ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ.....

Ανθρώπινες σχέσεις
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Δημοσιεύσεις: 5333
Εγγραφή: 12 Μάιος 2018, 23:44
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ.....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 08 Ιουν 2021, 04:28

.

Να θυμούνται παλιοί καί να γνωρίζουν οι νεώτεροι......τόν ΓΑΜΙΑ της Πένας.....


.


1.800 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ
23/04/2018•Facebook Twitter•Πονηρός ο παπάς. Ποιος παπάς; Εδώ παπάς, εκεί παπάς, πού είναι ο Αυστραλός παπάς; Στην Μελβούρνη είναι ο γάτος ο πάστορας που τύπωσε ένα φυλλάδιο με τίτλο «Το καλύτερο σεξ που κάνατε ποτέ» και το έστειλε σ’ όλους τους ενορίτες του. Μιλάμε σοβαρά. Μιλάμε για είδηση, για γεγονός που μόλις προχθές έκανε το γύρο του κόσμου. Λοιπόν. Θα σου πω τι έγινε και γιατί τον συγκεκριμένο ιερέα τον χαρακτηρίζω πονηρό. Λοιπόν.

Ανοίγει ο άλλος το γραμματοκιβώτιό του και βρίσκει και ένα διαφημιστικό φυλλαδίου. Τι είναι τούτο; Στο εξώφυλλο υπάρχει η φωτογραφία ενός ζευγαριού στο κρεβάτι σκεπασμένους με σεντόνι (…δεν είναι μόνο ο αποδυτηριάκιας σεντονάτος;) και πλεγμένα τα γυμνά πόδια τους, του άνδρα με την γυναίκα. Ο γυμνός άντρας και η γυμνή γυναίκα κάτω από το σεντόνι είναι ο παπάς και η παπαδιά. Φοβερά πράγματα. «Το καλύτερο σεξ (σεξ το λέει, όχι γαμήσι) που έχετε κάνει ποτέ» είναι ο τίτλος του εντύπου. Το έγραψε και το τύπωσε ο ίδιος ο παπάς, και το έστειλε σ’ όλους τους υποψήφιους ενορίτες του.

Δεν λέμε μαλακίες. Ούτε ο παπάς θέλει ο κόσμος να βαράει μαλακία. Να γαμάει θέλει. Να γαμιέται θέλει. Κάντε έρωτα, κυρίες και κύριοι, τους πρότεινε ο παπάς, διότι ο έρωτας είναι χαρά, και δεν πρέπει οι άνθρωποι όταν κάνουν σεξ να νοιώθουν ενοχές επειδή έτσι έχουν γαλουχηθεί από τη θρησκεία. Πήρες πρέφα; Ο άνθρωπος της θρησκείας βγαίνει φόρα παρτίδα και λέει στους πιστούς, όχι στους άπιστους, τραβάτε να ξεσκιστείτε στο γαμήσι και, ορίστε, σας λέω με την άδεια του Θεού πώς να γαμιέστε καλύτερα.

Αυτό κι αν είναι επανάσταση, από ιερέα. Και γαμώ τη ανατροπή είναι. Μια θεαματική τούμπα εντελώς εκτός εκκλησιαστικού προγράμματος. Μέχρι τώρα όλοι ξέρανε ότι το παπαδαριό, μάλιστα το χριστιανικό παπαδαριό, όχι μόνο κρατούσε αποστάσεις από το γαμήσι, αλλά και το καταδίκαζε. Θρησκευτικά σωστό ήταν το γαμήσι μόνο αν ήθελε κάποιος να τεκνοποιήσει. Για να γεννηθούν παιδιά, δηλαδή κι άλλοι πιστοί, κι άλλοι πελάτες στο μαγαζί.

Τα έχετε ξεφτυλίσει όλα. Οι παπάδες των δυτικών πολιτισμών τα έχουν διαλύσει όλα. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Το γαμήσι, κύριοι μαλάκες, είναι θεϊκή λειτουργία. Όπως το λέω. Το ίδιο και ο αθλητισμός. Κι αυτά τα πολύ σοβαρά πράγματα, που έχουν τεράστια σημασία για τον άνθρωπο, λέω για το γαμήσι, όπως και τον αθλητισμό, οι επικρατούσεςς θρησκείες κατάφεραν να τα βγάλουν από το δρόμο τους, γι’ αυτό χάνουν την αξία τους. Τι να λέμε τώρα; Γνωστά πράγματα αυτά.

Θρησκευτική τελετή ήταν οι ολυμπιακοί αγώνες της αρχαιότητος. Μια λατρευτική εκδήλωση στο όνομα των
Θεών του Ολύμπου. Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα στο στάδιο της αρχαίας Ολυμπίας ήταν ο ναός του Διός. Είπαμε. Μη λέμε πολλά. Μη λέμε γνωστά πράγματα. Και το γαμήσι πριν τρεις και πέντε χιλιάδες χρόνια το είχαν ευλογήσει οι θεοί των ασιατικών πολιτισμών. Ποιος το έγραψε το Κάμα Σούτρα; Ένας άνθρωπος του Θεού. Ένας βραχμάνος ασκητής. Ένας μελετητής των ιερών κειμένων της παράδοσης, των σχετικών με την ερωτική τέχνη, με τη σεξουαλική πράξη.

Ο μέγας δάσκαλος Βατσυαγιάνα δεν είπε Να πάει να γαμηθεί ο Θεός, ούτε είπε Γράψτε τον Θεό στα αρχίδια σας και ρίξτε το στο γαμήσι. ΟΧΙ! Χίλιες φορές όχι. Αυτός ο απέραντα ηθικός άνθρωπος, με ατέλειωτη πίστη στον Θεό και με συνειδητό σεβασμό στη θρησκεία συνέγραψε το αξεπέραστο αυτό αριστούργημα, το Κάμα Σούτρα, το απόλυτο εγχειρίδιο της ερωτικής τέχνης. Και το έκανε γιατί το γαμήσι είναι υπόθεση θεϊκή, κι έχει σχέση με τη θρησκεία.

Επανέρχομαι στον Αυστραλό πάστορα ο οποίος χωρίς να είναι οπαδός του Ρασπούτιν κάνει στα ίσα και όχι με μισόλογα και υπονοούμενα προπαγάνδα για το γαμήσι, για το καλό γαμήσι. Για το σωστό γαμήσι. Για το γαμήσι που θα σε ικανοποιεί κι εσένα και τον, την σύντροφό σου. «Τι θα πει γιατί να αναφέρεται η Εκκλησία στο σεξ;», έτσι ξηγήθηκε ο Αυστραλός παπάς. «Πλάκα κάνουμε;…». Όπως στο λέω. Έτσι δήλωσε. «Πλάκα κάνουμε; Η Εκκλησία οφείλει να συζητά για το σεξ διότι είναι δημιούργημα του Θεού». Πήρες πρέφα; (Ο Ρασπούτιν γαμούσε τις γυναίκες στις οποίες έλεγε Έλα να σου βάλω μέσα σου τον Θεό. Φοβερά πράγματα).

