Εντάξεικ, τώρα πείστηκα ότι είσαι μακάκιας και συ. Αστο.Nandros έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 22:59Εγώ ΞΕΡΩ/ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως ΔΕΝ κάνεις ούτε τα μισά από όσα έγραψα, επειδή είναι σε αντίθεση με το ισχυρότατο θρησκευτικό σου αίσθημα. Δεν έχει νόημα να ψεύδεσαι.
.
Πότε θα γίνει η περίφημη Αναλαμπή του χριστιανισμου-ελληνισμού
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Πότε θα γίνει η περίφημη Αναλαμπή του χριστιανισμου-ελληνισμού
"Άχρι καιρού..."
Είναι εκείνοι που έχουν διακονία κι ευχή να κρατούν κάποιες σελίδες μοναστηριώνNatasha έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 22:55Και συ λες μακακίες. Ποιος σου είπε ότι οι μοναχοί δεν μπαίνουν στο δίκτυο;;; Είσαι κολλημένος τρελά.Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 22:50Κοπέλα μου, οι εμπειρικοί θεολόγοι είναι στο Όρος και στο Σινά και προσεύχονται, όχι στα φόρουμς.
Νιώσε λίγο.
Μία ψωνισμένη πιστή είσαι. Μην επαίρεσαι.
Κάνε ό.τι θες. Απλώς να γνωρίζεις ότι λες ασυναρτησίες.
Πλείστες περιπτώσεις την διακονία αυτή την αναθέτουν σε πνευματικά τους παιδιά οι γέροντες,γερόντισσες μιας μονής
Οι γερόντισσες δεν έχουν πνευματικά παιδιά με την έννοια του εξομολογου, απλώς αναθετουν
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μπήκες στο πχόρουμ Σήμερα, 14:19, έγταψες 4 σελίδες ποστς και ακόμα είσαι εδώ!
ΔΕΝ γλέντησες, ΔΕΝ γέλασες, ΔΕΝ χόρεψες, ΔΕΝ ερωτεύτηκες, ΔΕΝ get laid, ΔΕΝ carpe diem!
Κατά τα λοιπά εγώ είμαι μακακίας που σε ξεμπροστιάζω!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Καλά είσαι τελείως χαχας, θα σου δωσω λογαριασμό;;;
Αλλά ξέρω γιατί ενοχλήθηκες απο το θέμα, επειδή μιλάει για αναλαμπή του χριστιανισμου-παυλα ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και συ ΔΕΝ τα θες αυτά ενωμένα, σε πειράζει...
"Άχρι καιρού..."
Καλά που είσαι και συ εδω Μπλου και λες καμιά κουβεντα.bluerose έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 23:03Είναι εκείνοι που έχουν διακονία κι ευχή να κρατούν κάποιες σελίδες μοναστηριώνNatasha έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 22:55Και συ λες μακακίες. Ποιος σου είπε ότι οι μοναχοί δεν μπαίνουν στο δίκτυο;;; Είσαι κολλημένος τρελά.Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 22:50Κοπέλα μου, οι εμπειρικοί θεολόγοι είναι στο Όρος και στο Σινά και προσεύχονται, όχι στα φόρουμς.
Νιώσε λίγο.
Μία ψωνισμένη πιστή είσαι. Μην επαίρεσαι.
Κάνε ό.τι θες. Απλώς να γνωρίζεις ότι λες ασυναρτησίες.
Πλείστες περιπτώσεις την διακονία αυτή την αναθέτουν σε πνευματικά τους παιδιά οι γέροντες,γερόντισσες μιας μονής
Οι γερόντισσες δεν έχουν πνευματικά παιδιά με την έννοια του εξομολογου, απλώς αναθετουν
"Άχρι καιρού..."
- Nandros
Την πρώτη προσβολή την αγνόησα επειδή νόμιζα πως μιλούσα σε κυρία.Natasha έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 23:26Καλά είσαι τελείως χαχας, θα σου δωσω λογαριασμό;;;
Αλλά ξέρω γιατί ενοχλήθηκες απο το θέμα, επειδή μιλάει για αναλαμπή του χριστιανισμου-παυλα ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και συ ΔΕΝ τα θες αυτά ενωμένα, σε πειράζει...
Την δεύτερη όχι! Τί λες μωρή θεούσα ξυλόκοτα με την αξυρισιά, την φούστα κάτω από το γόνατο, τον κότσο και την α ...σία; ΜΑΖΕΨΟΥ!
Πια αναλαμπή μας τσαμπουνάς; Ας όψονται τα καινούργια πρόβατα που βρίσκετε στην υποΣαχάρια Αφρική, αλλιώς θα σβήνατε σιγά-σιγά παντού, όπως γίνεται στην Δύση.
Και μην μιλάς για Ελληνισμό γιατί τον προσβάλλεις. Ο Ελληνισμός δεν έχει σχέση με την θρησκεία σου. Παλιά τον βρίζατε, τον υποτιμούσατε, τον εξευτελίζατε, μέχρι που η λέξη Έλληνας και τα παράγωγα του κατάντησε βρισιά. Και όταν σας τέλεψε το Ρωμαίικο, τότε τον θυμηθήκατε και τον βγάλατε από την λάσπη!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Όπως το περίμενα λοιπόν. Μάλιστα. Σε πειράζει τρελά που η αναλαμπή αναφέρεται όχι μόνο στον χριστιανισμό αλλά παράλληλα και στον ελληνισμό, γιατί απλουστατα αυτά τα δυο έγιναν ένα μετά τον Χριστό. Χμ...Καλά. Θα τα πουμε όταν ανοιξω θέμα για τους Ελ-Ελοχίμ-Νεφελίμ και τον Πολέμαρχο του Θεού συμφωνα με τον Δημοσθένη.Nandros έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 23:43Την πρώτη προσβολή την αγνόησα επειδή νόμιζα πως μιλούσα σε κυρία.
Την δεύτερη όχι! Τί λες μωρή θεούσα ξυλόκοτα με την αξυρισιά, την φούστα κάτω από το γόνατο, τον κότσο και την α ...σία; ΜΑΖΕΨΟΥ!
Πια αναλαμπή μας τσαμπουνάς; Ας όψονται τα καινούργια πρόβατα που βρίσκετε στην υποΣαχάρια Αφρική, αλλιώς θα σβήνατε σιγά-σιγά παντού, όπως γίνεται στην Δύση.
Και μην μιλάς για Ελληνισμό γιατί τον προσβάλλεις. Ο Ελληνισμός δεν έχει σχέση με την θρησκεία σου. Παλιά τον βρίζατε, τον υποτιμούσατε, τον εξευτελίζατε, μέχρι που η λέξη Έλληνας και τα παράγωγα του κατάντησε βρισιά. Και όταν σας τέλεψε το Ρωμαίικο, τότε τον θυμηθήκατε και τον βγάλατε από την λάσπη!
.
Α, και κατι άλλο, έχω εραστή και με φτιάχνει τρελά. Επίσης, δεν κάνω κότσο τα μαλλιά μου, τα αφήνω συνηθως ελευθερα και τα βάφω κάνοντας ΚΑΙ ανταυγειες που και που. Δεν φορώ ποτέ φουστα εδώ και πααααρα πολλά χρόνια, παρόλα αυτά κάνω όταν χρειαστεί αποτρίχωση καθότι εκθέτω τα ποδια μου στον γκόμενό μου φυσικά, στους χορους που πηγαίνω και στην θάλασσα τα καλοκαίρια.
"Άχρι καιρού..."
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα τα μεσάνυχτα 

οταν θα δείτε το χιλιόχρεο στα ελληνικά ομόλογα, τότε θα 'ρθει
Πατροκοσμάς ο Βατοπεδινός
Πατροκοσμάς ο Βατοπεδινός
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

"Άχρι καιρού..."
- Nandros
Άλλο ένα πρόβατο που τρώει διπλή δόση σανού: χριστιανικού και βελοπούλειου! Τώρα εξηγούνται πολλά.
Άνοιξε το νήμα να γελάσουμε!
.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Φέρε και νεφελιμ. Δεν φοβόμαστε.
- tanipteros
Λιακοπούλειο σανό όχι Βελόπουλειου....

δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πότε θα γίνει εξυγίανση της αστυνομίας της χώρας;
από Niki » 07 Δεκ 2024, 08:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
08 Δεκ 2024, 17:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί ο Ελληνας μπορεί να μη γίνει ποτέ πολιτικά ορθός.
από AlienWay » 24 Νοέμ 2024, 16:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Νοέμ 2024, 17:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά εκδοχή του χριστιανισμού προτιμάτε και γιατί;
από έργο_μακέτο » 31 Δεκ 2023, 22:25 » σε Θρησκειολογία - 148 Απαντήσεις
- 4535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
08 Ιαν 2024, 21:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ηταν ο προτεσταντισμός το ανώτερο στάδιο του χριστιανισμού στην Ευρώπη ;
από έργο_μακέτο » 17 Ιαν 2024, 12:27 » σε Θρησκειολογία - 76 Απαντήσεις
- 2223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
02 Φεβ 2024, 23:02
-