LGBT News

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28174
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 11 Μάιος 2023, 21:58

10 Μαΐου 2023
Γκέι γάμοι: Καραμπινιέρος υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του.
«Διάλεξα την ίδια ημέρα του γάμου των γονιών μου, για μένα ήταν πολύ σημαντικό», δήλωσε ο καραμπινιέρος.

Εικόνα

Ο καραμπινιέρος ‘Ανζτελο Ορλάντο αποφάσισε να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, τον κομμωτή Τζουζέπε Πετσούτο, στην Απουλία της Νότιας Ιταλίας και τα μεγαλύτερα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στην εντυπωσιακή τελετή που οργανώθηκε στην περιοχή καταγωγής του ζευγαριού.


Ο Ορλάντο, ο οποίος εργάζεται στο μέγαρο της προεδρίας της κυβέρνησης της Ρώμης, το Παλάτσο Κίτζι, επέλεξε να φορέσει την επίσημη στολή του και στην τελετή έδωσαν το «παρών» πολλοί συνάδελφοί του, με τιμητικό άγημα και ξίφη.

«Είναι η πρώτη φορά που ένας καραμπινιέρος παντρεύεται με σύμφωνο συμβίωσης φορώντας την στολή του και με την συμμετοχή συναδέλφων», μετέδωσε το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia.


https://www.in.gr/2023/05/10/life/lgbtq ... trofo-tou/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28174
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 11 Μάιος 2023, 22:07

2 Μαΐου 2023
Ουγκάντα: Εγκρίθηκε ο νόμος κατά των ΛΟΑΤΚΙ+
Μέχρι και θανατική ποινή προβλέπει για τους ομοφυλόφιλους ο νόμος που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις των οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Εικόνα

Ψηφίστηκε από το κοινοβούλιο της Ουγκάντα ένας από τους πιο αυστηρούς νόμους παγκοσμίως κατά των ΛΟΑΤΚΙ+, που περιλαμβάνει μέχρι και την επιβολή της θανατικής ποινής για όσους συνευρίσκονται με άτομα του ίδιου φύλου. Το νομοσχέδιο, σε μία έτσι κι αλλιώς συντηρητική χριστιανική χώρα, έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις και ΗΠΑ, ΕΕ και ΟΗΕ έχουν καταδικάσει τον νόμο.


Το κοινοβούλιο της χώρας ενέκρινε σήμερα σχεδόν χωρίς αλλαγές τον νόμο αυτό, αφού ο πρόεδρος Γιοουέρι Μουσεβένι ζήτησε να μετριαστούν ορισμένα τμήματα της αρχικής νομοθεσίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι αντιτίθεται στο δρακόντειο νομοσχέδιο, το αντίθετο θα έλεγε κανείς, αλλά αυτό που είχε ζητήσει είναι να εξεταστεί και το ζήτημα της «αποκατάστασης», γιατί θεωρεί τους ομοφυλόφιλους «ψυχολογικά αποπροσανατολισμένα πρόσωπα».

Τι είναι η «διακεκριμένη ομοφυλοφίλια» και οι ποινές που προβλέπει ο νόμος.
Οι πρόνοιες που παρέμειναν στο νέο νομοσχέδιο περιλαμβάνουν τη θανατική ποινή για τη λεγόμενη «διακεκριμένη ομοφυλοφιλία» και την 20ετή κάθειρξη για «προώθηση» της ομοφυλοφιλίας, που σύμφωνα με ακτιβιστές θα μπορούσε να ποινικοποιήσει οποιαδήποτε συνηγορία υπέρ των δικαιωμάτων των λεσβιών, των ομοφυλόφιλων, των αμφισεξουαλικών, των διεμφυλικών και των queer πολιτών.

Η λεγόμενη «διακεκριμένη ομοφυλοφιλία» περιλαμβάνει το ομοφυλόφιλο σεξ όταν υπάρχει θετικότητα στον HIV.

Ο νόμος επιστρέφει τώρα στον Μουσεβένι, ο οποίος μπορεί να τον υπογράψει, να θέσει βέτο ή να τον αναπέμψει εκ νέου στο κοινοβούλιο.

Προσώρας δεν είναι σαφές αν ο νέος νόμος ικανοποιεί τις απαιτήσεις του. Το γραφείο του δεν ήταν διαθέσιμο για σχόλια.

«Θα σας συλλάβουν αν περπατάτε σαν γκέι»
Ο νόμος τροποποιήθηκε ώστε να αναφέρεται ότι το να είναι απλώς κάποιος ΛΟΑΤΚΙ+ δεν συνιστά έγκλημα. Τροποποιήθηκε επίσης ένα μέτρο που ανάγκαζε τους ανθρώπους να αναφέρουν ομοφυλοφιλική δραστηριότητα, έτσι ώστε αναφορά να γίνεται μόνο όταν σε αυτήν εμπλέκεται παιδί.

Ο ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων Άντριαν Τζουούκο απέρριψε την πρώτη τροποποίηση που αφορούσε τον προσδιορισμό ως ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτηρίζοντάς την «άχρηστη».

«Στην πράξη, η αστυνομία δεν ενδιαφέρεται για το αν έχετε διαπράξει την πράξη ή όχι. Θα σας συλλάβουν επειδή ενεργείτε σαν γκέι, περπατάτε σαν γκέι» είπε.

Η δήθεν προπαγάνδα των Ουγκαντέζων ΛΟΑΤΚΙ+ – Μέσα σε μισή ώρα ψηφίστηκε το νομοσχέδιο.

Οι ομοφυλόφιλες σχέσεις είναι ήδη παράνομες στην Ουγκάντα βάσει ενός νόμου που ανάγεται στην περίοδο της βρετανικής αποικιοκρατίας. Τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας συλλαμβάνονται και γίνονται συχνά θύματα επιθέσεων.

Οι προτείνοντες το νομοσχέδιο λένε πως χρειαζόταν μια ευρύτερη νομοθεσία προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό που λένε πως είναι, χωρίς να παρέχουν αποδείξεις, προσπάθειες Ουγκαντέζων ΛΟΑΤΚΙ+ να στρατολογήσουν παιδιά στην ομοφυλοφιλία.

Έπειτα από ψηφοφορία διά βοής που ακολούθησε μία συζήτηση που κράτησε λιγότερο από μισή ώρα, η πρόεδρος του κοινοβουλίου Ανίτα Άμονγκ κάλεσε τους βουλευτές να μην υποχωρήσουν απέναντι στη διεθνή κριτική.

«Ας προστατεύσουμε τους Ουγκαντέζους, ας προστατεύσουμε τις αξίες μας, την ηθική μας», είπε η Άμονγκ. «Ο δυτικός κόσμος δεν θα έρθει να κυβερνήσει την Ουγκάντα».
https://www.in.gr/2023/05/02/life/lgbtq ... on-loatki/


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.
Ουγκάντα: Ψηφίστηκε νόμος που απειλεί με θάνατο όσους συνευρίσκονται με άτομα του ιδίου φύλου.

Εικόναhttps://www.in.gr/2023/03/30/world/ougk ... iou-fylou/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28174
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 13 Μάιος 2023, 22:28

11 Μαΐου 2023
ΛΟΑΤΚΙ+: Η χειρότερη χώρα για τους γκέιΗ κατάσταση στην Ελλάδα.
Ποια χώρα έχει τα πρωτεία στην προστασία των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Εικόνα

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Πολωνία κατέχει το χειρότερο ρεκόρ όσον αφορά τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην ΕΕ πίσω από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, σύμφωνα με έκθεση της οργάνωσης για τα δικαιώματα ILGA-Europe που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη.


Η έκθεση κατατάσσει τις ευρωπαϊκές χώρες με βάση μια αξιολόγηση των νόμων και των πολιτικών που επηρεάζουν τις λεσβίες, τους ομοφυλόφιλους, τους αμφιφυλόφιλους, τους τρανσέξουαλ και τους ίντερσεξ (ΛΟΑΤΚΙ). Σε κάθε χώρα αποδίδεται ένας βαθμός, που κυμαίνεται από 0 (σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων) έως 100% (πλήρης ισότητα).

Όπως και το 2022, η Μάλτα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με 89%, ακολουθούμενη από το Βέλγιο και τη Δανία, που ισοβαθμούν με 76% – όλες πολύ πάνω από την Πολωνία (15%), τη Ρουμανία (18%) και τη Βουλγαρία (20%).

«Παρά τις έντονες επιθέσεις κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ σε αρκετές χώρες, η ισότητα εξακολουθεί να προωθείται σε όλη την Ευρώπη», μέσω της ψήφισης «νομοθεσίας που αναγνωρίζει την ταυτότητα φύλου», αναφέρει η ILGA-Europe σε δελτίο τύπου., ανέφερε η ILGA-Europe σε δελτίο τύπου, σύμφωνα με το Politico (https://www.politico.eu/article/poland- ... to-be-gay/).

Εικόνα

Αν και η Πολωνία παραμένει η χειρότερη στην κατηγορία της μεταξύ των χωρών της ΕΕ – κάτι που συμβαίνει από το 2020 – κέρδισε δύο μονάδες σε σύγκριση με πέρυσι.

Η άνοδος οφείλεται στα πολωνικά δικαστήρια που «διασφαλίζουν ότι δεν απαιτούνται χειρουργικές επεμβάσεις για τη νομική αναγνώριση του φύλου και ότι ο φορέας ισότητας επεκτείνει το έργο του για να συμπεριλάβει τα ίντερσεξ άτομα», δήλωσε η Katrin Hugendubel, διευθύντρια υπεράσπισης της ILGA-Europe.

Εκτός από τις χώρες της ΕΕ, σύμφωνα με την έκθεση, οι χειρότερες χώρες για να είναι κανείς ΛΟΑΤΚΙ στην ευρωπαϊκή ήπειρο είναι το Αζερμπαϊτζάν, η Τουρκία, η Ρωσία και η Αρμενία.

Η θέση της Ελλάδας.
Η Ελλάδα βρίσκεται στην 13η θέση με βαθμό 57%, από την 17η θέση που ήταν πέρυσι.

Προκειμένου να βελτιωθεί η νομική και πολιτική κατάσταση των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα, η ILGA-Europe συνιστά:

Λήψη νομικών μέτρων για τη διασφάλιση της ισότητας του γάμου.
Μεταρρύθμιση του νομικού πλαισίου για τη νομική αναγνώριση φύλου που θα βασίζεται στην αυτοδιάθεση χωρίς την απαίτηση διαζυγίου και συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης για non binary άτομα.
Συγκεκριμένα να περιλαμβάνει όλους τους λόγους SOGIESC (σεξουαλικός προσανατολισμός, ταυτότητα φύλου, έκφραση φύλου, χαρακτηριστικά φύλου) στη νομοθεσία και τις πολιτικές που απαγορεύουν τις διακρίσεις στην εκπαίδευση και την υγεία.
Επισημοποίηση πολιτικών και/ή άλλων θετικών μέτρων για το άσυλο που περιέχουν ρητή αναφορά σε όλους τους λόγους SOGIESC (σεξουαλικός προσανατολισμός, ταυτότητα φύλου, έκφραση φύλου, χαρακτηριστικά φύλου).

Το ζήτημα της ισότητας.
Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης συνέχισε να υποστηρίζει τη νομική μεταρρύθμιση για την προώθηση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, μετά την υιοθέτηση της Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων (2021-2023) πέρυσι και ενόψει των εκλογών του 2023.

Όμως, η κυβέρνηση, όπως τονίζει η έκθεση, δεν έχει ακόμη θέσει φορέα αρμόδιο για την αντιμετώπιση των ΛΟΑΤΚΙ+ θεμάτων. Εισήχθησαν ορισμένα προγράμματα για την ευαισθητοποίηση σε θέματα ΛΟΑΤΚΙ+, συμπεριλαμβανομένου του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ευαισθητοποίηση για τη διαφορετικότητα» για όσους εργάζονται στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, όπως ανέφερε ο Αλέξης Πατέλης, ο επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το LGBTQI+ Voice Up: Project Greece.

Οι εκπαιδεύσεις αυτές για τους δημόσιους υπαλλήλους πραγματοποιούνται από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, αλλά δεν είναι υποχρεωτική η παρακολούθησή τους. Τον Μάρτιο, η κοινωνία των πολιτών εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις τροποποιήσεις του Χάρτη Δεοντολογίας των Δικαστικών Λειτουργών, ο οποίος περιλαμβάνει πλέον τη SOGIESC στη ρήτρα απαγόρευσης των διακρίσεων.

Οι διακρίσεις στην Υγεία.
Τον Ιανουάριο, το Υπουργείο Υγείας ήρε την απαγόρευση αιμοδοσίας για τους άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες.

Προηγουμένως, οι άνδρες αποκλείονταν εντελώς από την αιμοδοσία εάν είχαν σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου.

Τον Ιανουάριο άλλαξε ο κανονισμός για τα έκτακτα μέτρα, επιτρέποντας στα τρανς άτομα να δηλώνουν μόνοι τους την ταυτότητα φύλου τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν αλλάξει το νόμιμο φύλο τους.

Ο προηγούμενος κανονισμός επέτρεπε τόσο στην αστυνομία όσο και σε οποιονδήποτε πολίτη, να ελέγχει τα έγγραφα ταυτότητας. Η κάλυψη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη monkey pox περιλάμβανε παραπληροφόρηση και στιγματιστικό περιεχόμενο κατά των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων.

Η PrEP (προφύλαξη πριν την έκθεση) έγινε διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο για τα HIV-αρνητικά άτομα που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο έκθεσης. Οι λεπτομέρειες σχετικά με την παροχή και τους δικαιούχους θα ανακοινωθούν με κοινή υπουργική απόφαση.
https://www.in.gr/2023/05/11/life/lgbtq ... in-ellada/
Παρασκευή 12 Μαΐου 2023
ΟΥΑΟΥ! Επιτυχία του ΚΩΛΟΥ (ΤΟΥΣ). Αδελφές ενωμένες τώρα θα κουνάμε δυνατά τις ..αχλαδιές. -Τα σύκα τα φάγαμε- Τα ευχάριστα για την χώρα μας απ' το δεξί χέρι του Κούλη τον Πατελη.👌🥒

Εικόνα

Αδερφές ενωμένες ΠΟΤΕ αρχιδοπεινασμενες.

Στη 13η θέση παγκοσμίως οι εθνοαληταμπουρες Νδπου στρ ουληδες...
Προσέξτε τις χώρες με το κόκκινο Ρωσία κτλ ανύπαρκτο ποσοστό.
Ιππολύτη Ελενη Γαλανοπουλου.
https://skeftomasteellhnika.blogspot.co ... .html#more

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Δημοσιεύσεις: 8090
Εγγραφή: 12 Μάιος 2018, 23:44
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 14 Μάιος 2023, 21:02

The Rebel έγραψε:
13 Μάιος 2023, 22:28
11 Μαΐου 2023
ΛΟΑΤΚΙ+: Η χειρότερη χώρα για τους γκέιΗ κατάσταση στην Ελλάδα.
Ποια χώρα έχει τα πρωτεία στην προστασία των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Εικόνα

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Πολωνία κατέχει το χειρότερο ρεκόρ όσον αφορά τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην ΕΕ πίσω από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, σύμφωνα με έκθεση της οργάνωσης για τα δικαιώματα ILGA-Europe που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη.


Η έκθεση κατατάσσει τις ευρωπαϊκές χώρες με βάση μια αξιολόγηση των νόμων και των πολιτικών που επηρεάζουν τις λεσβίες, τους ομοφυλόφιλους, τους αμφιφυλόφιλους, τους τρανσέξουαλ και τους ίντερσεξ (ΛΟΑΤΚΙ). Σε κάθε χώρα αποδίδεται ένας βαθμός, που κυμαίνεται από 0 (σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων) έως 100% (πλήρης ισότητα).

Όπως και το 2022, η Μάλτα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με 89%, ακολουθούμενη από το Βέλγιο και τη Δανία, που ισοβαθμούν με 76% – όλες πολύ πάνω από την Πολωνία (15%), τη Ρουμανία (18%) και τη Βουλγαρία (20%).

«Παρά τις έντονες επιθέσεις κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ σε αρκετές χώρες, η ισότητα εξακολουθεί να προωθείται σε όλη την Ευρώπη», μέσω της ψήφισης «νομοθεσίας που αναγνωρίζει την ταυτότητα φύλου», αναφέρει η ILGA-Europe σε δελτίο τύπου., ανέφερε η ILGA-Europe σε δελτίο τύπου, σύμφωνα με το Politico (https://www.politico.eu/article/poland- ... to-be-gay/).

Εικόνα

Αν και η Πολωνία παραμένει η χειρότερη στην κατηγορία της μεταξύ των χωρών της ΕΕ – κάτι που συμβαίνει από το 2020 – κέρδισε δύο μονάδες σε σύγκριση με πέρυσι.

Η άνοδος οφείλεται στα πολωνικά δικαστήρια που «διασφαλίζουν ότι δεν απαιτούνται χειρουργικές επεμβάσεις για τη νομική αναγνώριση του φύλου και ότι ο φορέας ισότητας επεκτείνει το έργο του για να συμπεριλάβει τα ίντερσεξ άτομα», δήλωσε η Katrin Hugendubel, διευθύντρια υπεράσπισης της ILGA-Europe.

Εκτός από τις χώρες της ΕΕ, σύμφωνα με την έκθεση, οι χειρότερες χώρες για να είναι κανείς ΛΟΑΤΚΙ στην ευρωπαϊκή ήπειρο είναι το Αζερμπαϊτζάν, η Τουρκία, η Ρωσία και η Αρμενία.

Η θέση της Ελλάδας.
Η Ελλάδα βρίσκεται στην 13η θέση με βαθμό 57%, από την 17η θέση που ήταν πέρυσι.

Προκειμένου να βελτιωθεί η νομική και πολιτική κατάσταση των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα, η ILGA-Europe συνιστά:

Λήψη νομικών μέτρων για τη διασφάλιση της ισότητας του γάμου.
Μεταρρύθμιση του νομικού πλαισίου για τη νομική αναγνώριση φύλου που θα βασίζεται στην αυτοδιάθεση χωρίς την απαίτηση διαζυγίου και συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης για non binary άτομα.
Συγκεκριμένα να περιλαμβάνει όλους τους λόγους SOGIESC (σεξουαλικός προσανατολισμός, ταυτότητα φύλου, έκφραση φύλου, χαρακτηριστικά φύλου) στη νομοθεσία και τις πολιτικές που απαγορεύουν τις διακρίσεις στην εκπαίδευση και την υγεία.
Επισημοποίηση πολιτικών και/ή άλλων θετικών μέτρων για το άσυλο που περιέχουν ρητή αναφορά σε όλους τους λόγους SOGIESC (σεξουαλικός προσανατολισμός, ταυτότητα φύλου, έκφραση φύλου, χαρακτηριστικά φύλου).

Το ζήτημα της ισότητας.
Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης συνέχισε να υποστηρίζει τη νομική μεταρρύθμιση για την προώθηση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, μετά την υιοθέτηση της Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων (2021-2023) πέρυσι και ενόψει των εκλογών του 2023.

Όμως, η κυβέρνηση, όπως τονίζει η έκθεση, δεν έχει ακόμη θέσει φορέα αρμόδιο για την αντιμετώπιση των ΛΟΑΤΚΙ+ θεμάτων. Εισήχθησαν ορισμένα προγράμματα για την ευαισθητοποίηση σε θέματα ΛΟΑΤΚΙ+, συμπεριλαμβανομένου του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ευαισθητοποίηση για τη διαφορετικότητα» για όσους εργάζονται στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, όπως ανέφερε ο Αλέξης Πατέλης, ο επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το LGBTQI+ Voice Up: Project Greece.

Οι εκπαιδεύσεις αυτές για τους δημόσιους υπαλλήλους πραγματοποιούνται από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, αλλά δεν είναι υποχρεωτική η παρακολούθησή τους. Τον Μάρτιο, η κοινωνία των πολιτών εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις τροποποιήσεις του Χάρτη Δεοντολογίας των Δικαστικών Λειτουργών, ο οποίος περιλαμβάνει πλέον τη SOGIESC στη ρήτρα απαγόρευσης των διακρίσεων.

Οι διακρίσεις στην Υγεία.
Τον Ιανουάριο, το Υπουργείο Υγείας ήρε την απαγόρευση αιμοδοσίας για τους άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες.

Προηγουμένως, οι άνδρες αποκλείονταν εντελώς από την αιμοδοσία εάν είχαν σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου.

Τον Ιανουάριο άλλαξε ο κανονισμός για τα έκτακτα μέτρα, επιτρέποντας στα τρανς άτομα να δηλώνουν μόνοι τους την ταυτότητα φύλου τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν αλλάξει το νόμιμο φύλο τους.

Ο προηγούμενος κανονισμός επέτρεπε τόσο στην αστυνομία όσο και σε οποιονδήποτε πολίτη, να ελέγχει τα έγγραφα ταυτότητας. Η κάλυψη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη monkey pox περιλάμβανε παραπληροφόρηση και στιγματιστικό περιεχόμενο κατά των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων.

Η PrEP (προφύλαξη πριν την έκθεση) έγινε διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο για τα HIV-αρνητικά άτομα που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο έκθεσης. Οι λεπτομέρειες σχετικά με την παροχή και τους δικαιούχους θα ανακοινωθούν με κοινή υπουργική απόφαση.
https://www.in.gr/2023/05/11/life/lgbtq ... in-ellada/
Παρασκευή 12 Μαΐου 2023
ΟΥΑΟΥ! Επιτυχία του ΚΩΛΟΥ (ΤΟΥΣ). Αδελφές ενωμένες τώρα θα κουνάμε δυνατά τις ..αχλαδιές. -Τα σύκα τα φάγαμε- Τα ευχάριστα για την χώρα μας απ' το δεξί χέρι του Κούλη τον Πατελη.👌🥒

[img]https://i.postimg.cc/ZqYrmcCz/3456 ... .jpg[/img]

Αδερφές ενωμένες ΠΟΤΕ αρχιδοπεινασμενες.

Στη 13η θέση παγκοσμίως οι εθνοαληταμπουρες Νδπου στρ ουληδες...
Προσέξτε τις χώρες με το κόκκινο Ρωσία κτλ ανύπαρκτο ποσοστό.
Ιππολύτη Ελενη Γαλανοπουλου.
https://skeftomasteellhnika.blogspot.co ... .html#more

.

Με το Μονακό τι παίζει και βγαίνει τόσο άπουστο ;;; . :smt017

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28174
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 18 Μάιος 2023, 22:12

05-17-2023
«Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από την γέννηση»! Οδηγίες φρίκης από τον Π.Ο.Υ.

Εικόνα

Μένεις άφωνος...


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αντιμετωπίζει αντιδράσεις σχετικά με τις οδηγίες για τα σχολεία που εξέδωσε για το ότι τα παιδιά ηλικίας τεσσάρων ετών και κάτω πρέπει να «κάνουν ερωτήσεις σχετικά με την σεξουαλικότητα» και «να εξερευνούν τις ταυτότητες φύλου»!!!

Οι κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ προτείνουν ότι τα παιδιά ηλικίας τεσσάρων ετών και κάτω θα πρέπει να λαμβάνουν σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και να «διερευνούν τις ταυτότητες φύλου».

Σε ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε για να παρέχει καθοδήγηση στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής στην Ευρώπη, ο οργανισμός ισχυρίζεται ότι «η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ξεκινά από την γέννηση».

Οι αρμόδιοι περιγράφουν τον οδηγό ως «πλαίσιο για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, τις εκπαιδευτικές και υγειονομικές αρχές και τους ειδικούς».

Η καθοδήγηση προτείνει ότι τα παιδιά μεταξύ τεσσάρων και έξι ετών θα πρέπει να ενθαρρύνονται να «μιλούν για σεξουαλικά θέματα».

Το έγγραφο του ΠΟΥ οδήγησε σε αντιδράσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανέφερε η Telegraph (https://www.telegraph.co.uk/news/2023/0 ... r-infants/).

Θα ακολουθήσει η Ελλάδα τις οδηγίες του Π.Ο.Υ.;;;

Εικόνα

Δείτε το βίντεο:
https://www.el.gr/nea-taxh/sexoyaliki-d ... apo-tin-g/05-18-2023
Τρανσέξουαλ, 53 ετών, παραδέχτηκε ότι απήγαγε και κακοποίησε 11χρονο κοριτσάκι.

Εικόνα

Τρανσέξουαλ ομολόγησε την ενοχή του για απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση ενός 11χρονου κοριτσιού στα σύνορα της Σκωτίας.


Παρέσυρε το παιδί σε ένα αυτοκίνητο τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο του Εδιμβούργου.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και το δικαστήριο τον προσφώνησε ως άνδρα, ενώ εμφανίστηκε σήμερα μέσω σύνδεσης βίντεο για να δηλώσει ένοχος.
https://www.el.gr/diethni/transexoyal-5 ... ke-oti-ap/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28174
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 18 Μάιος 2023, 22:18

May 17, 2023
Ανέβασαν παιδάκι στην σκηνή και το έβαλαν να κάνει twerk μπροστά σε ενήλικές που ζητωκραύγαζαν…


05-18-2023
Απαγόρευση επεμβάσεων αλλαγής φύλου σε ανηλίκους: «Σεισμός» στις ΗΠΑ.

Εικόνα

Οι βουλευτές στο Τέξας των ΗΠΑ ψήφισαν χθες Τετάρτη υπέρ νομοθεσίας που απαγορεύει τις θεραπείες φυλομετάβασης για τους ανήλικους,


ενώ ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις υπέγραψε αντίστοιχο νομοσχέδιο.

Στο Τέξας το νομοσχέδιο απαγορεύει στους γιατρούς να προσφέρουν θεραπείες φυλομετάβασης, είτε πρόκειται για ορμονοθεραπεία είτε για χειρουργική θεραπεία. Εξαίρεση προβλέπεται για τους ανήλικους που ήδη υποβάλλονται σε τέτοιου είδους θεραπείες, αλλά και αυτοί θα πρέπει σταδιακά «να τις σταματήσουν».

Για να γίνει νόμος το νομοσχέδιο πρέπει να υπογραφεί από τον Ρεπουμπλικάνο κυβερνήτη του Τέξας, τον Γκρεγκ Άμποτ, μια κατά τα φαινόμενα τυπική διαδικασία με δεδομένες τις απόψεις του για το θέμα.

Πέρυσι ο Άμποτ είχε ζητήσει από τις υπηρεσίες της πολιτείας του να ερευνήσουν τους γονείς των παιδιών που λαμβάνουν θεραπεία φυλομετάβασης, εξισώνοντάς τες με κακοποίηση. Αυτό οδήγησε αρκετές οικογένειες να φύγουν από την πολιτεία.

Αν επικυρωθεί το νομοσχέδιο, το Τέξας, η δεύτερη πιο πολυπληθής πολιτεία των ΗΠΑ, θα γίνει η μεγαλύτερη των ΗΠΑ που έχει υιοθετήσει αυτή την πολιτική. Αλλά δεν είναι η μόνη.

Ο ΝτεΣάντις, κυβερνήτης της Φλόριντα, της τρίτης πιο πυκνοκατοικημένης των ΗΠΑ, υπέγραψε χθες νομοσχέδιο, που είχε ψηφιστεί στις αρχές Μαΐου και το οποίο απαγορεύει τις ορμονοθεραπείες και τη χειρουργική μετάβαση φύλου στους ανήλικους.

Ο Ρεπουμπλικάνος συνέκρινε αυτές τις ιατρικές πράξεις με «ακρωτηριασμό».

«Πρόκειται για μια επίθεση κατά της ελευθερίας», κατήγγειλε ο Τζο Σόντερς της ένωσης Equality Florida που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων. «Οι ελεύθερες πολιτείες δεν αφαιρούν από τους γονείς το δικαίωμα να αποφασίσουν ποιες θεραπείες θα λαμβάνουν τα παιδιά τους», πρόσθεσε.
https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030 ... gis-fyloy/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28174
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Μάιος 2023, 21:25

18.05.2023
Adidas: Σάλος με τη νέα της διαφήμιση – Άνδρες ποζάρουν φορώντας γυναικεία μαγιό.
Πολλές αντιδράσεις για την πρωτοβουλία της γερμανικής εταιρείας.

Εικόνα

Η Adidas ξεκίνησε καμπάνια για γυναικεία μαγιό με άνδρες μοντέλα προκαλώντας «ξεσηκωμό» στα social mediα.


Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post», αυτή την εβδομάδα η γερμανική εταιρεία ρούχων παρουσιάζει τη συλλογή μαγιό «Pride 2023», διαφημίζοντας μαγιό για γυναίκες στην ιστοσελίδα της με τη βοήθεια ανδρικών μοντέλων.

Ένα από τα μαγιό, ένα πολύχρωμο ολόσωμο που ονομάζεται «Pride Swimsuit» και διαφημίζεται έναντι 70 δολάρια, από ανδρικό μοντέλο, δείχνει επίσης κάτι να… εξέχει στην περιοχή του καβάλου.


Επιπλέον, το συνοδευτικό βίντεο στον ιστότοπο της Adidas απεικονίζει το μοντέλο να ποζάρει με το ολόσωμο μαγιό και την κάμερα σε κάποιο σημείο να εστιάζει σ’ ένα τριχωτό σημείο στο στήθος του. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν το μοντέλο ταυτοποιείται ως άνδρας ή είναι τρανσέξουαλ.