Εγώ δεν θα πω ότι ο Αυστραλός ιερέας έχει δίκιο. Μη λέμε μαλακίες. Μην το ρίξουμε στην μαλακία. Έτσι είναι. Αν πεις Αυτός λέει το σωστό, τότε είσαι μαλάκας. Το ίδιο μαλάκας είσαι αν πεις Αυτός είναι λάθος. Επιτέλους! Αποδυτηριάκια διαβάζεις. Και ο δάσκαλος ο αποδυτηριάκιας λέει Εγώ τι κάνω; Εγώ τι λέω. Όχι τι λένε οι άλλοι, τι κάνουν οι άλλοι.

Ένας μιλάει μόνον. Αυτόν θα ακούς. Ποιος είναι ο Ένας; Αυτός. Ποιος; Ο Λόγος. Δεν υπάρχει άλλος. Αν ακούσετε το Λόγο στα λόγια τού κάποιου, τότε ναι, να ακούσετε το Λόγο, όχι τον κάποιον. Συνεννοηθήκαμε; Ο Λόγος δεν ανήκει σε κανέναν κάποιον. Άσε τι λέω εγώ. Ο Λόγος τι λέει έχει σημασία. Και ο Λόγος λέει ότι ο Αυστραλός παπάς λέει μαλακίες. Είτε είναι υπέρ, είτε κατά του έρωτος. Τι να μας πει ο παπάς; Ο κάθε παπάς. Λοιπόν.

Απ’ αυτό που είπε ο Αυστραλός πάστωρ ένα είναι το συμπέρασμα. Ο πονηρός μπορεί να σου κάνει το μαύρο άσπρο. Και το άσπρο να στο κάνει μαύρο. Δυο χιλιάδες χρόνια ποτέ το παπαδαριό του χριστιανισμού, όπως και το ραβινάτο του εβραϊσμού εδώ και τέσσερις χιλιάδες χρόνια, δεν είπανε Ελάτε να σας πούμε πώς θα κάνετε καλύτερο γαμήσι στο όνομα του Θεού. Ποτέ. Και έρχεται ο Αυστραλός και τι λέει; «Στο όνομα του Θεού πρέπει να σας διαφωτίσω για να ικανοποιήστε καλύτερα με το ταίρι σας και έτσι να σας θωρακίσω από την απιστία». Φοβερά πράγματα.

Τι σ’ ενδιαφέρει εσένα, ρε παπά, αν εγώ ξενοπηδάω ή αν με κερατώνει η γυναίκα μου; Όπως το λέω. Είναι ντροπή να μπερδεύεις τον Θεό στις συζυγικές απιστίες. Άλλο ο άπιστος στον Θεό κι άλλο ο άπιστος στην γυναίκα του, η άπιστη στον γκόμενό της.

Ο παμπόνηρος ο Αυστραλός, όμως, δεν το είπε βέβαια αυτό που θα γράψω, όμως τον έχω ικανό να πει: «Κακώς οι άγιοι πατέρες της εκκλησίας εδώ και 2.000 χρόνια δεν μιλούσαν για γαμήσια και τσιμπούκια, διότι η ανθρωπότητα έπρεπε να περάσει από την αγριότητα που την βρήκε ο Ιησούς στο δρόμο της σεμνότητος και του πουριτανισμού, προκειμένου με τη δύναμη του Θεού, της οικογένειας και της έννοιας της πατρίδος, να κτίσει τις κοινωνίες σ’ όλες τις άκριες της γης. Σήμερα, όμως, τα πράγματα άλλαξαν, η ανθρωπότητα έχει ξεσαλώσει και το καθήκον της θρησκείας είναι να αρχίσει να παραδίδει μαθήματα του σεξ…». Μάλιστα.

Την κονόμα σκέπτεται ο πάστωρ. Σίγουρα. Αυτή είναι η κουβέντα μου. Πελατεία θέλει ο άνθρωπος στην ενορία του. Πανσίγουρα. Έβαλε την παπαδιά, λες είναι φωτομοντέλο η κυρία, να φωτογραφηθεί μαζί του κάτω από το σεντόνι, για να πουλήσει το παραμύθι ότι η Εκκλησία εκσυγχρονίζεται, είναι η αιώνια μόδα και κοπιάστε στο μαγαζί, να ακούσετε το κήρυγμα στο ναό, να ανάψετε και κανένα κερί, να ρίξετε τίποτα ψιλά για τα ορφανά. Υποψήφιους πελάτες ψάχνει ο πάστορας, να τα πάρει από τους ενορίτες. «Όταν πάψει η χημεία ανάμεσα στο ζευγάρι τότε και στον άνδρα και στην γυναίκα κτυπάει την πόρτα τους η μοιχεία... » λέει ο παπάς.

Κάμα Σούτρα. Καύλα σημαίνει Κάμα. Στην ινδική γλώσσα μιλάμε. Κάμα είναι ο έρωτας, το σεξ, η ικανοποίηση των αισθήσεων, όμως…, εδώ είναι η σημασία…, όμως με τον έλεγχο της νόησης. Βέβαια. Μπαίνει στο παιχνίδι και η νόηση. Μέγας, ρε, είναι ο αποδυτηριάκιας. Σου έχω γράψει επτά σεντόνια για τη Νόηση. Όχι για το νου, αλλά για τη Νόηση. Όχι, δεν επανέρχομαι σήμερα, δεν επαναλαμβάνω τίποτα

Σούτρα; Είπαμε για το Κάμα (μη το μπερδεύουμε με το Κάρμα…, θυμήθηκα το μέγιστο Παρασκευά). Σούτρα είναι ο κανόνας. Μάλιστα, κύριε. Ο κώδικας. Έτσι είναι. Δεν γίνεται τίποτα το σωστό και το σπουδαίο χωρίς κανόνες. Και χωρίς ιεροτελεστία. Χωρίς το τυπικό. Χωρίς τελετουργική διαδικασία. Έτσι γινόταν πάντα στους παλιούς χρόνους. Είτε αυτό αφορούσε γαμήσι, είτε ένα ρόφημα, είτε το ντύσιμο με ένα ρούχο.

Πέος. Πεολειξία. Πέος και λείχω. Το τσιμπούκι είναι η πεολειξία. Το λέει και το λεξικό. Όταν με τα χείλια σου και με τη γλώσσα σου την πέφτεις σ’ ένα πέος για να τον καυλώσεις τον άλλον, αυτό είναι πεολειξία. Λείχω σημαίνει γλύφω ή γλείφω. Μάλιστα. Τι, μάλιστα; Ξέρει η κυρία ή ο κύριος να σου κάνει πίπα; Αν διαβάσεις Κάμα Σούτρα τότε θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ υψηλή η τέχνη της πεολειξίας. Του τσιμπουκιού. Και όχι μόνον.

Δεν είναι μόνο το τσιμπούκι που περιγράφεται στο ανεπανάληπτο και ακόμα αξεπέραστο κορυφαίο έργο όλων των εποχών, λέω για το Κάμα Σούτρα, που όταν γράφτηκε πριν από 1.800 χρόνια στα σανσκριτικά είχε σκοπό να διαπαιδαγωγήσει τους ανθρώπους του Θεού. Άλλο τώρα που οι μπάσταρδοι λευκοί όταν ανακάλυψαν αυτό το βιβλίο, το Κάμα Σούτρα, με τη μια το ενοχοποίησαν και το έβγαλαν πορνογραφικό. Φοβερά πράγματα. Και έρχεται σήμερα ο μάγκας ο Αυστραλός πάστωρ και μετά από δύο χιλιάδες χρόνια χριστιανισμού τι μας λέει; Εγώ θα σας πω πώς θα γαμιέστε καλύτερα. Τι λες ρε μεγάλε. Μετά από 2.000 χρόνια;

Ποια 2.000 χρόνια; Αποδυτηριάκια διαβάζεις. Ό,τι υπάρχει υπήρχε πιο παλιά. Δηλαδή; Τίποτα δεν γεννιέται νέο. Μην είσαστε μαλάκες. Έχετε νου. Αποκτήστε, λοιπόν, κύριοι μαλάκες, και τη νόηση. Βάλτε να δουλέψει το μυαλό σας. Για σκεφθείτε: Πριν 1.800 χρόνια ένας σοφός άνθρωπος βαθειά θρησκευόμενος κάθισε και έγραψε με τεράστιες λεπτομέρειες για όλες τις στάσεις της σαρκικής ένωσης και ενημέρωνε τα πλάσματα του Θεού για μαγικές και αφροδισιακές συνταγές, προκειμένου ο κόσμος να συνουσιάζεται καλύτερα. Ποια 1.800 χρόνια πριν; Να το πούμε κι αυτό. Ποιο;

Ο Βατσυαγιάνα, ο συγγραφέας του Κάμα Σούτρα, όπως ο ίδιος παραδέχεται, έκανε απλά μια σύνθεση, μια περίληψη, μια ανθολογία άλλων βιβλίων και γνώσεων από συγγραφείς που έζησαν χίλια και δυο χιλιάδες χρόνια πριν απ’ αυτόν. Αντιλαμβάνεσαι πόσα χρόνια πίσω είναι σήμερα η ανθρωπότητα; Τότε, δηλαδή, οι άνθρωποι το γαμήσι δεν το αντιμετώπιζαν σα μια αμαρτωλή πράξη, ούτε την έψαχναν στο ίντερνετ για να πηδήξουν κανένα πουτανάκι, στερημένο ή με βίζιτα. Πριν τρεις και τέσσερις, χιλιάδες χρόνια ο βραχμανισμός τούς μυούσε με οδηγίες συγκεκριμένες και με συμβουλές για το πώς να φλερτάρουν και για το πώς, με απίστευτες λεπτομέρειες, να ερωτοτροπούν με τον σύντροφό τους.

Μόνο ξεπέτα δεν είναι το γαμήσι. Είπαμε. Πρόκειται για μυθική ιεροτελεστία και έχει τη σημασία της, το ρόλο της το πώς μιλάς, το τι ακριβώς λες, πώς αγγίζεις το κορμί του άλλου, πώς φιλάς, πώς χαϊδεύεις, πώς κτυπάς…, ναι, κι αυτό είναι στην ατζέντα. Όχι, δεν θα πέσω σε λεπτομέρειες. Αρκεί να πω ότι το Κάμα Σούτρα είναι η Βίβλος του σεξ. Που ανεξάρτητα της θεματολογίας της αποτελεί ένα αριστούργημα της ινδικής λογοτεχνίας. Χαίρετε.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Δημοσιεύσεις: 5333
Εγγραφή: 12 Μάιος 2018, 23:44
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ.....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 08 Ιουν 2021, 05:51

.
georgebi.....ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ 4 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ..... :blm:
.


17/04/2018•Facebook Twitter•Τρομάξανε όσοι είδανε στην κούνια τον Κουασιμόδο. Από τότε που ήταν βρέφος φάνηκε το τέρας της ασχήμιας του. Ένα πρόσωπο που δεν ήθελες να το βλέπεις. Τόσο κακοφτιαγμένο και σμπαραλιασμένο είχε βγει από την κοιλιά της μάνας του. Υπάρχουν μωρά που δεν είναι όμορφα, όμως όσο μεγαλώνουν γίνονται κουκλάκια. Όπως μωρά με ολοκάθαρο, φωτεινό πρόσωπο και κατάλευκο δέρμα, τα οποία στην πορεία είναι φαβορί σε αντικαλλιστεία, σε διαγωνισμούς ασχήμιας.

Τέρας, λοιπόν, που δεν βλεπόταν ο Κουασιμόδος, όμως κανονικός άνθρωπος. Κανονικός άνδρας. Μ’ ένα κεφάλι, δυο χέρια, πέος με όρχεις κρεμασμένα στο σωστό σημείο κι όταν μεγάλωσε δεν έβγαλε βυζιά, ούτε είχε συμπεριφορά παρθένου δεσποινίδος. Κι αυτοί που τρόμαξαν όταν πρωτοαντίκρυσαν τον πιο άσχημο άνθρωπο, τον Κουασιμόδο, πως θα αντιδρούσαν εάν έβλεπαν μια γυναίκα με κλειτορίδα σα ψωλή κανονική; Ένα αγόρι, αδύνατο σα μανεκέν, με βυζιά που χρειαζόντουσαν σουτιέν και δεν οφείλονταν στο πάχος του σώματος.

Θεϊκό πρόσωπο. Έτσι το έβλεπαν στην αρχαιότητα, στη βαθειά αρχαιότητα το αρσενοθήλυκο, όπως έτσι το είπανε. Θεού πράμα είναι, όχι της φύσης. Σήμερα, όμως, που δεν έχουν σταματήσει να γεννιούνται παιδιά με αντρικά και θηλυκά γεννητικά όργανα, το αρσενοθήλυκο είναι ο ορισμός της δυστυχίας. Της τραγωδίας. Και για τους γονείς και, βέβαια, για το ίδιο το παιδί, το οποίο δεν ξέρει τι είναι, γιατί δεν είναι ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι. Τι κάνει το παιδί, το μπερδεμένο σωματικά, οργανικά; Πονεμένη ιστορία. Θα πέσει στον ψυχολόγο κι αν ο δόκτωρ τον φέρει βόλτα, στα ίσια του. Θα παει στον χειρούργο να του κάνει επέμβαση, για να του αφαιρέσει, να του προσθέσει, να του σενιάρει το ένα ή το άλλο. Κι αν πετύχει η εγχείρηση. Αν… Αφού πρώτα να διαλέξει τι να είναι το αρσενοθήλυκο. Να αποφασίσει να… γίνει αγόρι ή κορίτσι. Σύμφωνα με τις στατιστικές στα 5.000 παιδιά που γεννιούνται το ένα είναι αρσενοθύληκο.

Βεβαίως ο κάθε κανονικός άντρας έχει μέσα του σ’ ένα ελάχιστο ποσοστό και την γυναίκα. Τις γυναικείες ορμόνες, τη γυναικεία σκέψη, τέλος πάντων κάτι από τη γενετική ταυτότητα της γυναίκας. Το ίδιο και η κανονική γυναίκα, δεν είναι 100% γυναίκα. Γνωστά αυτά. Το αρσενοθήλυκο; Είναι ένα άλλο φύλο; Μια άλλη κατηγορία; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της. Και πέφτει η θεωρία.

Προϋπήρχε ο αρσενοθήλυκος. Το αρσενοθήλυκο. Και μετά εξελίχθηκε στο αρσενικό και στο θηλυκό. Ποιο τρίτο φύλο, που λένε τους ομοφυλόφιλους; Μη μπερδεύουμε ακόμα τους γκαίη, άνδρες και γυναίκες. Δεν φθάσαμε ακόμα στις σεξουαλικές προτιμήσεις, που βέβαια ορίζονται σωματικά, αλλά κυρίως πνευματικά, φυσικά, κατασκευαστικά από το κάθε άτομο. Ο ομοφυλόφιλος, όμως, είναι κανονικός άνδρας. Όπως ένας κανονικός άνδρας. Το ίδιο η ομοφυλόφιλη, η λεσβία. Κανονικότατη γυναίκα, που όμως υπάρχουν λόγοι που επιλέγει μια σεξουαλική παρέκκλιση. Λέμε, λοιπόν, ότι δεν υπάρχει τρίτο φύλο…

…Υπήρχε ένα φύλο, το αρσενοθήλυκο. Πρώτα αυτό. Με όλα τα χαρακτηριστικά του αρσενικού, όπως και του θηλυκού μαζί. Και ήδη, όχι δεν θα τη χοντρύνω ακόμα την κουβέντα, είμαστε ήδη στη φάση να ξαναγυρίσει το ανθρώπινο γένος στο ένα φύλο. Στον ερμαφρόδιτο τύπο. Πολύ δυνατά είμαστε μέσα στην αρχική φάση της διαδικασίας να «ξαναπαντρευτούν», να ξαναενωθούν τα δυο φύλα, και να μη λειτουργούν μεμονωμένα, ξεχωριστά, ξεκομμένα. Για να βρει έτσι το δρόμο του και το ένα φύλο και το άλλο. Το αρσενοθήλυκο να ξαναγίνει όπως, σε μερικά ζώα, στην αρχική τους μορφή, όταν πρωτοεμφανίζονται στη ζωή.

Τώρα, λένε, οι ανάγκες του ανθρώπου απαιτούν να κλείσει ο κύκλος, το θηλυκό να μπει στην τροχιά του αρσενοθήλυκου. Είπαμε. Όλα τα ρυθμίζει η Ανάγκη. Η φύση του ανθρώπου και του κάθε πλάσματος βαδίζει νομοτελειακά να συναντήσει την Ανάγκη του. Αν τα θελήματα των καιρών σε θέλουν να πας αλλού, προκειμένου να αναζητήσεις εκείνο που χρειάζεσαι, στο συγκεκριμένο ή στο άγνωστο, να πας μπροστά και στα τυφλά, να γυρίζεις πίσω, θα το κάνεις. Θέλεις δεν θέλεις. Είπαμε, μιλάει η Ανάγκη.

Το αρσενοθήλυκο δεν προήλθε από το τίποτα. Τίποτα δεν είναι καινούργιο. Το κάθε τι από κάπου προέρχεται και έχει το λόγο τη ύπαρξης του. Πάντα, για να μη ξεφεύγουμε, δουλεύει η αιτία, η ανάγκη. Και το τι χρειάζεται για να επιβιώσει το πριν που γίνεται σήμερα και αύριο.

Το αρσενοθήλυκο έχει τη δική του προϊστορία. Πόλεμο κάνει και δεν σταματά ποτέ αυτή τη διεκδίκησή του, λέμε για το αρσενοθήλυκο, το οποίο βρίσκεται τόσο μέσα στον άνδρα, όσο και μέσα στη γυναίκα.

Του αρέσει ο κώλος. Υπάρχουν κι άλλες τρύπες στο σώμα. Αυτός, όμως, αισθάνεται ερωτικά, ερεθίζεται σεξουαλικά απ’ τον άνδρα. Και απ’ εκεί και πέρα βρίσκει την τρύπα την πλέον προσφιλή και να πάνε να γαμηθούν οι ζοχάδες. Ποιος να μας κρίνει, σκέπτεται; Να απολογηθούμε στον Θεό εμείς που δεν θέλουμε το πέος, όπως οι άλλοι δεν γουστάρουν ρώγες στο στήθος τους. Πέος; Μια εξέλιξη της κλειτορίδας. Όρχεις; Οι ωοθήκες της γυναίκας που έχουν βγει προς τα έξω.

Πανάρχαιος ο κύκλος. Προϊστορική η μάχη της ετεροφυλοφιλίας. Και πρέπει η ομοφυλοφιλία να αναπτύχθηκε, μάλλον να βρήκε αφορμή να ξεμπουκάρει στο γήπεδο από τα αποδυτήρια του σώματος και του πνεύματος, τότε που ο άνθρωπος ζούσε ακόμα στις σπηλιές. Τότε που όλοι γαμιόντουσαν σ’ ένα ατελείωτο μπέρδεμα. Άνδρες με άνδρες, με παιδιά, γονείς και αδέλφια, όλοι το έκαναν στο μπέρδεμα, στο όπως κάτσει. Είμαστε στην εποχή του κανιβαλισμού, στην κτηνώδη επιθετικότητα, αρπακτικότητα. Όταν δεν έχεις, όταν δεν βρίσκεις αυτό που θέλεις, τότε η ανάγκη της ικανοποίησης της σάρκας βαράει στο κόκκινο και δεν υπάρχουν όρια και εμπόδια. Τίποτα δεν σε σταματά.

