α, δηλαδη κανενα βιβλιο.
απλως τις ιδιες ανυποστατες κοτσανες που γραφεις εδω τσαμπα, τις εγραψες και αλλου πληρώνοντας.
να ξερεις, αυτοι που γραφουν τα βιβλια, πληρωνονται για να το κανουν, δεν πληρωνουν.
α, δηλαδη κανενα βιβλιο.
Και εμένα με πλήρωσαν αν και τα χρήματα είναι πολλή λίγα όχι μόνο για εμένα αλλά για όλους που γράφουν.
Αυτός ο μηχανισμός όπως τον δείχνει στο σχέδιο δεν δουλεύει δεν μπορεί να εκτονωθεί.seismic έγραψε: ↑15 Σεπ 2023, 23:13Βασικά η αρχή λειτουργίας είναι η ίδια. Θα έλεγα χειρότερη Και όμως αν και χειρότερη αντέχει λέει 20000 kn!
Οι δυνάμεις εξαρτώνται από την διάμετρο του πασσάλου, τις ιδιομορφίες του υπεδάφους, το βάθος της υδροστατικής πίεσης, και φυσικά το μήκος των τοιχωμάτων που θα προσδιορίσουμε κατά την μελέτη. Ένα AncaPILE 900mm διάμετρο στα 10 μέτρα έχει πάνω από 20,000 ΚΝ αντοχή σε άμμο. Πέντε τέτοια στηρίζουν μια ανεμογενίτρια. Όμως η υπερφόρτωση μπορεί να μην είναι αρκετή και να το ξεριζώσει μαζί με το έδαφος. Τότε είναι καλύτερα να χρεισιμοποιθούν 10 600mm διαμετρο στα 15 μέτρα βάθος
Αν βάλεις στην ζυγαριά από την μια το μυαλό σου και από την άλλη το δικό μου, πάλη διαφορά δυναμικού θα έχουμε.
ισχυει.
Ο νόμος του seismic ανατρέπεται:seismic έγραψε: ↑16 Σεπ 2023, 18:55Ο νόμος του seismic
Αν κατασκευάσεις με κολόνες απλά σε ισχυρό σεισμό θα σπάσουν.
Αν κατασκευάσεις με δύσκαμπτα τοιχώματα θα σπάσουν οι δοκοί και οι συνδετήριοι δοκοί ή το τοίχωμα.
Αν κατασκευάσεις με δύσκαμπτα τοιχώματα πακτωμένα στο έδαφος και προεντεταμένα στα άκρα απλά δεν θα πάθει το κτίριο τίποτα.
Σαν αυτό!Νταγκλης έγραψε: ↑19 Σεπ 2023, 12:20Ο νόμος του seismic ανατρέπεται:seismic έγραψε: ↑16 Σεπ 2023, 18:55Ο νόμος του seismic
Αν κατασκευάσεις με κολόνες απλά σε ισχυρό σεισμό θα σπάσουν.
Αν κατασκευάσεις με δύσκαμπτα τοιχώματα θα σπάσουν οι δοκοί και οι συνδετήριοι δοκοί ή το τοίχωμα.
Αν κατασκευάσεις με δύσκαμπτα τοιχώματα πακτωμένα στο έδαφος και προεντεταμένα στα άκρα απλά δεν θα πάθει το κτίριο τίποτα.
Το κτίριο ανατράπηκε και δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά!
Άρα η μέθοδος seismic ενδεχομένως είναι κάλη ως βαθειά θεμελίωση σε ειδικές κατασκευές αλλά η προένταση της ανωδομής είναι άχρηστη!
my point exactly!