Χαχαχα... ο Τίγρης...τι είχε γίνει με το 10/10.student έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 22:00Λογικά το ορίτζιναλ...τίγρης 10:10, avraam, εσύ...Λοξίας έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 21:15Μαύρο φόρουμ;student έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 16:30αλλά είμαι παλιός στο κύκλωμα. esoterica, μαύρο φόρουμ, profitiewagiwn κλπ κλπ.SpoilerShow
Το χω ξαναπεί ρε σειρά. Δεν είμαι κάποιος παλιός στο παρόν,SpoilerShowΣτο παρόν πρέπει να είχα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα αλλά την έκανα γρήγορα. Νομίζω ότι όποιος ήταν τρόφιμος των ασύλων τις εποχές εκείνες είχε τρακάρει σίγουρα αυτή την ένδοξη μορφή.
Το ορίτζιναλ ή το γιαλαντζί, του Αρίωνα;
Μολόγα τώρα...
δεν θυμάμαι και πολλούς άλλους, έχουν περάσει πολλά χρόνια και πολλά φόρα
Έχουμε νέα προφητεία για αυτό το πάσχα 5 Μαϊου 2024 ... θα πάρουμε την πόλη !
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Έχουμε νέα προφητεία για αυτό το πάσχα 5 Μαϊου 2024 ... θα πάρουμε την πόλη !
Re: Έχουμε νέα προφητεία για αυτό το πάσχα 5 Μαϊου 2024 ... θα πάρουμε την πόλη !
Σκάσε ρε παλιοΛοξία πράκτορα . Σε ψάχνει ο ΤίγρηςΛοξίας έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 21:15Μαύρο φόρουμ;student έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 16:30αλλά είμαι παλιός στο κύκλωμα. esoterica, μαύρο φόρουμ, profitiewagiwn κλπ κλπ.SpoilerShowSpoilerShowΣτο παρόν πρέπει να είχα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα αλλά την έκανα γρήγορα. Νομίζω ότι όποιος ήταν τρόφιμος των ασύλων τις εποχές εκείνες είχε τρακάρει σίγουρα αυτή την ένδοξη μορφή.
Μολόγα τώρα...
Τον είχα βρει ρε συ, πριν μερικά χρόνια. Ίσως 6-7 χρόνια πριν.Στύξ έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 22:09Σκάσε ρε παλιοΛοξία πράκτορα . Σε ψάχνει ο ΤίγρηςΛοξίας έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 21:15Μαύρο φόρουμ;student έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 16:30αλλά είμαι παλιός στο κύκλωμα. esoterica, μαύρο φόρουμ, profitiewagiwn κλπ κλπ.SpoilerShow
Το χω ξαναπεί ρε σειρά. Δεν είμαι κάποιος παλιός στο παρόν,SpoilerShowΣτο παρόν πρέπει να είχα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα αλλά την έκανα γρήγορα. Νομίζω ότι όποιος ήταν τρόφιμος των ασύλων τις εποχές εκείνες είχε τρακάρει σίγουρα αυτή την ένδοξη μορφή.
Μολόγα τώρα...
Έχει μεγαλώσει πλέον και μου ζήτησε να μην τον "καρφώσω" στους παλιούς.
Το σέβομαι...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Καμερα στην Πασιφω...
Παρατηρητής...
Αυτό το πράγμα που ονειρεύεστε να πάρετε την Πόλη ενώ ζείτε με μισθούς πείνας και είστε 10 εκατομμύρια ενώ οι Τούρκοι είναι 84.
Το όνειρο καλό θα ήταν να πατάει και σε κάποιο ρεαλισμό
Το όνειρο καλό θα ήταν να πατάει και σε κάποιο ρεαλισμό
Έχω στείλει στα πρωϊνάδικα αυστηρή οδηγία για τις κάμερες. Τις έχω βαρεθεί.ksk έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 22:29Καμερα στην Πασιφω...
Θες να σου στείλω μήπως, κανα αυτόγραφο;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
Στακα κυρία Πασιφαη μας , παρανοησες...είμαι του fun και ουχι fan...
