Ναι αλλά το τζόκερ δεν μου κάθεται.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
πως θα κρατανε τα σκυλια μαχαιρι; δεν εχουν χερια αφου.
Δε ξέρω. Αλλά μιας και μιλάμε για Satan θυμήθηκα το Σημίτη. Γιατί τον έλεγαν αρχιερέα της διαπλοκής; Το χω δεί σε ένα όνειρο αυτό αλλά ας μην λέμε πράγματα που κάποιοι δεν θέλουν να θυμούνται.
Ήταν μια αναρχοχριστιανική ομάδα.
μίστερ μαξ έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 18:14Φυσικα, αλλά σέβομαι την ιστορία του αναρχοχριστιανισμου. Ηταν οι προπομποί του κλασσικου αναρχισμου του 19ου αιώνα. Το βιβλίο του Τζεημς Τζολ και του Μαξ Νετλάου εξηγεί την καλά την ιστορία τους.
Α, γαμώτο, αν ήταν αλεπούδες κάτι θα γινόταν.. τώρα δεν υπάρχει σωτηρία..
Φιλενάδα το σατάν σημαίνει το εμπόδιο καταλέξη... και το είπε ο Ιησούς στον Πέτρο όταν πήγαν να τον συλάβουν.
Thank you καλό μου!tanipteros έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 22:36Φιλενάδα το σατάν σημαίνει το εμπόδιο καταλέξη... και το είπε ο Ιησούς στον Πέτρο όταν πήγαν να τον συλάβουν.
Ο Πέτρος έφερε ισχυρή αντίσταση στους φύλακες του ναού κατά την σύλληψη του Ιησού πράγμα που ήταν αντίθετο με την θέληση του Ιησού.
Έτσι ο Ιησούς είπε στον Πέτρο μην μου γίνεσαι "σατάν", δλδ εμπόδιο...
Η εβραϊκή λέξη σατάν σημαίνει τον κατηγορο στο δικαστήριο. Αυτόν που απαγγέλει τις κατηγορίες. Ο σατανάς κατηγορεί τους πάντες. Τον Θεό ότι φταίει για τα κακά που παθαίνουν οι άνθρωποι ενώ ο ίδιος ως ανθρωποκτόνος τα προκαλεί. Κατηγορεί τους ανθρώπους οτι είναι ολοι κακοί και αξιοι κολάσεως. Γι αυτό όταν ένας άνθρωπος φεύγει απο τη ζωή και η ψυχή του αναχωρεί για τον αλλο κόσμο, ο σατανάς ή καποιο πονηρό πνεύμα απαιτεί την ανθρωπινη ψυχή απο τον αγγελο του Θεού που προσπαθεί να την μεταφερει στο φως και στην ανω βασιλεια, απαγγελοντας κατηγορίες. Κι οταν λεμε κατηγορίες εννοούμε τις αμαρτίες που διέπραξε στη ζωή της η καθε ανθρώπινη ψυχή. Ο δε φωτεινός άγγελος απαγγέλει τα καλά έργα της ψυχης για να μην την αρπαξουν τα πονηρά πνευματα.user έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 22:43Thank you καλό μου!tanipteros έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 22:36Φιλενάδα το σατάν σημαίνει το εμπόδιο καταλέξη... και το είπε ο Ιησούς στον Πέτρο όταν πήγαν να τον συλάβουν.
Ο Πέτρος έφερε ισχυρή αντίσταση στους φύλακες του ναού κατά την σύλληψη του Ιησού πράγμα που ήταν αντίθετο με την θέληση του Ιησού.
Ευχαριστώ κι εσένα για τις πληροφορίες.lonelyrider έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 23:01Η εβραϊκή λέξη σατάν σημαίνει τον κατηγορο στο δικαστήριο. Αυτόν που απαγγέλει τις κατηγορίες. Ο σατανάς κατηγορεί τους πάντες. Τον Θεό ότι φταίει για τα κακά που παθαίνουν οι άνθρωποι ενώ ο ίδιος ως ανθρωποκτόνος τα προκαλεί. Κατηγορεί τους ανθρώπους οτι είναι ολοι κακοί και αξιοι κολάσεως. Γι αυτό όταν ένας άνθρωπος φεύγει απο τη ζωή και η ψυχή του αναχωρεί για τον αλλο κόσμο, ο σατανάς ή καποιο πονηρό πνεύμα απαιτεί την ανθρωπινη ψυχή απο τον αγγελο του Θεού που προσπαθεί να την μεταφερει στο φως και στην ανω βασιλεια, απαγγελοντας κατηγορίες. Κι οταν λεμε κατηγορίες εννοούμε τις αμαρτίες που διέπραξε στη ζωή της η καθε ανθρώπινη ψυχή. Ο δε φωτεινός άγγελος απαγγέλει τα καλά έργα της ψυχης για να μην την αρπαξουν τα πονηρά πνευματα.user έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 22:43Thank you καλό μου!tanipteros έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 22:36
Φιλενάδα το σατάν σημαίνει το εμπόδιο καταλέξη... και το είπε ο Ιησούς στον Πέτρο όταν πήγαν να τον συλάβουν.
Οπως τα λέω. Κατοχυρωμένα απο τα ιερα κειμενα. Φυλαχτειτε και μην αμαρτανετε είναι σοβαρά τα πράματα. Ουτε κυρηγμα κάνω ουτε τίποτα. Μιλάμε για τη σωτηρία της ψυχής.