Βλέποντας τη νέα καμπάνια της εταιρείας, ήταν άμεσες οι αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter. O Όλι Λόντον, γνωστός influencer στις ΗΠΑ, ανέβασε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από την ιστοσελίδα της Adidas χθες το πρωί με την ακόλουθη λεζάντα: «Η νέα σειρά γυναικείων μαγιό της Adidas με μοντέλα … άνδρες».Μέχρι το απόγευμα, περισσότεροι από 1,1 εκατομμύρια χρήστες του Twitter είδαν το μήνυμα του Λόντον και πολλοί από αυτούς έσπευσαν να επικρίνουν δριμύτατα την Adidas με το επιχείρημα ότι δεν σέβεται το γυναικείο της κοινό.

Η Ρίλει Γκέινς, σταρ της κολύμβησης του NCAA (Εθνικού Κολεγιακού Αθλητικού Συνδέσμου των ΗΠΑ) και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών, εξέφρασε την απορία της για την πρωτοβουλία της εταιρείας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί οι εταιρείες το κάνουν αυτό οικειοθελώς στον εαυτό τους. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να πουν ότι το μαγιό είναι «unisex», αλλά δεν το έκαναν γιατί πρόκειται για τη διαγραφή των γυναικών. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δύσκολα το βλέπουμε αυτό να πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση; Τα γυναικεία μαγιό δεν είναι αξεσουάρ με εξόγκωμα στον καβάλο», υποστήριξε σε μήνυμά της στο Twitter.Μία άλλη χρήστης ήταν πολύ απογοητευμένη από τη σχετική καμπάνια της Adidas: «Έχω στήθος, γοφούς και δεν χρειάζομαι ένα επιπλέον υφασμάτινο σακουλάκι γύρω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων μου. Αυτό ακυρώνει τις γυναίκες για αυτό θα κάνω μποϊκοτάζ και στην Adidas και στην Nike. Αρκετά πια», έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


https://www.foxnews.com/media/adidas-sw ... oordinated
https://www.pronews.gr/oikonomia/diethn ... la-andres/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28174
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 22 Μάιος 2023, 21:43

18 Μαΐου 2023
ΛΟΑΤΚΙ+: Οι 11 χώρες όπου τα queer άτομα κινδυνεύουν με θανατική ποινή.

Εικόνα

Η θανατική ποινή εφαρμόζεται στο Ιράν, τη Βόρεια Νιγηρία, τη Σαουδική Αραβία, τη Σομαλία και την Υεμένη, ενώ παραμένει μια «νομική δυνατότητα» στο Αφγανιστάν, το Μπρουνέι, τη Μαυριτανία, το Πακιστάν, το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.


Ένα χρόνο μετά το κάλεσμα πολλών κορυφαίων ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεων σε 11 χώρες ώστε να αποσύρουν την απειλή της θανατικής ποινής σε queer άτομα, τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Tο 2022, η ILGA Asia, η Διεθνής Επιτροπή Νομικών (ICJ) και άλλες πέντε οργανώσεις καταδίκασαν τη χρήση βίας κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων σε δήλωση που εκδόθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, της Αμφιφοβίας, της Τρανσφοβίας και της Ιντερφοβίας (IDAHOBIT).

Στη δήλωση, οι ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις σημειώνουν ότι 70 χώρες σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να ποινικοποιούν τη σεξουαλική συμπεριφορά μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, συμπεριλαμβανομένων 22 ασιατικών χωρών, σύμφωνα με το pinknews.

Η ILGA Asia δήλωσε ότι 11 χώρες – το Αφγανιστάν, το Μπρουνέι, το Νταρουσαλάμ, το Ιράν, η Μαυριτανία, η Νιγηρία, το Πακιστάν, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία, η Σομαλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Υεμένη – διατηρούν τη θανατική ποινή για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα. Οκτώ από αυτές τις χώρες βρίσκονται στην Ασία.

Σύμφωνα με το Human Dignity Trust, η θανατική ποινή εφαρμόζεται στο Ιράν, τη Βόρεια Νιγηρία, τη Σαουδική Αραβία, τη Σομαλία και την Υεμένη, ενώ παραμένει μια «νομική δυνατότητα» στο Αφγανιστάν, το Μπρουνέι, τη Μαυριτανία, το Πακιστάν, το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Εικόνα

Ένα χρόνο αργότερα, καθώς η IDAHOBIT γιορτάστηκε και πάλι στις 17 Μαΐου, υπάρχουν πλέον μόλις 66 χώρες στον κόσμο που ποινικοποιούν την ιδιωτική, συναινετική δραστηριότητα queer ατόμων – αλλά ο αριθμός των χωρών που επιβάλλουν τη θανατική καταδίκη ως ποινή παραμένει σταθερός, στις 11.

Παραβιάζει το δικαίωμα στη ζωή.
Οι νόμοι κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων και η θανατική ποινή πλήττουν δυσανάλογα τις εθνοτικές ή θρησκευτικές μειονότητες και τα άτομα από μειονεκτικό κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο, δήλωσαν οι οργανώσεις.

«Η διατήρηση και η επιβολή της θανατικής ποινής για συναινετική σεξουαλική συμπεριφορά ατόμων του ίδιου φύλου αποτελεί παραβίαση του δικαιώματος στη ζωή και του δικαιώματος στην ελευθερία από μια σκληρή, απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση ή τιμωρία», δήλωσε ο Daron Tan, αναπληρωτής διεθνής νομικός σύμβουλος στο ICJ.

Ο Tan δήλωσε ότι οι νόμοι αυτοί παραβιάζουν πολυάριθμα ανθρώπινα δικαιώματα και μπορεί επίσης να προκαλέσουν την άρνηση πρόσβασης των ανθρώπων στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης.

Εικόνα

Η Ajita Banerjie, υπεύθυνη ερευνών στην ILGA Asia, ζήτησε να αποποινικοποιηθεί η σεξουαλική συμπεριφορά ατόμων του ίδιου φύλου σε όλο τον κόσμο και δήλωσε ότι η θανατική ποινή θα πρέπει να καταργηθεί σε όλες τις περιπτώσεις.

«Επιπλέον, καλούμε τις αρχές όλων των χωρών που εξακολουθούν να διατηρούν τη θανατική ποινή να θεσπίσουν νομικούς αναστολείς στη χρήση της, ως απαραίτητο πρώτο βήμα προς την κατάργηση της θανατικής ποινής.

«Τέλος, καλούμε τις αρχές να διασφαλίσουν ότι υπάρχουν όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις προκειμένου να εξασφαλιστεί η πρόσβαση σε νομική εκπροσώπηση και δίκαιες δίκες για όσα άτομα αντιμετωπίζουν σήμερα τη θανατική ποινή σε σχέση με την πραγματική ή υποτιθέμενη εμπλοκή τους σε συναινετική σεξουαλική συμπεριφορά μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου».

Εικόνα

Τα Ηνωμένα Έθνη και άλλες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν επανειλημμένα καταδικάσει τη χρήση της θανατικής ποινής σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τον Δεκέμβριο του 2020, η γενική συνέλευση του ΟΗΕ κάλεσε τα κράτη που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τη θανατική ποινή να διασφαλίσουν ότι αυτή δεν εφαρμόζεται «βάσει νόμων που εισάγουν διακρίσεις ή ως αποτέλεσμα ομοφοβικής ή αυθαίρετης εφαρμογής του νόμου».

Δύο εκτελέσεις στο Ιράν στις αρχές του 2022.
Ακόμα και σε χώρες όπου η θανατική ποινή δεν χρησιμοποιείται κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, πολλοί συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τη σύλληψη και την καταδίκη για συναινετικό σεξ.

Ορισμένες χώρες διατηρούν αυθαίρετους νόμους περί «ανηθικότητας» που στοχοποιούν μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, όπως οι χώρες: Κουβέιτ, Λίβανος, Μιανμάρ, Ομάν.

Τον Ιανουάριο του 2022 προκλήθηκε εκτεταμένη αναστάτωση όταν ένα δίκτυο ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανέφερε ότι δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες εκτελέστηκαν στο Ιράν, αφού πέρασαν έξι χρόνια στην πτέρυγα των θανατοποινιτών.

Οι δύο άνδρες, οι οποίοι κατονομάστηκαν ως Mehrdad Karimpour και Farid Mohammadi από το πρακτορείο ειδήσεων Human Rights Activists, είχαν καταδικαστεί σε θάνατο για «εξαναγκαστική σεξουαλική επαφή μεταξύ δύο ανδρών».

Τον Ιούλιο του 2022, ένας άλλος ομοφυλόφιλος άνδρας εκτελέστηκε στο Ιράν με την κατηγορία του «σοδομισμού», σύμφωνα με ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Άλλοι δύο άνδρες φέρονται να εκτελέστηκαν με παρόμοιες κατηγορίες στο Ιράν τον Ιούλιο του 2021.
https://www.in.gr/2023/05/18/life/lgbtq ... iki-poini/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28174
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 25 Μάιος 2023, 19:55

24.05.2023
Μιλάνο: Βραζιλιάνος τρανς απειλούσε παιδιά δημοτικού σχολείου ότι θα τα μολύνει με AIDS.
Συνελήφθη από την αστυνομία.

Εικόνα

Ένας τρανς με καταγωγή από την Βραζιλία πιθανότατα υπό την επήρεια ουσιών βρέθηκε έξω από δημοτικό σχολείο στο Μιλάνο, απειλώντας τα παιδιά ότι έχει AIDS και ότι θα τα μόλυνε με αυτό.


«Έχω AIDS θα σας μολύνω», φώναζε συνεχώς.

Οι γονείς ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ο Βραζιλιάνος αντιστάθηκε κατά των αστρονομικών, όταν πήγαν να τον συλλάβουν λέγοντας ότι θα μόλυνε και αυτούς.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/d ... i-me-aids/
24.05.2023
Επιβάρυνση ψυχικής υγείας των τρανσέξουαλ νέων πριν και μετά τη θεραπεία επιβεβαίωσης του φύλου.
Το βαρύ κόστος της ψυχιατρικής περίθαλψης χειροτερεύει μετά τις ορμόνες.

Εικόνα

Η έκρηξη της διεμφυλικής ιατρικής (TGD) ως ένα νέο κλινικό τμήμα της εσωτερικής ιατρικής στοχεύει στη θεραπεία της δυσφορίας του φύλου. Η αλλαγή φύλου εξαφανίζει πραγματικά τη δυσφορία του φύλου; Ένας αντιπρόσωπος για τον ψυχολογικό αντίκτυπο προς το καλύτερο ή το χειρότερο, είναι το κόστος φροντίδας ψυχικής υγείας. Μια πρόσφατη μελέτη ανέφερε συγκλονιστικά αποτελέσματα προς τη λάθος κατεύθυνση.


Οι Hisle-Gorman et al από το Τμήμα Παιδιατρικής, Uniformed Services University, Bethesda, MD δημοσίευσαν μια αναδρομική μελέτη κοόρτης (N=3.754) (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34247956/), χρησιμοποιώντας δεδομένα στρατιωτικής υγειονομικής περίθαλψης από το 2010-2018, εντοπίζοντας διαγνώσεις ψυχικής υγείας και επισκέψεις και συνταγές ψυχοτρόπων φαρμάκων σε άτομα TGD που έλαβαν φροντίδα για τη δυσφορία του φύλου πριν από την ηλικία των 18 ετών και τα αδέρφια τους.

Εικόνα

Δυστυχώς, οι έφηβοι TGD είχαν περισσότερες πιθανότητες να έχουν διάγνωση ψυχικής υγείας (OR 5,45, 95% CI [4,77-6,24]), να χρησιμοποιούν περισσότερες υπηρεσίες ψυχικής υγείας (IRR 2,22, 95% CI [2,00-2,46]) και να χρησιμοποιούν ψυχοφάρμακα (IRR = 2,57; 95% CI [2,36-2,80]) σε σύγκριση με τα κανονικά αδέρφια τους.

Οι διαγνώσεις περιελάμβαναν προσαρμογή, άγχος, διάθεση, προσωπικότητα, ψυχωτικές διαταραχές και αυτοκτονικό ιδεασμό/απόπειρα αυτοκτονίας. Μεταξύ 963 νέων TGD (ηλικίας ~ 18 ετών) που χρησιμοποιούν φαρμακευτικά προϊόντα επιβεβαίωσης φύλου, η φροντίδα της ψυχικής υγείας δεν άλλαξε σημαντικά (IRR = 1,09, 95% CI [0,95-1,25]) και τα ψυχοφάρμακα αυξήθηκαν (IRR = 1,67 [1,46% CI ) -1,91]) μετά από φαρμακευτική έναρξη επιβεβαίωσης φύλου.

Αυτά τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι η διεμφυλική ιατρική επιδεινώνει τη συνολική επιβάρυνση της ψυχιατρικής νόσου και σαφώς αυξάνει το κόστος της ψυχιατρικής περίθαλψης. Οι γονείς πρέπει να κατανοήσουν ότι η ιατρική των τρανς δεν είναι αποτελεσματική στον χειρισμό των ψυχιατρικών παραγόντων της δυσφορίας του φύλου στους εφήβους τους.
https://primenews.press/epivarynsi-psyc ... -tou-fylou

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28174
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 26 Μάιος 2023, 20:46

05-26-2023
Απίστευτο ξέσπασμα λεσβίας συγγραφέα κατά του κινήματος ΛΟΑΤΚΙ.

Εικόνα

Μια λεσβία συγγραφέας έκανε μια ανάρτηση viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που απομακρύνει την λεσβιακή κοινότητα από το κίνημα ΛΟΑΤΚΙ.


Η Heidi Briones κάνει λόγο για «μαφία LGBTQIA+», αποκαλώντας την «μαρξιστικό» κίνημα και τους επικρίνει ότι προσπαθούν να αγνοήσουν τις φωνές των γυναικών λεσβιών.

«Δεν είμαστε μέρος της μαφίας «LGBTQIA+»», γράφει, προσθέτοντας «αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Είναι ο μαρξισμός».

«Είμαστε λεσβίες. αγαπάμε τις γυναίκες. βιολογικές γυναίκες. Κατά τα άλλα, είμαστε ως επί το πλείστον νομάδες. Έχουμε τις δικές μας διαφορετικές πολιτικές ιδεολογίες. Θέλουμε να μείνουμε μόνες».

«Υπάρχει ένας λόγος που προσπαθούν να μας βγάλουν από την συζήτηση. Καταστρέφουμε το αφήγημά τους και όλα, για τα οποία προσπαθούν να μας πιέσουν. Μην τους αφήσετε. Μοιραστείτε την ιστορία μου και μιλήστε με άλλες λεσβίες. Είμαστε κάθετα ενάντια στον αποκλεισμό των γυναικών».


https://www.el.gr/nea-taxh/apisteyto-xe ... -syggrafe/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28174
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 26 Μάιος 2023, 22:00

25 Μαΐου 2023
«Ναι» της κυπριακής Βουλής στην ποινικοποίηση «θεραπειών» μεταστροφής για αλλαγή φύλου.

Εικόνα

Με 36 ψήφους υπέρ, πέρασε η πρόταση νόμου του Γιώργου Κουκουμά, βάσει της οποίας ποινικοποιούνται οι «θεραπείες μεταστροφής» σε άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας...


«Πράσινο» από την Ολομέλεια της Βουλής στην πρόταση νόμου για ποινικοποίηση των «θεραπειών» μεταστροφής.

Συγκεκριμένα, με 36 ψήφους υπέρ, πέρασε η πρόταση νόμου του Γιώργου Κουκουμά, βάσει της οποίας ποινικοποιούνται οι «θεραπείες μεταστροφής» σε άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Η πρόταση νόμου είχε στόχο την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα, ώστε να θεσπιστούν ως αδικήματα η εφαρμογή πρακτικής ή τεχνικής ή υπηρεσίας από πρόσωπο, με σκοπό τη μεταβολή, καταστολή ή εξάλειψη του σεξουαλικού προσανατολισμού, της ταυτότητας φύλου ή της έκφρασης φύλου άλλου προσώπου, καθώς και η παραπομπή προσώπου από τον κηδεμόνα του στις πιο πάνω πράξεις. Επίσης θα απαγορεύεται η διαφήμισή τους.

Στο μεταξύ, έξω από το κτήριο της Βουλής των Αντιπροσώπων είχαν συγκεντρωθεί ομάδες πολιτών με πανό και σημαίες, ζητώντας την υπερψήφιση της πρότασης νόμου για ποινικοποίηση των «θεραπειών μεταστροφής».

«Αυτή η νίκη ανήκει σ’ όλους μας»
«Τα καταφέραμε!!! Οι ψευδοθεραπείες μεταστροφής ποινικοποιήθηκαν για όλους! Της ποινικοποίησης, δεν εξαιρούνται οι ιερείς και η τυχόν ύπαρξη «συναίνεσης»!» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Accept LGBTI Κύπρου.

«Η οργάνωσή μας έδωσε σκληρή μάχη για την επιτυχία αυτή. Για περισσότερο από ένα χρόνο:

*Διεξήγαμε έρευνα σε συνεργασία με τον ελληνικό επιστημονικό φορέα Orlando LGBT+ για να εντοπίσουμε την έκταση των ψευδοθεραπειών μεταστροφής στην Κύπρο.
*Συλλέξαμε μαρτυρίες

*Πήγαμε επανελειμμένα στη Βουλή καταθέτοντάς τις μαρτυρίες αυτές. Στείλαμε επιστολές στην Αρχιεπισκοπή και μητροπόλεις, καταθέτοντας μαρτυρίες

Μιλήσαμε με τους συνδέσμους ψυχολόγων, ψυχοθεραπευτών και την ψυχιατρική εταιρεία, ζητώντας να πάρουν επίσημη καταδικαστική θέση για τις ψευδοΘΜ

*Αφουγκραστήκαμε την ανησυχία των θυμάτων, καταλάβαμε την επικινδυνότητα της μη συμπερίληψης της συναίνεσης και των ιερέων στον νόμο. Παλέψαμε γι’ αυτό. Δεν δεχτήκαμε την τροποποίηση του νόμου, όπως έγινε στην Ελλάδα

*Τα βάλαμε και με την Εκκλησία για το καλό της κοινότητάς μας

Αυτή η νίκη ανήκει σ’ όλους μας! «ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΜΕ» αναφέρει το φετινό σύνθημα του PRIDE, κι αυτό αποδείξαμε αυτές τις μέρες!

Eυχαριστούμε ιδιαίτερα τον βουλευτή Giorgos Koukoumas και το ΑΚΕΛ για την κατάθεση της πρότασης νόμου αλλά και τους βουλευτές όλων των κομμάτων που από την αρχή δεν δέχτηκαν «παραθυράκια» στον νόμο. Σας ευχαριστούμε κι όλους εσάς που σταθήκατε στο πλάι μας! Συνεχίζουμε δυνατά!Επόμενος στόχος: Πολιτικός γάμος/Τεκνοθεσία και Νομική Αναγνώριση Ταυτότητας Φύλου».Η αντίδραση της Ιεράς Συνόδου Κύπρου.
«Το φύλο προσδιορίζεται από τη φυσιολογία του ανθρωπίνου σώματος», είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου, με αφορμή την πρόταση νόμου που τροποποιεί τον περί Ποινικού Κώδικα Νόμο.

Σε ανακοίνωσή της, η Ιερά Σύνοδος ανέφερε ότι παραμένει πιστή στη διδασκαλία της Αγίας Γραφής ότι δύο φύλα, «ἄρσεν καὶ θῆλυ ἐποίησεν ὁ Θεός».

Θεωρεί επίσης ότι το φύλο σε κάθε άνθρωπο είναι δώρο δοσμένο από τον Θεό, το οποίο υπηρετεί το μυστήριο της ζωής.

Το φύλο, σύμφωνα με την Ιερά Σύνοδο, προσδιορίζεται από τη φυσιολογία του ανθρωπίνου σώματος και δεν αποτελεί στοιχείο επιλογής, αυτοπροσδιορισμού, ή μεταβολής κατά βούληση.

«Η Εκκλησία δεν έχει και ούτε επιθυμεί να έχει τη δυνατότητα επιβολής της θέσης της στους ανθρώπους. Διατηρεί ωστόσο το δικαίωμά της να εκφέρει άποψη και να συμβουλεύει τους πιστούς», προσθέτει.

Τι είναι οι «θεραπείες» μεταστροφής.
Η σκληρή πρακτική της «θεραπείας μεταστροφής» βασίζεται στην ψευδή ιδέα ότι οι κουήρ ταυτότητες είναι κάτι που μπορεί να θεραπευτεί. Ιστορικά, περιλάμβανε ψυχοθεραπεία, ηλεκτροσόκ, σεξουαλική κακοποίηση, ή προσευχή με σκοπό να αλλάξει, ή να καταστείλει την κουήρ ταυτότητα ενός ατόμου για να ευθυγραμμιστεί με τις κανονιστικές αντιλήψεις για το φύλο και τη σεξουαλικότητα. Η «θεραπεία μεταστροφής» έχει αποδειχθεί επικίνδυνη και αναποτελεσματική και προκαλεί μακροχρόνιο τραύμα και βλάβη.

Παρόλο που έχει επικριθεί ευρέως από ειδικούς στον τομέα της υγείας, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ότι είναι ανήθικη και παρόμοια με βασανιστήρια, η «θεραπεία μεταστροφής» εξακολουθεί να είναι νόμιμη σε πολλές χώρες. Ωστόσο, η νομοθεσία για τον τερματισμό της πρακτικής κερδίζει δυναμική, με πολλά κράτη να την απαγορεύουν τα τελευταία χρόνια.
https://www.in.gr/2023/05/25/life/lgbtq ... tastrofis/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28174
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 27 Μάιος 2023, 21:19

Εικόνα

Αυτή είναι η νέα “αντρική κανονικότητα”!!! Βίντεο από Ουκρανία (;;) μιλά από μόνο του…
Θυμηθείτε εμφάνιση του πρώην ηθοποιού και νυν προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι:

Υποστηριχτές του Κιλιτσντάρογλου έφηβοι με LGBTQ σημαίες στην Άγκυρα...


Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28174
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 28 Μάιος 2023, 22:00

28.05.2023
Το κίνημα των τρανσέξουαλ έχει «επικίνδυνα» κρυφά κίνητρα, λέει πρώην ακτιβίστρια των ΛΟΑΤΚΙ.
Η Κέι Γιανγκ εγκατέλειψε την εργασία της επειδή προετοίμαζε τα παιδιά να αποδεχτούν τις ταυτότητες LGBTQ+ και χρηματοδοτούνταν από διεθνείς οργανισμούς.

Εικόνα

Παρά τις αντιδράσεις των καταναλωτών, οι εταιρείες πιστεύουν ότι η υποστήριξη του τρανσεξουαλισμού (διαταραχή ταυτότητας φύλου ή φυλομεταβατικότητα) θα τους αποφέρει μακροπρόθεσμα περισσότερα κέρδη, επειδή έχει την έγκριση των παγκόσμιων ρυθμιστικών φορέων εξουσίας, σύμφωνα με την ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών Κέι Γιανγκ.


Η ώθηση αποτελεί μέρος ενός φιλοσοφικού κινήματος που αποσκοπεί στο να επιτρέψει την προσαρμογή του ανθρώπινου σώματος με χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου, τεχνολογικές εξελίξεις και άλλα, είπε. Και οι εταιρείες επιδιώκουν να συμμετάσχουν σε αυτή την ταχέως αναπτυσσόμενη κερδοφόρα βιομηχανία.

Η Γιανγκ μιλάει με κύρος για την ώθηση προς την οικοδόμηση της αποδοχής της διαταραχής ταυτότητας φύλου. Έχει δει αυτή τη σκευωρία εκ των έσω.

Μέχρι που έφυγε αηδιασμένη, η Γιανγκ εργάστηκε με πάθος ως ακτιβίστρια των ΛΟΑΤ, είπε. Ο εργοδότης της λάμβανε χρηματοδότηση για να προωθήσει την αποδοχή του τρανσεξουαλισμού σε όλη την κοινωνία. Τα χρήματα προέρχονταν από το εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών και το εξωτερικό.

Μιλάει τώρα για την ανησυχία της καθώς παρακολουθεί μια σειρά από εταιρείες να ξεκινούν καμπάνιες μάρκετινγκ που εξυμνούν τη φυλομεταβατικότητα, παρά την οργή των πελατών.

Σίγουρα, κάποιες εταιρείες χάνουν χρήματα τώρα, είπε. Αλλά πιστεύουν ότι θα αξίζει τον κόπο μακροπρόθεσμα.

«Αυτά τα χρήματα γι’ αυτούς δεν είναι τίποτα», δήλωσε η Γιανγκ στην Epoch Times. Σε αυτές τις εταιρείες υπόσχονται ότι «Εντάξει, μπορεί να χάσετε λίγο τώρα. Αλλά θα τα καταφέρετε στη νέα οικονομία. Και θα είστε ακόμα εδώ».

«Και όλες οι επιχειρήσεις που δεν συμφωνούν με αυτό – θα φροντίσουμε να αποκλειστούν».

Πρόκειται για μια συντονισμένη προσπάθεια, μια σκευωρία, επεσήμανε η Γιανγκ, που προωθείται από παγκόσμιους οργανισμούς όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic Forum-WEF).

Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εταιρείες, κυβερνητικοί οργανισμοί και μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να προωθήσουν την αποδοχή της διαταραχής ταυτότητας φύλου σε έναν σε μεγάλο βαθμό απρόθυμο πληθυσμό, δήλωσε η Γιανγκ.

Επιστροφή στην πραγματικότητα.
Η Γιανγκ άφησε πίσω της τον ακτιβισμό των ΛΟΑΤ, όπως είπε, όταν συνειδητοποίησε ότι το κίνημα οδηγούσε τα παιδιά στην αποδοχή ορισμένων σεξουαλικών ιδεών και στην κανονικοποίηση των ιδεών των σεξουαλικών πράξεων.

«Τα προετοιμάζει», είπε.

Η φρίκη αυτού του γεγονότος τη χτύπησε όταν έμαθε ότι ένας άνδρας με ταυτότητα τρανσέξουαλ στον κύκλο των φίλων της είχε παρενοχλήσει ένα 16χρονο αγόρι, είπε. Κανείς δεν φάνηκε να ανησυχεί.

Δεν μπορεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες δημοσίως λόγω του φόβου της για αντίποινα, είπε. Αλλά έδειξε δημόσια αρχεία με τις ποινικές του κατηγορίες σε δημοσιογράφο της Epoch Times. Το όνομα του άνδρα είναι καταχωρημένο στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών, επιβεβαίωσε η Epoch Times.

Αυτό επανέφερε την Γιανγκ «στην πραγματικότητα», είπε. Έπρεπε να αποδεχτεί ότι η προετοιμασία παιδιών από τους ΛΟΑΤ ήταν πραγματική.

Από εκείνη την ώρα, παρόλο που έως τότε ήταν υπέρμαχος των αγώνων των ΛΟΑΤ, άρχισε να τους αποστρέφεται.

Δεν εκπλήσσεται που βλέπει αμερικανικές μάρκες όπως η Target, η Bud Light και η Adidas να εξυμνούν τον τρανσεξουαλισμό στα προϊόντα και το μάρκετινγκ τους, ακόμη και μετά την ευρεία κατακραυγή των καταναλωτών.

Τα κίνητρα πίσω από τις αποφάσεις των εταιρειών να υποστηρίξουν τη διαταραχή ταυτότητας φύλου είναι βαθιά, ανέφερε η Γιανγκ.

Το κίνητρο είναι η επιθυμία να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας «τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης», που συγχωνεύει την ανθρώπινη βιολογία με την ανθρωπογενή τεχνολογία, δημιουργώντας ατελείωτες δυνατότητες κέρδους, δήλωσε, εξηγώντας ότι η διαταραχή ταυτότητας φύλου ως ευρέως αποδεκτό μέρος της κοινωνίας προωθεί αυτή την προσπάθεια.

«Εδώ σχεδιάζουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στο σύνολό της», τόνισε.

Εμπορευματοποίηση του ανθρώπινου σώματος.
Σύμφωνα με τη Γιανγκ, οι χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου, οι ορμόνες διαφορετικού φύλου και τα εμφυτεύματα στήθους είναι μόνο η αρχή.

Η προσπάθεια «προσαρμογής» του ανθρώπινου σώματος με την τεχνολογία ονομάζεται «τρανσουμανισμός» – υπερβαίνοντας το να είσαι άνθρωπος.

Η φυλομεταβατικότητα διδάσκει έναν θεμελιώδη διαχωρισμό μεταξύ της ψυχής και του σώματος, εξηγεί η Γιανγκ. Ως θεωρία υποστηρίζει ότι αν η ψυχή ή το μυαλό ενός άνδρα είναι θηλυκό, το σώμα του μπορεί να προσαρμοστεί μέχρι να φαίνεται θηλυκό. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.

Αυτή η προσέγγιση καθιστά δυνατή την πώληση εντατικής τροποποίησης του σώματος, που γρήγορα εξελίσσεται σε μια παγκόσμια βιομηχανία, συνέχισε η Γιανγκ.

Ακόμη και τώρα, οι γιατροί σχεδιάζουν την πρώτη μεταμόσχευση για να βάλουν μια μήτρα σε έναν άνδρα. Πιστεύουν ότι αυτό θα του επιτρέψει να βιώσει την εμπειρία της κυοφορίας ενός μωρού μέχρι τέλους, όταν αυτό θα γεννιόταν με καισαρική τομή.

«Βιοχακάρισμα» του ανθρώπινου σώματος.
Το κίνημα των τρανσουμανιστών προωθεί επίσης το «βιοχακάρισμα», την πρακτική της τοποθέτησης τεχνολογικών εμφυτευμάτων στο ανθρώπινο σώμα, δήλωσε η Γιανγκ.

