Δε γίνεται αυτό ,είναι στη φύση μου να είμαι καλό κορίτσι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:44Όχι μην κάνεις έγκλημαNaida έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:39Οτι χάιδεψα, χάιδεψα. Δεν ξαναμαλάζω κανένα. Έκλεισα σαν γυναικα. Τέλος ,θα στραφώ στον εαυτό μου.revegion enos atomou έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:19Ή ο μπολεκ αποκαλυψε κατι που ξερει (πολυ πιθανό)
Ή
Είχε στο μυαλό του την φαντασίωση οτι η Ναιδα χαϊδεύει/μαλάζει κάποιο πεος και μπερδεύτηκε (εξαιρετικά απίθανο)
Χμμμμ
Απλά ψήσου στην πολυγαμία όπως σε έπλασε η φύση
Ψήσου στις συγκινήσεις στο δράμα στον πόνο μην είσαι καλό κορίτσι
Μέλη που μας καυλωνουν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μέλη που μας καυλωνουν
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχω ήδη 2, να πάρω κι άλλες;

Ανακάλυψες εσύ ότι εγώ και ο ju-87 ειμαστε το ίδιο πρόσωπο από τα μέρη που συχναζω; μάλιστα.bolek έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:48το πρωτο, και ειναι πολυ ευκολο για τα μερη που συχναζει.revegion enos atomou έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:19Ή ο μπολεκ αποκαλυψε κατι που ξερει (πολυ πιθανό)
Ή
Είχε στο μυαλό του την φαντασίωση οτι η Ναιδα χαϊδεύει/μαλάζει κάποιο πεος και μπερδεύτηκε (εξαιρετικά απίθανο)
Χμμμμ
περισσοτερες πληροφοριες δεν δινω για λογους προσωπικων της δεδομενωνοχι οτι θα την χαλαγε, αλλα λεω μην παρεξηγηθει
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ντρεπομαι, οχι και πολυ βεβαια, αλλα δεν ανακαλυψα ΤΙΠΟΤΑ για το μελος ναιντα οπως χαρουμενα φωναζα.
εκανα ενα λαθος που με οδηγησε σε αλλο λαθος συμπερασμα κτλ κτλ
εκανα ενα λαθος που με οδηγησε σε αλλο λαθος συμπερασμα κτλ κτλ
Κύριος

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
-
Naida έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:39Οτι χάιδεψα, χάιδεψα. Δεν ξαναμαλάζω κανένα. Έκλεισα σαν γυναικα. Τέλος ,θα στραφώ στον εαυτό μου.revegion enos atomou έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:19Ή ο μπολεκ αποκαλυψε κατι που ξερει (πολυ πιθανό)
Ή
Χμμμμ
ούτε το λιντλ δεν κλείνει τόσο απότομα ταμείο τύπισσα, πάνω που όλη η ουρά είναι με τα πράγματα ανά χείρας
Είμαι παρορμητικός ανθρωπος. Έκανα στροφή 360°.revegion enos atomou έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 15:15Naida έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:39Οτι χάιδεψα, χάιδεψα. Δεν ξαναμαλάζω κανένα. Έκλεισα σαν γυναικα. Τέλος ,θα στραφώ στον εαυτό μου.revegion enos atomou έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:19Ή ο μπολεκ αποκαλυψε κατι που ξερει (πολυ πιθανό)
Ή
Χμμμμ
ούτε το λιντλ δεν κλείνει τόσο απότομα ταμείο τύπισσα, πάνω που όλη η ουρά είναι με τα πράγματα ανά χείρας
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ρε συ Νάιδα και μένα μου λεν να βρω ένα καλό κορίτσι
που θα μ' αγαπάει για όλα μου ελαττώματα που θα με προσέχει θα με σέβεται
αλλά κάποιο ένστικτο έχω και κάποιο προαίσθημα ότι όλο αυτό είναι βαρετό
μόλις φαντασιώνομαι ένα καλό κορίτσι ξενερώνω
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
ενημερώνουμε τους αγαπητούς επιβάτες, ότι η φόρτωση του πλοίου θα γίνει από την πρύμνη, μόλις ο καπετάνιος ολοκληρώσει το δέσιμο του πλοίου, παρακαλούμε μείνετε εντός των οχημάτων σαςNaida έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 15:21Είμαι παρορμητικός ανθρωπος. Έκανα στροφή 360°.revegion enos atomou έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 15:15
Ξέρω τι φταίει. Φοβάσαι να βρεις το καλό κορίτσι να σε αγαπάει γιατί θα σου φέρεται καλά.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 15:23Ρε συ Νάιδα και μένα μου λεν να βρω ένα καλό κορίτσι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ναι αλλά οι μικρές δε σας κάθονταιbolek έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:45Naida έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:39Οτι χάιδεψα, χάιδεψα. Δεν ξαναμαλάζω κανένα. Έκλεισα σαν γυναικα. Τέλος ,θα στραφώ στον εαυτό μου.revegion enos atomou έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:19Ή ο μπολεκ αποκαλυψε κατι που ξερει (πολυ πιθανό)
Ή
Χμμμμο Θεος σταθηκε αδικος με τις γυναικες μετα τα 30 .
παρε και γατες

- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Λες να είμαι τόσο κατεστραμμένος;Naida έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 15:27Ξέρω τι φταίει. Φοβάσαι να βρεις το καλό κορίτσι να σε αγαπάει γιατί θα σου φέρεται καλά.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 15:23Ρε συ Νάιδα και μένα μου λεν να βρω ένα καλό κορίτσι
Έχω εθιστεί στον πόνο και στις πληγές μου. Είμαι ένα ανοιχτό τραύμα. Ένα καλό κορίτσι θα με σώσει, ή θα το χαλάσω κι αυτό;
Γιατί το λένε όλοι;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
αφού τα νέα ήθη επιτάσσουν (σ)το όρθιο

Επειδή εγώ είμαι καλό κορίτσι και φέρομαι ωραία και πολύ ωραία θα έλεγα, θα σου πω. Δεν με χάλασε κανένας ως τώρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 15:30Λες να είμαι τόσο κατεστραμμένος;Naida έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 15:27Ξέρω τι φταίει. Φοβάσαι να βρεις το καλό κορίτσι να σε αγαπάει γιατί θα σου φέρεται καλά.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 15:23Ρε συ Νάιδα και μένα μου λεν να βρω ένα καλό κορίτσι
Έχω εθιστεί στον πόνο και στις πληγές μου. Είμαι ένα ανοιχτό τραύμα. Ένα καλό κορίτσι θα με σώσει, ή θα το χαλάσω κι αυτό;
Γιατί το λένε όλοι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 2207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από masterridley
14 Σεπ 2023, 01:32
-
-
Νέα δημοσίευση Αταυτοποιητα μελη
από Ανδροπαραδίνομαι » 21 Οκτ 2024, 14:30 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 0 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
21 Οκτ 2024, 14:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κανόνες του πχώρουμ και μέλη
από vag_el » 08 Ιουν 2023, 17:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 1 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
30 Αύγ 2024, 18:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γερμανία: Συνελλήφθησαν ασύλληπτα μέλη της RAF
από Golden Age » 04 Μαρ 2024, 14:03 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron