Οι μοναχοί ζούνε απομονωμένοι από τον κόσμο μία λιτή ζωή. Ούτε πλούσια γεύματα τρώνε, ούτε σε πούπουλα κοιμούνται,ούτε λεφτά έχουν και γενικά ζούνε μακριά από κάθε απόλαυση που ο μέσος πολίτης απολαμβάνει.Εγώ επισκέφτηκα το Αγιο Ορος και μετά βίας αντεξα δύο μέρες στο μοναστήρι λόγω της έλλειψης ανέσεων που είχα συνηθίσει.μίστερ μαξ έγραψε: ↑08 Μάιος 2019, 21:05Ναι, επειδη δεν εχουν χρήμα οι μονες...
Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών έγινε μοναχός
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών έγινε μοναχός
Υπεράνω όλων η πατρίς
Ο μιστερ μαξ συμφωνα με την Εσθήρ είναι μαλάκας και παπάρας. Εγώ τον είπα απλά ηλίθιο και το διέγραψαν. Πφ.
Ας είναι καλά τα παράλληλα σύμπαντα.
Ο Μίστερ Μαξ είναι αναρχικός.Από αυτούς που πάνε με κουκούλες στα Εξάρχεια (και όχι μόνο) τα ρημαζουν όλα κάνουν καταλήψεις στα Πανεπιστήμι τα σπάνε όλα και λόγω της κυβερνητικής ανοχής την γλυτώνουν ανενόχλητοι τρώγοντας με χρυσά κουτάλια.
Υπεράνω όλων η πατρίς
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν απαντας το βασικό, ΑΝ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ. Το χρήμα το έχουν για ασφάλεια, απλά γουστάρουν να ζουν λιτή ζωή. Ακομη και οσοι ζουν λιτή ζωή, απολαμβάνουν το δικτυ προστασίας που τους παρέχει ο πλούτος που κατέχουν.Εσθήρ έγραψε: ↑08 Μάιος 2019, 21:52Οι μοναχοι ΔΕΝ ΖΟΥΝΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ.Ζουνε με τα βασικα.ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ.Κοιταξε τον υποτυπωδες εγκεφαλο σου και τσεκαρε τι παπαριες λες/ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ.μίστερ μαξ έγραψε: ↑08 Μάιος 2019, 21:51Εσθήρ έγραψε: ↑08 Μάιος 2019, 21:48
Λες μαλακιες.Διοτι η μονη μπορει να εχει,εσυ εισαι ομως οπως ειναι ολοι οι υπολοιποι.Και ξαναλεω..ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ διοτι κανεναν λογο δενε χει ενας καταξιωμενος γατρος και ομοτιμος καθηγητης πανεπηστημιου ΑΝ ΔΕΝ ΤΠ ΠΙΣΤΕΥΕΙ να αφησει ακομα και την ωραιοτατη συνταξη του και την ερουσια που σογουρα εχιε κανει,να τρεχει σε μονες.
Αν δεν το καταλαβαινετε εσυ και οι υπολοιπο,βγαλτε τον κάλο απο το μυαλο σας.
Θεωρω πολυ πιο συμφεροντολογικο εναν αστεγο να παει σε μονη να γινει δοκινος,διοτι δεν χανεθ τιποτα,παρα εναν καταξιωμενο γιατρο και καθητηγητη πανεπηστιμιου.ΛΙΓΗ ΄ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Αυτο σημαινει οτι ο ανθρωπος καλως η κακως ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και μαγκια του ΚΑΙ ΞΥΔΙ ΣΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.Τοσο απλα και ανθρωπινα.
Δεν αμφισβητώ οτι πιστεύει ο συγκεκριμένος γιατρός, λεω οτι δεν απαρνήθηκε τα πλουτοι, γιατι ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ. Οποταν το παραμυθάκι σου σε αλλη παραλία παρακαλώ.
Μας λες οτι ενας πλουσιος αφηνει τα πλουτη του για να ζησει σε μια πλουσια μονη.ΜΟΥΝΙ ΤΑ ΛΕς/.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ενω και αυτοι που λες ειναι αναρχικοι, δεν εινια ολοι οι αναρχικοι ετσι. Παντως, και οι αναρχικοι που τα σπάνε, τα σπάνε για ενα ανωτερο σκοπό, την επι Γης δικαιοσύνη.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ειναι πολύ ευκολο να ζεις λιτά και να ξερεις οτι εχεις φαγητο, στέγη και χρήμα για την δυσκολη στιγμή.Patriot έγραψε: ↑08 Μάιος 2019, 21:54Οι μοναχοί ζούνε απομονωμένοι από τον κόσμο μία λιτή ζωή. Ούτε πλούσια γεύματα τρώνε, ούτε σε πούπουλα κοιμούνται,ούτε λεφτά έχουν και γενικά ζούνε μακριά από κάθε απόλαυση που ο μέσος πολίτης απολαμβάνει.Εγώ επισκέφτηκα το Αγιο Ορος και μετά βίας αντεξα δύο μέρες στο μοναστήρι λόγω της έλλειψης ανέσεων που είχα συνηθίσει.
Παντρεμένος λέει με επτά παιδιά. Την γυναίκα του λυπάμαι.
Καλά τώρα θα έχουν μεγαλώσει, αλλά τέτοια απόρριψη...
Καλά τώρα θα έχουν μεγαλώσει, αλλά τέτοια απόρριψη...
Και ξαναλεω,λες τις απυθμενες ΠΑΠΑΡΙΕΣ.μίστερ μαξ έγραψε: ↑08 Μάιος 2019, 21:58Δεν απαντας το βασικό, ΑΝ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ. Το χρήμα το έχουν για ασφάλεια, απλά γουστάρουν να ζουν λιτή ζωή. Ακομη και οσοι ζουν λιτή ζωή, απολαμβάνουν το δικτυ προστασίας που τους παρέχει ο πλούτος που κατέχουν.Εσθήρ έγραψε: ↑08 Μάιος 2019, 21:52Οι μοναχοι ΔΕΝ ΖΟΥΝΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ.Ζουνε με τα βασικα.ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ.Κοιταξε τον υποτυπωδες εγκεφαλο σου και τσεκαρε τι παπαριες λες/ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ.μίστερ μαξ έγραψε: ↑08 Μάιος 2019, 21:51
Δεν αμφισβητώ οτι πιστεύει ο συγκεκριμένος γιατρός, λεω οτι δεν απαρνήθηκε τα πλουτοι, γιατι ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ. Οποταν το παραμυθάκι σου σε αλλη παραλία παρακαλώ.
Μας λες οτι ενας πλουσιος αφηνει τα πλουτη του για να ζησει σε μια πλουσια μονη.ΜΟΥΝΙ ΤΑ ΛΕς/.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΕς ΦΤΩΧΕς ΚΑΙ ΜΟΝΕς ΠΛΟΥΣΙΕς,λογικα,δεν ειμαι στο ταμειο τους να ξερω.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.
Ενας πλουσιος με ζωη ανετη,ταξιδια,διασκεδασεις κλπ,αφηνει αυτην την πλουσια ζωη να παει να γινει μοναχος...επειδη και καλα η μονη ειναι πλουσια;Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ,το οσκαρ σε εσενα αγαπουλα!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 08 Μάιος 2019, 22:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για τον Άθω μιλάς; Να τ'ανοίξω; Που πήγε ο θείος για ψάρεμα εκεί κοντά και είδε ρασάτο σε σκάφος με δύο σχεδόν ξεβράκωτες;Patriot έγραψε: ↑08 Μάιος 2019, 21:54Οι μοναχοί ζούνε απομονωμένοι από τον κόσμο μία λιτή ζωή. Ούτε πλούσια γεύματα τρώνε, ούτε σε πούπουλα κοιμούνται,ούτε λεφτά έχουν και γενικά ζούνε μακριά από κάθε απόλαυση που ο μέσος πολίτης απολαμβάνει.Εγώ επισκέφτηκα το Αγιο Ορος και μετά βίας αντεξα δύο μέρες στο μοναστήρι λόγω της έλλειψης ανέσεων που είχα συνηθίσει.
