Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Antipnevma
Re: Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"
Μακριά από τέτοιες γυναίκες. Οι γυναίκες που δεν γουστάρουν ισότητα είναι ύπουλες και ελευθέρων ηθών.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Re: Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"
Ενδιαφέρον. Για πεςAntipnevma έγραψε: ↑17 Αύγ 2020, 23:04Μακριά από τέτοιες γυναίκες. Οι γυναίκες που δεν γουστάρουν ισότητα είναι ύπουλες και ελευθέρων ηθών.
- Antipnevma
Η εμπειρία στον περίγυρό μου και το δικό μου ένστικτο μου λέει ότι τέτοιες γυναίκες είναι παλιοθήλυκα που ψάχνουν απλοϊκούς χειραγωγίσιμους beta άντρες με "εξουσία" και λεφτά. Τους ψαρεύουν δίνοντάς τους την ψευδαίσθηση ότι είναι alpha αρσενικά και παίζοντας το τάχα υποταγμένες αφενός καταφέρνουν να καλοζωούν και αφετέρου να κρυφοπηδιούνται με τους πραγματικούς alfa οι οποίοι φυσικά δέχονται για μόνιμο σύντροφο μόνο απονήρευτες και γλυκιές γυναίκες που τους αγαπούν ενώ αυτές τις στραβομούνες cougar που το παίζουν υποταγμένες τις έχουν μόνο για περιστασιακή kinky σαδομαζό εκτόνωση και για να τους παίρνουν τα λεφτά που αυτές με την σειρά τους αποσπούν από τον beta.Σενέκας έγραψε: ↑17 Αύγ 2020, 23:13Ενδιαφέρον. Για πεςAntipnevma έγραψε: ↑17 Αύγ 2020, 23:04Μακριά από τέτοιες γυναίκες. Οι γυναίκες που δεν γουστάρουν ισότητα είναι ύπουλες και ελευθέρων ηθών.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Φαίνεται να το έχεις αναλύσει, και ακούγεσαι πειστικός. Θα το δεχτώAntipnevma έγραψε: ↑18 Αύγ 2020, 23:54Η εμπειρία στον περίγυρό μου και το δικό μου ένστικτο μου λέει ότι τέτοιες γυναίκες είναι παλιοθήλυκα που ψάχνουν απλοϊκούς χειραγωγίσιμους beta άντρες με "εξουσία" και λεφτά. Τους ψαρεύουν δίνοντάς τους την ψευδαίσθηση ότι είναι alpha αρσενικά και παίζοντας το τάχα υποταγμένες αφενός καταφέρνουν να καλοζωούν και αφετέρου να κρυφοπηδιούνται με τους πραγματικούς alfa οι οποίοι φυσικά δέχονται για μόνιμο σύντροφο μόνο απονήρευτες και γλυκιές γυναίκες που τους αγαπούν ενώ αυτές τις στραβομούνες cougar που το παίζουν υποταγμένες τις έχουν μόνο για περιστασιακή kinky σαδομαζό εκτόνωση και για να τους παίρνουν τα λεφτά που αυτές με την σειρά τους αποσπούν από τον beta.Σενέκας έγραψε: ↑17 Αύγ 2020, 23:13Ενδιαφέρον. Για πεςAntipnevma έγραψε: ↑17 Αύγ 2020, 23:04Μακριά από τέτοιες γυναίκες. Οι γυναίκες που δεν γουστάρουν ισότητα είναι ύπουλες και ελευθέρων ηθών.
SpoilerShow
49 ευρώ τα autosomal dna τέστς σε περιόδους προσφοράς.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 21:44Απειρες τετοιες περιπτώσεις. Πού να δεις κ ποσα παιδιά μεγαλώνουν κεραταδες που δεν είναι δικα τους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2842 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Based Δανέζα υπουργός ισότητας των φύλων
από talaipwros » 20 Φεβ 2024, 18:13 » σε Κοινωνικά θέματα - 9 Απαντήσεις
- 436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
20 Φεβ 2024, 22:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 150 Απαντήσεις
- 4327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
07 Σεπ 2024, 21:02