Σχόλια Επισκεπτών

Για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να εγγραφούν
Άβαταρ μέλους
decadent

Re: Σχόλια Επισκεπτών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από decadent » 23 Ιουν 2024, 11:15

navajo έγραψε:
23 Ιουν 2024, 08:55
Πως σε φέρνει ο δρόμος και περνάς από ένα παλιό μέρος που κάποτε άραζες και έλεγες διάφορες μαλακίες με την παλιά παρέα σου;;;
Ε, κάπως έτσι...
Μπήκα απλά να δώσω χαιρετισμούς σε κάμποσες και κάμποσους από τους "παλιούς", να είμαστε γεροί, να περνάμε όσο μπορούμε καλύτερα, να βοηθάμε όπου και όπως μπορούμε, να μην σκύβουμε το κεφάλι στους κρετίνους και να μην καταντήσουμε τρόμπες.
Γενικά δηλαδή, αυτό που έλεγε και κάποιος παλιός: η πιο επαναστατική και τρυφερή πράξη είναι, σε τέτοιους καιρούς να παραμένουμε άνθρωποι.
Αυτά.
Μουσικούς χαιρετισμούς! :D

https://www.youtube.com/watch?v=0gKFq3P_A6Q
Πόσο χάρηκα! Να είσαι καλά!
Με τέτοιο καύσωνα ότι πρέπει ταξίδι στην Αλάσκα!
:wave:

Nemesis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nemesis » 24 Ιουν 2024, 06:46

Paladin Cariel νομίζω κάπου εδώ πρέπει να σταματήσεις.

Sacred 2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sacred 2 » 24 Ιουν 2024, 10:29

Ναι ρε παιδιά. Αλλά 75.000 χρόνια στη ψάθα μήπως είναι πολλά?

Ροβινσώνας κροίσος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ροβινσώνας κροίσος » 24 Ιουν 2024, 11:03

Emergency fund...(...)

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 28 Ιουν 2024, 15:18

navajo έγραψε:
23 Ιουν 2024, 08:55
Πως σε φέρνει ο δρόμος και περνάς από ένα παλιό μέρος που κάποτε άραζες και έλεγες διάφορες μαλακίες με την παλιά παρέα σου;;;
Ε, κάπως έτσι...
Μπήκα απλά να δώσω χαιρετισμούς σε κάμποσες και κάμποσους από τους "παλιούς", να είμαστε γεροί, να περνάμε όσο μπορούμε καλύτερα, να βοηθάμε όπου και όπως μπορούμε, να μην σκύβουμε το κεφάλι στους κρετίνους και να μην καταντήσουμε τρόμπες.
Γενικά δηλαδή, αυτό που έλεγε και κάποιος παλιός: η πιο επαναστατική και τρυφερή πράξη είναι, σε τέτοιους καιρούς να παραμένουμε άνθρωποι.
Αυτά.
Μουσικούς χαιρετισμούς! :D

https://www.youtube.com/watch?v=0gKFq3P_A6Q
Δε θέλω πια να μου μιλάς για όσα έχεις ζήσει
Δε χάθηκε κι ο κόσμος πια το τζάμι αν ραγίσει
Θέλω να ‘ρθεις και να με βρεις να κάτσεις να τα πούμε
Πως νιώθουμε παράφορα
Πως ζούμε έτσι αδιάφορα

Δε θέλω να πικραίνεσαι
τις Κυριακές τα βράδια
Χωρίς αυτή τη σκοτεινιά
τα χρόνια μένουν άδεια

Valkorion

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Valkorion » 04 Ιούλ 2024, 05:39

Τι κι αν οι δρόμοι σε πήγανε αλλού; Αγάπης νόμοι, που τρελαίνουνε το νου...

Ροβινσώνας κροίσος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ροβινσώνας κροίσος » 05 Ιούλ 2024, 08:29

Η βλάβη μπορεί να είναι προσωρινή αλλά μπορεί να είναι και μόνιμη.

Killerbee

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Killerbee » 09 Ιούλ 2024, 20:43

Καλησπέρα στο πχορουμ.
Διαβάζω το πχορουμ αρκετά χρόνια,μάλιστα ήμουν και μέλος για μερικούς μήνες στο παλιό αλλά έχω παρατηρήσει ότι τους τελευταίους μήνες οι κανονικές προσβολές-βρισιες δίνουνε και παίρνουνε ωσάν να είναι ψωμοτυρι.Παλια δεν ήταν έτσι η κατάσταση,τα πράγματα ήταν λιιιιιγο πιο ήρεμα και οι προσωπικές προσβολές ναι μεν υπήρχαν αλλά χωρίς να διανθίζονται με σεξουαλικά μόρια και άλλα τινά...
Εντάξει δεν είμαι και κάποιος σεμνοτυφος,γράφω στο μπου.κομ πάνω από δεκαπέντε χρόνια και εκεί τα πράγματα με το παραμικρό οδηγούνται στα γαμωσταυριδια και στις μάνες/πατεραδες αλλά δεν περίμενα κάτι αντίστοιχο και εδώ στο πχορουμ!
Μπας και οι συντονιστές είναι Αριστοφανικοι τύποι και δεν ιδρώνει το αυτί τους???!!!

