Η εκκλησία των Σκοπίων εξέλεξε μητροπολίτη Κιλκίς

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Pirate7G

Re: Η εκκλησία των Σκοπίων εξέλεξε μητροπολίτη Κιλκίς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 30 Ιαν 2019, 20:21

Nandros έγραψε:
30 Ιαν 2019, 17:14
Pirate7G έγραψε:
30 Ιαν 2019, 16:09
Nandros έγραψε:
30 Ιαν 2019, 15:37

Και αυτός ο παπάς,μεταξύ 03:00-04:00 τί πράγμα σχολιάζει; Μαλάκας είναι;
Η είδηση είναι Α-ΛΗ-ΘΕ-ΣΤΑ-ΤΗ !

ΥΓ. Προσωπικά έχω γραμμένους τους θρησκευτικούς καυγάδες, ένεκα άθεος, αλλά η αλήθεια να λέγεται.
Καταρχάς δεν θα κάτσω να ακούσω το ατεκμηρίωτο παραλήρημα ενος παπά.
Εν συνεχεία επειδή το λέει αυτός δεν σημαίνει ότι είναι κι αλήθεια. Αυτός μπορεί να σου πει ότι υπάρχει και Θεός. Επειδή το λέει σημαίνει πως ειναι αλήθεια;
Πολύ πιθανό λοιπον οι δικές του παπαντζες να είναι όλη η πηγή του κακου.
Επισης σε παραπέμπω στην πρώτη σου ανάρτηση στο παρόν νήμα όπου ενημέρωσες τους πάντες ότι πρόκειται για περιοχή της γείτονος χώρας. Επίσης σε παραπέμπω και στην δεύτερη ανάρτηση σου στο νήμα αυτό, με το σύνδεσμο που έδειχνε την πληθώρα των σάιτ που αναπαράγουν την είδηση εν είδει παπαγάλων, άκριτα και ατεκμηρίωτα.
Ολα στο τίτλο χρησιμοποιούν το δόλωμα ότι πρόκειται για την μητρόπολη Κιλκίς, αλλά μέσα στα άρθρα, ακούσια παραδέχονται ότι πρόκειται για λογικό αλμα, αφού κάνουν την σύνδεση λόγω του τίτλου της μητρόπολη Κιλκίς.
Η πληροφορία είναι ψευδεστατη, λοιπόν. Όλα αυτό κατδεικνύουν.

ΥΓ: Στο πρώτο σου σχόλιο φαίνεται ότι δεν πιστεύεις την ειδηση. Στα επόμενα φαίνεσαι σχεδόν φανατικά πεπεισμενος ότι πρόκειται για αλήθεια. Που οφείλεται αυτή η αλλαγή στάσης; Στην ατεκμηρίωτη πληροφορία που διαδίδει ένας παπάς; :lol:
Προφανώς, τότε, θα πιστεύεις πως δεν υπάρχουν κι άλλοι πλανήτης, όπως πρόσφατα είπε κι ένας άλλος παπάς. Τι εκείνος είναι μαλάκας ενο αυτός όχι; :003::lol:
Κατεβατό μόνο και μόνο για να στηρίξεις τον υπερφίαλο εγωισμό σου και να μην παραδεχτείς το λάθος σου.
Δεν διάβασες το πρώτο μου ποστ ή δεν το κατάλαβες. ΤΕΛΟΣ και δεν θα ξανασχοληθώ.
.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτήν την επίθεση, αλλά οκ.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών