο Ερμής ο Καραμπούλας, που ήταν απ'τους πρώτους που αγόρασαν μονόροδο.