" Πεμπτουσία "
Θα την βρείς εδώ. Είναι μία καλή αρχή, πρίν μπής στα άδυτα της Μεταφυσικής.
https://www.pemptousia.gr/

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Ωραίο. Έψαχνα ένα τέτοιο site. Γι' αυτό παρακολουθούμε διάφορες ενότητες, για ιδέες, δεν χρειάζεται να είμαστε ειδικοί.relativer777 έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 14:57Προσωπικά θα σου πρότεινα να διαβάσεις Θαλή την
" Πεμπτουσία "
Είναι ώρα το πχώρουμ να πάρει στροφή.Antares έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 15:15Ωραίο. Έψαχνα ένα τέτοιο site. Γι' αυτό παρακολουθούμε διάφορες ενότητες, για ιδέες, δεν χρειάζεται να είμαστε ειδικοί.relativer777 έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 14:57Προσωπικά θα σου πρότεινα να διαβάσεις Θαλή την
" Πεμπτουσία "
Καλό το σενάριο.Cavaliere έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 15:30Το βιβλίο Μεγάλοι Μύστες το έχω, μάλλον το είχε αγοράσει ο πατέρας μου, είναι στο πατρικό. Διαβάζεται πολύ ευχάριστα. Επειδή δεν μπαίναν τέτοια βιβλία σπίτι, επειδή οι γονείς μου τα θεωρούσαν καραμπαμπάδικα, εξ ου και δεν μπήκε ποτέ σειρά βιβλίων για τον Σείριο, τα U.F.O. , τις πυραμίδες, τα ελευσίνια μυστήρια, τα παράξενα των Ίνκα, και όλα αυτά, ήταν ταμπού και είχε εντολή, αν δω σε σπίτι την Εναλλακτική Λύση Νο3 να αποχωρήσω και να μην τους ξαναμιλήσω. Κάποιος το έχωσε στον πατέρα μου, που μάλλον δεν μπορούσε να τον προσβάλει, και το διαβάσαμε πολύ ευχάριστα, έμεινε στη βιβλιοθήκη. Και μάλιστα καλοδεμένο, με μαύρο εξώφυλλο και χρυσά γράμματα.
Ενδιαφέρον.Cavaliere έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 15:30Το βιβλίο Μεγάλοι Μύστες το έχω, μάλλον το είχε αγοράσει ο πατέρας μου, είναι στο πατρικό. Διαβάζεται πολύ ευχάριστα. Επειδή δεν μπαίναν τέτοια βιβλία σπίτι, επειδή οι γονείς μου τα θεωρούσαν καραμπαμπάδικα, εξ ου και δεν μπήκε ποτέ σειρά βιβλίων για τον Σείριο, τα U.F.O. , τις πυραμίδες, τα ελευσίνια μυστήρια, τα παράξενα των Ίνκα, και όλα αυτά, ήταν ταμπού και είχε εντολή, αν δω σε σπίτι την Εναλλακτική Λύση Νο3 να αποχωρήσω και να μην τους ξαναμιλήσω. Κάποιος το έχωσε στον πατέρα μου, που μάλλον δεν μπορούσε να τον προσβάλει, και το διαβάσαμε πολύ ευχάριστα, έμεινε στη βιβλιοθήκη. Και μάλιστα καλοδεμένο, με μαύρο εξώφυλλο και χρυσά γράμματα.
Δεν ξέρω αν είναι καλό, αλλά αλλιώς δεν θα έμπαινε το βιβλίο μέσα, και εγώ θα το έχανα. Όπως είπα, το διαβάζεις χωρίς να το παίρνεις 100% σοβαρά, ως διαφυγή.
Πού να θυμάμαι, αν ρωτήσω τον πατέρα μου.Papa John έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 15:58Ενδιαφέρον.Cavaliere έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 15:30Το βιβλίο Μεγάλοι Μύστες το έχω, μάλλον το είχε αγοράσει ο πατέρας μου, είναι στο πατρικό. Διαβάζεται πολύ ευχάριστα. Επειδή δεν μπαίναν τέτοια βιβλία σπίτι, επειδή οι γονείς μου τα θεωρούσαν καραμπαμπάδικα, εξ ου και δεν μπήκε ποτέ σειρά βιβλίων για τον Σείριο, τα U.F.O. , τις πυραμίδες, τα ελευσίνια μυστήρια, τα παράξενα των Ίνκα, και όλα αυτά, ήταν ταμπού και είχε εντολή, αν δω σε σπίτι την Εναλλακτική Λύση Νο3 να αποχωρήσω και να μην τους ξαναμιλήσω. Κάποιος το έχωσε στον πατέρα μου, που μάλλον δεν μπορούσε να τον προσβάλει, και το διαβάσαμε πολύ ευχάριστα, έμεινε στη βιβλιοθήκη. Και μάλιστα καλοδεμένο, με μαύρο εξώφυλλο και χρυσά γράμματα.
Ποια έκδοση είναι αυτή που έχεις ;