«Φτιάξτε το δικό σας σώμα. Φτιάξτε το δικό σας φύλο. Προετοιμάζουν αυτούς τους νέους ανθρώπους. Τους προετοιμάζουν για να το αποδεχτούν αυτό. Το επόμενο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να εμφυτεύσεις κάτι στον εγκέφαλό σου, να εμφυτεύσεις κάτι στο χέρι σου».

Η τεχνολογία θα επιτρέψει επίσης τον κυβερνητικό έλεγχο της αναπαραγωγής και του πληθυσμού, επεσήμανε η Γιανγκ.

«Κινούμαστε περισσότερο προς την ιδέα ότι η αναπαραγωγή, η γέννηση παιδιών, μπορεί να συμβεί χωρίς γυναίκες και χωρίς πατέρα», δήλωσε η Γιανγκ. «Και αντικαθιστούν τη φυσική μορφή της αναπαραγωγής σε σημείο που θέλουν να αποσπάσουν τον απόλυτο έλεγχο του τρόπου με τον οποίο γίνεται η ανθρώπινη αναπαραγωγή και να τον τροποποιήσουν μέσω του εργαστηρίου».

Ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία. Αλλά εταιρείες όπως η Neuralink επιδιώκουν να συνδέσουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο με τους υπολογιστές. Το μετασύμπαν του Facebook σκοπεύει να δημιουργήσει έναν εικονικό κόσμο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους, έγραψε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ σε επιστολή του το 2021.

Εταιρείες όπως η Cyborg Nest αναζητούν τρόπους να εμφυτεύσουν στους ανθρώπους τεχνολογία που θα τους παρέχει νέες αισθήσεις και ικανότητες. Και η τρανς εκατομμυριούχος Μαρτίν Ρόθμπλατ (Martine Rothblatt) εργάζεται για τον πλήρη διαχωρισμό της ανθρωπότητας από το σώμα, χρησιμοποιώντας λογισμικό για τη δημιουργία «αρχείων μυαλού». Αυτά τα αρχεία θα κατέγραφαν υποθετικά ένα ανθρώπινο μυαλό χωρίς εγκέφαλο ή σώμα.

Το WEF δήλωσε σε ένα βίντεο ότι, μέχρι το 2030, «δεν θα σας ανήκει τίποτα. Και θα είστε ευτυχισμένοι».

Περιελάμβανε κάποιους αισιόδοξους ισχυρισμούς, όπως νέες τεχνολογίες που θα μπορούν να κατασκευάζουν όργανα αντικατάστασης για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Προέβλεψε επίσης ότι η κλιματική αλλαγή θα εκτοπίσει 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους και ότι «οι ΗΠΑ δεν θα είναι η κορυφαία υπερδύναμη στον κόσμο».

Το κρέας θα γίνει «μια περιστασιακή απόλαυση», υποστήριζε το βίντεο, «οι δυτικές αξίες θα έχουν δοκιμαστεί μέχρις εσχάτων και οι άνθρωποι θα νοικιάζουν τα πάντα και δεν θα έχουν τίποτα στην κατοχή τους».

Αυτό θα μπορούσε να ισχύει και για το ανθρώπινο σώμα, είπε η Γιανγκ. Με την εμφυτευμένη τεχνολογία, οι άνθρωποι μπορεί σύντομα να βρουν το ίδιο τους το σώμα προς ενοικίαση.

Το WEF δήλωσε ότι αυτή η άποψη είναι μια πρόβλεψη, όχι ένας στόχος.

Ακτιβισμός από την κορυφή προς τη βάση.
Η υπόσχεση ότι οι φιλο-ΛΟΑΤ εταιρείες θα επιτύχουν στο μέλλον προέρχεται από ένα πλέγμα οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου του WEF, των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και του Οργανισμού Επιχειρήσεων για την Κοινωνική Ευθύνη (https://www.bsr.org/), δήλωσε η Γιανγκ. Η BSR είναι ένα επιχειρηματικό δίκτυο περισσότερων από 300 εταιρειών αφοσιωμένων σε σκοπούς κοινωνικής δικαιοσύνης.

Η Epoch Times απευθύνθηκε στο Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών, στο WEF και στο BSR για σχόλια. Ουδείς απάντησε.

Όταν η Γιανγκ ξεκίνησε το έργο της ως ακτιβίστρια ΛΟΑΤ το 2011, δεν είχε ακούσει ποτέ για «τρανς παιδιά», αλλά πίστευε στον αγώνα των τρανς, όπως είπε. Από φόβο για αντίποινα, ζήτησε να μην αποκαλύψει δημοσίως το όνομα του κέντρου ΛΟΑΤ της Νέας Υόρκης όπου εργαζόταν, αλλά ένας δημοσιογράφος της Epoch Times επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες.

Η ομάδα έστειλε εκπροσώπους σε τοπικά σχολεία και τοπικές επιχειρήσεις για να παραδώσουν προγράμματα δήθεν για την καταπολέμηση του εκφοβισμού. Αλλά τα προγράμματα είχαν επίσης ως στόχο να ενθαρρύνουν τα παιδιά να υιοθετήσουν ταυτότητες ΛΟΑΤ, δήλωσε η Γιανγκ. Η ομάδα έλαβε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υγείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, είπε.

«Όσο περισσότερα παιδιά ταυτοποιούνταν ως ΛΟΑΤ τόσο περισσότερη χρηματοδότηση θα παίρναμε», δήλωσε η Γιανγκ. «Φυσικά, περισσότερα παιδιά θα αρχίσουν να προσδιορίζονται ως ΛΟΑΤ όταν αρχίσουμε να μπαίνουμε στις τάξεις τους και να τους διδάσκουμε όλη αυτή τη γλώσσα που δεν γνώριζαν πριν».

Καθώς το κέντρο ΛΟΑΤ άρχισε να συζητά με τα παιδιά για τη φυλομεταβατικότητα και να ενθαρρύνει τα παιδιά να αποκτήσουν τρανς ταυτότητες, άρχισαν να εμφανίζονται «τρανς παιδιά», θυμήθηκε.

Ο εργοδότης της στη Νέα Υόρκη λάμβανε χρηματοδότηση από το Gay, Lesbian & Straight Education Network (GLSEN (https://www.glsen.org/), Δίκτυο εκπαίδευσης για την ομοφυλοφιλία, τον λεσβιασμό και την ετεροφυλοφιλία), δήλωσε η Γιανγκ. Παρόμοια κέντρα που λαμβάνουν τέτοιου είδους χρηματοδότηση είναι διασκορπισμένα σε όλη τη χώρα, πρόσθεσε.

Το 2011, το GLSEN είπε στους ακτιβιστές ότι η άρνηση να μπουν τα αγόρια στα αποδυτήρια των κοριτσιών ήταν «εχθρική συμπεριφορά» κατά των ΛΟΑΤ μαθητών, ανέφερε η Γιανγκ.

Η GLSEN συνεργάστηκε με τον Εκπαιδευτικό, Επιστημονικό και Πολιτιστικό Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO) το 2011 για τη δημιουργία ενός προγράμματος κατά του εκφοβισμού, που χρηματοδοτήθηκε από την International Business Machines Corporation και το Ίδρυμα Arcus, δήλωσε η Γιανγκ. Το Ίδρυμα Arcus είναι μια διεθνής φιλανθρωπική ομάδα ΛΟΑΤ.

Αυτό το πρόγραμμα κατά του εκφοβισμού χρησιμοποίησε έρευνες για να διαπιστώσει ότι τα παιδιά που προσδιορίζονται ως ΛΟΑΤ υφίστανται εκφοβισμό στο σχολείο, εξήγησε η Γιανγκ. Αλλά οι έρευνες ήταν διατυπωμένες για να λάβουν τις επιθυμητές απαντήσεις και όχι για να αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια την πραγματικότητα, επεσήμανε.

«Επιλέγετε προσεκτικά», δήλωσε η Γιανγκ. «Ουσιαστικά ρωτάτε ήδη τα παιδιά της συμμαχίας ομοφυλοφίλων. Είναι ήδη κατηχημένα να πιστεύουν ότι ανήκουν σε μια καταπιεσμένη τάξη.»

Αφού αυτές οι έρευνες παρήγαγαν αποτελέσματα που έδειχναν ότι τα παιδιά ΛΟΑΤ ήταν πιθανό να πέσουν θύματα εκφοβισμού στο σχολείο, ο ΟΗΕ και ομάδες ακτιβιστών χρησιμοποίησαν τις έρευνες για να ασκήσουν πιέσεις για διεθνή προγράμματα που προωθούν τον ακτιβισμό των ΛΟΑΤ, αποκάλυψε η Γιανγκ.

«Η ομάδα μου έλαβε έμμεσα υποστήριξη και χρηματοδότηση από την UNESCO μέσω του GLSEN. Και το 2011, η UNESCO ξεκίνησε μια παγκόσμια εκστρατεία κατά του εκφοβισμού κατά των ΛΟΑΤ» είπε.

Αλλά όλα αυτά ήταν ένα μέσον για να μεταφερθούν οι συζητήσεις για τους ΛΟΑΤ στους μαθητές στα σχολεία, τόνισε.

«Είχαν ήδη αρχίσει να θέτουν τις βάσεις για να καθιερώσουν ότι ο τρόπος με τον οποίο θα το έφερναν αυτό στα σχολεία είναι λέγοντας: “Έτσι θα κάνουμε ένα ασφαλές σχολείο. Και αν δεν έχετε ασφαλείς εγκαταστάσεις για τους τρανς μαθητές, δηλαδή αν τα αρσενικά δεν επιτρέπεται να μπαίνουν στις γυναικείες και κοριτσίστικες τουαλέτες, τότε αυτό σημαίνει ότι το σχολείο σας δεν είναι ασφαλές μέρος”».

