Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών έγινε μοναχός

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Patriot

Re: Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών έγινε μοναχός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Patriot » 08 Μάιος 2019, 21:54

μίστερ μαξ έγραψε:
08 Μάιος 2019, 21:05
Ορέστης 35 έγραψε:
08 Μάιος 2019, 20:48
μίστερ μαξ έγραψε:
08 Μάιος 2019, 17:53
ενας γιατρος εγινε μοναχός ΑΡΑ υπάρχει θεος. Μαλιστα.
Ενας γιατρος γυρισε την πλατη στο χρημα. Αυτο ειναι θαυμα.
Ναι, επειδη δεν εχουν χρήμα οι μονες... :lol:
Οι μοναχοί ζούνε απομονωμένοι από τον κόσμο μία λιτή ζωή. Ούτε πλούσια γεύματα τρώνε, ούτε σε πούπουλα κοιμούνται,ούτε λεφτά έχουν και γενικά ζούνε μακριά από κάθε απόλαυση που ο μέσος πολίτης απολαμβάνει.Εγώ επισκέφτηκα το Αγιο Ορος και μετά βίας αντεξα δύο μέρες στο μοναστήρι λόγω της έλλειψης ανέσεων που είχα συνηθίσει.
Υπεράνω όλων η πατρίς

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 08 Μάιος 2019, 21:55

Ο μιστερ μαξ συμφωνα με την Εσθήρ είναι μαλάκας και παπάρας. Εγώ τον είπα απλά ηλίθιο και το διέγραψαν. Πφ.
Ας είναι καλά τα παράλληλα σύμπαντα.

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 08 Μάιος 2019, 21:57

Natasha έγραψε:
08 Μάιος 2019, 21:55
Ο μιστερ μαξ συμφωνα με την Εσθήρ είναι μαλάκας και παπάρας. Εγώ τον είπα απλά ηλίθιο και το διέγραψαν. Πφ.
Κοπελα μου,μαθε να διαβαζεις.Αλλο να γραφεις ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και αλλο να γραφεις ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.Κατα τα αλλα τα παραπονα σου αλλου.

Άβαταρ μέλους
Patriot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Patriot » 08 Μάιος 2019, 21:57

Natasha έγραψε:
Ο Μίστερ Μαξ είναι αναρχικός.Από αυτούς που πάνε με κουκούλες στα Εξάρχεια (και όχι μόνο) τα ρημαζουν όλα κάνουν καταλήψεις στα Πανεπιστήμι τα σπάνε όλα και λόγω της κυβερνητικής ανοχής την γλυτώνουν ανενόχλητοι τρώγοντας με χρυσά κουτάλια.
Υπεράνω όλων η πατρίς

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 08 Μάιος 2019, 21:58

Εσθήρ έγραψε:
08 Μάιος 2019, 21:52
μίστερ μαξ έγραψε:
08 Μάιος 2019, 21:51
Εσθήρ έγραψε:
08 Μάιος 2019, 21:48

Λες μαλακιες.Διοτι η μονη μπορει να εχει,εσυ εισαι ομως οπως ειναι ολοι οι υπολοιποι.Και ξαναλεω..ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ διοτι κανεναν λογο δενε χει ενας καταξιωμενος γατρος και ομοτιμος καθηγητης πανεπηστημιου ΑΝ ΔΕΝ ΤΠ ΠΙΣΤΕΥΕΙ να αφησει ακομα και την ωραιοτατη συνταξη του και την ερουσια που σογουρα εχιε κανει,να τρεχει σε μονες.
Αν δεν το καταλαβαινετε εσυ και οι υπολοιπο,βγαλτε τον κάλο απο το μυαλο σας.
Θεωρω πολυ πιο συμφεροντολογικο εναν αστεγο να παει σε μονη να γινει δοκινος,διοτι δεν χανεθ τιποτα,παρα εναν καταξιωμενο γιατρο και καθητηγητη πανεπηστιμιου.ΛΙΓΗ ΄ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Αυτο σημαινει οτι ο ανθρωπος καλως η κακως ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και μαγκια του ΚΑΙ ΞΥΔΙ ΣΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.Τοσο απλα και ανθρωπινα.