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 22 Ιούλ 2024, 20:17

Killerbee έγραψε:
09 Ιούλ 2024, 20:43
Καλησπέρα στο πχορουμ.
Διαβάζω το πχορουμ αρκετά χρόνια,μάλιστα ήμουν και μέλος για μερικούς μήνες στο παλιό αλλά έχω παρατηρήσει ότι τους τελευταίους μήνες οι κανονικές προσβολές-βρισιες δίνουνε και παίρνουνε ωσάν να είναι ψωμοτυρι.Παλια δεν ήταν έτσι η κατάσταση,τα πράγματα ήταν λιιιιιγο πιο ήρεμα και οι προσωπικές προσβολές ναι μεν υπήρχαν αλλά χωρίς να διανθίζονται με σεξουαλικά μόρια και άλλα τινά...
Εντάξει δεν είμαι και κάποιος σεμνοτυφος,γράφω στο μπου.κομ πάνω από δεκαπέντε χρόνια και εκεί τα πράγματα με το παραμικρό οδηγούνται στα γαμωσταυριδια και στις μάνες/πατεραδες αλλά δεν περίμενα κάτι αντίστοιχο και εδώ στο πχορουμ!
Μπας και οι συντονιστές είναι Αριστοφανικοι τύποι και δεν ιδρώνει το αυτί τους???!!!
δεν ειναι επισημο γευμα μπορεις να ερθεις με απλα ρουχα ή οπως σε γεννησε η μανα σου

Αβερράνδος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αβερράνδος » 27 Ιούλ 2024, 12:16

Προς όλους!
Νομίζω πως όλοι, εκτός του ότι θάπρεπε νάχαν γνώση των παρακάτω, θα έπρεπε να προβληματιστούν:
>Όταν άκουσα το πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ομπάμα, θέλοντας να τιμήσει το λαό που του έκανε τη τιμή να τον προσκαλέσει, να λέει: «Οι Γραικοί …είναι ένας πολύ ανθεκτικός λαός!», στράβωσα πολύ. Καλοπροαίρετος όμως καθώς είμαι, όπως θα νόμιζε κάθε ραγιάς, άφησα ανοιχτό το ενδεχόμενο να τύχαμε στη περίπτωση που, απλά, δε βρήκε τη σωστή λέξη και γιαυτό αστόχησε. Κι αν χρήζει περαιτέρω εξηγήσεων ο λόγος που στράβωσα, είναι επειδή αν ανατρέξει κάποιος σ’ ένα λεξικό της αγγλικής θα εντοπίσει τη συνάφεια της λέξης ανθεκτικός με την έννοια «σκλάβος» και «δούλος». —Ένα το κρατούμενο.

Όταν όμως, το 2023, ο λιγότερο εκλεπτυσμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάιντεν, σε μία από τις συνηθισμένες του φλυαρίες με τους δημοσιογράφους, off the record, καταγράφηκε να ξεστομίζει: «Ακόμη δεν έχω γνωρίσει ένα Γραικό που να μη μου έχει φιλήσει τα σκονισμένα μου παπούτσια», τότε θυμήθηκα τον Ομπάμα, και κρύος ιδρώτας μ’ έλουσε όταν συνειδητοποίησα πως η σύμπτωση αποκλείεται. —Δύο τα κρατούμενα.<
Δεν γίνεται να παρατεθεί όλο το άρθρο το οποίο βρίσκεται εδώ https://teteleste.wordpress.com/2024/07 ... -τούμπανο/ .
Νομίζω πως θα μπορούσε να περάσει στις πιο κεντρικές θεματικές (αν είχε την καλοσύνη κάποιος)
Όλα τα καλά μαζί σας!

Σκρούτζ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σκρούτζ » 28 Ιούλ 2024, 10:55

Εχω βγάλει τα λεφτά μου έξω. Απ' τον οικονομικό κύκλο. Τα φέρνω. Αλλά δεν είναι αυτό. Αν είσαι πλούσιος γίνεσαι εύκολα στόχος του κάθε Cataphract.

Astakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Astakos » 29 Ιούλ 2024, 06:23

Το οπλοστάσιο μου στη Βάση μου περιλαμβάνει 40 "πυραύλους" ανοπλισμένους ικανούς να σκάσουν και να χτυπήσουν πόλεις. 2 κοφτερά νυστέρια αποστάσεως, το Uziriel και είχα και το control του Ego αλλά το πέταξα. Καταλαβαίνετε τώρα λοιπόν γιατί τόσοι πολλοί έχουν σκυλιάσει μαζί μου. Δεν είναι τρελοί...

Victor Fon Doom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Victor Fon Doom » 29 Ιούλ 2024, 06:45

Ομως να ξέρετε, το πιο δυνατό όπλο σας είναι ο νους.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ενότητα Επισκεπτών”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών