Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
Δημοκράτης
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Δημοκράτης » 02 Σεπ 2024, 16:54
Αρίστος έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:51
Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:47
Εδώ έβγαλε τον Πλάτωνα αδελφή και ισχυρίζεται ότι έχει διαβασει τους νόμους και εκανε δικές του σημειώσεις ενώ δεν έχει ιδέα τι γράφει ο Πλάτωνας
Για ονομασε μας τη γυναικα που παντρευτηκε ο Πλατωνας.
.
Δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για την προσωπική του ζωή φίλε ψεκα
Δεν ξέρουμε αν παντρεύτηκε ποτέ
Αλλά και να μην είχε παντρευτεί και τον έβγαλες πουστη ενώ πχ στους νόμους μιλάει κατά της πουστιας δείχνει το ποσό άρρωστος εισαι
-
Αρίστος
από Αρίστος » 02 Σεπ 2024, 16:54
Beria έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:48
Αρίστος έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:46
Beria έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:42
Τίποτα δεν είναι ξεκούδουδουνο σε σένα, Αρίστο
Έχεις άποψη για όλα, χωρίς να έχεις δει ούτε 3 λεπτά από τη σειρά
Ουτε αυτην ειχα δει:
Η Καταρίνα και η ομορφιά να σκοτώνεις φασίστες
Και ωστοσο ειχα αποψη.
.
Δεν θα το πίστευα εάν δεν μου το έλεγες

Δεν εκανα καμια εκστρατεια κατα του Συμποσιου, παλι ονειρατα βλεπεις.

.
-
Νετο Γκουερινο
από Νετο Γκουερινο » 02 Σεπ 2024, 16:54
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:52
Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:48
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:46
Με λίγα λόγια δεν έχεις κάτι απτό να φέρεις. Οκ. Άκου τώρα για να μαθαίνεις. Η Ιλιάδα είχε να κάνει με την μάνητα του Αχιλλέα. Αυτό δηλαδή που θα ανέτρεπε το νόημα της θα ήταν αν έλεγε στον Οδυσσέα. Ρε συ ξέρεις στην πραγματικότητα δεν είχα τίποτα να χωρίσω με τον Αγαμένονα. Πρόσεξε τώρα γιατί η δική μου ανάλυση έχει περισσότερη αξία. Επειδή την σκέφτηκα μόνος μου. Λέγεται κριτική σκέψη και είναι κάτι που ποτέ δεν θα κατορθώσεις. Αυτό που θα κάνεις είναι να παρερμηνεύεις. Και στο τέλος πέρσι εγώ μελοποίησα την α ραψωδία της Ιλιάδας. Μου πήρε 4 μήνες σκληρής δουλειάς. Εσύ τι έχεις κάνει τελευταία;
Τι είπες τωρα;
Τρέλανε μας
Εγώ κατάφερα να μη γραφω μπαρούφες για κείμενα που δεν έχω διαβάσει και δεν έχω καταλάβει

Τίποτα δηλαδή. Μην μασάς. Όταν θα ανοίξεις ποτέ την Ιλιάδα να ξέρεις ότι είναι η πρώτη λέξη. Μήνις.
Τι ασχολείσαι και εσύ ρε μλκα τώρα με τον καθυστερα
-
Αρίστος
από Αρίστος » 02 Σεπ 2024, 16:55
Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:54
Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:47
Εδώ έβγαλε τον Πλάτωνα αδελφή και ισχυρίζεται ότι έχει διαβασει τους νόμους και εκανε δικές του σημειώσεις ενώ δεν έχει ιδέα τι γράφει ο Πλάτωνας
.
Αλλά και να μην είχε παντρευτεί και τον έβγαλες πουστη ενώ πχ στους νόμους μιλάει κατά της πουστιας δείχνει το ποσό άρρωστος εισαι
ΔΕΝ παντρευτηκε.
Και ειναι εντελως διαφορετικο το τι θεωρει σωστο στους νομους και τι θεμιτο ερωτικα.
.
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 02 Σεπ 2024, 16:56
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:46
Με λίγα λόγια δεν έχεις κάτι απτό να φέρεις. Οκ. Άκου τώρα για να μαθαίνεις. Η Ιλιάδα είχε να κάνει με την μάνητα του Αχιλλέα. Αυτό δηλαδή που θα ανέτρεπε το νόημα της θα ήταν αν έλεγε στον Οδυσσέα. Ρε συ ξέρεις στην πραγματικότητα δεν είχα τίποτα να χωρίσω με τον Αγαμένονα. Πρόσεξε τώρα γιατί η δική μου ανάλυση έχει περισσότερη αξία. Επειδή την σκέφτηκα μόνος μου. Λέγεται κριτική σκέψη και είναι κάτι που ποτέ δεν θα κατορθώσεις. Αυτό που θα κάνεις είναι να παρερμηνεύεις. Και στο τέλος πέρσι εγώ μελοποίησα την α ραψωδία της Ιλιάδας. Μου πήρε 4 μήνες σκληρής δουλειάς. Εσύ τι έχεις κάνει τελευταία;
Τι είπες τωρα;
Τρέλανε μας
Εγώ κατάφερα να μη γραφω μπαρούφες για κείμενα που δεν έχω διαβάσει και δεν έχω καταλάβει

Τίποτα δηλαδή. Μην μασάς. Όταν θα ανοίξεις ποτέ την Ιλιάδα να ξέρεις ότι είναι η πρώτη λέξη. Μήνις.
Ξαναματατρελανε μας
Πες και ότι τελειώνει με την ταφή του Έκτορα και όχι με την πτώση της Τροίας να μας στείλεις όλους
Μιλάμε είσαι μεγάλος μύστης
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 02 Σεπ 2024, 16:57
Αρίστος έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:55
Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:54
.
ΔΕΝ παντρευτηκε.
Και ειναι εντελως διαφορετικο το τι θεωρει σωστο στους νομους και τι θεμιτο ερωτικα.
.
Δεν γνωρίζουμε αν παντρεύτηκε και δεν έχεις ιδέα το τι λένε τα βιβλία του . Αλλά την ημέρα που θα γράψεις κάτι για το οποίο θα γνωρίζεις έστω και τα ελάχιστα θα ξεμεινιυμε από ψωμί
-
Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 02 Σεπ 2024, 16:59
Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:56
Τι είπες τωρα;
Τρέλανε μας

Ξαναματατρελανε μας
Πες και ότι τελειώνει με την ταφή του Έκτορα και όχι με την πτώση της Τροίας να μας στείλεις όλους
Δεν τελειώνει με την ταφή του Έκτορα. Τελειώνει στην πραγματικότητα πάλι με την μάνητα του Αχιλλέα. Πράγμα που επίσης δεν χρειάστηκα κανένα ειδικο να μου υποδείξει. Ο θυμός του έκανε κύκλο. Όταν θα διαβάσεις κάποτε την Ιλιάδα το πιθανότερο είναι να μην το πιάσεις χωρίς βοήθεια γι' αυτό και σου το λέω. Δεν χρειάζεται να είσαι μύστης. Λίγη εξυπνάδα χρειάζεται. Όπως λίγη εξυπνάδα μόνο χρειάζεται για να καταλάβει κανείς ότι ό,τι έχεις γράψει μέχρι τώρα είναι παπαριά.
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 02 Σεπ 2024, 17:01
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:59
Ξαναματατρελανε μας
Δεν τελειώνει με την ταφή του Έκτορα. Τελειώνει στην πραγματικότητα πάλι με την μάνητα του Αχιλλέα. Πράγμα που επίσης δεν χρειάστηκα κανένα ειδικο να μου υποδείξει. Ο θυμός του έκανε κύκλο. Όταν θα διαβάσεις κάποτε την Ιλιάδα το πιθανότερο είναι να μην το πιάσεις χωρίς βοήθεια γι' αυτό και σου το λέω. Δεν χρειάζεται να είσαι μύστης. Λίγη εξυπνάδα χρειάζεται. Όπως λίγη εξυπνάδα μόνο χρειάζεται για να καταλάβει κανείς ότι ό,τι έχεις γράψει μέχρι τώρα είναι παπαριά.
Τελειώνει κυριολεκτικά με την ανάπαυση του Έκτορα
Στο ξαναλέω,να ανοίγουμε κανένα βιβλίο πριν πετάξουμε μαλακιες
-
Αρίστος
από Αρίστος » 02 Σεπ 2024, 17:02
Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:57
Δεν γνωρίζουμε αν παντρεύτηκε και δεν έχεις ιδέα το τι λένε τα βιβλία του . Αλλά την ημέρα που θα γράψεις κάτι για το οποίο θα γνωρίζεις έστω και τα ελάχιστα θα ξεμεινιυμε από ψωμί
ΔΕΝ παντρευτηκε και τουλαχιστον τον Τιμαιο και τον Κριτια τα ξερω απεξω κι ανακατωτα.

Ουτε γιατι γελαω θα καταλαβεις.
.
-
Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 02 Σεπ 2024, 17:04
Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 17:01
Ξαναματατρελανε μας
Αν μου απαντήσεις αυτό χωρίς να κλέψεις θα με πείσεις ότι την έχεις διαβάσει. Θέλεις να δοκιμάσεις;
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 02 Σεπ 2024, 17:05

Αρίστος έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 17:02
ΔΕΝ παντρευτηκε και τουλαχιστον τον Τιμαιο και τον Κριτια τα ξερω απεξω κι ανακατωτα.

.
Γελάς γιατί γελά ο μέρος
Συνέχισε να κάνεις επίδειξη δικαίωσης
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 02 Σεπ 2024, 17:07
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 17:04
Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 17:01
Αν μου απαντήσεις αυτό χωρίς να κλέψεις θα με πείσεις ότι την έχεις διαβάσει. Θέλεις να δοκιμάσεις;
Βρε ούφο τι να σε απαντήσω, είπαμε δνε ξέρεις ούτε την αβ. Βγάζεις πράγματα από την κεφάλα σου, βγαίνεις λάθος ξανά και ξανά και επιμένεις
Εξήγησε μας γιατί το κάνεις αυτό;
Το να μην έχεις διαβάσει καιτ δεν είναι θέμα. Το να λες μαλακιες και να πετάς εξυπνάδες είναι
-
Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
από Green Dragon » 02 Σεπ 2024, 17:09
Jimmy81 έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 14:16
Θα το δω και θα το στηρίξω. Έτσι για να πονάτε οι alt-right μπουχέσες κλαψιάρηδες. Και να ξέρετε πλέον μόνο Pantene παίρνω για σαμπουάν και πάντα μερικές μπύρες Bud. Οτιδήποτε στηρίζει τη woke κουλτούρα. Αχαχαχα!
Lacta μην ξεχάσεις, γλωσσόφιλα με λεσβίες στις διαφημίσεις της.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 02 Σεπ 2024, 17:10
Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 17:05

.
Γελάς γιατί γελά ο μέρος
Γελαω γιατι οι συγκεκριμενοι διαλογοι αναφερονται στην Ατλαντιδα.

Οσο για το Συμποσιο κατι λεει για μια σχεση Σωκρατη με Αλκιβιαδη προς το τελος. Βεβαια το επιπεδο του διαλογου ειναι πολυ ψηλο και ο Πλατωνας δεν προπαγανδιζει μια συνηθισμενη ομοφυλοφιλικη σχεση, καθε αλλο. Ομως δειχνει οτι μια χαρα θα την επιδοκιμαζε αν παραλληλα με τη σωματικη απολαυση προωθουσε και την ψυχικη καλλιεργεια.
.
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 02 Σεπ 2024, 17:16
Αρίστος έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 17:10
Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 17:05

.
Γελάς γιατί γελά ο μέρος
Γελαω γιατι οι συγκεκριμενοι διαλογοι αναφερονται στην Ατλαντιδα.

Τι είπες τωρα;
Ρε εσυ έχεις διαβάσει πολύ, μιλάμε για μόρφωση όχι αστεία
Οσο για το Συμποσιο κατι λεει για μια σχεση Σωκρατη με Αλκιβιαδη προς το τελος. Βεβαια το επιπεδο του διαλογου ειναι πολυ ψηλο και ο Πλατωνας δεν προπαγανδιζει μια συνηθισμενη ομοφυλοφιλικη σχεση, καθε αλλο. Ομως δειχνει οτι μια χαρα θα την επιδοκιμαζε αν παραλληλα με τη σωματικη απολαυση προωθουσε και την ψυχικη καλλιεργεια.
.
Ότι να ναι ,ναι ξεκάθαρα έχεις διαβάσει πολύ πλατωνα
Ελπίζω το εκπα ή έστω το παδα να σε κάνουν επίτιμο διδάκτορα
Είναι κρίμα να μην αναγνωρίζεται το επίπεδο της μόρφωσης σου
-
-
- 402 Απαντήσεις
- 7146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Φεβ 2024, 20:04
-
-
- 227 Απαντήσεις
- 4768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
Χθες, 16:47
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
02 Ιούλ 2023, 10:51
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
19 Ιαν 2024, 16:07
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.