Ταξίδι Ιταλία - Αυστρία
Ταξίδι Ιταλία - Αυστρία
Μέσα στον Νοέμβριο θα κάνω ταξίδι για Αυστρία. Ο γιός μετά από 10 χρόνια εγκαταλείπει την Βιέννη και θα πάμε να φέρουμε τα πράγματά του. Είναι ένα ταξίδι που λέμε πολύ καιρό να κάνουμε με αυτοκίνητο και λέμε να το πάμε μερακλίδικα.
Θα συναντηθούμε στην Ιταλία (είναι ήδη εκεί) και θα ανέβουμε Αυστρία, θα κάτσουμε 3-4 μέρες και θα επιστρέψουμε πάλι από Ιταλία.
Ερωτήσεις:
1.
Να πάω από Πατρα - Ανκόνα και να οδηγήσω μέχρι Κόμο (που μένει) και να ανέβουμε από εκεί;
Να βρεθούμε Βενετία (θα βρίσκεται εκεί γύρω στις 10 Νοεμβρίου) και να πάμε από Σλοβενία; Και αν ναι, να πάω από Πάτρα - Βενετία ή να πάω Ανκόνα και πάλι;
2.
Θέλουμε να γυρίσουμε και λίγο την Ιταλία. Θα είναι επικίνδυνο να το κάνουμε με γεμάτο αυτοκίνητο στην επιστροφή (κλέβουν; ) ή να το κάνουμε στο πρώτο σκέλος της εκδρομής (άδειοι), να βολτάρουμε και μετά να κάνουμε την επιστροφή με γεμάτο αυτοκίνητο κατευθείαν για Ανκόνα;
3. Θέλω να πάω στο Λιβόρνο, να ψάξω τον προπάππου που καταγόταν από εκεί. Βγαίνει χρονικά;
Πείτε οι γνώστες (Ερμής) τα φώτα σας. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη
Θα συναντηθούμε στην Ιταλία (είναι ήδη εκεί) και θα ανέβουμε Αυστρία, θα κάτσουμε 3-4 μέρες και θα επιστρέψουμε πάλι από Ιταλία.
Ερωτήσεις:
1.
Να πάω από Πατρα - Ανκόνα και να οδηγήσω μέχρι Κόμο (που μένει) και να ανέβουμε από εκεί;
Να βρεθούμε Βενετία (θα βρίσκεται εκεί γύρω στις 10 Νοεμβρίου) και να πάμε από Σλοβενία; Και αν ναι, να πάω από Πάτρα - Βενετία ή να πάω Ανκόνα και πάλι;
2.
Θέλουμε να γυρίσουμε και λίγο την Ιταλία. Θα είναι επικίνδυνο να το κάνουμε με γεμάτο αυτοκίνητο στην επιστροφή (κλέβουν; ) ή να το κάνουμε στο πρώτο σκέλος της εκδρομής (άδειοι), να βολτάρουμε και μετά να κάνουμε την επιστροφή με γεμάτο αυτοκίνητο κατευθείαν για Ανκόνα;
3. Θέλω να πάω στο Λιβόρνο, να ψάξω τον προπάππου που καταγόταν από εκεί. Βγαίνει χρονικά;
Πείτε οι γνώστες (Ερμής) τα φώτα σας. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Ταξίδι Ιταλία - Αυστρία
Ιταλία προσοχή στα βενζινάδικα στην ότοστράντα. Πήγαν να μου παραβιάσουν την πόρτα και έκαναν ζημιά την οποία μου παρακράτησαν από την προκαταβολή στο ρεντεκαράδικο.
Το παπόρι είναι απάλευτο, δες αν σε βολεύει ανκόνα από ηγουμενίτσα, ο δρόμος είναι καλός πλέον
Το παπόρι είναι απάλευτο, δες αν σε βολεύει ανκόνα από ηγουμενίτσα, ο δρόμος είναι καλός πλέον
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Το παπόρι πρέπει να είναι όντως απάλευτο, οπότε θα προσπαθήσω να κάνω την μικρότερη διαδρομή (μάλλον όμως όχι Μπάρι, γιατί έχει πολύ δρόμο μέχρι επάνω και θα είμαι μόνος μου)ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 15:42Ιταλία προσοχή στα βενζινάδικα στην ότοστράντα. Πήγαν να μου παραβιάσουν την πόρτα και έκαναν ζημιά την οποία μου παρακράτησαν από την προκαταβολή στο ρεντεκαράδικο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι βόλτες με γεμάτο αυτοκίνητο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απο Ιταλια θα πας.Μαγεια.
Μην ξεχασεις το ειδικο σημα για το αυτοκινητο στα συνορα.
Μην ξεχασεις το ειδικο σημα για το αυτοκινητο στα συνορα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Λοιπον το καράβι είναι πολύ πιο απάλευτο απο το δρόμο.
Δε ξερω αν πάει ακόμη Πριντιζι το καράβι, νομίζω είναι η μικρότερη διάρκεια στη θάλασσα. Προσωπικά έτσι πήγα όταν πριν χρόνια φορτωσα το C4 για απέναντι.
Προσοχή μεγάλη που αράζεις αυτοκίνητο. Θα σου έλεγα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ έξω παρα μόνο σε κλειστό πάρκινγκ.
Αυτο που σου ειπε ο Σατανικός, τεράστια προσοχή σε βενζιναδικα και καταστήματα στις αουτοστράντες, ειδικά εσυ που θα έχεις ξένες πινακίδες θα σε βλέπουν σα θυληπρεπή νέο σε φυλακές.
Κλέβουν πολύ και όχι μόνο στη Μεγάλη Ελλάδα.
Όπως είπα και παραπάνω το αυτοκίνητο μονο σε κλειστό πληρωμένο πάρκινγκ αν θες να εισαι ήσυχος. Αυτο να το ρωτάτε και στο ξενοδοχείο και να μη δεχτείτε να σας το παρκάρουν οι ίδιοι, εκτος και πρόκειται για κανένα high ξενοδοχείο που δε βάζουν όποιον να ναι για παρκαδόρο.
Αν πας απο Νάπολι απέφυγε δια ροπάλου τα Βόρεια Προάστια.
Εννοείται γυρνάς γεμάτος και δε μένεις πουθενά.
Δε ξερω αν πάει ακόμη Πριντιζι το καράβι, νομίζω είναι η μικρότερη διάρκεια στη θάλασσα. Προσωπικά έτσι πήγα όταν πριν χρόνια φορτωσα το C4 για απέναντι.
Προσοχή μεγάλη που αράζεις αυτοκίνητο. Θα σου έλεγα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ έξω παρα μόνο σε κλειστό πάρκινγκ.
Αυτο που σου ειπε ο Σατανικός, τεράστια προσοχή σε βενζιναδικα και καταστήματα στις αουτοστράντες, ειδικά εσυ που θα έχεις ξένες πινακίδες θα σε βλέπουν σα θυληπρεπή νέο σε φυλακές.
Όπως είπα και παραπάνω το αυτοκίνητο μονο σε κλειστό πληρωμένο πάρκινγκ αν θες να εισαι ήσυχος. Αυτο να το ρωτάτε και στο ξενοδοχείο και να μη δεχτείτε να σας το παρκάρουν οι ίδιοι, εκτος και πρόκειται για κανένα high ξενοδοχείο που δε βάζουν όποιον να ναι για παρκαδόρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 31 Οκτ 2022, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ποια πόρτα; Την πίσω;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 15:42Ιταλία προσοχή στα βενζινάδικα στην ότοστράντα. Πήγαν να μου παραβιάσουν την πόρτα και έκαναν ζημιά την οποία μου παρακράτησαν από την προκαταβολή στο ρεντεκαράδικο.