Ερμαφρόδιτος. Είναι το παιδί του Ερμού και της Αφροδίτης. Γέννημα Θεών ο Ερμ-αφρόδιτος, πανέμορφος, πανέμορφη, ό,τι καλύτερο είχαν οι γονείς του το πήρε επάνω του. Δεν είναι τυχαίο ότι στην αρχαία Ανατολή τα ερμαφρόδιτα πλάσματα είχαν θεοποιηθεί. Φοβάμαι να το συνεχίσω… Δεν ξέρω, προς το παρόν, ποιο δρόμο να ακολουθήσει το σεντόνι… Να αρχίσω να το κουνάω προς ανατολάς ή δυσμάς, να καλέσω το δέκα ή το 25 χιλιάδες χρόνια πριν…

Στην Ελλάδα ο Ερμαφρόδιτος, που συμφώνησε με τη μυθολογία, δηλαδή τη θρηκειολογία, δηλαδή τη θρησκεία, ήταν ένα είδος Χριστού. Αγνό πράμα. Πανέμορφο. Άκακο. Γι’ αυτό λατρευόταν ως θεότητα. Ειδικά στην κλασική αρχαιότητα, στην ακμή του ελληνικού πολιτισμού…, προσέξτε τι λέμε, κύριοι μαλάκες…, ο ερμαφρόδιτος δικαιώνεται καλλιτεχνικά, εικαστικά διότι, σου λένε, λειτουργεί αρμονικά σ’ έναν άνθρωπο η σύζευξη του αρσενικού και του θηλυκού στοιχείου. Και αν πάμε στη λαογραφία, φύγουμε από την τέχνη, θα δούμε τον ερμαφροδιτισμό, τον ανδρογυνισμό, να παίζει πρωταγωνιστική μπάλα σε έθιμα και θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Παντρευότανε το ζευγάρι και ο άντρας μετά την τελετή του γάμου φορούσε γυναικεία ρούχα και η νύφη ανδρικά. Γιατί; Για να πάρει ο ένας δύναμη από την άλλη και η γυναίκα από τον άντρα.

Κι ήρθανε τα χρόνια τα κατοπινά και το αρσενοθήλυκο, ο ανδρόγυνος ήταν ντροπή και προκαλούσε αποστροφή. Και ένα αιώνιο πρόβλημα σ’ αυτόν που γεννήθηκε με ασαφή εξωτερικά γεννητικά όργανα. Να μη ξέρει τι είναι, άνδρας ή γυναίκα;

Η μάνα του Ερμαφρόδιτου είναι η γαμιόλα η Αφροδίτη. Δεν ήταν μόνον μουνάρα, μια γυναικάρα να την πιεις στο ποτήρι και να της δώσει ό,τι σου ζητήσει. Ήταν γυναίκα του γαμησιού. Το γούσταρε να την ρίξεις στο κρεβάτι και να την ξεσκίσεις. Ήταν εκλεκτική όμως, δεν πήγαινε μ’ όποιον και όποιον. Τι λέμε τώρα; Με χοντρές και σύντομες πινελιές δίνουμε το πορτραίτο της Θεάς του έρωτα. Αυτό κάνουμε. Και δεν λέμε τίποτα περισσότερο και τίποτα πιο άσεμνο απ’ ό,τι αναφέρεται στην θρησκεία των Ελλήνων.

Κεφάλαιο ξεχωριστό η Αφροδίτη, κόρη του Δία, για να κάνουμε ταμείο, και ήταν επόμενο να μανουριάσει όταν την υποχρέωσαν να παντρευτεί τον ετεροθαλή αδελφό της, τον κακάσχημο και κουτσό γιό της Ήρας, τον Ήφαιστο τον σιδερά. Και γι’ αυτό η Αφροδίτη μέσα στο ίδιο της το παλάτι κεράτωσε τον ανάπηρο σύζυγο της με τον Άρη, τον Θεό του πολέμου, που ήταν ωραίος και στυλάτος, σκέτο μανεκέν.

Μπαίνουμε σ’ άλλο χωράφι. Μιλάμε για τον Ερμαφρόδιτο. Και μπαμπάς του ήταν ο Ερμής, εξ ου και το όνομα Ερμαφρόδιτος, το παιδί που γεννήθηκε όταν η Αφροδίτη ξενοπηδήχθηκε και με τον Ερμή, τον ψυχοπομπό. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει τη σημασία της. Από την μια η Αφροδίτη, η θεά του σεξ κι όχι του έρωτα, να ξέρουμε τι λέμε, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Όχι μόνον η Θεά Αφροδίτη γαμιότανε με όποιον έκανε κέφι, χωρίς απαραιτήτως να είναι καρδιοκτυπημένη. Ο κάθε νορμάλ άνθρωπος πηδιέται αν καψουρευθεί, και καψούρα δεν είναι έρωτας, δεν είναι αυτό που έχει μέσα του το συναίσθημα, το ρομαντισμό, την ποίηση.

Από την μια, λοιπόν, η Θεά του γαμησιού και από την άλλη ο Θεός που οδηγούσε τις ψυχές των πεθαμένων στον Άδη, στον κάτω κόσμο. Απ’ αυτούς τους δύο συγκεκριμένα προέρχεται ίσως το πλέον αγνό και αμόλυντο και παρθένο ον που μπήκε στο στερέωμα της θεοκρατίας. Ο Ερμαφρόδιτος. Αυτός που ταυτιζόταν με τον Έρωτα, όχι με το γαμήσι, άλλωστε ήταν σε αποχή μέχρι την εφηβεία του και ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή, παρά τη θέληση του, και αφού τον παραπλάνησε μια καριολία, μια από τις νύφες, η Σαλμακίς. Μη το ρίξουμε στις λεπτομέρειες, ακόμα κι αν παρουσιάζει ένα απίστευτα πορνογραφικού χαρακτήρος ενδιαφέρον η Βίβλος του Δωδεκάθεου. Εντάξει, δεν υπήρχε τέτοιο σύγγραμμα, όπως η Παλαιά Διαθήκη των Εβραίων, όπου κι εκεί πέφτουν αλλόκοτα γαμήσια και γίνεται της Πόπης και της Παρθενόπης, αυτής που χάνει την παρθενία της.

Μιλάμε για τον Ερμαφρόδιτο. Που τον μπάνισε από μακριά η Σαλμακίδα και έπαθε. Θαμπώθηκε από το κάλλος του και τα νειάτα του. Τι παίδαρος είναι αυτό το μανούλι, ψιθύρισε η νύφη της πηγής, θα τον πάρω οπωσδήποτε. Του την έπεσε κανονικά, όμως ο Ερμαφρόδιτος, άπειρος και ανέραστος, παρ’ ότι βλέπει να τον φλερτάρει άγρια ένας κορίτσαρος με τα όλα του αρνείται να υποκύψει.

Πάμε παρακάτω. Στους κύκλους των στωϊκών φιλοσόφων ο Ερμαφρόδιτος συμβόλιζε τον σπερματικό λόγο. Υπάρχει, κι αυτό το ξέρετε, ο πολιτικός λόγος, ο επιστημονικός λόγος, ο φιλοσοφικός λόγος. Έρχονται οι στωϊκοί και σου λένε ο σπερματικός λόγος. Θα πούμε κάτι, δηλαδή, κι αυτό θα γεννήσει κάτι άλλο. Θα σκεφθούμε κάτι που θα παράξει μια άλλη σκέψη. Λόγος που έχει μέσα του το σπέρμα της ζωής. Και που είσαι ακόμα. Ο Ερμαφρόδιτος…, ποιος άλλος αν το σκεφθείς;…, είναι αυτός που άρχισε να χρησιμοποιεί μηνυματάκια για να μπει στο παιχνίδι το μονοθεϊστικό, να τελειώσει ο κύκλος του πολυθεϊστικού και να σημαίνει το τέλος του αρχαίου κόσμου. Αυτός, ο Ερμαφρόδιτος, από την κυρία γαμιέμαι και τον κύριο ταχυδρόμο των ψυχών, που κατέληξε στον Ερμή τον τρισμέγιστο, έγινε ο Πάνθεος και έφθασε να λατρεύεται ως και ο δημιουργός του σύμπαντος.

Σε άγαλμα ρωμαϊκό που φτιάχτηκε το 120 μετά τον Ναζωραίο και βρίσκεται στο Palazzo Colonna (φώτο) ο Ερμαφρόδιτος είναι ένα κανονικό αγόρι με πέος και σφικτά και στητά στήθη και μια γυναικεία όψη στο πρόσωπο. Μη λέμε λεπτομέρειες. Τελικά, η Σαλμακίς τον μάγεψε και αφού τον ξεβράκωσε έπεσε κι αυτή ολόγυμνη επάνω του και κάργα καυλωμένη τον πήδηξε. Αντιστάθηκε όσο μπορούσε ο Ερμαφρόδιτος, που ήταν κανονικό αγόρι, αλλά τελικά έγινε της Σαλμακίδος η οποία κατάφερε να πάρει την ευλογία των Θεών και να νικήσει στο χορτάρι επάνω τον γιο της Αφροδίτης.

Δεν είπαμε το άλλο. Δεν θέλω μόνο να με γαμήσει ο Ερμαφρόδιτος, παρακάλεσε τους Θεούς η Σαλμακίδα, θέλω να ενωθούν τα σώματα μας σ’ ένα, μάλιστα τόσο πολύ που να μην καταλαβαίνει κανείς αν είναι άνδρας ή γυναίκα το νέο σώμα που θα γεννηθεί από την απόλυτη ενοποίησή μας. Και οι Θεοί του Ολύμπου έκαναν το χατήρι, το ρουσφέτι στην φιλήδονη Σαλμακίδα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ Νοέμβριο 2010
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...


Echelon
Δημοσιεύσεις: 1385
Εγγραφή: 15 Μάιος 2019, 11:42
Phorum.gr user: selinoid

Re: ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ.....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon » 08 Ιουν 2021, 07:50

Μεγάλος Καίσαρης αλλά το χάλασε στο τέλος με το γλείψιμο στο Μαρινάκη και την εμπάθεια προς τον Σαββίδη.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Δημοσιεύσεις: 5333
Εγγραφή: 12 Μάιος 2018, 23:44
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ.....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 08 Ιουν 2021, 08:00

nowhere έγραψε:
08 Ιουν 2021, 07:37
:sal9:


.


Βλέπω μια τρίχα απο τα αρχίδια του Αποδυτηριάκια ίδρωσε..... :p2:

Μπορείτε να την πιάσετε με τα δαχτυλάκια καί να την αφαιρέσετε απο το στόμα σας..... :102:


.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

nowhere
Δημοσιεύσεις: 6359
Εγγραφή: 26 Νοέμ 2019, 08:56

Re: ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ.....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 08 Ιουν 2021, 08:17

θα σου την δώσω να την βάλεις στό προσκεφάλι σου καθυστερημένε

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος
Δημοσιεύσεις: 14559
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 17:47

Re: ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ.....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 08 Ιουν 2021, 08:25

άλλος εμετούλης ο αποδητηριάκιας

Άβαταρ μέλους
Prepon
Δημοσιεύσεις: 4371
Εγγραφή: 28 Ιαν 2020, 01:50

Re: ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ.....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 08 Ιουν 2021, 08:31

Ο αποδυτηριακιας ήταν 100 χρόνια μπροστά.
Ζενίθεδρος έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα είναι κύκλος. Είναι τόσο γκαντεμης που αγγίζει την κωλοφαρδία.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Δημοσιεύσεις: 5333
Εγγραφή: 12 Μάιος 2018, 23:44
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ.....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 10 Ιουν 2021, 23:23

.

Ένας αρκετά μεγάλος και φουντωτός θάμνος μετακινείται… Γίνεται; Όταν αποτελεί τη... δασική φορεσιά του παθιασμένου μπανιστηρτζή γίνεται και παραγίνεται. Έχουν πλακωθεί στα φιλιά και τα χάδια ο νεαρός άνδρας και το κορίτσι εκεί στην ερημιά και εκείνη τη στιγμή το τελευταίο που σκεπτόντουσαν ήταν ότι κάποιος άλλος τους παρακολουθούσε. Δεν υπάρχει κανείς. Μοναχά το θρόισμα των φύλλων των δέντρων ακούγεται, άντε και κάποιο πνικτό κρώξιμο πουλιού κουρνιασμένου στα κλαδιά των πεύκων. Ο ''θάμνος'' είχε πλησιάσει στα δυόμισυ μέτρα από το ζευγάρι χωρίς να προκαλέσει ούτε καν υποψία θορύβου… Ο ματάκιας είναι έμπειρος και ελέγχει το άρρωστο πάθος του, όπως ένα ζώο πριν ορμήξει στην τελική του προσπάθεια εναντίον του θηράματος… Πάνινα παπούτσια, κανένα κέρμα στην τσέπη, ούτε βέβαια κλειδιά σπιτιού, αυτοκινήτου, τίποτα που θα γεννούσε και τον πιο ανεπαίσθητο θόρυβο.

Ο παρείσακτος και αόρατος θεατής βρέθηκε στην κατάλληλη, την πιο ιδεώδη θέση και στάση. Καθιστός οκλαδόν, με την πλάτη ακουμπισμένη στον κορμό μιας ελιάς και φάτσα κάρτα μπροστά του τα δυο άγνωστα σ' αυτόν ημίγυμνα κορμιά. Δεν χρειάζεται να περιμένει άλλο. Επιτέλους, ήρθε η στιγμή να στείλει το δεξί χέρι στο λιλί του και να αρχίσει να μαλακίζεται. Ποιο γαμήσι; Δεν υπάρχει γι’ αυτόν καλύτερο γαμήσι από τη μαλακία που βαράει παίρνοντας μάτι το ανύποπτο ζευγάρι.