Το ίδιο πράγμα είναι ανόητο μωρό.
Ας είναι καλά τα παράλληλα σύμπαντα.
Εχει δικιο η Εσθηρ!
Το ανοητο στο επιστρεφω και σε δικαιλογοω,διοτι δνε ξερεις απο σαιτ πραγματικα.Οχι δνε ειναι το ιδο.ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΩ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΩ ΕΣΕΝΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.,Μπορει να εχεις 10 μαλακισμενες αποψεις,που να διαφωνω...αυτο δεν σε κανει μαλακα ανθρωπο,διοτι αυτες οι 10 μαλακιμσεννες για μενα αποψεις,αρεσουν σε αλλους.ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ/ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Εχω καθε δικαιωμα να κρινω την αποψη σου που μου εκθετεις εδω,κανενα δικαιωμα ομως να σε κρινω σαν ατομο .
Αυτο ανοητο μωρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 08 Μάιος 2019, 22:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αντέξες δύο μέρες; Εγώ ούτε μία δεν μπόρεσα. Το φαγητό τους δεν τρωγόταν χωρια που ήταν ελαγχιστο,τα "κρεβάτια" τους ήταν σκληρά και με έπιασε η μέση μου περνώντας το πιο εφιαλτικό βράδυ μου (δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι),ούτε τηλεόραση, ούτε διαδίκτυο, ούτε κάποιο μέρος που να μπορείς να κανείς έξοδο (για καφέ, για χαλάρωση).Πραγματικά μου έμεινε αξέχαστη η μία μέρα που πέρασα στην μόνη Ιβήρων. Απορω πως αντέχουν σε τέτοιες συνθήκες οι μοναχοί εγώ δεν θα άντεχα με τίποτα.Δεν έχω πρόβλημα με τους μοναχους αλλά δεν είναι για εμένα αυτή η ζωή οπότε δεν θα έπαιρνα αυτό το δρόμο με τίποτα. Αν ο γιατρός μπορεί τότε ας πάρει.Patriot έγραψε: ↑08 Μάιος 2019, 21:54Οι μοναχοί ζούνε απομονωμένοι από τον κόσμο μία λιτή ζωή. Ούτε πλούσια γεύματα τρώνε, ούτε σε πούπουλα κοιμούνται,ούτε λεφτά έχουν και γενικά ζούνε μακριά από κάθε απόλαυση που ο μέσος πολίτης απολαμβάνει.Εγώ επισκέφτηκα το Αγιο Ορος και μετά βίας αντεξα δύο μέρες στο μοναστήρι λόγω της έλλειψης ανέσεων που είχα συνηθίσει.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Το είδα στις ειδήσεις και το παρέθεσα. Είδηση είναι. Γιατί δε ξέρω τι να σου πω
Εγώ αν πάω δε θα είναι. Θα ησυχάσουν όλοι μη σου πω:P
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
18 Ιουν 2023, 20:44
-
-
Νέα δημοσίευση Οι απόψεις της Σχολής της Φρανκφούρτης για τη μαζική κουλτούρα.
από AlienWay » 21 Μαρ 2023, 21:25 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
22 Μαρ 2023, 19:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση παραίτηση και των 41 καθηγητών της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου...
από Sol » 08 Φεβ 2023, 19:19 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 18 Απαντήσεις
- 1051 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από La Bourgeoisie
09 Φεβ 2023, 18:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νόμπελ Ιατρικής στους δημιουργούς εμβολίων mRNA Covid
από Ίακχος » 03 Οκτ 2023, 09:53 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 55 Απαντήσεις
- 1766 Προβολές
-