Θα ανατρέψω αυτά που σπουδάσατε.Νταγκλης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 10:54Σου έχω εξηγήσει τα λάθη σου θεωρητικώς (μέσω της επιμήκυνησης των παρειών και της παραμορφωσιμότητας) και στα απέδειξα πειραματικώς με προσομοίωση σε υπολογιστή.seismic έγραψε: ↑17 Νοέμ 2023, 16:29Η μεγαλομανία μου βασίζεται στα μαθηματικά την γλώσσα της επιστήμης.
Και εσείς οι επιστήμονες ακυρώνεται την ίδια σας την γλώσσα με το να λέτε ότι δεν σας ακούω χωρίς να μου εξηγήσετε με μαθηματικά το λάθος μου.
Εξήγησε μου το λάθος μου με μαθηματικά μπορείς όχι δεν μπορείς.Βλέπεις που έχει φτάσει η παράνοιά σου; Προτιμάς να πιστέψεις ότι είμαστε διαπλεκόμενοι και θέλουμε το κακό σου από το να δεχθείς την ελάχιστη κριτική...Και δεν μου το έχετε πει γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ
Θέλετε να πιστέψω ότι είναι λάθος γιατί απλά είσαστε μηχανικοί. Όχι δεν το πιστεύω γιατί ερευνώ 16 χρόνια και ξέρω περισσότερα από αυτά που ξέρετε εσείς.
Σε 16 χρόνια ένας άνθρωπος μπορεί να πάρει άνετα πρώτο πτυχίο, μεταπτυχιακό και να κάνει διδακτορικό.
Αντίθετα εσύ, ενώ ασχολείσαι αποκλειστικά με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, το επίπεδο των γνώσεών σου έχει παραμείνει σε επίπεδο γυμνασίου.
Είναι απίστευτο το πως η μεγαλομανία ακρωτηριάζει το μυαλό ενός ανθρώπου....
Πραγματικά θλιβερή ιστορία...
Απάντηση καμία αυτό τι σημαίνει?
Σημαίνει δύο πράγματα. α) Δεν έχετε καταλάβει την λειτουργία της βίδας και τα καλά της προέντασης κοτζάμ επιστήμονες.
β) Κάνετε το παν δυνατόν για δικούς σας λόγους να μην εφαρμοστεί η μέθοδός μου.
Δεν μου έχεις εξηγήσει τίποτα.
Μεγαλώνεις το τοίχωμα και νο πρόμπλεμ.
Υπάρχουν όλες οι άλλες αιτίες που έλυσα η διάτμηση σε μάρανε που και αυτή η προσομοίωση που λες ότι μου έκανες είναι του κόλου.
Που είναι η πάκτωση και η προένταση μαζί. Δεν υπάρχει αυτό το πρόγραμμα σε υπολογιστή.
Απάντησε σε αυτά που σε ρώτησα και άσε τα σάπια.
Και εσείς οι επιστήμονες ακυρώνεται την ίδια σας την γλώσσα με το να λέτε ότι δεν σας ακούω χωρίς να μου εξηγήσετε με μαθηματικά το λάθος μου.
Εξήγησε μου το λάθος μου με μαθηματικά μπορείς όχι δεν μπορείς.
Εγώ όμως μπορώ να σου εξηγήσω με μαθηματικά ότι αυτά που λέω είναι σωστά.
Ποιος είναι ο επιστήμονας εσύ που λες ότι είμαι λάθος επειδή έτσι γουστάρεις
ή εγώ που μπορώ να σου το αποδείξω με μαθηματικά ότι είμαι σωστός?
Όπως είπες ο Καρύδης βρήκε τις δυνάμεις που πρέπει να αναλάβουν οι αγκυρώσεις.
Αυτές οι δυνάμεις που αναλαμβάνουν οι αγκυρώσεις αφαιρούνται από τις διατομές ΝΑΙ ή ΌΧΙ?
Αυτό και μόνο φτάνει για να μου δώσετε συγχαρητήρια που το σκέφτηκα πρώτος.
Δεύτερον Τα καλά της προέντασης υπάρχουν στην βιβλιογραφία και λέει ότι η προένταση αυξάνει την δυσκαμψία.
Δηλαδή μειώνει την παραμόρφωση. Όταν μειώσεις την παραμόρφωση μειώνεις και τις ρωγμές ΝΑΙ ή ΌΧΙ?
Δηλαδή έκανα μια παρέμβαση η οποία μειώνει παραμόρφωση και ανατροπή των τοιχωμάτων οι οποίες αυτές δύο αιτίες αυξάνουν τις ροπές γύρω από τους κόμβους και σπάνε τους δοκούς και αυξάνει την δυναμική των διατομών των τοιχωμάτων χωρίς πρόσθετη μάζα και μου λέτε ότι δεν την θέλετε. Καλά μαμμμακες είσαστε? Θέλετε την αναπόφευκτη για εσάς ανελαστική παραμόρφωση που προκαλεί ρωγμές? Και μαζόχες να είσαστε δεν έπρεπε να την θέλετε.
Απάντησε που διαφωνείς και τι μου λέτε εσείς και δεν καταλαβαίνω. Ξέρετε γιατί δεν καταλαβαίνω? Γιατί ποτέ δεν μου έχετε πει το λάθος μου.
Και δεν μου το έχετε πει γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ
Θέλετε να πιστέψω ότι είναι λάθος γιατί απλά είσαστε μηχανικοί. Όχι δεν το πιστεύω γιατί ερευνώ 16 χρόνια και ξέρω περισσότερα από αυτά που ξέρετε εσείς.