Καλορίζικο το παλαιό σας νικ, κύριε Ισίλντουρ. Τώρα μάλιστα!
Φχαριστώ μανδάμ. Μου ήρθε κι εμένα λίγο απρόσμενα η αλλαγή, επειδή την είχα ζητήσει πριν κάτι μήνες. Γι' αυτό μάλιστα είχα κι ένα θεματάκι σήμερις, πήγα να συνδεθώ και μου έβγαζε ότι δεν υπάρχει τέτοιος χρήστης. Κάπου εκεί στροφάρισα λίγο, μπήκα ως επισκέπτης και είδα ένα ποστ μου κι έτσι κατάλαβα ότι είχε αλλαχθεί το νικ. Μετά από τόσο καιρό, είχα ξεχάσει κι ότι το ζήτησα...
Θα ήταν δυνατόν να επαναγραφθώ στο phorum? Τι στιγμή που θα αποχωρήσει ο Beria?
Γιατί, δεν χωράτε και οι δύο;
Συναίβει μια παρεξήγηση. Ενα παραστράτημα θα έλεγα από μεριάς μου. Ημουν σε φάση total overdose. Αλλά το phorum είναι απο τα πιο καλά και τα πιο προχώ internetικα μέρη. Γι' αυτό ρωτώ. Τον Bazoomba.
Θα ήταν δυνατόν να επαναγραφθώ στο phorum? Τι στιγμή που θα αποχωρήσει ο Beria?
Γιατί, δεν χωράτε και οι δύο;
Συναίβει μια παρεξήγηση. Ενα παραστράτημα θα έλεγα από μεριάς μου. Ημουν σε φάση total overdose. Αλλά το phorum είναι απο τα πιο καλά και τα πιο προχώ internetικα μέρη. Γι' αυτό ρωτώ. Τον Bazoomba.
Αυτό που είπα μπορείς να το αποκαλέσεις χρησμό.
Άσχετος ο συλλογισμός σου.
Κοπελιά, η Πυθία μασούσε τα φύλλα κατόπιν συνεννόησης με όσους πήγαιναν στο μπουντρούμι της. Δεν έβγαινε να ψωνίσει αρώματα στο Χόντοζ χαλώντας την διάθεση όσων ταλαίπωρων βρίσκονταν εκεί μαζί της. Με ρώτησες αν ήθελα να μάθω για το φρακάρισμα του μέλλοντος μου;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.