Σχόλια Επισκεπτών
Κλείστηκα απόξω
Αλλάχ εδώ - μπαίνω ως επισκέπτης γιατί κλείστηκα απέξω κατά λάθος.
Πήγα να αλλάξω το μέηλ μου, και από χαζομάρα δικιά μου έβαλα ανύπαρκτη διεύθυνση, οπότε το μέηλ επανενεργοποίησης του λογαριασμού χάθηκε κάπου στο υπερπέραν.
Τώρα ο λογαριασμός μου είναι ανενεργός, και δεν βλέπω κάποιο προφανή τρόπο να τον ενεργοποιήσω. Να μπώ είναι αδύνατο. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο;
Πήγα να αλλάξω το μέηλ μου, και από χαζομάρα δικιά μου έβαλα ανύπαρκτη διεύθυνση, οπότε το μέηλ επανενεργοποίησης του λογαριασμού χάθηκε κάπου στο υπερπέραν.
Τώρα ο λογαριασμός μου είναι ανενεργός, και δεν βλέπω κάποιο προφανή τρόπο να τον ενεργοποιήσω. Να μπώ είναι αδύνατο. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο;
Re: Σχόλια Επισκεπτών
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/4277 ... oreysi-kai
Να τέτοιες παπαργιές (sic) δεν αντέχω. Ευτυχώς που φέτος είμαι αποσπασμένος στη Β/θμια και δεν έχω εμπλοκή με σχολείο. Απαλλάχτηκαν από μένα τα παιδάκια
Να τέτοιες παπαργιές (sic) δεν αντέχω. Ευτυχώς που φέτος είμαι αποσπασμένος στη Β/θμια και δεν έχω εμπλοκή με σχολείο. Απαλλάχτηκαν από μένα τα παιδάκια
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Re: Κλείστηκα απόξω
Εντάξει, ξαναμπήκα...Ο δίκαιος και ελεήμων έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 12:23Αλλάχ εδώ - μπαίνω ως επισκέπτης γιατί κλείστηκα απέξω κατά λάθος.
Συγγνώμη αλλά ο χρήστης Allah είναι προσωρινά μη διαθέσιμος, παρακαλώ προσπαθήστε πάλι σε μερικά λεπτά.
-
Stygios έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 23:31Τι λέμε - Τι εννοούμε στ' αλήθεια
Είσαι πολύ καλό παιδί
( δεν βλέπω την ωρα να φύγω)
@dl30wpb
πριν από 2 εβδομάδες
After 14 years of marriage I can relate
Δεν μου περνάτε τα δύο -τρια σχόλια που έχω γράψει το τελευταίο εξάμηνο ΩΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ, φαντάζομαι λόγω δακτύλου της Γκερ.
Παρ'ολα αυτά, ελπίζω αυτό να περάσει. Είδατε τι έγραψε ο southern στο νήμα με τον μπάτσο στο Ηράκλειο ;
Αυτό με τους καρκίνους εννοώ.
Αν δεν μπανάρετε αυτόν,ποιον θα μπανάρετε ;
Μπουρδέλο το έχετε καταντήσει με όλα τα κωλοπαίδια και δεν σας τιμά καθόλου.
Ντροπή σας.
Παρ'ολα αυτά, ελπίζω αυτό να περάσει. Είδατε τι έγραψε ο southern στο νήμα με τον μπάτσο στο Ηράκλειο ;
Ντροπή σας.
RIP κι από μένα στον δάσκαλο Ιωαννίδη: Gherschaagk @ Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα
https://www.larissapress.gr/2023/10/05/ ... -i-larisa/
https://www.larissapress.gr/2023/10/05/ ... -i-larisa/
stergiosbik @ Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
stergiosbik και το 1973 είχαν. Το περίφημο "Μαύρο Σμήνος" ,δηλαδή F-4Ε οπλισμένα με πυρηνικές βόμβες, αν έβλεπαν ότι ο πόλεμος χανόταν.
Εκτέλεση αμάχων και βεβήλωση νεκρών είναι αδιανόητες πράξεις και χαρακτηρίζουν υπανθρώπους. Νομιμοποιείται και το Ισραήλ έτσι να πράξει ό,τι είναι να πράξει..
stergiosbik και το 1973 είχαν. Το περίφημο "Μαύρο Σμήνος" ,δηλαδή F-4Ε οπλισμένα με πυρηνικές βόμβες, αν έβλεπαν ότι ο πόλεμος χανόταν.
Εκτέλεση αμάχων και βεβήλωση νεκρών είναι αδιανόητες πράξεις και χαρακτηρίζουν υπανθρώπους. Νομιμοποιείται και το Ισραήλ έτσι να πράξει ό,τι είναι να πράξει..
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ πάλι δεν θυμάμαι από πότε είχα να μπω. Ούτε είπα σε κανέναν να μην σου εγκρίνει ποστ. Και εφόσον έχεις αποχωρήσει, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον καημό ούτε την κριτική.BigChiefWahoo2 έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 00:36Δεν μου περνάτε τα δύο -τρια σχόλια που έχω γράψει το τελευταίο εξάμηνο ΩΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ, φαντάζομαι λόγω δακτύλου της Γκερ.
Ντροπή σας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Χαοτικός έγραψε: ↑31 Αύγ 2023, 15:34Σου έφτιαξα νήμα φίλεΤρυφερό πόδι έγραψε: ↑10 Ιούλ 2022, 22:36Δεν ξέρω αν δημοσιευτεί το προηγούμενο σχόλιο επειδή έχω λίγα "γαλλικά" μέσα, αλλά ήθελα να προσθέσω μια αφιέρωση εδώ στον Στύγιος και στον Χαοτικός.
Να είστε αγαπημένοι όλοι και να μην μαλώνετε ρε ρεμάλια
https://www.youtube.com/watch?v=rJPd3WTE2Xo
Τι παπάρας είσαι ρε!!!!
Εν τω μεταξύ, με πατάς στο συναίσθημα και είμαι επιρρεπής στα αυτομαστιγώματα και στα μελό ρε συ...
Δεν ξέρω θα δω, θα το σκεφτώ κανένα εξάμηνο ξερωγώ και θα αποφασίσω.
Πάντως καλά είμαι, ευχαριστώ όσους ρωτάνε, κορμάρα έχω φτιάξει, πονάω όπου έχω τσέπη, καργάρω μουσικές (βινύλια και cd's) από πράγματα που δεν τα πήρα χαμπάρι στον καιρό τους ο μάπας και υπάρχει ένα ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΧΑΟΣ από απίστευτα όμορφες μπάντες, είδη και τραγούδια εκεί έξω! Και παλιά και καινούρια ρε φίλε!
Άντε, πάρε κι αυτό και χαιρετώ!
Σ' ευχαριστώ φίλε
Χαίρομαι που είσαι καλά.
(Κομματάρες! )
Χαίρομαι που είσαι καλά.
(Κομματάρες! )
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κεφτές; Ωραίο. Μπορώ να τον αποκαλώ έτσι;
θα το δει ο ντιαρ τζονις και θα σου βρίζει τη μανούλα μετά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 2746 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
13 Αύγ 2023, 17:32
-
- 5 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
11 Οκτ 2024, 17:32
-
-
Νέα δημοσίευση Στο εδώλιο του ΕΣΡ οι Αυτιάς και Χιώτης για τα αισχρά ομοφοβικά σχόλια κατά του Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 14 Οκτ 2023, 23:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
15 Οκτ 2023, 09:26
-