Μέγας ποιητής ο Ανδρέας Εμπειρίκος. Έγραφε από το 1945 μέχρι το 1951 που το ολοκλήρωσε το κορυφαίο του πόνημα «Ο Μέγας Ανατολικός». Το οποίο τελικώς εκδόθηκε μόλις πριν από 20 χρόνια. Και κάποιος πασίγνωστος ηθοποιός, ονόματα δεν λέμε, που έκρυβε το «χόμπυ» του στο μάτι, και είχε ατελείωτες ιστορίες περί το μπανίζειν να σου διηγηθεί, τι είπε ο αθεόφοβος όταν διάβασε στίχους από τον Μέγα Ανατολικό; «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία, όταν έπεφτα στην περίπτωση ζωντανής σκηνής, παρόμοιας μ’ αυτήν που υπάρχει στο ποίημα του Εμπειρίκου…». Εννοεί να κρυφοκύτταζε την Τζαίην και τον Μπίλυ, την στιγμή που μαλακιζότανε το αγόρι… Σου δίνω, για να ξέρουμε τι λέμε, το κείμενο από τον Μέγα Ανατολικό…

«…(…) Αααχ!... Αααχ!... Μις Τζαίην!... Μις Τζαίην!... Ααα!... Ααα!... Ωωω!... Ωωω!... Γλυκειά μου μις Τζαίην!... Ωραία μις Τζαίην!..., Ωωω!..., Ωωω!... Τι γλύκα!... Μα, τι γλύκα!... Ααα!... Ααα!... Γλυκειά…, ωραία… μις Τζαίην!...
» Με τα μάτια της πολύ ανοικτά και με σφοδρότατο κτυποκάρδι η Τζαίην εκοίταζε το αυνανιζόμενον δι’ αυτήν αγόρι. Εντός ολίγου (…) ανέβλυζε με ορμήν το νεανικόν του σπέρμα. Και ενώ εσφάδαζε από την γλύκαν ο Μπίλυ (…) τα χείλη του επαναλάμβαναν με φλογερούς ψίθυρους «Ααα!... Ωωω!... Ωωω!... Μις Τζαίην!... Μις Τζαίην!... Γλυκειά μις Τζαίην!... Ωραία μις Τζαίην!... Ααα!..., Ααα!... Ωωω!... Ααα!...» (…)».

Τρελάθηκε η μις Τζαίην μπανίζοντας, έστω όχι κρυφοκοιτάζοντας, τον Βασιλάκη. Που να τον έπαιρνε μάτι πίσω από την κουρτίνα, από την κλειδαρότρυπα…, εκεί θα έλοιωνε από την ηδονή η μις Τζαίην, πολύ περισσότερο από το αγόρι, και θα άρχιζε κι αυτή να χαϊδεύεται στο πράμα της… και για να μη ξεχνιόμαστε, ο ακαδημαϊκός στο κουσουμάρισμα σεξουαλικών πλάνων ηθοποιός έλεγε με παράπονο… «Αχ, και να βρισκόμουν στο παρασκήνιο του σκηνικού της μις Τζαίην με τον μπόυ Μπίλυ!»

Κι ένα ποίημα. Σήμερα, κωλόπαιδα, θα σας πάω βόλτα στους απαγορευμένους κήπους της ποιήσεως… Αξιοσημείωτος και ο Ναπολέων Λαπαθιώτης. Μια γεύση από ποίημα του, του 1935.

Πόθεν το κωλομπαράς;
Εκ του κώλος και παράς.
- γιατί πας πόθων αυτόν,
δείται, πάντως, και λεφτών…
Πόθεν δε κ’ η μαλακία
εκ του μάλα και γλυκεία…
πιθανόν, όμως, επίσης,
γιατί πάς τις ενεργών,
τον ρυθμόν του τον αργόν
και τας μαλακάς κινήσεις
της χειρός επιταχύνει
τη βαρεί – κ’ έπειτα χύνει.

Δεν μπορείς να μιλάς για μάτι και να αφήνεις εκτός προγράμματος την αυτοϊκανοποίηση. Αυτά τα δυο πάνε μαζί. Το μπανιστήρι και η μαλακία. Στην Ελλάδα, και μιλάμε πολύ σοβαρά, η ηδονοβλεψία ήταν σχολή. Χωρίς μαθητές! Οι ηδονοβλεψίες ήταν καθηγητές. Εξπέρ. Μόνο που δεν δηλωνόντουσαν οι ίδιοι στην ασφάλεια. Το ξέρανε ότι τους είχε τσεκάρει η αστυνομία, άλλο αν δεν τους πολυενοχλούσανε. Και γιατί να τους πειράζει ο ματάκιας όταν είναι ακίνδυνος, εντελώς. Ενοχλητικός, βέβαια, αν τα πιτσουνάκια που χαμουρευόντουσαν τους έπαιρναν πρέφα. ''Ανώμαλε! Τι θες εδώ…'' και ''Εξαφανίσου, παλιάνθρωπε, διεστραμμένε…'', κι άλλα τέτοια.

Το γαμήσι δεν ήταν εύκολο στη μεταπολεμική Ελλάδα. Ένα κάρο ψέματα χρειαζόταν να πει το κορίτσι στους δικούς του για να βγει ραντεβού, όχι, βέβαια, σε ξενοδοχείο. Μαθήτρια που πάει και στο κατηχητικό να ξαπλώσει σε hotel – γαμιστρώνα; Α, πα,πα,πα..., άσε ότι ο γκόμενος πού να βρει το χαρτζηλίκι να πληρώσει το εικοσάρικο για το δωμάτιο. Άρα, δεν υπήρχε άλλη λύση από του Φιλοπάππου, το Λόφο Αξιωματικών, του Στρέφη, το Λυκαβηττό, το Δαφνί, το Πεδίον του Άρεως, το Άλσος Φιλαδέλφειας, κάπου να φωλιάσει στη Φιλοθέη, στο Ψυχικό και, βέβαια, στον παράδεισο των ηδονοβλεψιών, το Καβούρι.

Και είπαμε. Ο μπανιστηρτζής δεν θέλει να σου κάνει κακό. Μόνο να πάρει μάτι. Και να ξεχαρμανιάσει με μια μαλακία ξεγυρισμένη. Η καλύτερή του. Βέβαια, υπήρχαν και οι εξαιρέσεις, κάποιοι που δεν ανήκουν στους συμβατικούς, στους κλασικούς ματάκηδες. Πού οι μαλάκες παρασυρόντουσαν κι έφθαναν μέχρι και να απλώσουν χέρι στην κοπελλιά. Να χουφτιάζουν τον κώλο της, το βυζί της, χωρίς αυτή να παίρνει πρέφα. Έχουν συμβεί κι αυτά. Πού να το αντιληφθεί το κορίτσι πάνω στην κάψα της καύλας, εκτός και εάν ο μαλάκας, ο τολμηρός ματάκιας τής βάζει χέρι τη στιγμή που δούλευαν στο κορμί της και τα δυο χέρια του γκόμενου.

Κάποιες φορές γίνεται τόσο τολμηρός ο ματάκιας, ρισκάρει να εκτεθεί τόσο προκειμένου να βρεθεί σε θέση βολής των ματιών των άστεγων εραστών, αλλά και να ακούει τα καψουρόλογα τους. Στην πραγματικότητα πρόκειται για δειλό άτομο, όχι του πεζοδρομίου. Τι θέλω να πω; Όταν γίνει αντιληπτός ο ματάκιας επιτόπου την κοπανάει. Παραδέχεται, δηλαδή, ότι είναι λάθος, δεν δίνει καν συνέχεια και αποσύρεται σα βρεγμένη γάτα.

Σήμερα η υπαίθρια ηδονοβλεψία είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Ματάκηδες υπάρχουν, πολύ περισσότεροι απ’ όσους μπορείς να υπολογίσεις. Δεν υπάρχουν ζευγαράκια να ψάχνουν ένα κηπάκι, ένα αλσάκι, ένα παρκάκι, ένα δασάκι, να σφικταγκαλιαστούν και να αλλάξουν φιλιά και όρκους πίστεως. Σήμερα το αγόρι πάει στο σπίτι του κοριτσιού στα ίσια και την παίρνει να βγαίνουν έξω. Και το έξω ξεκινάει μετά τις δώδεκα τη νύχτα. Δεν υπάρχουν, λοιπόν, παράνομα ζευγαράκια. Εδώ του αλλουνού του πηδιέται η γυναίκα του, το ξέρει ο κερατάς και στα παπάρια του. Είναι, λοιπόν, η χειρώτερη του ματάκια; Είναι. Γι’ αυτό και διαλύθηκαν οι παρέες και τα σωματεία των ματάκηδων. Όπως το διαβάζεις. Ο ματάκιας δεν είναι μοναχικός στις εξορμήσεις του. Είναι παρεάτος. Άλλο ότι θέλει μόνος του να βρίσκεται όταν παίρνει μάτι. Αν και δεν είναι ασυνήθιστο να μαλακίζονται τρεις και τέσσερις μαζί. Αυτό συμβαίνει συνήθως όχι στην ύπαιθρο, αλλά όταν παίρνουν μάτι ένα ζευγάρι σε υπό κατασκευή πολυκατοικία.

Αρχίζει ο άλλος με τη δικιά του τα προκαταρκτικά με ανοικτό το παράθυρο. Καλοκαίρι είναι. Ή με κλειστά τα παράθυρα αλλά χωρίς την κουρτίνα τραβηγμένη. Ποιος να μας δει; Δίπλα μας δεν μένει κανείς, απέναντι ακόμα κτίζεται η πολυκατοικία. Στο σκοτάδι, όμως, πίσω από τους ασοβάντιστους τοίχους με τα τούβλα, υπάρχουν οι ματάκηδες εδώ και δυο ώρες. Περιμένουν να πιάσουν τη καλή. Δεν είναι τυχεροί κάθε βράδυ. Απόψε, όμως, και με τη σπέσιαλ φεγγαράδα η μαλακία τους θα έχει κι έναν ρομαντισμό.

Δεν ήταν πλάκα αυτό περί σωματείου. Είπαμε. Οι ματάκηδες δεν ντρεπόντουσαν για το πάθος τους. Κι είχαν ανάγκη να ανταλλάσουν απόψεις με ομοιοπαθείς. Και να συμβουλεύονται τους εμπειρότερους. Γι’ αυτό έφτιαχναν ομάδες, σωματεία. Ένα απ’ αυτά ήταν το ΜΑΤΗ. Είπαμε. Δεν κάνουμε πλάκα. ΜΑΤΗ, που σημαίνει Μυστική Απόλαυση Τμημάτων Ηδονοβλεψιών.

Η αστυνομία, όπως τους κομουνιστές, είχε φακελώσει και τους ματάκηδες, αλλά ουσιαστικά τους άφηνε στην ησυχία τους. Μόνο για ένα πράμα ενδιαφερόταν η μπατσία, να ξέρει τι παίζει κι αν γίνει κάτι περίεργο να μπορεί να βρει την άκρη. Γι’ αυτό, κάποιοι «ηγέτες» των ηδονοβλεψιών, βετεράνοι του αθλήματος, ήταν ρουφιάνοι της ασφάλειας. Κι αντιληπτό ότι αυτός που έχει ένα μείον, που κάπου είναι εκτεθειμένος και δεν θέλει να ξεφτυλιστεί στην οικογένεια του, στην κοινωνία, και θα καρφώσει, και θα κάνει ό,τι του ζητήσει ο νόμος.

Μην το λησμονήσουμε. Αδυναμία στο μπανιστήρι δεν έχουν μόνον οι αρσενικοί. Έτσι, να αναφέρω μια περίπτωση. Μια αξιοσέβαστη συμβολαιογράφος έτυχε να ζει σε διαμέρισμα όπου ακριβώς απέναντι της ένας σαρανταπεντάρης εργένης γούσταρε να κυκλοφορεί όλη ημέρα όπως τον γέννησε η μάνα του. Μια ημέρα η κυρία κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά. Τι έγινε; Για να παίρνει μάτι τον γείτονά της και επειδή δεν της έφθανε να τον μπανίζει γυμνό μόνο από τη μέση και επάνω, η απρόσεκτη ανέβαινε σε μια ντουλάπα, απ’ εκεί τσακίστηκε.

Ποιοι ματάκηδες; Μιλάμε σοβαρά. Όλοι άνθρωποι είναι ηδονοβλεψίες, σε κάποιο βαθμό. Άλλο ότι το «μάτι» ελέγχεται, δηλαδή συγκρατείται από καθωσπρεπισμό ο άλλος. Είναι δυνατόν, όταν δεν τον πάρει πρέφα η γυναίκα, να μην καρφώσει το μάτι του στο ανοικτό πουκάμισο όπου μοστράρονται τα βυζιά ή στην ελαφρώς σηκωμένη φούστα πάνω από τα γόνατα σε μια καθιστή κύρια; Ο πειρασμός δουλεύει και στη φυσιολογική γυναίκα, η οποία βέβαια δεν θα επιτρέψει στον εαυτό της να απλώσει το βλέμμα της μέχρι το καβάλο του άντρα.

Η εποχή μας έχει σκοτώσει τη… γνησιότητα του μπανίζειν. Ο ματάκιας θέλει να βλέπει χωρίς να τον βλέπουν. Και το μπανιστήρι στο σινεμά δεν είναι μπανιστήρι. Δεν του λέει τίποτα να παρακολουθεί τον Μάρλον Μπράντο να βουτυρώνει τον κώλο της Μαρίας Σνάιντερ στο Τελευταίο Ταγκό στο Παρίσι. Μια τέτοια κι άλλες τέτοιες ερεθιστικές σκηνές, τις θέλει ζωντανές ο ματάκιας. Μαϊμού μπανιστήρι και το πορνό video. Πάνε εκείνες οι θρυλικές και αξέχαστες στιγμές με τους κομάντος ματάκηδες. Όπως το λέω. Για το απόλυτο καμουφλάζ με ρούχα απόχρωσης όμοιας με… το περιβάλλον του πάρκου ο μπανιστηρτζής σαν εκπαιδευμένος λοκατζής κρυβόταν πίσω από τη «φυλάκτρα» του, το σημείο που επέλεγε για να ασκήσει το αρχαιότερο και από την πορνεία λειτούργημα, το μπανίζειν..
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών