Σε όλες τις θρησκείες υπάρχουν σαδο μαζοχιστικοι τρόποι λατρείας οι οποίοι καλύπτονται από όμορφες θεωρίες για δοκιμασίες που οφελουν το σώμα και την ψυχή η είναι τρόποι εξαγνισμού και εξιλέωσηςtanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:11πέφτουν μπρούμητα όχι στα γόνατα άλλο το ένα και άλλες φορές κάνουν το άλλο...για το μπρουμητα μιλάμε
Γενικά, στα τέσσερα, έχουν γίνει αρκετά θαύματα.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Γενικά, στα τέσσερα, έχουν γίνει αρκετά θαύματα.
- Fata_Morgana
Τάνι το ίδο θα σου πω και εγώ για τον χριστιανισμό. Είσαι που είσαι άσχετος επιχειρεις και σναλύσεις. Παρε και μια εικόνα της μη ταπεινωτικής προσευχής των Βουδιστών.tanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:07Νάιδα είσαι που είσαι άσχετη με πρακτικές μην το κάνεις χειρότερο...μείνε σε αυτά που ξέρεις χωρίς να κακιώνεις και να θέλεις να βρεις ψόγους αλλού...Fata_Morgana έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:05Και γιατί όχι ανάσκελα ή καθιστός και θέλει στα γόνατα σε θέση υποταγής.με σκυμμένο κεφάλι η γείωση; δεν εφάπτονται καλά τα καλώδια;
Καταλαβαίνεις την υποκρισία σου ή μπα;

- tanipteros
το ξέρω ότι πέφτουν στα γόνατα .αλλά εμείς συζητούσαμε το μπρούμητα και την γείωσηFata_Morgana έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:16Τάνι το ίδο θα σου πω και εγώ για τον χριστιανισμό. Είσαι που είσαι άσχετος επιχειρεις και σναλύσεις. Παρε και μια εικόνα της μη ταπεινωτικής προσευχής των Βουδιστών.tanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:07Νάιδα είσαι που είσαι άσχετη με πρακτικές μην το κάνεις χειρότερο...μείνε σε αυτά που ξέρεις χωρίς να κακιώνεις και να θέλεις να βρεις ψόγους αλλού...Fata_Morgana έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:05
Και γιατί όχι ανάσκελα ή καθιστός και θέλει στα γόνατα σε θέση υποταγής.με σκυμμένο κεφάλι η γείωση; δεν εφάπτονται καλά τα καλώδια;
[img]https://i.postimg.cc/0yfv8x3k/Gett ... .jpg[/img]
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- Fata_Morgana
Μα ακριβώς αυτή είναι και η υποκρισία. Μη μου λες ρε φίλε είναι εξευτελισμός και υποταγή του πιστού το γονατίσμα για το τάμα του οταν στη δική σου θρησκεία κάνουν παρόμοιες πρακτικές. Σεβάσου τη θρησκεία του άλλου και μην ασχολείσαι. Ψάξου με τη δική σου.Imperium έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:14Μου φαίνεται οτι αυτό που θέλει να πει ο νεαρός, είναι οτι η δική του ταπεινότητα είναι ΑΝΩΤΕΡΗ απο την ταπεινότητα των άλλων.Fata_Morgana έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:05Και γιατί όχι ανάσκελα ή καθιστός και θέλει στα γόνατα σε θέση υποταγής.με σκυμμένο κεφάλι η γείωση; δεν εφάπτονται καλά τα καλώδια;
Αφου το θέτει έτσι, μάλλον έχει δίκιο.
Ε, όχι και όποια κι όποια ταπεινότητα, να κρατάμε και ένα επίπεδο.
- Fata_Morgana
Τη παραπάνω εικόνα θα μας την εξηγήσεις;tanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:18το ξέρω ότι πέφτουν στα γόνατα .αλλά εμείς συζητούσαμε το μπρούμητα και την γείωσηFata_Morgana έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:16Τάνι το ίδο θα σου πω και εγώ για τον χριστιανισμό. Είσαι που είσαι άσχετος επιχειρεις και σναλύσεις. Παρε και μια εικόνα της μη ταπεινωτικής προσευχής των Βουδιστών.tanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:07
Νάιδα είσαι που είσαι άσχετη με πρακτικές μην το κάνεις χειρότερο...μείνε σε αυτά που ξέρεις χωρίς να κακιώνεις και να θέλεις να βρεις ψόγους αλλού...
- tanipteros
βλέπεις να σέρνονται όπως οι Χριστιανοί και να εξευτελίζουν την αξιοπρέπεια τους ;;;Fata_Morgana έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:19Τη παραπάνω εικόνα θα μας την εξηγήσεις;tanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:18το ξέρω ότι πέφτουν στα γόνατα .αλλά εμείς συζητούσαμε το μπρούμητα και την γείωσηFata_Morgana έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:16
Τάνι το ίδο θα σου πω και εγώ για τον χριστιανισμό. Είσαι που είσαι άσχετος επιχειρεις και σναλύσεις. Παρε και μια εικόνα της μη ταπεινωτικής προσευχής των Βουδιστών.
βλέπεις τίποτα μαζοχιστικό..
για ξηγήσου...

- Fata_Morgana
Θα μας εξηγήσεις τι κάνουν στην εικόνα σε θέση υποταγής;tanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:20βλέπεις να σέρνονται όπως οι Χριστιανοί και να εξευτελίζουν την αξιοπρέπεια τους ;;;Fata_Morgana έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:19Τη παραπάνω εικόνα θα μας την εξηγήσεις;tanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:18
το ξέρω ότι πέφτουν στα γόνατα .αλλά εμείς συζητούσαμε το μπρούμητα και την γείωση
για ξηγήσου...
- tanipteros
δεν διαβάζεις τα προηγούμενα; είναι υποταγή αλλά όχι εξευτελισμός να σέρνονται δεν υπάρχει κακουχία για να τους λυπηθεί το θείο ή ο Βούδδας...Fata_Morgana έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:23Θα μας εξηγήσεις τι κάνουν στην εικόνα σε θέση υποταγής;tanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:20βλέπεις να σέρνονται όπως οι Χριστιανοί και να εξευτελίζουν την αξιοπρέπεια τους ;;;
για ξηγήσου...
και δεν μιλούσαμε για αυτό... μιλούσαμε για το prostration

- Fata_Morgana
Ναι αγόρι μου, θα μου πεις τι κάνουν σε θέση υποταγής; σε ποιον δηλώνουν υποταγή;tanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:26δεν διαβάζεις τα προηγούμενα; είναι υποταγή αλλά όχι εξευτελισμός να σέρνονται δεν υπάρχη κακουχία για να τους λυπηθεί το θείο ή ο Βούδδας...Fata_Morgana έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:23Θα μας εξηγήσεις τι κάνουν στην εικόνα σε θέση υποταγής;tanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:20
βλέπεις να σέρνονται όπως οι Χριστιανοί και να εξευτελίζουν την αξιοπρέπεια τους ;;;
για ξηγήσου...
- tanipteros
η προσευχή πηγάζει από το τσάκρα της κεφαλήςFata_Morgana έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:23Θα μας εξηγήσεις τι κάνουν στην εικόνα σε θέση υποταγής;tanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:20βλέπεις να σέρνονται όπως οι Χριστιανοί και να εξευτελίζουν την αξιοπρέπεια τους ;;;
για ξηγήσου...
με το προσκύνημα αυτό γειώνουν το τσάκρα της κεφαλής για να μην υπάρχουν ενέργειες αρνητικές κατά την προσευχή...
αυτή η στάση είναι στάση προσευχής

- tanipteros
η υποταγή δεν είναι κάτι κακό αν δεν συνοδεύεται με εξευτελισμό της αξίας του ανθρώπουFata_Morgana έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:30Ναι αγόρι μου, θα μου πεις τι κάνουν σε θέση υποταγής; σε ποιον δηλώνουν υποταγή;tanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:26δεν διαβάζεις τα προηγούμενα; είναι υποταγή αλλά όχι εξευτελισμός να σέρνονται δεν υπάρχη κακουχία για να τους λυπηθεί το θείο ή ο Βούδδας...

- Fata_Morgana
Άρα το ότι οι Χριστιανοί επιλέγουν αυτό τον τρόπο προσευχής προς τον Θεό τους είναι εξευτελιστικό. Το ότι το κάνουν το ίδιο οι Βουδιστές είναι απλά προσευχή και τσάκρα και γείωση κτλ. Θα σε ξαναρωτούσα αν καταλαβαίνεις την υποκρισία σου, αλλά δεν έχει νόημα.tanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:31η προσευχή πηγάζει από το τσάκρα της κεφαλήςFata_Morgana έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:23Θα μας εξηγήσεις τι κάνουν στην εικόνα σε θέση υποταγής;tanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:20
βλέπεις να σέρνονται όπως οι Χριστιανοί και να εξευτελίζουν την αξιοπρέπεια τους ;;;
για ξηγήσου...
με το προσκύνημα αυτό γειώνουν το τσάκρα της κεφαλής για να μην υπάρχουν ενέργειες αρνητικές κατά την προσευχή...
- tanipteros
θα συνενοηθούμε ποτέ Νάιδα ;Fata_Morgana έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:38Άρα το ότι οι Χριστιανοί επιλέγουν αυτό τον τρόπο προσευχής προς τον Θεό τους είναι εξευτελιστικό. Το ότι το κάνουν το ίδιο οι Βουδιστές είναι απλά προσευχή και τσάκρα και γείωση κτλ. Θα σε ξαναρωτούσα αν καταλαβαίνεις την υποκρισία σου, αλλά δεν έχει νόημα.tanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:31η προσευχή πηγάζει από το τσάκρα της κεφαλής
όταν σέρνονται στα τέσσερα για να τους λυπηθεί ο θεός είναι αυτό που κατακρίνω εγώ όχι το προσκύνημα...

- Fata_Morgana
Έτσι το βάφτισες εσύ Τάνιtanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:41θα συνενοηθούμε ποτέ Νάιδα ;Fata_Morgana έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:38Άρα το ότι οι Χριστιανοί επιλέγουν αυτό τον τρόπο προσευχής προς τον Θεό τους είναι εξευτελιστικό. Το ότι το κάνουν το ίδιο οι Βουδιστές είναι απλά προσευχή και τσάκρα και γείωση κτλ. Θα σε ξαναρωτούσα αν καταλαβαίνεις την υποκρισία σου, αλλά δεν έχει νόημα.tanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:31
η προσευχή πηγάζει από το τσάκρα της κεφαλής
όταν σέρνονται στα τέσσερα για να τους λυπηθεί ο θεός είναι αυτό που κατακρίνω εγώ όχι το προσκύνημα...

- tanipteros
έτσι λέγεται το γονάτισμα καλό μουFata_Morgana έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:51Έτσι το βάφτισες εσύ Τάνιtanipteros έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:41θα συνενοηθούμε ποτέ Νάιδα ;Fata_Morgana έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 02:38
Άρα το ότι οι Χριστιανοί επιλέγουν αυτό τον τρόπο προσευχής προς τον Θεό τους είναι εξευτελιστικό. Το ότι το κάνουν το ίδιο οι Βουδιστές είναι απλά προσευχή και τσάκρα και γείωση κτλ. Θα σε ξαναρωτούσα αν καταλαβαίνεις την υποκρισία σου, αλλά δεν έχει νόημα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι απευθείας αναθέσεις έχουν γίνει κανόνας: Πρωταθλητές τα νοσοκομεία – Έκθεση «κόλαφος»
από Kauldron » 07 Νοέμ 2023, 22:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
22 Νοέμ 2023, 10:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περιοδικά φυσικής ή γενικά επιστημονικά.
από Antares » 28 Αύγ 2023, 16:44 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 992 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
28 Αύγ 2023, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πατήρ Λουδοβίκος:είδα μεγάλα θαύματα και από άθεος έγινα αυτό που είμαι!
από Κόκκορας » 21 Απρ 2024, 02:54 » σε Θρησκειολογία - 3 Απαντήσεις
- 547 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
21 Απρ 2024, 23:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τέσσερα χρόνια μετά: οι στασιαστές δικαιώνονται
από Καραμελίτσα » 06 Ιαν 2025, 16:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 155 Προβολές
-