Το 2019, το WEF εγκαινίασε τη Σύμπραξη για την παγκόσμια ισότητα των ΛΟΑΤΔ. Το «Δ» σημαίνει «διαφυλικός», όρος που περιγράφει μια σπάνια γενετική διαταραχή που έχει ως αποτέλεσμα γεννητικά όργανα που δεν είναι ούτε εντελώς αρσενικά ούτε εντελώς θηλυκά.

Η εταιρική σχέση θα επιστρατεύσει 50-100 εταιρείες μέλη του WEF για την εφαρμογή των προτύπων των Ηνωμένων Εθνών για τους ΛΟΑΤΔ, αναφέρει ο ιστότοπος του WEF. Θα καταγράψει επίσης «βέλτιστες πρακτικές» για την παρουσίαση των διακρίσεων ΛΟΑΤ και θα ενθαρρύνει «νέες διατομεακές και πολυμερείς συνεργασίες».

Παγκόσμια ατζέντα για το φύλο.
Το έγγραφο του ΟΗΕ ενθαρρύνει, επίσης, τις εταιρείες να παροτρύνουν διακριτικά ή ανοιχτά την ένταξη των «ΛΟΑΤΔ» στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούνται.

Αυτό σημαίνει την ανάπτυξη πολιτικών που «σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα», αναφέρει το έγγραφο.

Το έγγραφο εξηγεί ότι «ανθρώπινα δικαιώματα σημαίνει να μην γίνονται διακρίσεις εις βάρος των ΛΟΑΤΔ ατόμων, να αποκαλούν τα φυλομεταβατικά άτομα με τα ονόματα και τις αντωνυμίες που προτιμούν για το φύλο τους, να καλύπτουν το κόστος των θεραπειών αλλαγής φύλου για τους εργαζόμενους, να επιτρέπουν σε άτομα που ταυτίζονται με φυλομεταβατικούς να εισέρχονται σε χώρους αντίθετου φύλου, να υποστηρίζουν τη δημιουργία “άτυπων ομάδων προσωπικού” ΛΟΑΤΔ.»

Οι εταιρείες θα πρέπει να υποχρεώνουν ακόμη και τους απρόθυμους υπαλλήλους να «σέβονται το όνομα, τις αντωνυμίες, τους όρους και το φύλο που χρησιμοποιεί το ενδιαφερόμενο άτομο», προσθέτει το έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών.

Το έγγραφο προτείνει ότι οι διεθνείς εταιρείες έχουν τρεις επιλογές όταν αντιμετωπίζουν τους τοπικούς νόμους.

Μπορούν να βάλουν την πολιτική των τοπικών υποκαταστημάτων τους να υπακούει στους νόμους κατά των ατζέντων των ΛΟΑΤ, διατηρώντας παράλληλα τις παγκόσμιες πολιτικές υπέρ των ΛΟΑΤ. Ή μπορούν να περάσουν πολιτικές για τους ΛΟΑΤ εντός της εταιρείας, αλλά να μην πιέσουν για να αλλάξουν τις τοπικές κουλτούρες. Ή οι εταιρείες μπορούν να προωθήσουν τον ακτιβισμό ΛΟΑΤ τόσο εντός όσο και εκτός του χώρου εργασίας, επηρεάζοντας την τοπική κουλτούρα.

Τέλος, η κατευθυντήρια γραμμή των Ηνωμένων Εθνών λέει στις εταιρείες ότι θα είναι προς το συμφέρον τους να συμμορφωθούν.

«Υπάρχει μια τάση προς την κοινωνικά υπεύθυνη κατανάλωση σε πολλές χώρες, όπου οι καταναλωτές ταυτίζονται και επιβραβεύουν τις εταιρείες που δεσμεύονται να πληρούν τα περιβαλλοντικά, εργασιακά, κοινωνικά και ανθρώπινα πρότυπα», αναφέρει το έγγραφο του ΟΗΕ.

Έτσι, αν οι εταιρείες δεν υποστηρίζουν τα θέματα ΛΟΑΤ, θα δυσκολευτούν σε έναν κόσμο που αλλάζει, καθώς οι πελάτες και οι επενδυτές θα τις απορρίπτουν, προτείνει ο ΟΗΕ.

Το έργο των ακτιβιστών για τα δικαιώματα των φυλομεταβατικών αποτελεί βαθιά απειλή για την ανθρωπότητα, επειδή απειλεί την ακεραιότητα του ανθρώπινου σώματος, δήλωσε η Γιανγκ, η οποία, αν και κάποτε στρατιώτης σε αυτόν τον στρατό, τώρα έχει δεσμευτεί να τον καταπολεμήσει.

«Είναι κάτι πολύ, πολύ επικίνδυνο», λέει.
https://primenews.press/to-kinima-ton-t ... ton-loatki

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28174
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 28 Μάιος 2023, 22:03

27.05.2023
«Υπερηφάνεια» γιατί είναι ομοφυλόφιλοι, τραβεστί κλπ.: Πορεία ΛΟΑΤΚΙ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Τα μηνύματα των διοργανωτών.

Εικόνα

Το «Θεσσαλονίκη υπερηφάνεια» η εκδήλωση των ομοφυλοφίλων, τραβεστί κλπ. βγήκε στους δρόμους της πόλης και μερικές δεκάδες άτομα, που έστειλαν τα δικά τους μηνύματα.


Η πορεία «ελεύθερης έκφρασης για έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις», όπως τιτλοφορείται στο κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο του 7ου Αυτοοργανωμένου και όχι ετεροοργανωμένου «Θεσσαλονίκη υπερηφάνεια» ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα.

Στην πορεία, κεντρικό μήνυμα είναι το «δεν θα ζούμε ούτε από τύχη, ούτε για τα κέρδη τους, θα ζούμε όπως θελουμε εμείς». Διαμαρτύρονται κατά του σεξισμού, της βίας και ζητούν ίσα δικαιώματα για όλα τα άτομα χωρίς εξαιρέσεις.

«Το φετινό (…) έρχεται σε μια περίοδο όπου η ένταση της οικονομικής κρίσης έχει μετουσιωθεί σε σφοδρή επίθεση εις βάρος της πλειονότητας της κοινωνίας και ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων και καταπιεσμένων ανάμεσά μας. Εμείς ως ΛΟΑΤΚΙΑ+ άτομα, εργαζόμενα και άνεργα, βιώνουμε καθημερινά την οικονομική εκμετάλλευση και την υποβάθμιση των ζωών μας σε κάθε επίπεδο», σημειώνουν μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.

Η πορεία θα κινηθεί μέσω κεντρικών οδών και αναμένεται να καταλήξει στην Καμάρα. Νωρίτερα τα άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου.


https://www.pronews.gr/koinonia/thessal ... tis-polis/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28174
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 29 Μάιος 2023, 19:51

05-29-2023
Μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων έχασε 10 δισ δολάρια σε 10 ημέρες!! Έβγαλε σειρά “pride” σε παιδικά ρούχα.

Εικόνα

Πριν από μια εβδομάδα Τετάρτη, η Target απολάμβανε την αξία της μετοχής της στα 160,96 δολάρια ανά μετοχή, αλλά μετά τις εκκλήσεις για μποϊκοτάρισμα του λιανοπωλητή με έδρα τη Μινεάπολη για τη συλλογή «PRIDE», η αξία έπεσε κατακόρυφα και έκλεισε την Παρασκευή στα 138,93 δολάρια ανά μετοχή.


Η Target έχασε 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε αποτίμηση της αγοράς τις τελευταίες 10 ημέρες, καθώς η δημοφιλής εταιρεία λιανικής συνεχίζει να αντιμετωπίζει αντιδράσεις για τη σειρά ρούχων για παιδιά με θέμα Pride (https://nypost.com/2023/05/28/target-lo ... -clothing/).

Πριν από μια εβδομάδα Τετάρτη, η Target απολάμβανε την αξία της μετοχής της στα 160,96 δολάρια ανά μετοχή, αλλά μετά τις εκκλήσεις για μποϊκοτάρισμα του λιανοπωλητή με έδρα τη Μινεάπολη για τη συλλογή «PRIDE», η αξία έπεσε κατακόρυφα και έκλεισε την Παρασκευή στα 138,93 δολάρια ανά μετοχή.

Η σχεδόν 14% πτώση της αξίας για τη μετοχή blue chip μεταφράζεται χονδρικά σε απώλεια αξίας 10,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μόλις 64,2 δισεκατομμύρια δολάρια για την Target, η οποία έχει σχεδόν 2.000 καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Η κατακόρυφη πτώση οδήγησε στη χαμηλότερη τιμή μετοχής για την εταιρία εδώ και σχεδόν τρία χρόνια.

Η τελευταία φορά που η εταιρεία είδε μια σχεδόν τόσο μεγάλη πτώση ήταν το 2022 μετά την εξίσωση των αποθεμάτων μετά από μια άνευ προηγουμένου άνοδο κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID.

Η Target, μετέφερε το τμήμα Pride σε ορισμένα καταστήματα του Νότου μακριά από το μπροστινό μέρος την περασμένη εβδομάδα, μετά από αντιδράσεις. Δείτε ΕΔΩ: (https://www.el.gr/nea-taxh/to-7chrono-m ... idi-moy-o/) σχετικό video: “Το 7χρονο μη-δυαδικού φύλου παιδί μου όταν είδε τη συλλογή με ρούχα “περηφάνιας” είπε…”

Ο λιανοπωλητής είπε επίσης ότι θα αφαιρέσει αντικείμενα από τη συλλογή, αλλά δεν διευκρίνισε ποια.
https://www.el.gr/nea-taxh/megali-alysi ... ase-10-di/

Στις ΗΠΑ η Νο. 1 μπύρα Bud κατέγραψε ιστορική πτώση πωλήσεων μετά τον τρανς σε διαφήμισή της. Η αλυσίδα Target αποσύρει μέρος της ΛΟΑΤΚΙ καμπάνια της έπειτα από αντίστοιχο μποϊκοτάζ. Τα μποϊκοτάζ λειτουργούν και πλήττουν ακόμη και τις μεγαλύτερες εταιρείες. Η ανοχή τελειώνει.

Εικόνα
Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών