Σχόλια Επισκεπτών
Re: Σχόλια Επισκεπτών
Εν τω μεταξύ δε ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά πλακώνονται οι δύο πιο σπασαρχηδες χρήστες. Ιστορική στιγμή
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Γκουγκλίζει ασταμάτητα προσπαθώντας να βρει κάτι για να μου την πει.
Γουστάρει τις φάπες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εσύ γιατί επέστρεψες;nero1 έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 22:08Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ σε καλώ σε μονομαχία για την καρδία της Juno
τι εννοείς?Juno έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 22:23Εσύ γιατί επέστρεψες;nero1 έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 22:08Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ σε καλώ σε μονομαχία για την καρδία της Juno
το θέμα είναι γιατί [κάνουμε πως] φεύγουμε
μέλι έχει το καταραμένο
μέλι έχει το καταραμένο
Off, off, eely tentacle!
There is nothing between us.
There is nothing between us.
- hellegennes
Εγώ σπάω όντως αρχίδια αλλά η διαφορά μου με τον Γιάννη είναι ότι αυτά που λέω εγώ είναι έγκυρα, όχι μαλακίες που μάζεψα στην στιγμή από δυο πρόχειρα γκουγκλίσματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πρώτον, ο γιάνννης δεν είναι σπασαρχίδης, δεύτερον δεν πλακώνονται.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καλώς τον! Έχασα επεισόδια!Πάνας έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 22:56don't speak έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 22:52Και όσο εσείς θα μονομαχείτε θα σας την φάει ο καβαλάρης 2 σε 1nero1 έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 22:08Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ σε καλώ σε μονομαχία για την καρδία της Juno
Άνοιξα νήμα για την αποχώρησή σου γιατί είσαι στην ομάδα των μετριοπαθών και σας χρειαζόμαστε για να μην γίνει το phorum πεδίο πολέμου (συμφεροντολόγος μουαχαχαχα).
Σοβαρά τώρα, είσαι συμπαθής ως χρήστης και έχουμε κάνει ωραίες συζητήσεις. Και είναι κρίμα να φεύγεις επειδή κάποιος είπε κάτι. Είδες ότι σε υποστήριξαν πολλοί και δεν τους είδες όλους. Κάποιοι σε υποστήριξαν βρίζοντας άσχημα την άλλη πλευρά και για αυτό διέγραψαν τα σχόλιά τους.
εμένα δε μου απάντησεςJuno έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 22:39Καλώς τον! Έχασα επεισόδια!Πάνας έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 22:56don't speak έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 22:52
Και όσο εσείς θα μονομαχείτε θα σας την φάει ο καβαλάρης 2 σε 1
Άνοιξα νήμα για την αποχώρησή σου γιατί είσαι στην ομάδα των μετριοπαθών και σας χρειαζόμαστε για να μην γίνει το phorum πεδίο πολέμου (συμφεροντολόγος μουαχαχαχα).
Σοβαρά τώρα, είσαι συμπαθής ως χρήστης και έχουμε κάνει ωραίες συζητήσεις. Και είναι κρίμα να φεύγεις επειδή κάποιος είπε κάτι. Είδες ότι σε υποστήριξαν πολλοί και δεν τους είδες όλους. Κάποιοι σε υποστήριξαν βρίζοντας άσχημα την άλλη πλευρά και για αυτό διέγραψαν τα σχόλιά τους.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Όλοι τρίμηνα Μπαν όσο γράφεται στα σχόλια επισκεπτών.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Α... για μαξιλάρι με θεςJuno έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 22:39Καλώς τον! Έχασα επεισόδια!Πάνας έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 22:56don't speak έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 22:52
Και όσο εσείς θα μονομαχείτε θα σας την φάει ο καβαλάρης 2 σε 1
Χωρίς πλάκα τώρα, δεν αισθάνομαι καλά με όλο αυτό που δημιουργήθηκε, αν δεν ήταν η Ντοντ να με ψήσει δεν ξέρω αν θα έμπαινα ξανά.
the end
Ωραία!Πάνας έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 22:56Α... για μαξιλάρι με θεςJuno έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 22:39Καλώς τον! Έχασα επεισόδια!
Χωρίς πλάκα τώρα, δεν αισθάνομαι καλά με όλο αυτό που δημιουργήθηκε, αν δεν ήταν η Ντοντ να με ψήσει δεν ξέρω αν θα έμπαινα ξανά.
Τώρα ξέρουμε πού να απευθυνθούμε αν ξαναφύγεις!
Διάβασε και το υπόλοιπο σχόλιο, από το "Σοβαρά τώρα..." και μετά.
Γράφετε!
Δεν φαντάζομαι αυτό να χρεωθεί ότι έκρινα συντονιστή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 2754 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
13 Αύγ 2023, 17:32
-
- 6 Απαντήσεις
- 222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
16 Οκτ 2024, 06:40
-
-
Νέα δημοσίευση Στο εδώλιο του ΕΣΡ οι Αυτιάς και Χιώτης για τα αισχρά ομοφοβικά σχόλια κατά του Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 14 Οκτ 2023, 23:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
15 Οκτ 2023, 09:26
-