Να δεις που στο τέλος θα σε βάλει να ξυρίσεις και το μουστάκι.
Προβλήματα Εγγραφής - Σύνδεσης
Re: Προβλήματα Εγγραφής - Σύνδεσης
Να δεις που στο τέλος θα σε βάλει να ξυρίσεις και το μουστάκι.
Όλα αυτά τα κατεβατά, παραθέσεις Αγίων κείμενα κλπ. τα περνάς με το κινητό;bluerose έγραψε: ↑13 Ιαν 2021, 23:36Γιατι τοση περιπλοκοτητα, εγώ σφησα εδώ και ενάμισι δυο χρόνια το λαπτοπ, με κινητό μπαίνωGeorge_V έγραψε: ↑13 Ιαν 2021, 22:48Το γνωρίζω αλλα μεχρι να φτιαξω τον υπολογιστη μου δουλευω στο παλιο λαπτοπ που κατάφερα να το κανω να δουλευει κατα 70% και μερικα πραγματα η δεν δουλευουν καθολου η δουλευουν λαθος. Και στην περιπτωση μας ειχε κρατησει λαθος κωδικο. Τον ειχα αλλαξει και για καποιο ηλιθιο λογο κραταγε συνεχεια τον παλιο.
Αλλιως ηξερα κι εγω να το κανω ετσι.
Ουτε να κολλάει, αλλάζεις χώρο κρατώντας το, οπου βρίσκεσε κτλ και δε κολλάει ιους, ουτε σκαν ουτε τιποτα
Όταν έχω ανοικτό το λαπ, σπάνια, παλι με κινητό μπαίνω
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
Ναι, πλεον δεν μπαίνω σχεδόν ποτε με το λαπτοπ ή το σταθερό από το μαγαζίsharp έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 04:13Όλα αυτά τα κατεβατά, παραθέσεις Αγίων κείμενα κλπ. τα περνάς με το κινητό;bluerose έγραψε: ↑13 Ιαν 2021, 23:36Γιατι τοση περιπλοκοτητα, εγώ σφησα εδώ και ενάμισι δυο χρόνια το λαπτοπ, με κινητό μπαίνωGeorge_V έγραψε: ↑13 Ιαν 2021, 22:48Το γνωρίζω αλλα μεχρι να φτιαξω τον υπολογιστη μου δουλευω στο παλιο λαπτοπ που κατάφερα να το κανω να δουλευει κατα 70% και μερικα πραγματα η δεν δουλευουν καθολου η δουλευουν λαθος. Και στην περιπτωση μας ειχε κρατησει λαθος κωδικο. Τον ειχα αλλαξει και για καποιο ηλιθιο λογο κραταγε συνεχεια τον παλιο.
Αλλιως ηξερα κι εγω να το κανω ετσι.
Ουτε να κολλάει, αλλάζεις χώρο κρατώντας το, οπου βρίσκεσε κτλ και δε κολλάει ιους, ουτε σκαν ουτε τιποτα
Όταν έχω ανοικτό το λαπ, σπάνια, παλι με κινητό μπαίνω
Βολευομαι παντου με το κινητό
Είναι συνήθεια
Οι παραθεσεις κανονικά με αντιγραφή
Στην αρχή δε πληκτρολογουσα πχ όπως τώρα που γράφω. Εβαζα το μικ του πληκτρολογιου και τα έλεγα και γραφόταν όμως, γίνονται ορθογραφικά ετσι
Μικρόφωνο αν δεν έχει το κινητό κατεβάζεις από το play store άλλο πληκτρολόγιο
Μόνο για άλλες δουλειές χρησιμοποιώ τον υπολογιστή πλεον όπως έγγραφα word σχέδιο
Δεν θα μπορουσα να ξαναμπώ τόσες ώρες από υπολογιστή εδώ
Με αυτό παω όπου θέλω κάθομαι όπως θέλω και ταυτόχρονα ανοίγεις κι αλλά παραθυρα. Κανονικοτατα
Σπυρο απο το καλοκαιρι προσπαθω να ξαναμπω στο phorum να διαγραφει το παλιο μου προφιλ paralimnnitis να κανω καινουργιο να τελιωνουμε?
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπες από καινούριο. Αμαρτία να παιδεύεσαι άλλο.Paralimnitis13 έγραψε: ↑17 Φεβ 2021, 17:41Σπυρο απο το καλοκαιρι προσπαθω να ξαναμπω στο phorum να διαγραφει το παλιο μου προφιλ paralimnnitis να κανω καινουργιο να τελιωνουμε?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ανοιξτε μου τον λογαρισμό, δεν θυμαμαι τα στοιχεια που ειχα βαλει.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ο διαχειριστής μόνο μπορεί να επαναφέρει ανενεργό λογαριασμό.μιστερ μαξ έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 10:39Ανοιξτε μου τον λογαρισμό, δεν θυμαμαι τα στοιχεια που ειχα βαλει.
Αλλά αν δεν θυμάσαι τα στοιχεία που είχες βάλει ούτε έχεις πρόσβαση στο μέιλ που είναι συνδεδεμένο, πάλι στον διαχειριστή απευθύνεσαι μεν, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι μπορεί να γίνει κάτι για αυτό δε.
Πάτα στο λινκ " επικοινωνήστε μαζί μας" κάτω να του στείλεις μέιλ.
- Μαδουραίος
Ποτέ δεν απαντάει στο συγκεκριμένοdon't speak έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 13:50Ο διαχειριστής μόνο μπορεί να επαναφέρει ανενεργό λογαριασμό.μιστερ μαξ έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 10:39Ανοιξτε μου τον λογαρισμό, δεν θυμαμαι τα στοιχεια που ειχα βαλει.
Αλλά αν δεν θυμάσαι τα στοιχεία που είχες βάλει ούτε έχεις πρόσβαση στο μέιλ που είναι συνδεδεμένο, πάλι στον διαχειριστή απευθύνεσαι μεν, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι μπορεί να γίνει κάτι για αυτό δε.
Πάτα στο λινκ " επικοινωνήστε μαζί μας" κάτω να του στείλεις μέιλ.
"Έχετε υπερβεί το μέγιστο αριθμό προσπαθειών σύνδεσης. Εκτός από το όνομα μέλους και τον κωδικό πρόσβασής σας πρέπει επίσης επιλύσετε το CAPTCHA παρακάτω."
Ξερω το ονομα χρηστη μου (μίστερ μαξ) και νομίζω θυμαμαι τον email που έδωσα (ci*@gmail.com) και τον κωδικό μου (περίπου)
Ανοίξτε μου να μπω.
Ξερω το ονομα χρηστη μου (μίστερ μαξ) και νομίζω θυμαμαι τον email που έδωσα (ci*@gmail.com) και τον κωδικό μου (περίπου)
Ανοίξτε μου να μπω.
-
Ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σου.μίστερ μαξ-η επιστροφή έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 16:04"Έχετε υπερβεί το μέγιστο αριθμό προσπαθειών σύνδεσης. Εκτός από το όνομα μέλους και τον κωδικό πρόσβασής σας πρέπει επίσης επιλύσετε το CAPTCHA παρακάτω."
Ανοίξτε μου να μπω.
Κουράγιο Ομάδα!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις και καποιο τροπο να αλλάξω τον κωδικό μου; Διοτι μαλλον τον εχω ξεχάσει εντελώς;don't speak έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 17:10Ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σου.μίστερ μαξ-η επιστροφή έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 16:04"Έχετε υπερβεί το μέγιστο αριθμό προσπαθειών σύνδεσης. Εκτός από το όνομα μέλους και τον κωδικό πρόσβασής σας πρέπει επίσης επιλύσετε το CAPTCHA παρακάτω."
Ανοίξτε μου να μπω.
-
Το λινκ όταν έχεις ξεχάσει τον κωδικόμίστερ μαξ-η επιστροφή έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 17:49Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις και καποιο τροπο να αλλάξω τον κωδικό μου; Διοτι μαλλον τον εχω ξεχάσει εντελώς;don't speak έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 17:10Ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σου.μίστερ μαξ-η επιστροφή έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 16:04"Έχετε υπερβεί το μέγιστο αριθμό προσπαθειών σύνδεσης. Εκτός από το όνομα μέλους και τον κωδικό πρόσβασής σας πρέπει επίσης επιλύσετε το CAPTCHA παρακάτω."
Ανοίξτε μου να μπω.
ucp.php?mode=sendpassword
Εβαλα ολες μου τις ηλ διευθυνσεις ομως "Οι πληροφορίες διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/ονόματος μέλους που εισάγατε δεν μπορούν να βρεθούν."don't speak έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 20:11Το λινκ όταν έχεις ξεχάσει τον κωδικόμίστερ μαξ-η επιστροφή έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 17:49Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις και καποιο τροπο να αλλάξω τον κωδικό μου; Διοτι μαλλον τον εχω ξεχάσει εντελώς;
ucp.php?mode=sendpassword
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιστολική ψήφος: Άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφής για τις Ευρωεκλογές
από KRAKEN » 19 Φεβ 2024, 13:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 63 Απαντήσεις
- 2867 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
10 Μάιος 2024, 22:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν θα ακούσω τα προβλήματα σας.
από Γενιά της Αμαρτίας » 28 Φεβ 2023, 20:26 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 31 Απαντήσεις
- 1138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας
01 Μαρ 2023, 13:51
-