Αρίστος έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 10:16
Isildur έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 09:53
Αρίστος έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 08:59
Aν η τιμωρια ηταν αμεση και οχι μεταχρονολογημενη δεν θα υπηρχε και ελευθερια ομως. Θα ηταν λες και σε τσιμπησε η καμερα την ιδια στιγμη που διεπραττες τη στραβη και σου εστειλε αυτοματα στο sms κατευθειαν ο αλγοριθμος το προστιμο. Θα υπηρχε προσποιητη λοιπον καλοσυνη λογω φοβερας.
.
Δηλαδή, η καλοσύνη (παύλα αγάπη, παύλα μακροθυμία κλπ) είναι "προσποιητή" αν η τιμωρία είναι άμεση, αλλά πραγματική αν αυτή είναι μεταχρονολογημένη;
Διαφωνώ, όπως και να το δεις είναι υποκριτική αυτή η στάση και προσποιητή η όποια καλοσύνη. Στην μια περίπτωση λόγω φόβου όπως λες, επειδή αν υπάρχει άμεση τιμωρία θα το σκεφτείς 2 & 3 φορές να ξανακάνεις κάποια μαλακία, είτε εσύ ή αντίστοιχα οι υπόλοιποι γύρω σου που θα έχουν δει το αποτέλεσμα. Στην δε άλλη, επειδή η όλη διαδικασία θυμίζει εντονότατα μνησικακία, να μην πω και χαιρεκακία. Αφήνεις τον άλλον να κάνει σφάλματα και αμαρτίες σε όλη του την ζωή (ξαναλέω όπως και πιο πάνω, επειδή
εσύ τον έπλασες ελαττωματικό και επιρρεπή στην αμαρτία), γράφεις στο μπλοκάκι όλα του τα παραπτώματα σαν άλλος Χλαπάτσας της γνωστής σειράς, και στο τέλος τον φωνάζεις να κάνετε ταμείο με ένα "τώρα θα σας δείξω εγώ"...
Σορι αλλα μου λες οτι δεν θελεις δικαιο συμπαν και να μην τιμωρειται η θεια απο τη Νιγηρια;
Εγω φιλε θελω με ολη μου την ψυχη να υπαρξει δικαιοσυνη και να μην γλυτωσει κανενας πουστης απο αυτους που μας κατεστρεψαν.
.
.
Αρι χρυσό μου λίγο παραπίσω λες ότι δεν πιστεύεις σε Αιώνιες Κολάσεις αλλά εδώ ΖΗΤΑΣ να μη γλυτώσει κανένας πούστης.....
Ποιά είναι ή ΔΙΚΙΑ σου πια Δικαιοσύνη σε Χρόνια/Αιώνες.....μια που διαφέρεις απο την Ορθόδοξη αποψη ;;;
Για δώστε παραδείγματα και μοιράστε ποινές να δούμε τι Ψυχιατρείο κουβαλάει ο καθένας.....
Ετσι θα τιμωρούσες και τα παιδιά σου ρε ;;; . εχεις βάλει τη Κόλαση μέσα σου ;;; .
ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ.....Ο ΛΟΓΟΣ που ο θεός έφκιασε τον κόσμο είναι για να καταλήξει ο άνθρωπος σε ένα βασανιστικό μέλλον αυτοτιμωρούμενος
γιατί δεν ήταν καλός.....
Και κάποιοι λίγοι θα ΦΑΝΕ στο τραπέζι με το Μπαμπά....
ΠΟΙΟΣ ΚΑΦΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ.....
ΤΙ ΦΡΟΥΝΤ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ.....
.
ΕΝΤΙΤ.....
Τώρα θυμήθηκα στήν Παραβολή του Πλουσίου που έκανες Διδάσκαλε .
.....Να τον κατατρώει ΔΙΑΡΚΩΣ το σαράκι.....
Πρεπει νάχει μπεί ο Διάολος μέσα σου και θέλεις Εξορκισμό.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...