Ποιο παιχνίδι καρτών προτιμάτε;
Ποιο παιχνίδι καρτών προτιμάτε;
Έχετε παίξει ποτέ παιχνίδι συλλογής/ανταλλαγής καρτών; Αν ναι, ποιο/ποια, και ποιο είναι το αγαπημένο σας;
Magic, που είναι το πιο δημοφιλές, δεν έχω παίξει ποτέ.
Στην εφηβεία μου έπαιζα Πόκεμον, και στη νεαρή ενήλικη ζωή μου Yugioh. Το Πόκεμον το σταμάτησα γιατί δεν έπαιζε πια κανένας. Το Yugioh to σταμάτησα γιατί εξελέγη πρωθυπουργός ο Παπανδρέου και μας γάμησε με τα μνημόνια, οπότε που λεφτά για κάρτες.
Από τα δύο, προτιμώ το Pokemon, στο οποίο πιστεύω παίζει περισσότερο ρόλο η στρατηγική, αντίθετα με το Yugioh, όπου είναι απίθανο να νικήσεις κάποιον που έχει την οικονομική ευχέρεια να αγοράζει καλύτερες κάρτες από'σένα. Επίσης, στα Πόκεμον, μπορείς να παίζεις απερίσπαστος το γύρο σου -- δεν υπάρχει το ενοχλητικό στοιχείο του Yugioh, όπου ο αντίπαλος παίκτης μπορεί να διακόπτει το γύρο σου με τις λεγόμενες κάρτες παγίδες.
Magic, που είναι το πιο δημοφιλές, δεν έχω παίξει ποτέ.
Στην εφηβεία μου έπαιζα Πόκεμον, και στη νεαρή ενήλικη ζωή μου Yugioh. Το Πόκεμον το σταμάτησα γιατί δεν έπαιζε πια κανένας. Το Yugioh to σταμάτησα γιατί εξελέγη πρωθυπουργός ο Παπανδρέου και μας γάμησε με τα μνημόνια, οπότε που λεφτά για κάρτες.
Από τα δύο, προτιμώ το Pokemon, στο οποίο πιστεύω παίζει περισσότερο ρόλο η στρατηγική, αντίθετα με το Yugioh, όπου είναι απίθανο να νικήσεις κάποιον που έχει την οικονομική ευχέρεια να αγοράζει καλύτερες κάρτες από'σένα. Επίσης, στα Πόκεμον, μπορείς να παίζεις απερίσπαστος το γύρο σου -- δεν υπάρχει το ενοχλητικό στοιχείο του Yugioh, όπου ο αντίπαλος παίκτης μπορεί να διακόπτει το γύρο σου με τις λεγόμενες κάρτες παγίδες.
- GreekGuy
- Phorum.gr user: greekguy
Re: Ποιο παιχνίδι καρτών προτιμάτε;
Uno
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
- Καραμελίτσα
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Re: Ποιο παιχνίδι καρτών προτιμάτε;
Υπερατού με ιστιοφόρα. Cultίλα από τα παλιά. 

Ροζάκης-Κοτζιάς-Δένδιας: Οι 3 σύγχρονοι Τιτάνες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής
Κράτη με Σύνθετη Ονομασία αλλά ιθαγένεια από τη μία λέξη της κρατικής ονομασίας
Κράτη με Σύνθετη Ονομασία αλλά ιθαγένεια από τη μία λέξη της κρατικής ονομασίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 208 Απαντήσεις
- 3239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Volk
29 Μάιος 2022, 16:32
-
- 12 Απαντήσεις
- 431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
15 Δεκ 2022, 22:36
-
-
Νέα δημοσίευση Τι είδους γυναίκες προτιμάτε;
από AlienWay » 24 Μάιος 2021, 16:41 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 133 Απαντήσεις
- 3498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
05 Σεπ 2021, 23:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προτιμάτε Κατερίνα Καινούριου ή Ελένη Μενεγάκη ;
από tanipteros » 08 Ιαν 2022, 14:13 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1690 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Obi Wan Iakobi