seismic1 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 00:18
Λοξίας έγραψε: ↑02 Απρ 2025, 23:10
seismic1 έγραψε: ↑02 Απρ 2025, 22:00
Μπορείς να αιτιολογήσεις τον ισχυρισμό σου γιατί είμαι εγώ κακόψυχος και όχι εσύ ?
Αντί να με βοηθήσετε με συκοφαντήσατε. Με λάθος άνθρωπο παίξατε.
Μου δώσατε κουράγιο να μορφωθώ να ερευνήσω ποιο πολύ με έναν σκοπό.
Να σας ρεζιλέψω. Αν με λες κακόψυχο για αυτό ναι πάω πάσο.
Όχι, δεν σε λέω κακόψυχο γι' αυτό και το ξέρεις πολύ καλά. Οπότε σταμάτα να μου παριστάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Σε λέω κακόψυχο για τότε που μας ευχήθηκες να γίνει σεισμός και να σκοτωθούμε (και έφαγες μπαν γι' αυτό). Και σε λέω σκατόψυχο επειδή μας ευχήθηκες πάλι το ίδιο πριν μερικούς μήνες. Και σε ξαναλέω κακόψυχο και σκατόψυχο, επειδή βγάζεις χολή πάνω σε χιλιάδες νεκρούς από σεισμό. Που χύνεις ειρωνεία και φαρμάκι επειδή δε σε ρώτησαν για την πατέντα σου...
Γι' αυτό λέω πως είσαι ένα σκατοκακόψυχο καθίκι! Ένα σίχαμα, ένας γύπας που σκυλεύει νεκρούς.
Και αν η πατέντα μου σώζει ζωές και περιουσίες παγκοσμίως και εσείς μου φέρεστε όπως μου φέρεστε με αποτέλεσμα να μην σώζονται ζωές.
Τότε εσείς τι είσαστε? Κάτι σαν τους υπεύθυνους για την τραγωδία στα Τέμπη στο Μάτι ή κάτι χειρότερο?
Τι δουλειά έχουμε εμείς που σε δουλεύουμε, ρε καθίκι, με την δική σου συμπεριφορά που ειρωνεύεσαι νεκρούς και εύχεσαι θάνατο σε ανθρώπους; Τι δουλειά έχει η πατέντα σου, ρε κοράκι, με την σκατοψυχιά που βγάζεις από μέσα σου;
Εμείς, δεν μπορούμε να εμποδίσουμε την επιστημονική κοινότητα να αποδεχθεί την πατέντα σου; Πόσο ηλίθιος είσαι για να πιστεύεις ότι 5 άνθρωποι σε ένα φόρουμ, μπορούμε να εμποδίσουμε την αναγνώριση της πατέντας σου; Θα ήθελε μία μεγάλη εταιρεία να πάρει την πατέντα σου και θα άκουγε εμάς που σε δουλεύουμε; Πόσο βλαμένος είσαι τελικά;
Η επιστημονική κοινότητα σε φτύνει, ρε κοράκι, όχι εμείς. Οι Κωνσταντινίδηδες σου έχουν κλείσει την πόρτα, ρε καθίκι, όχι εμείς.Είσαι πολύ σκατόψυχος, ρε γύπα...γι' αυτο και έχεις τιμωρηθεί στη ζωή σου.
Και ΟΧΙ, δεν εννοώ την πατέντα σου. Την άλλη τιμωρία εννοώ...
Δεν το περίμενα να είσαι τόσο σκατόψυχος...