Θα πετύχει την δεύτερη μέρα.
Και εγώ παλιός είμαι με νέες ιδέες
Η ΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗseismic1 έγραψε: ↑20 Οκτ 2024, 10:26Εκτίθεμαι παγκοσμίως και δεν κωλώνω να εμφανίσω εφαρμοσμένη έρευνα στην αντισεισμική τεχνολογία.
Δεν κρύβομαι πίσω από ψευδώνυμα λέγοντας την γνώμη μου ανώδυνα.
A New Novel Anti Seismic Approach
https://www.researchgate.net/publicatio ... c_Approach
Έχω χτίσει τον φάρο.Daje έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 19:49Η ΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗseismic1 έγραψε: ↑20 Οκτ 2024, 10:26Εκτίθεμαι παγκοσμίως και δεν κωλώνω να εμφανίσω εφαρμοσμένη έρευνα στην αντισεισμική τεχνολογία.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΑΔΡΙΑΝΤΑΣ SEISMIC ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ
Το λες από την πείρα σου από τα πάμπολλα άρθρα που έχεις δημοσιεύσει?
Κομψοτέχνημα.seismic1 έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 00:01Έχω χτίσει τον φάρο.Daje έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 19:49Η ΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗseismic1 έγραψε: ↑20 Οκτ 2024, 10:26Εκτίθεμαι παγκοσμίως και δεν κωλώνω να εμφανίσω εφαρμοσμένη έρευνα στην αντισεισμική τεχνολογία.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΑΔΡΙΑΝΤΑΣ SEISMIC ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ
μολις σηκωθουν απο το πατωμα, που εχουν πεσει απο τα γελια. μπορει να αργησει λιγο.
Επισκευάστηκε και διαμόρφωσα τον περιβάλλοντα χώρο
Σαν να μιλάω σε ντουβάρι.......φιλαράκι...απλά δεν είσαι αρκετά ξύπνιος για να καταλαβεις....
Όχι μόνο δεν σταματάς την κάμψη αλλά, με ν>0.20, μειώνεις δραματικά τη ροπή αντοχής του τοιχώματος!Πες μου ένα απλό πράγμα. Εγώ σταματάω ροπή κάμψης και ροπή ανατροπής.
Αν εσείς έχετε λύσει το πρόβλημα της ροπής κάμψης και της ροπής ανατροπής, τότε πως στο διάολο πέφτουν τα σπίτια?
Πως σπάνε οι δοκοί και τα τοιχώματα? Ξέρεις πως? Από αυτές τις ροπές σπάνε.
Η προένταση που ασκείς προεξαντλεί εφελκυστικά την αγκύρωσή σου. Δεν έχει πλέον την δυνατότητα να παραλάβει το αγκύριό σου το σεισμό. Θα αστοχήσει εφελκυστικά...Όσο για την αγκύρωσή μου μάθε τα εξής από τον προφέσορα
. Όσο μεγαλύτερος είναι ο μηχανισμός αγκύρωσης, η διάμετρος και το βάθος της γεώτρησης, καθώς και η ποιότητα του εδάφους και η ένταση τάνυσης, τόσο υψηλότερη είναι η φέρουσα ικανότητα της πάκτωσης.
Σε περίπτωση που η πάκτωση δεν πληροί τις προδιαγραφές, αυξάνονται οι διαστάσεις της γεώτρησης ή δημιουργείται κεφαλόδεσμος, στον οποίο συνδέονται πρόσθετοι μηχανισμοί πάκτωσης. Σε χαλαρά αμμώδη εδάφη, η πάκτωση επιτυγχάνεται μέσω της μεθόδου των καταδυόμενων φρεατίων από σκυρόδεμα, έως ότου βρεθεί ισχυρό έδαφος. Στη συνέχεια, ανοίγεται η γεώτρηση πάκτωσης και εφαρμόζονται όλα τα προηγούμενα βήματα.
Σου έχω εξηγήσει δεκάδες φορές την ανοησία αυτού που αποκαλείς "εκτροπή στο έδαφος". Στην πραγματικότητα αυτό που κάνεις είναι να οδηγείς όλη τη σεισμική δύναμη στο θλιβομενο πόδα. Επιπλέον ασκείς και την ηλίθια θλίψη σου.seismic1 έγραψε: ↑15 Οκτ 2024, 15:07Εγώ ξεπέρασα και τους Ιάπωνες. Είναι μαλάκες όπως και όλοι εσείς.
Η εμπειρία μου κρύβεται στις λεπτομέρειες.
