Να νηστέψετε.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Να νηστέψετε.
Καθαρά Δευτέρα λαγάνα με φέτα και ζαμπόν 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ωραία, είσαι τυχερός, επειδή ο φύλακας Άγγελός σου, όταν πεθάνεις, θα σε υπερασπιστεί. Κι έτσι, αυτά που λες τώρα από επιπολαιότητα, θα τα συγχωρέσει ο Θεός. Έχει πληγωθεί ο εγωισμός σου, και λες ανοησίες. Αλλά θα σωθείς, όπως σώθηκε ο Ζακχαίος, ο Ματθαίος, ο ληστής στον σταυρό, και ο λεπρός Σαμαρείτης.blackpaint έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 18:55Ναι, παρα την θεληση μου. Ημουν νηπιο και δε θυμαμαι πολλα, αλλα αυτη η προσομοιωση πνιγμου απο εναν αγνωστο αντρα με μια φλοκατη στη μουρη που μιλαει μια ακαταλαβιστικη γλωσσα πρεπει να μου αφησε τραυματικη εμπειρια και ως εκ τουτου παντα απεφευγα εκκλησιες, παπαδες και οτιδηποτε χριστιανοορθοδοξο. Το λιβανι μου φερνει ναυτια.

Ordem e Progresso.
Cavaliere έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 14:56Άρχισε η Νηστεία, τώρα από σήμερα κόβουμε τα κρεατικά, και την άλλη Βδομάδα νηστεύουμε το ελαιόλαδο και το αλκοόλ, ψάρι, γάλα και κρέας, και σαββατοκύριακα τρώμε λάδι και κρασί. Μην το αγνοήσετε, θα έχετε κέρδος πνευματικό. Κάντε μια μικρή αφιέρωση στον Χριστό, που νήστεψε στην έρημο 40 μέρες και νύχτες.

- blackpaint
και οχι μονο!νύχτα έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 18:57τον Έρωτα;blackpaint έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 18:42Η ασιτια προκαλει παραισθησεις και οραματα, πραγματα επιθυμητα σε οσους θελουν να αποδειξουν το αληθες των μεταφυσικων τους δοξασιων. Εχουμε καλυτερα και αποτελεσματικοτερα σημερα για να προκαλεσουμε παραισθησεις
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας

ξεκινησε χωρις κρεας απο σημερα!σιγα σιγα οδευουμε στην Σαρακοστη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 24 Φεβ 2020, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- blackpaint
τον εχω συναντησει σε μια δυσκολη στιγμη, με βοηθησε πολυ. Ωραιο τυπακι, φωτεινος τυπος, εχει και προοδευτικες αποψεις.Cavaliere έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 18:59Ωραία, είσαι τυχερός, επειδή ο φύλακας Άγγελός σου, όταν πεθάνεις, θα σε υπερασπιστεί. Κι έτσι, αυτά που λες τώρα από επιπολαιότητα, θα τα συγχωρέσει ο Θεός. Έχει πληγωθεί ο εγωισμός σου, και λες ανοησίες. Αλλά θα σωθείς, όπως σώθηκε ο Ζακχαίος, ο Ματθαίος, ο ληστής στον σταυρό, και ο λεπρός Σαμαρείτης.blackpaint έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 18:55Ναι, παρα την θεληση μου. Ημουν νηπιο και δε θυμαμαι πολλα, αλλα αυτη η προσομοιωση πνιγμου απο εναν αγνωστο αντρα με μια φλοκατη στη μουρη που μιλαει μια ακαταλαβιστικη γλωσσα πρεπει να μου αφησε τραυματικη εμπειρια και ως εκ τουτου παντα απεφευγα εκκλησιες, παπαδες και οτιδηποτε χριστιανοορθοδοξο. Το λιβανι μου φερνει ναυτια.
Μεγάλες στιγμές ζούμε. Τις Κυριακές θα έχει Λειτουργίες του Βασιλείου, και τις Παρασκευές Χαιρετισμούς.
Ordem e Progresso.
bluerose έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 16:22Δε πάει έτσι
Οι βιγκαν το κάνουν αλλά όχι για το Χριστό
Οτιδήποτε κάνεις εν Χριστώ, πιάνεται
Καλύτερα κάτσε νηστεψε τη τελευταία βδομάδα για το Χριστό. Κι αν έχεις και διάθεση προσευχής γενικά, πιάνει. Μη σου πω και θαύμα ως αρχάριος θα εχεις.
Γιατί αλλιώς θα ζοριστεις
Στην αρχή
Μετα αλλιώς
.
Εδωσε εντολή ο θεός γιά νηστεία ;;;......

Η είναι δική μας μαλακία ;;;
Νηστεία λέει.....καί τρώει 2 καλαμαράκια .... 2 σαγανάκια γαρίδες .... 24 κύβους σούσι
1 κιλό χαλβά

μισό κιλό ταραμά....1 ταψάκι σπανακόπιττα.... γιά ταπεινή νηστεία λέμε.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Είδες;blackpaint έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 19:03τον εχω συναντησει σε μια δυσκολη στιγμη, με βοηθησε πολυ. Ωραιο τυπακι, φωτεινος τυπος, εχει και προοδευτικες αποψεις.

Ordem e Progresso.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
η νηστεια ειναι εντολη Θεου,ηδη στα Ευαγγελια αναφερεται σχετικα
μην λετε λοιπον αρλουμπες για ... ιερατειο
μην λετε λοιπον αρλουμπες για ... ιερατειο

- blackpaint
και τι σχεση εχει αυτος με τους παπαδες; Η νομιζεις πως το ενοιαζε εαν τρωω φασολακια η οχι;Cavaliere έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 19:05Είδες;blackpaint έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 19:03τον εχω συναντησει σε μια δυσκολη στιγμη, με βοηθησε πολυ. Ωραιο τυπακι, φωτεινος τυπος, εχει και προοδευτικες αποψεις.
Όταν δεν νηστεύεις, ο Άγγελός σου στεναχωριέται.blackpaint έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 19:07και τι σχεση εχει αυτος με τους παπαδες; Η νομιζεις πως το ενοιαζε εαν τρωω φασολακια η οχι;

Ordem e Progresso.
Δε πιστεύω αλλά νηστευω, γιατι σκέφτομαι σα καλός καραμπαμπας πως αν υπάρχει Θεός γιατί να μείνω στην απεξω;Cavaliere έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 14:56Άρχισε η Νηστεία, τώρα από σήμερα κόβουμε τα κρεατικά, και την άλλη Βδομάδα νηστεύουμε το ελαιόλαδο και το αλκοόλ, ψάρι, γάλα και κρέας, και σαββατοκύριακα τρώμε λάδι και κρασί. Μην το αγνοήσετε, θα έχετε κέρδος πνευματικό. Κάντε μια μικρή αφιέρωση στον Χριστό, που νήστεψε στην έρημο 40 μέρες και νύχτες.

Τι ατάκα ήταν αυτή που είχες πει στο παλιό ρε φίλε!
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"