Δεν αμφισβητώ οτι πιστεύει ο συγκεκριμένος γιατρός, λεω οτι δεν απαρνήθηκε τα πλουτοι, γιατι ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ. Οποταν το παραμυθάκι σου σε αλλη παραλία παρακαλώ. :smt023
Οι μοναχοι ΔΕΝ ΖΟΥΝΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ.Ζουνε με τα βασικα.ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ.Κοιταξε τον υποτυπωδες εγκεφαλο σου και τσεκαρε τι παπαριες λες/ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ.
Μας λες οτι ενας πλουσιος αφηνει τα πλουτη του για να ζησει σε μια πλουσια μονη.ΜΟΥΝΙ ΤΑ ΛΕς/.
Δεν απαντας το βασικό, ΑΝ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ. Το χρήμα το έχουν για ασφάλεια, απλά γουστάρουν να ζουν λιτή ζωή. Ακομη και οσοι ζουν λιτή ζωή, απολαμβάνουν το δικτυ προστασίας που τους παρέχει ο πλούτος που κατέχουν.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 08 Μάιος 2019, 21:58

Patriot έγραψε:
08 Μάιος 2019, 21:57
Natasha έγραψε:
Ο Μίστερ Μαξ είναι αναρχικός.Από αυτούς που πάνε με κουκούλες στα Εξάρχεια (και όχι μόνο) τα ρημαζουν όλα κάνουν καταλήψεις στα Πανεπιστήμι τα σπάνε όλα και λόγω της κυβερνητικής ανοχής την γλυτώνουν ανενόχλητοι τρώγοντας με χρυσά κουτάλια.
Ενω και αυτοι που λες ειναι αναρχικοι, δεν εινια ολοι οι αναρχικοι ετσι. Παντως, και οι αναρχικοι που τα σπάνε, τα σπάνε για ενα ανωτερο σκοπό, την επι Γης δικαιοσύνη. :smt023

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 08 Μάιος 2019, 21:59

Patriot έγραψε:
08 Μάιος 2019, 21:54
μίστερ μαξ έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:

Οι μοναχοί ζούνε απομονωμένοι από τον κόσμο μία λιτή ζωή. Ούτε πλούσια γεύματα τρώνε, ούτε σε πούπουλα κοιμούνται,ούτε λεφτά έχουν και γενικά ζούνε μακριά από κάθε απόλαυση που ο μέσος πολίτης απολαμβάνει.Εγώ επισκέφτηκα το Αγιο Ορος και μετά βίας αντεξα δύο μέρες στο μοναστήρι λόγω της έλλειψης ανέσεων που είχα συνηθίσει.
Ειναι πολύ ευκολο να ζεις λιτά και να ξερεις οτι εχεις φαγητο, στέγη και χρήμα για την δυσκολη στιγμή. :smt023

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 08 Μάιος 2019, 21:59

Παντρεμένος λέει με επτά παιδιά. Την γυναίκα του λυπάμαι.
Καλά τώρα θα έχουν μεγαλώσει, αλλά τέτοια απόρριψη...
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 08 Μάιος 2019, 22:00

μίστερ μαξ έγραψε:
08 Μάιος 2019, 21:58
Εσθήρ έγραψε:
08 Μάιος 2019, 21:52
μίστερ μαξ έγραψε:
08 Μάιος 2019, 21:51

