Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους! https://www.phorum.com.gr/
Πολύ συγκινητικά στιγμιότυπα. Εύγε, Ίφις, μετανόησες. Έσωσες την ψυχή σου.
Re: Έτσι ταπεινώσαμε την ειδωλολατρεία.
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2019, 22:47
από paul25
Είναι απορίας άξιο πως έγινε αυτό.
Re: Έτσι ταπεινώσαμε την ειδωλολατρεία.
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2019, 22:48
από Eθνικοκοινωνιστης
ταπεινωνοντας την ταπεινωσατε τους εαυτους σας
Re: Έτσι ταπεινώσαμε την ειδωλολατρεία.
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2019, 22:48
από enaon
παιδιά πλάκα κάνετε, πώς την ταπεινώσαμε, η ειδωλολατρία μπήκε στην ορθοδοξία και έκανε λίμιτ απ στα χρόνια μας, τα πάντα φιλάμε, σταυρούς, αγαλματάκια, φωτοτυπίες, ξύλα, πέτρες, πλαστικά από την κίνα, ο,τι βρούμε το σαλιώνουμε.
παιδιά πλάκα κάνετε, πώς την ταπεινώσαμε, η ειδωλολατρία μπήκε στην ορθοδοξία και έκανε λίμιτ απ στα χρόνια μας, τα πάντα φυλάμε, σταυρούς, αγαλματάκια, φωτοτυπίες, ξύλα, πέτρες, πλαστικά από την κίνα, ο,τι βρούμε το σαλιώνουμε.
Πολλά στοιχεία διατηρήθηκαν, επειδή δεν γίνεται να εξηγείς στον λαό τα πάντα. Κι ευτυχώς υπήρξαν οι 3 Ιεράρχες και πολέμησαν αυτά τα στοιχεία. Τι να πεις στον άλλον, ότι ο Χριστός λέει πως όταν προσεύχεσαι να μη λες μαλακίες, κι ότι ο Θεός ξέρει τι ζητάς, ήδη; να τους πεις ότι οι Άγιοι δεν θαυματουργούν, αλλά ο Θεός μέσω των μεσιτειών τους; Μέρες που είναι, να τσακίσουμε το απόστημα του αντιχριστιανισμού και να υψώσουμε τον Σταυρό ψηλά. Εμπρός.
Εισαι ωραια!!!!Και ξες,μαθαινω 2 χρονια τωρα τουρκικα ναι;
Ομως δεν φταινε οι τουρκοι για αυτα.
Λοιπον,η χριστιανικη παραδοση,επισης η εκκλησιαστικη θρησκεια(την ξεχωριζω ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ) ΒΡΙΘΕΙ μαγειας!!!!
Ω ναι! Να θυμισω τι;Τον κοκορα που εσφαζαν στα θεμελια νεας οικοδομης;Το ξεματιασμα;Τις βασκανιες;
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕς ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟς ΑΠΕΡΡΙΠΤΕ.ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ.Απλα η εκκλησια για να παιρνει το παραδακι,δεν την λεει μαγεια.Διοτι βεβαια ολα τα αλλα ειναι μαγεια,εκτος απο οι παπαριες των παπαδων.Οι συγκεκριμενες.
Τα ταματα δε ειναι το ΡΟΥΣΦΕΤΙ ,ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΟΥΣΦΕΤΙΙΙΙΙΙΙ!