Εγώ δεν πακτώνω την βάση με το έδαφος αλλά πακτώνω το δώμα με το έδαφος. Ξέρεις την τεράστια διαφορά ναι ή όχι?
ΟΧΙ Μάθε λοιπόν....
Η προτεινόμενη τεχνολογία μηχανισμού πάκτωσης εδάφους και τανυσμένου δώματος παρουσιάζει μια σημαντική καινοτομία στην αντιμετώπιση των σεισμικών φορτίων. Σε αντίθεση με τις συμβατικές πρακτικές όπου η πάκτωση εφαρμόζεται στη βάση του κτιρίου, η προτεινόμενη λύση εστιάζει στην πάκτωση του εδάφους με την τανυσμένη ανώτατη στάθμη του κτιρίου. Η προσέγγιση αυτή εξασφαλίζει ότι οι κατανεμημένες δυνάμεις από τη σεισμική δράση εκτρέπονται εντός του εδάφους, μειώνοντας σημαντικά τις ροπές ανατροπής και κάμψης που εμφανίζονται στη βάση και στα τοιχώματα του κτιρίου.
Δίνω μαθηματικές απαντήσεις σε όλα αυτά που λες στο γραπτό μου.Νταγκλης έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 16:15Σαν να μιλάω σε ντουβάρι.......φιλαράκι...απλά δεν είσαι αρκετά ξύπνιος για να καταλαβεις....
Δεν έχει σημασία πόσο αντέχουν τα συνδετικά. Σημασία έχει ότι, βάσει σχεδιασμού, αντέχουν παραπάνω από το τοίχωμα. Αποκλείεται να ανατραπεί το τοίχωμα μεμονωμένα όπως βλακωδώς πιστεύεις.
Βασίζεις όλη την κοσμοθεωρία σου σε μια ηλίθια παραδοχή!
Θα προηγηθεί η καμπτοδιατμητική αστοχία στη βάση του τοιχώματος την οποία εσύ φέρνεις πολύ γρηγορότερα όπως σου απέδειξα.
ΣΚΑΤΑ τα κάνεις!!!Όχι μόνο δεν σταματάς την κάμψη αλλά, με ν>0.20, μειώνεις δραματικά τη ροπή αντοχής του τοιχώματος!Πες μου ένα απλό πράγμα. Εγώ σταματάω ροπή κάμψης και ροπή ανατροπής.
Αν εσείς έχετε λύσει το πρόβλημα της ροπής κάμψης και της ροπής ανατροπής, τότε πως στο διάολο πέφτουν τα σπίτια?
Πως σπάνε οι δοκοί και τα τοιχώματα? Ξέρεις πως? Από αυτές τις ροπές σπάνε.
Όπως προείπα.....ΣΚΑΤΑ τα κάνεις!!!Η προένταση που ασκείς προεξαντλεί εφελκυστικά την αγκύρωσή σου. Δεν έχει πλέον την δυνατότητα να παραλάβει το αγκύριό σου το σεισμό. Θα αστοχήσει εφελκυστικά...Όσο για την αγκύρωσή μου μάθε τα εξής από τον προφέσορα
. Όσο μεγαλύτερος είναι ο μηχανισμός αγκύρωσης, η διάμετρος και το βάθος της γεώτρησης, καθώς και η ποιότητα του εδάφους και η ένταση τάνυσης, τόσο υψηλότερη είναι η φέρουσα ικανότητα της πάκτωσης.
Σε περίπτωση που η πάκτωση δεν πληροί τις προδιαγραφές, αυξάνονται οι διαστάσεις της γεώτρησης ή δημιουργείται κεφαλόδεσμος, στον οποίο συνδέονται πρόσθετοι μηχανισμοί πάκτωσης. Σε χαλαρά αμμώδη εδάφη, η πάκτωση επιτυγχάνεται μέσω της μεθόδου των καταδυόμενων φρεατίων από σκυρόδεμα, έως ότου βρεθεί ισχυρό έδαφος. Στη συνέχεια, ανοίγεται η γεώτρηση πάκτωσης και εφαρμόζονται όλα τα προηγούμενα βήματα.
Όλα μια βλακεία ήταν τελικά...
Η μία προένταση δεν επηρεάζει την άλλη.Η προένταση που ασκείς προεξαντλεί εφελκυστικά την αγκύρωσή σου. Δεν έχει πλέον την δυνατότητα να παραλάβει το αγκύριό σου το σεισμό. Θα αστοχήσει εφελκυστικά...
Όλα μια βλακεία ήταν τελικά...