Παρατηρητής...
Όχι ρε συ Ksk. Μη με πετάς έτσι, στα βράχια της απαξίωσης. Δεν αντέχεται.
Η προφητεία φαίνεται να είναι αληθινή και υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να επαληθευθεί!
Μην το γελάτε! Το λέω σοβαρά!
Απλά φαίνεται πως αυτά που είπε ο γέροντας πρέπει να παρερμηνευθηκαν κατά τη μεταφορά τους από αυτούς που άκουσαν και διεδωσαν την προφητεία.
Ο γέροντας δεν είπε ότι: "Το σωτήριον έτος 2024 που το Πάσχα πέφτει την 5η Μαϊου θα πάρουμε την Αγία Σοφία!"...
Είπε:
" Το σωτήριον έτος 2024, που το Πάσχα πέφτει την 5η Μαϊου, θα το πάρουμε στην Αγία Σοφία!"
Ο γέροντας προέβλεψε την κατάκτηση του Κόνφερενς λιγκ από τον Ολυμπιακό φέτος!
- ksk
Τσωπα αγαπημενη, ινταπαθες; Μακια στα μαγουλακια
Αστεια τοπα...up!
Παρατηρητής...
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Και γιατί να μην εννοεί το πρωτάθλημα;Fipps έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 21:43Η προφητεία φαίνεται να είναι αληθινή και υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να επαληθευθεί!
Μην το γελάτε! Το λέω σοβαρά!
Απλά φαίνεται πως αυτά που είπε ο γέροντας πρέπει να παρερμηνευθηκαν κατά τη μεταφορά τους από αυτούς που άκουσαν και διεδωσαν την προφητεία.
Ο γέροντας δεν είπε ότι: "Το σωτήριον έτος 2024 που το Πάσχα πέφτει την 5η Μαϊου θα πάρουμε την Αγία Σοφία!"...
Είπε:
" Το σωτήριον έτος 2024, που το Πάσχα πέφτει την 5η Μαϊου, θα το πάρουμε στην Αγία Σοφία!"
Ο γέροντας προέβλεψε την κατάκτηση του Κόνφερενς λιγκ από τον Ολυμπιακό φέτος!
ΑΕΚ = ΙΕFE
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Ρε Κροκόπεπλη, εννοείται πως κάνω πλάκα. Το τι κατάλαβες εσύ, είναι άλλο θέμα. Με επιβεβαιώνεις με κάθε σου ανάρτηση. Μπλέκεις τα μπουτάκια σου. Η ειρωνεία που επιχειρείς, δεν βγάζει καν ατάκα.
- ksk
Βρε ετοιμοπόλεμη που βρίσκεις την ειρωνεία;
Πάλι νευρα έχεις;
Εννοείται πως κάνω πλακα...τι μόνο εσυ μπορείς;
Άρχισες να καταλαβαίνεις τις αναρτήσεις μου;;; Αυτό είναι πολύ θετικό και για τις δυο μας...
Αγαπημενη αποκλείεται να μπερδέψουμε τα μπουτακια μας λόγω τεχνων
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μ’ αυτούς τους ντιντήδες που βάζουν τα κλάματα με το παραμικρό, θα πάμε να πάρουμε την Πόλη?
από Μαδουραίος » 28 Οκτ 2024, 20:12 » σε Εθνικά Θέματα - 112 Απαντήσεις
- 1267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μινώταυρος
29 Οκτ 2024, 02:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όχι μόνο δεν πήραμε την πόλη το Πάσχα....έγινε τζαμί και η Μονή της Χώρας !
από tanipteros » 15 Μάιος 2024, 22:17 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
15 Μάιος 2024, 22:17
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
14 Μάιος 2024, 16:21
-
-
Νέα δημοσίευση Προφητεια του αγιου Ανδρεα του δια Χριστον σαλου για τα ρυπαρα εθνη (νεφελιμ)
από Νατάσα » 26 Νοέμ 2022, 21:23 » σε Θρησκειολογία - 107 Απαντήσεις
- 5552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
27 Μαρ 2024, 23:12
-