Δεν αμφισβητώ οτι πιστεύει ο συγκεκριμένος γιατρός, λεω οτι δεν απαρνήθηκε τα πλουτοι, γιατι ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ. Οποταν το παραμυθάκι σου σε αλλη παραλία παρακαλώ. :smt023
Οι μοναχοι ΔΕΝ ΖΟΥΝΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ.Ζουνε με τα βασικα.ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ.Κοιταξε τον υποτυπωδες εγκεφαλο σου και τσεκαρε τι παπαριες λες/ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ.
Μας λες οτι ενας πλουσιος αφηνει τα πλουτη του για να ζησει σε μια πλουσια μονη.ΜΟΥΝΙ ΤΑ ΛΕς/.
Δεν απαντας το βασικό, ΑΝ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ. Το χρήμα το έχουν για ασφάλεια, απλά γουστάρουν να ζουν λιτή ζωή. Ακομη και οσοι ζουν λιτή ζωή, απολαμβάνουν το δικτυ προστασίας που τους παρέχει ο πλούτος που κατέχουν.
Και ξαναλεω,λες τις απυθμενες ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΕς ΦΤΩΧΕς ΚΑΙ ΜΟΝΕς ΠΛΟΥΣΙΕς,λογικα,δεν ειμαι στο ταμειο τους να ξερω.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.
Ενας πλουσιος με ζωη ανετη,ταξιδια,διασκεδασεις κλπ,αφηνει αυτην την πλουσια ζωη να παει να γινει μοναχος...επειδη και καλα η μονη ειναι πλουσια;Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ,το οσκαρ σε εσενα αγαπουλα!!!!!!!! :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 08 Μάιος 2019, 22:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 08 Μάιος 2019, 22:01

Patriot έγραψε:
μίστερ μαξ έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:

Για τον Άθω μιλάς; Να τ'ανοίξω; Που πήγε ο θείος για ψάρεμα εκεί κοντά και είδε ρασάτο σε σκάφος με δύο σχεδόν ξεβράκωτες;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 08 Μάιος 2019, 22:02

Εσθήρ έγραψε:
Natasha έγραψε:
Κοπελα μου,μαθε να διαβαζεις.Αλλο να γραφεις ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και αλλο να γραφεις ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.Κατα τα αλλα τα παραπονα σου αλλου.
Το ίδιο πράγμα είναι ανόητο μωρό.
Ας είναι καλά τα παράλληλα σύμπαντα.

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 08 Μάιος 2019, 22:04

Natasha έγραψε:
08 Μάιος 2019, 22:02
Εσθήρ έγραψε:
Natasha έγραψε:
Το ίδιο πράγμα είναι ανόητο μωρό.
Το ανοητο στο επιστρεφω και σε δικαιλογοω,διοτι δνε ξερεις απο σαιτ πραγματικα.Οχι δνε ειναι το ιδο.ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΩ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΩ ΕΣΕΝΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.,Μπορει να εχεις 10 μαλακισμενες αποψεις,που να διαφωνω...αυτο δεν σε κανει μαλακα ανθρωπο,διοτι αυτες οι 10 μαλακιμσεννες για μενα αποψεις,αρεσουν σε αλλους.ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ/ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Εχω καθε δικαιωμα να κρινω την αποψη σου που μου εκθετεις εδω,κανενα δικαιωμα ομως να σε κρινω σαν ατομο .
Αυτο ανοητο μωρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 08 Μάιος 2019, 22:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Apergos8

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apergos8 » 08 Μάιος 2019, 22:04

Patriot έγραψε:
μίστερ μαξ έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:

Αντέξες δύο μέρες; Εγώ ούτε μία δεν μπόρεσα. Το φαγητό τους δεν τρωγόταν χωρια που ήταν ελαγχιστο,τα "κρεβάτια" τους ήταν σκληρά και με έπιασε η μέση μου περνώντας το πιο εφιαλτικό βράδυ μου (δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι),ούτε τηλεόραση, ούτε διαδίκτυο, ούτε κάποιο μέρος που να μπορείς να κανείς έξοδο (για καφέ, για χαλάρωση).Πραγματικά μου έμεινε αξέχαστη η μία μέρα που πέρασα στην μόνη Ιβήρων. Απορω πως αντέχουν σε τέτοιες συνθήκες οι μοναχοί εγώ δεν θα άντεχα με τίποτα.Δεν έχω πρόβλημα με τους μοναχους αλλά δεν είναι για εμένα αυτή η ζωή οπότε δεν θα έπαιρνα αυτό το δρόμο με τίποτα. Αν ο γιατρός μπορεί τότε ας πάρει.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 08 Μάιος 2019, 22:08

Pirate7G έγραψε:
08 Μάιος 2019, 18:07
bluerose έγραψε:
08 Μάιος 2019, 17:38
Pirate7G έγραψε:
08 Μάιος 2019, 15:29
Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι είδηση ή θέμα για συζήτηση