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μα γιατί απαλευτο.Beria έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 15:45Το παπόρι πρέπει να είναι όντως απάλευτο, οπότε θα προσπαθήσω να κάνω την μικρότερη διαδρομή (μάλλον όμως όχι Μπάρι, γιατί έχει πολύ δρόμο μέχρι επάνω και θα είμαι μόνος μου)ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 15:42Ιταλία προσοχή στα βενζινάδικα στην ότοστράντα. Πήγαν να μου παραβιάσουν την πόρτα και έκαναν ζημιά την οποία μου παρακράτησαν από την προκαταβολή στο ρεντεκαράδικο.
Δες το κρουαζιέρα και καλά. γύρνα στο κατάστρωμα και τη ντισκοτέκ του πλοίου και κάνε τον κάμποσο στις κύριες.
Φάση μεγάλος ανατολικός ή έστω δεν λοβ μποουτ.
Και από τη χώρα βέβαια έχει το γούστο του, ακόμη και μόνος.
Είχα φθάσει Αυστρία σε Ρόουντ τριπ με παρέα πριν 15 χρόνια. Αλλά μέσα απ' τα Βαλκάνια- Σλοβενια. Καλή φασις.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Γιατί απάλευτο το καράβι; Τι εννοείτε, βαρετό;
Έχει Ηγουμενίτσα - Πριντιζι μόλις 8 ώρες
Αλλά μετά θα πρέπει να οδηγήσω μόνος μου 11 ώρες μέχρι το Μιλάνο, ή τη Βενετία
Ναι, σίγουρα θα κάνουμε τον γύρο άδειοι. Δεν το ρισκάρωΠροσοχή μεγάλη που αράζεις αυτοκίνητο. Θα σου έλεγα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ έξω παρα μόνο σε κλειστό πάρκινγκ.
- Otto Weininger
Γιατί ρε το πλοίο απάλευτο; Γω που δε γουστάρω αεροπλάνα, όποτε είχα άνεση χρόνου έπαιρνα το πλοιό από Πάτρα για Βενετία. Καμπίνα (μόνος σου εννοείται), μάσα, κουλοχέρηδες, ταινίες στο λαπτοπ, βόλτες στο πλοίο κλπ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 15:53Ποια πόρτα; Την πίσω;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 15:42Ιταλία προσοχή στα βενζινάδικα στην ότοστράντα. Πήγαν να μου παραβιάσουν την πόρτα και έκαναν ζημιά την οποία μου παρακράτησαν από την προκαταβολή στο ρεντεκαράδικο.
Είστε σίγουρα γιατρός;
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Mια φορά το έχω κάνει μέχρι Βουδαπέστη, και πήγα από Μπάρι έτσι για το χαβαλέ. Ωραία ήτανε.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Χίλιες φορές καλύτερα ο δρόμος παρά το πλοίο, αλλά αυτό ειναι υποκειμενικό για εμένα που δε θέλω να βλέπω πλοίο ζωγραφιστό.Beria έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 16:01Έχει Ηγουμενίτσα - Πριντιζι μόλις 8 ώρες
Αλλά μετά θα πρέπει να οδηγήσω μόνος μου 11 ώρες μέχρι το Μιλάνο, ή τη ΒενετίαΝαι, σίγουρα θα κάνουμε τον γύρο άδειοι. Δεν το ρισκάρωΠροσοχή μεγάλη που αράζεις αυτοκίνητο. Θα σου έλεγα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ έξω παρα μόνο σε κλειστό πάρκινγκ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
22 Ιούλ 2023, 17:53
-
-
Νέα δημοσίευση Η Αυστρία έπεσε χωρίς να πέσει ούτε 1 τουφεκιά.
από Αρίστος » 19 Απρ 2025, 06:57 » σε Διεθνής πολιτική - 81 Απαντήσεις
- 1961 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
23 Απρ 2025, 00:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογές στην Αυστρία - άλλη μια νίκη του Πουτιν;
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 29 Σεπ 2024, 09:12 » σε Διεθνής πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
07 Ιαν 2025, 10:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυστρία: Οκτώ μήνες με αναστολή στον πρώην (ΔΕΞΙΟ-Λαικο κομμα) καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς
από Frappezitis » 25 Φεβ 2024, 12:32 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
01 Μαρ 2024, 06:54
-