Ναι γι αυτό όμως δεν έφταιγε ο γιάνννης μας, ο δικός μας γιάνννης, ο άλλος έφταιγε.Chainis έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 01:39Γελοιοποιούμε που έλεγες στο ένα νήμα ότι δούλευες από 15 χρονών και στο άλλο ότι τελείωσες το λύκειο;ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 01:24
Θυμησου το νημα της πρεσβειας στο οποιο εβγαλε χολη καθε πικραμενος και μετα απο μηνες εμφανισα τ=σκαναρισμενη την σφραγιδα του διαβατηριου με συγκεκριμενες ημερομηνιες(ας ενημερωσε καποιος τον Χαινη ρε παιδια γιατι γελοιοποιειται)
Που μόλις σου έβγαλε τα ποστ πλάι-πλάι κάποιος συμφορουμίτης που δεν θυμάμαι (μπορεί να είναι κι εδώ) εξαφανίστηκες για μέρες γιατί είχες γίνει το ανέκδοτο του αιώνα;
Τα έχεις μπερδέψει, εσύ τα έγραφες και γέλαγαν και τα τσιμέντα, δεν τα έλεγα εγώ.
Σχόλια Επισκεπτών
Re: Σχόλια Επισκεπτών
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ρε μέχρι που θα φτάσεις;

Φέρτε του ένα γιατρό ρε παιδιά.
.
.
Ρε πανυβλαξ Chaini
Ουτε εγραψα ποτε οτι ημουν ηλεκτρολογος
Ουτε εγραψα ποτε οτι εργαζομουν σε πρεσβεια.Eγραψα οτι δουλεψα σε συνεργειο που εκανε εργασιες σε πρεσβεια για λιγες μερες
Ουτε εξαφανιστηκα για μερες
Και απεδειξα οτι οντως περασα τα συνορα στις συγκεκριμενες ημερομηνιες με σκαναρισμενο διαβατηριο
Και στις συγκεκριμενες ημερομηνιες δεν υπηρχαν μαθηματα
Και φυσικα εργαζομαι απο τα 15
Και ανοιξα νημα για το θεμα
Και απραδεχτηκα απο την πρωτη στιγμη τα δυο αντικρουομενα post για λευκειο και δημοτικο
Δεν υπηρξε αλλο θεμα εκτος απο τα δυο αντικρουομενα post για δημοτικο και λυκειο
Και κανενας δεν ξερει αν πηγα μονο δημοτικο η αν πηγα λυκειο
Θυμασαι κατι αχνα και πας να μου την πεις βρε ασχετε;
Ψαξε βρε γελοιε τα ασπομαυρα sites να δεις ποιοι με εψαχναν σε ποια σχολεια απο την θητεια μου στα αθλητικα,για να με αφησουν αναπηρο μπας και καταλαβεις τον λογι του αντικορυομενου post και μετα ξαναελα
Γελοιο υποκειμενο που νομιζεις οτι κατι εγραψες.
Ουτε εγραψα ποτε οτι εργαζομουν σε πρεσβεια.Eγραψα οτι δουλεψα σε συνεργειο που εκανε εργασιες σε πρεσβεια για λιγες μερες
Και απεδειξα οτι οντως περασα τα συνορα στις συγκεκριμενες ημερομηνιες με σκαναρισμενο διαβατηριο
Και απραδεχτηκα απο την πρωτη στιγμη τα δυο αντικρουομενα post για λευκειο και δημοτικο
Δεν υπηρξε αλλο θεμα εκτος απο τα δυο αντικρουομενα post για δημοτικο και λυκειο
Ψαξε βρε γελοιε τα ασπομαυρα sites να δεις ποιοι με εψαχναν σε ποια σχολεια απο την θητεια μου στα αθλητικα,για να με αφησουν αναπηρο μπας και καταλαβεις τον λογι του αντικορυομενου post και μετα ξαναελα
Εγώ πάντως γιάνννη μας για να ξεκαθαρίσω την θέση μου δηλώνω υπεύθυνα ότι απλά θέλω να σιγουρευτείς ότι ό, τι κάνεις γίνεται με την θέληση σου και αφού έχεις περάσει όλα τα απαραίτητα τεστς, αλλιώς δεν έχει άηζο, τουλάχιστο από μένα, άλλοι σαν τον εναόν θα έκαναν τα πάντα, αλλά όχι εγώ.
.
.
Αφού δούλευε στο εξωτερικό ρε στο κτίσιμο της πρεσβείας της Αμερικής στην Ρουμανία φουλ τάιμ στα ηλεκτρολογικά αν θυμάμαι καλά.
Έκανε μεταγραφή σε Ρουμάνικο λύκειο;
Μια ζωή φίδια έγραφε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
εναόν πες ρε, δεν τον ζηλεύεις;
SpoilerShow
τον Χαΐνη (:
.
.
Τι ψευτης εισαι εσυ ρε Chaini
Mιλαμε για Οσκαρ ψεμματος
Chaini πρεσβης εγραφα οτι ημουν δεν θυμασαι καλα παρε καμια βιταμινη να δυναμωσει η μνημη σου βρε γελοιε
γαμώτο, τι περίεργη στιγμή.

οχι, ο γιάννης δεν γράφει φίδια, και αν το κάνει δεν το έχω ξεχωρίσει. Εμένα ο γιάννης της πληροφορίας μου λείπει αλήθεια, ήταν χρήσιμη. Και ο γιάννης της μαυρίλας και των νεύρων μου λείπει, θέλω να του τα σπάσω.
Τόση ώρα δεν πείνας, δεν δίψας;ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 01:52Τι ψευτης εισαι εσυ ρε Chaini
.
.
Αντε πολλα ειπαμε Χαινουλη
Τωρα βρασε μαζι με τον Σαλιβερο' και τα δυπ παπαγαλακια
Εχεις τους συμπχορουμιτες που σου αξιζουν
Τωρα βρασε μαζι με τον Σαλιβερο' και τα δυπ παπαγαλακια
Εχεις τους συμπχορουμιτες που σου αξιζουν
Αχαχούχααααα!!!!!ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 01:47Ρε πανυβλαξ Chaini
Κτύπησα φλέβα!
Δεν έχεις ξεπεράσει το ρεζιλίκι ακόμα ε;
Εμ δεν ξεπερνιέται με τίποτα να αποδεικνύεις με τα γραπτά σου ότι είσαι ψευτάκος σε αυτούς που πουλάς μούρη.
Μαζέψου, όλο το βράδυ το παίζεις ο σωστός αδικημένος, Ξανθόπουλος και παλιοκενωνία, και τώρα το γύρισες στις βρισιές.
Ψυχραιμία ψευτάκο!

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
έλα ρε γιάννη, πές ένα αντε γαμ΄σου τουλάχιστον,
μην φεύγεις χωρίς κουβέντα.
μην φεύγεις χωρίς κουβέντα.

Πόσο για τον πουτσο είστε όλοι εδω μέσα; Μιλάμε για κανονικό ίδρυμα χαχαχα συνεχίστε ρε μαλάκες εχω αυπνία και δεν ξερω πως να περάσει η ωρα χαχa
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 3572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
13 Αύγ 2023, 17:32
-
- 6 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
16 Οκτ 2024, 06:40
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
από student » 29 Ιαν 2025, 19:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 687 Απαντήσεις
- 11476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 16:57
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
12 Απρ 2025, 20:01