Προβλήματα Εγγραφής - Σύνδεσης
Re: Προβλήματα Εγγραφής - Σύνδεσης
Καλησπέρα, έφτιαξα καινούριο λογαριασμό ως Metanastria, διότι από τον παλιό δεν θυμάμαι ούτε καν τι e-mail είχα δώσει, έλαβα email ενεργοποίησης αλλά προσπαθώντας να το μετακινήσω από το spam στο inbox μυστηριωδώς εξαφανίστηκε.
Μπορείτε να μου το ξαναστείλετε παρακαλώ;
Μερσί!
Μερσί!
- kongrosian
ακόμα τίποτα;Μετανάστρια Β έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 23:42Καλησπέρα, έφτιαξα καινούριο λογαριασμό ως Metanastria, διότι από τον παλιό δεν θυμάμαι ούτε καν τι e-mail είχα δώσει, έλαβα email ενεργοποίησης αλλά προσπαθώντας να το μετακινήσω από το spam στο inbox μυστηριωδώς εξαφανίστηκε.
Μερσί!
don't speakΜετανάστρια Β έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 23:42Καλησπέρα, έφτιαξα καινούριο λογαριασμό ως Metanastria, διότι από τον παλιό δεν θυμάμαι ούτε καν τι e-mail είχα δώσει, έλαβα email ενεργοποίησης αλλά προσπαθώντας να το μετακινήσω από το spam στο inbox μυστηριωδώς εξαφανίστηκε.
Μερσί!
Μα μπήκε. Κάπου ποστάρισε. Το είδα. Με το ''Μετανάστρια'' σκέτο.Bazoomba έγραψε: ↑10 Ιουν 2023, 00:04don't speakΜετανάστρια Β έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 23:42Καλησπέρα, έφτιαξα καινούριο λογαριασμό ως Metanastria, διότι από τον παλιό δεν θυμάμαι ούτε καν τι e-mail είχα δώσει, έλαβα email ενεργοποίησης αλλά προσπαθώντας να το μετακινήσω από το spam στο inbox μυστηριωδώς εξαφανίστηκε.
Μερσί!
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μέτι, μην τον ακούς ρε, κάτσε 'δω και μη δινεις σημασια. Οσο για σένα Bazoomba πώς μιλάες έτσι σε μια παλιά χρήστρια; Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΛΕΕΙ!Bazoomba έγραψε: ↑10 Ιουν 2023, 00:04don't speakΜετανάστρια Β έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 23:42Καλησπέρα, έφτιαξα καινούριο λογαριασμό ως Metanastria, διότι από τον παλιό δεν θυμάμαι ούτε καν τι e-mail είχα δώσει, έλαβα email ενεργοποίησης αλλά προσπαθώντας να το μετακινήσω από το spam στο inbox μυστηριωδώς εξαφανίστηκε.
Μερσί!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
STFUBazoomba έγραψε: ↑10 Ιουν 2023, 00:04don't speakΜετανάστρια Β έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 23:42Καλησπέρα, έφτιαξα καινούριο λογαριασμό ως Metanastria, διότι από τον παλιό δεν θυμάμαι ούτε καν τι e-mail είχα δώσει, έλαβα email ενεργοποίησης αλλά προσπαθώντας να το μετακινήσω από το spam στο inbox μυστηριωδώς εξαφανίστηκε.
Μερσί!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- kongrosian
θα σου πάρει λίγο χρόνο λογικα, να ξαναμπείς σε φάση απλού χρήστη / μη συντονιστή.Bazoomba έγραψε: ↑10 Ιουν 2023, 00:04don't speakΜετανάστρια Β έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 23:42Καλησπέρα, έφτιαξα καινούριο λογαριασμό ως Metanastria, διότι από τον παλιό δεν θυμάμαι ούτε καν τι e-mail είχα δώσει, έλαβα email ενεργοποίησης αλλά προσπαθώντας να το μετακινήσω από το spam στο inbox μυστηριωδώς εξαφανίστηκε.
Μερσί!
Γιατι δεν με αφηνει να μπω ρε τομαρια καμαλιστας?
- hellegennes
Ωπ, καλώς τον. Στείλε mail στην διαχείριση ή κάνε καινούργιο προφίλPerseus1 έγραψε: ↑06 Νοέμ 2024, 09:07Γιατι δεν με αφηνει να μπω ρε τομαρια καμαλιστας?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Γεια σας,
Είμαι το μέλος Belladonna και αδυνατώ να συνδεθω στο λογαριασμό μου.
Νομίζω ότι θυμάμαι τον κωδικό αλλα μου βγαζει οτι εχω υπερβει τις προσπάθειες.
Μπορώ να κανω κάτι;
Μπορώ να κανω κάτι;
- Bill Hicks
εκτός από mail/καινούριο προφίλ που λέει ο χέλλης από πάνω, για αρχή σβήσε cookies και ξαναπροσπάθησε.Belladonna2 έγραψε: ↑28 Νοέμ 2024, 02:27Γεια σας,
Μπορώ να κανω κάτι;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιστολική ψήφος: Άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφής για τις Ευρωεκλογές
από KRAKEN » 19 Φεβ 2024, 13:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 63 Απαντήσεις
- 2768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
10 Μάιος 2024, 22:49
-