Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 04 Νοέμ 2020, 14:06

vantono έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:44
Υδράργυρος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:41
Χαοτικός έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:40
Ανοίγω κι εγώ ο καψερός την τελευταία σελίδα να διαβάζω τι γίνεται κι αντί για γαμήσια που ευελπιστούσα, βλέπω να μιλάτε για υστερίες και βία και αγριότητες. Ανώμαλα είστε ρε;
ΜΕτά τον καβγά πέφτουν τα καλύτερα γαμήσια. Περίμενε λίγο
Αυτη ειναι η δικη μου περιπτωση που εχει αναφερθεί εδώ, αλλα ειναι αρκετές σελίδες πίσω. Λεπτομερείς γαμησοπεριγραφες δεν δινω ουτε σε πμ βέβαια, ντρέπομαι απιστευτα. :oops:
- Θεωρείτε το σεξ κάτι βρώμικο;
- Ναι όταν γίνεται ολοκληρωμένα

:003:

Εικόνα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Νοέμ 2020, 14:06

Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:54
Κάτσε για υστερία μιλάμε εδώ δική της. Για αυτό και αντέδρασε έτσι υπερβολικά ο Ασέβαστος. Για να μην έχει περαιτέρω στραβή κατάληξη. Γιατί αν ήταν απλά ένας τσακωμός και η λύση του ήταν να την κατεβάσει από το αυτοκίνητο και να θεωρείται αυτό και φυσιολογικό ε δεν νομίζω.
δεν γνωριζω επακριβως τα ορια της υστεριας, του απλου, η του σπεσιαλ τσακωμου. περιεγραψα μια κατασταση, χρησιμοποιησα τη λεξη υστερια, αλλα δεν εννοω οτι ηταν για φαρμακα και λοβοτομη.
προτιμω τετοιες συμπεριφορες να τις σκοτωνω οσο ειναι μικρες, πριν μεγαλωσουν και κανουν κακο. το οριο αντιδρασης μου ειναι εκει που πλεον δεν μπορεις να συννενοηθεις, δεν υπαρχει συζητηση με ειρμο, απλως επαναλαμβανουμε τα ιδια, ολο και πιο φωναχτα.
αν ειμαστε μονοι,στη χειροτερη ριχνω ενα σαλτα και γαμησου, και την κανω με ελαφρα. εαν ομως ειναι μπροστα παιδι, πρεπει να φροντισω πρωτα αυτο. δεν μπορω να φυγω, ουτε να γαμωσταυρισω. κανω οτι νομιζω καλυτερο αναλογα την κατασταση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 04 Νοέμ 2020, 14:07

Rocco Siffredi έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:44
Χαοτικός έγραψε:
Ανοίγω κι εγώ ο καψερός την τελευταία σελίδα να διαβάζω τι γίνεται κι αντί για γαμήσια που ευελπιστούσα, βλέπω να μιλάτε για υστερίες και βία και αγριότητες. Ανώμαλα είστε ρε;
κατι γινεται
Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:34
αμεσα, χωρις προειδοποιησεις και τετοια, την ακινητοποιησα και της εριξα επισης μερικες ψιλες-ψευτικες στον πισινο.
:003:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Νοέμ 2020, 14:07

Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:58
Δανάη το μέγεθος της υστερίας που μπορεί να πάθει ένας, το ξέρεις από πριν.? Αν δεν μπορεί να ηρεμήσει , χωρίς ηρεμιστική ε προφανώς δεν την αφήνεις στο δρόμο!! Εκεί έχεις συμβουλευτεί ειδικό πως να το χειριστείς. Εδώ μιλάμε για καυγά με τάσεις υστερίας που σπας την αλυσίδα απομακρύνοντας την. Αν ήταν να ουρλιάζει και να στριγγλίζει μες στο δρόμο, ε όχι δεν είναι να την αφήνεις και να φεύγεις, προφανώς. Μην πηγαίνεις στα άκρα, μιλάμε για μια γυναίκα που ξέφυγε μια μέρα. Συμβαίνει σε όλους.
Προσωπικά όταν κάποιος βρίσκεται σε υστερία(που στην ουσία φωνές ήταν) και είναι μπροστά παιδί, προσπαθώ να μην φέρω τον άλλο σε χειρότερη υστερία για να του δώσω ένα μάθημα. Μην μάθει το παιδί ότι ο μπαμπάς είναι φοβισμένο κουτάβι μπροστά στη μαμα. Το είπε κιόλας στην αρχή γιατί αντέδρασε έτσι.
Πόσο μάλλον όταν είναι μια φορά τον χρόνο.
Κάνω πίσω και αφήνω να ηρεμήσει. Η υστερία ήρθε αφού ο Ασέβαστος είπε να πάρει το κινητό και είπε όχι η μαμά ναι ο μπαμπάς. Κάνε πίσω, μην το δώσεις.
Άσε το παιδί σου στο σχολείο εξηγώντας του ότι ήταν λάθος η συμπεριφορά της μάνας του, εξηγησε στη γυναίκα σου με όποιο τρόπο για να το καταλάβει πόσο λάθος ήταν, βαλ' την να ζητήσει το μεσημέρι συγνώμη και από τους δύο και ιδιαίτερα στο παιδί. Γνώμη μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 04 Νοέμ 2020, 14:07

Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:55
Υδράργυρος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:50
Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:45

Ρε μη πιστεύετε ότι βλέπετε στις ταινίες. Μετά τον τσακωμό ούτε να σας βλέπουμε δεν θέλουμε.
Μα δε θα μας βλεπεις
Α με την γκόμενα εννοείς; δεν κατάλαβα, νομίζα θα έπεφτε το πήδημα με το άτομο που τσακώθηκατε :lol:
Εχμ...Εγώ τώρα που απλά σκέφτηκα πώς μπορεί να παίξει η κατάσταση με το τσακωμένο ζευγάρι να μην κοιτάζεται, είμαι καλά;;; :p2:

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 04 Νοέμ 2020, 14:07

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:49
Χαοτικός έγραψε:
ναι.

:smt023:003:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Νοέμ 2020, 14:08

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 14:06
Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:54
Κάτσε για υστερία μιλάμε εδώ δική της. Για αυτό και αντέδρασε έτσι υπερβολικά ο Ασέβαστος. Για να μην έχει περαιτέρω στραβή κατάληξη. Γιατί αν ήταν απλά ένας τσακωμός και η λύση του ήταν να την κατεβάσει από το αυτοκίνητο και να θεωρείται αυτό και φυσιολογικό ε δεν νομίζω.
δεν γνωριζω επακριβως τα ορια της υστεριας, του απλου, η του σπεσιαλ τσακωμου. περιεγραψα μια κατασταση, χρησιμοποιησα τη λεξη υστερια, αλλα δεν εννοω οτι ηταν για φαρμακα και λοβοτομη.
προτιμω τετοιες συμπεριφορες να τις σκοτωνω οσο ειναι μικρες, πριν μεγαλωσουν και κανουν κακο. το οριο αντιδρασης μου ειναι εκει που πλεον δεν μπορεις να συννενοηθεις, δεν υπαρχει συζητηση με ειρμο, απλως επαναλαμβανουμε τα ιδια, ολο και πιο φωναχτα.
αν ειμαστε μονοι,στη χειροτερη ριχνω ενα σαλτα και γαμησου, και την κανω με ελαφρα. εαν ομως ειναι μπροστα παιδι, πρεπει να φροντισω πρωτα αυτο. δεν μπορω να φυγω, ουτε να γαμωσταυρισω. κανω οτι νομιζω καλυτερο αναλογα την κατασταση.
Το παιδί σου σε φοβάται Ασέβαστος;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Νοέμ 2020, 14:10

Cecily Anne έγραψε:
Δανάη το μέγεθος της υστερίας που μπορεί να πάθει ένας, το ξέρεις από πριν.? Αν δεν μπορεί να ηρεμήσει , χωρίς ηρεμιστική ε προφανώς δεν την αφήνεις στο δρόμο!! Εκεί έχεις συμβουλευτεί ειδικό πως να το χειριστείς. Εδώ μιλάμε για καυγά με τάσεις υστερίας που σπας την αλυσίδα απομακρύνοντας την. Αν ήταν να ουρλιάζει και να στριγγλίζει μες στο δρόμο, ε όχι δεν είναι να την αφήνεις και να φεύγεις, προφανώς. Μην πηγαίνεις στα άκρα, μιλάμε για μια γυναίκα που ξέφυγε μια μέρα. Συμβαίνει σε όλους.
ετσι. βγηκε απο το αυτοκινητο βουβη, γνωριζοντας οτι αλλες φωνες δε θα βγαλουν πουθενα. αν ελεγε κατι σε "ενταξει, δε φωναζω αλλο" θα ξαναεμπαινε μεσα, αλλα η γαμημενη η υπερηφανεια...δεν την παρατησα σε καμμια εξαλλη κατασταση νε τσιριζει και να γελανε οι περαστικοι.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Νοέμ 2020, 14:12

Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 14:03
Υδράργυρος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 14:00
Cecily Anne έγραψε:
Συμβαίνει σε όλουςες.
:roll:
Δεν ισχύει. Δεν έχει φύλο.
θελω να συμφωνησω γιατι αυτη ειναι η αληθεια, αλλα θελω και να διαφωνησω για να γινει τζερτζελο κια να κουρδισω τη ναιδα. τι να κανω; :003:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Νοέμ 2020, 14:14

stella έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 14:07
Naida έγραψε:
Υδράργυρος έγραψε:

Μα δε θα μας βλεπεις
Α με την γκόμενα εννοείς; δεν κατάλαβα, νομίζα θα έπεφτε το πήδημα με το άτομο που τσακώθηκατε :lol:
Εχμ...Εγώ τώρα που απλά σκέφτηκα πώς μπορεί να παίξει η κατάσταση με το τσακωμένο ζευγάρι να μην κοιτάζεται, είμαι καλά;;; :p2:
:lol:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Νοέμ 2020, 14:18

Naida έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Προσωπικά όταν κάποιος βρίσκεται σε υστερία(που στην ουσία φωνές ήταν) και είναι μπροστά παιδί, προσπαθώ να μην φέρω τον άλλο σε χειρότερη υστερία για να του δώσω ένα μάθημα. Μην μάθει το παιδί ότι ο μπαμπάς είναι φοβισμένο κουτάβι μπροστά στη μαμα. Το είπε κιόλας στην αρχή γιατί αντέδρασε έτσι.
Πόσο μάλλον όταν είναι μια φορά τον χρόνο.
Κάνω πίσω και αφήνω να ηρεμήσει. Η υστερία ήρθε αφού ο Ασέβαστος είπε να πάρει το κινητό και είπε όχι η μαμά ναι ο μπαμπάς. Κάνε πίσω, μην το δώσεις.
Άσε το παιδί σου στο σχολείο εξηγώντας του ότι ήταν λάθος η συμπεριφορά της μάνας του, εξηγησε στη γυναίκα σου με όποιο τρόπο για να το καταλάβει πόσο λάθος ήταν, βαλ' την να ζητήσει το μεσημέρι συγνώμη και από τους δύο και ιδιαίτερα στο παιδί. Γνώμη μου.
Όχι, δεν είναι δυνατόν να αφήνεις το παιδι κάθε φορά να αποκτά βιωματικά ένστικτα φταιξίματος, επειδή η άλλη ξυπνάει με νεύρα. Δεν μπορεί κάθε φορά που κάποια έχει περίοδο να ευνουχίζει το παιδί της. Στη τελική οκ με το κινητό, με το βιβλίο είπε όχι, για να το πει, έτσι, γιατί, αφού. Την πλήρωσε το παιδάκι ρε συ. Προφανώς και πρέπει να έχει σαν εικόνα προσλαμβάνουσα ότι οι αδικαιολόγητες συμπεριφορές δεν είναι σωστές. Αν δεν επενέβαινε ο ασέβαστος, πολύ πιθανό το παιδάκι να υστερίαζε, αντιγράφοντας τη μάνα του, για να περάσει το δικό του και αυτό γιατί η προσλαμβάνουσα εικόνα του θα ήταν ότι όποιος υστεριάζει, περνάει το δικό του. Ή να τις έριχνε μια φάπα από πίσω. Ή να της έφερνε τη τσάντα στη μάπα, ξέρω'γω;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Νοέμ 2020, 14:20

stella έγραψε:
Naida έγραψε:
Υδράργυρος έγραψε:

Μα δε θα μας βλεπεις
Κι εγώ κατάλαβα ότι εννοούσε το στα 4.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Νοέμ 2020, 14:24

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 14:12
Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 14:03
Υδράργυρος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 14:00

:roll:
Δεν ισχύει. Δεν έχει φύλο.
θελω να συμφωνησω γιατι αυτη ειναι η αληθεια, αλλα θελω και να διαφωνησω για να γινει τζερτζελο κια να κουρδισω τη ναιδα. τι να κανω; :003:
Κούρδισε τη Νάιδα, μπας και βγάλει βρώμα ότι πέταξε ξέρω'γω τον ανεμιστήρα σε κανενός το κεφάλι. :romance-hearteyes:

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 04 Νοέμ 2020, 14:24

Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 14:20
stella έγραψε:
Naida έγραψε:

ΟΚ καλά είμαι!!! :8)

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Νοέμ 2020, 14:28

stella έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 14:24
Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 14:20
stella έγραψε:

ΟΚ καλά είμαι!!! :8)
Ρε, έκανα πολλά ποστ μαζεμένα, από πάνω η μαυρίλα της μαλλούρας της Νάιδας, έπεσε και η απάντηση η δικιά σου και γέμισε μια σελίδα μαυρίλα. Πρέπει να αλλάξω άβαταρ. :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 04 Νοέμ 2020, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών